Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΕΙ ΞΕΛΑΣΚΑΡΕ Ο ΙΕΡΩΜΈΝΟΣ,,,Τιδουλειά έχει με τα φατσομπούκια, Κύριος οίδε!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΚΗΔΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK!!!

Αυτά δεν γίνονται! Ο ένας από τους δύο παπάδες που κήδεψαν χθες στη... Συκιά Χαλκιδικής τον πατέρα της Πάολα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας Αλέξανδρος Καραμήτσιος σε ηλικία 55 ετών μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Όλο αυτό το διάστημα τόσο η κόρη του, Πάολα όσο και οι δικοί του άνθρωποι ήταν στο πλευρό του....
Η κηδεία έγινε χθες το μεσημέρι, στη γενέτειρα της τραγουδίστριας παρουσία συγγενών και φίλων και τηρουμένων των εθίμων της περιοχής. Η Πάολα ντυμένη στα μαύρα ήταν καταβεβλημένη και είχε στο πλευρό της την μικρή Παολίνα, την μητέρα της και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογγλοπίτη. Στην κηδεία βρέθηκαν για να στηρίξουν τη γνωστή τραγουδίστρια και οι συνάδελφοί της Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός. 
Το απίστευτο είναι πως ο ένας παπάς, ο Νικόλαος, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες, που τραβούσε την ώρα της ταφής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όταν μας το μετέφεραν ειλικρινά δεν πιστεύαμε αυτό που ακούγαμε και μπήκαμε στο προφίλ του να δούμε αν αυτό ήταν αλήθεια. Δυστυχώς ήταν. Οι δημοσιεύσεις του προκάλεσαν την οργή  όσων είδαν τις πρώτες φωτογραφίες, ανάμεσά τους και αυτή που η Πάολα αποχαιρετά με ένα φιλί τον πατέρα της και το πρώτο βίντεο που έβαλε και τα απέσυρε.
Αργότερα το βράδυ ανέβασε και δεύτερο βίντεο από την ώρα της ταφής. Τραβούσε όλο τον κόσμο, έκανε και 360 μοίρες στροφή το τηλέφωνο για να τραβήξει και αυτούς που ήταν πίσω του. Ένας από τους παρευρισκόμενους που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει έγειρε τόσο για να μην τον παίρνει η κάμερα που παραλίγο να πέσει αλλά ο παπάς δεν πτοήθηκε, ολοκλήρωσε το γύρισμα και έστρεψε ξανά την κάμερα προς την ταφή. Άφωνοι. Το βίντεο είναι στη διάθεση του Gossip-tv και μέχρι αυτή την ώρα παραμένει και στη σελίδα του παπά στο Facebook, αν και πιστεύουμε ότι θα το κατεβάσει εντός της ημέρας. Αποφασίσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στο ρεπορτάζ για την πράξη του καθώς αυτό θα μας έκανε ίδιους με εκείνον και την έλειψη σεβασμού που έδειξε σε μια τόσο προσωπική στιγμή και μάλιστα την ώρα που επιτελούσε το λειτούργημά του. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η απόδειξη της εγκυρότητας της είδησης που μεταδίδουμε και είναι φυσικά επεξεργασμένες. 
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου