Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...ΗΧΟΥΝ!

Θέμα χρόνου η σύγκρουση! Ο Ρωσικός στρατός έφτασε ήδη στην Τουρκία…


poutin

ΟΙ Ρώσοι έχουν προωθήσει στην…  ΕΠΙΘΕΣΗ ρωσικά άρματα μάχης τύπου Τ72, Τ55 και Τ62 ΚΑΙ μεγάλο αριθμό ρωσικών ολμοβόλων που έχουν στρέψει τις κάνες τους προς την Τουρκία!!!!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Άγκυρα και που έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, οι Ρώσοι που έχουν αναλάβει όλη την διοίκηση των συριακών και κουρδικών δυνάμεων που επιτίθενται στο Azez, τελευταία πόλη πριν από τα τουρκικά σύνορα, έχουν ήδη φτάσει σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από τις θέσεις των Τούρκων.

Όπως αναφέρεται, (Yeni Şafak 18/2), οι Ρώσοι έχουν προωθήσει στην επίθεση πάνω από 25 ρωσικά άρματα μάχης τύπου Τ72, Τ55 και Τ62, ενώ μεγάλος αριθμός ρωσικών τεθωρακισμένων έχουν προωθηθεί στα περίχωρα της πόλης Azez και μετέχουν στις πολεμικές επιχειρήσεις. Παράλληλα στην περιοχή του Kybar έχει ήδη πλασαριστεί μεγάλος αριθμός ρωσικών ολμοβόλων που έχουν στρέψει τις κάνες τους προς την Τουρκία.
Τις επιχειρήσεις των Κούρδων και του συριακού στρατού διευθύνουν όπως αναφέρεται 8 ανώτεροι Ρώσοι αξιωματικοί, ενώ μετέχει και αριθμός Ρώσων κομάντος που καθοδηγούν τους Κούρδους στις επιθέσεις τους. Η επιχείρηση στηρίζεται από την πολεμική γραμμή των ρωσικών βάσεων Λαττάκειας και Hmeymin, από όπου έχουν το στρατηγείο του Ρώσοι στρατηγοί που παρακολουθούν όλες τις κινήσεις στα πεδία των συγκρούσεων.
Είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέρεται, ότι οι Κούρδοι έχουν εκπαιδευτεί στο Afrin από Ρώσους εκπαιδευτές για τις πολεμικές επιχειρήσεις και τον γενικό συντονισμό Σύριων Κούρδων τον έχουν αποκλειστικά οι Ρώσοι, που ήδη όπως αναφέρεται από χτες το βράδυ οι Τούρκοι συνοριοφύλακες αισθάνονται την «καυτή τους» ανάσα.
Ήδη οι Κούρδοι με την ρωσική καθοδήγηση έχουν καταλάβει την πόλη Tel Rıfat και έτσι έχει κλείσει ο κλοιός γύρω από το Azez, ενώ στην κατάληψη της συνέβαλλαν αποφασιστικά τα ρωσικά άρματα μάχης
Να δούμε τώρα τι θα κάνει η Άγκυρα, καθώς η Αρκούδα είναι ήδη στο προαύλιο της.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου