Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Αυτές είναι οι δυο γυναίκες που ήταν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη

Ο τραγουδιστής πέθανε, όμως οι δυο γυναίκες κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.
autes-einai-oi-duo-gunaikes-pou-itan-sto-autokinito-tou-pantelidi
Ο Παντελής Παντελίδης έχασε χθες το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο, μια είδηση που βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο -δείτε εδώ όλα όσα πρόλαβε να ζήσει μέχρι τα 33 του χρόνια.

Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! (Γιατί είναι ψέματα;) Τη διάλυση της Ευρώπης τη μεθοδεύπουν οι Σιωνιστές. Διαβάστε τα Πρωτόκολλα της Σιων!

Σάλος έχει προκληθεί διεθνώς από το εξώφυλλο ενός Πολωνικού δεξιού περιοδικού στο οποίο εικονίζεται μια λευκή γυναίκα τυλιγμένη με την σημαία της Ευρώπης να δέχεται επίθεση από άνδρες με μελαμψά χαρακτηριστικά.



Συγκεκριμένα στο εξώφυλλο του περιοδικού wSieci (Το δίκτυο) εκτός από την γυναίκα εμφανίζονται μόνο τα σκουρόχρωμα ανδρικά χέρια υπονοώντας μη ευρωπαίους άνδρες, σε μια σαφή αναφορά στις επιθέσεις που καταγγέλθηκαν πρόσφατα κυρίως στη Γερμανία. Η φωτογραφία συνοδεύεται από τον τίτλο: «Ο ισλαμικός βιασμός της Ευρώπης».
Χρήστες του Twitter παραπονιούνται συγκρίνουν το εξώφυλλο με αφίσες της ναζιστικής προπαγάνδας πριν και κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που εικόνιζαν γυναίκες να δέχονται επιθέσεις από Εβραίους και βορειοαφρικανούς.

Καλά κάνουμε εμείς που κοροϊδεύουμε το φατσομπούκι.Είναι χαβαλές και ΧΑ...ΧΑ.ΧΑ...

i-alitheia-gia-tous-filous-sto-facebookΓιατί το facebook προκαλεί εθισμό όπως η κοκαΐνη 

Ενα πείραμα στο οποίο πήραν μέρος φοιτητές έδειξε ότι το Facebook ενεργοποιεί τα ίδια σημεία του εγκεφάλου μας, με παρόμοιο τρόπο όπως η κοκαΐνη.


Υπάρχει εθισμός στο... Facebook. Σύμφωνα με ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή φοιτητών, ο τρόπος που επιδρά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον εγκέφαλο είναι παρόμοιος με αυτόν της κοκαΐνης.

ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΥΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ-"θα σας κρεμάσουμε όλους ΡΕ!-ΤΣΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ! -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!



Λίγο μετά τις 21.30, εξαγριωμένοι αγρότες συγκεντρώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Κρητικού καναλιού, όπου εκείνη την ώρα φιλοξενούσε τον Ηρακλειώτη βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Οι αγρότες αφού τα «έψαλλαν» για τα καλά στον κ. Μιχελογιαννάκη, ενώ εκείνος βρισκόταν στον «αέρα» του CRETA, περίμεναν να αποχωρήσει για να του μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου