Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΌ ΤΑ ΣΠΆΝΙΑ!

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ... 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ 

ΦΑΕΙ!






Λιμοκτονούσε και δεν βρήκε άλλη λύση από το να... τρυπώσει σε ένα σικ εστιατόριο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μόνο που αντί θα πάει στην κουζίνα, προτίμησε να πάει έναν... υπνάκο πάνω σε έναν από τους καναπέδες. Η μικρή θαλάσσια λιονταρίνα θα σας κλέψει την καρδιά!

 τΟ  αξιολάτρευτο πλασματάκι βρέθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης από το συνεργείο καθαρισμού του εστιατορίου The Marine Room που βρίσκεται στην παραλία Λα Τζόγια του Σαν Ντιέγκο. Ήταν μόλις οκτώ μηνών, πεινούσε και μάλλον... νύσταζε. Έπιασε λοιπόν τραπέζι κοντά στο παράθυρο και εκεί τη βρήκαν το πρωί!
«Ρώτησε "μπορώ να δω το μενού;" Εγώ τη ρώτησα αν έχει κάνει

Ρε τι θυμουνται κάτι ξεχασμένοι... ηθοποιοί!

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ! 
ΑΜ...ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

«Δεν ξέρω αν ο Φώσκολος αγαπούσε τους ηθοποιούς»

Ήταν ο ταγματάρχης Καβάσης στη θρυλική σειρά της ΥΕΝΕΔ «Άγνωστος πόλεμος» και ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες ηθοποιούς που πέρασαν από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ο Γιώργος Σίσκος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά για εκείνη την εποχή, αλλά και τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο.
ΕΝΑΝ ...ΑΛΕΞΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ούτε την διαδοχή του. Η Μόσχα έχει «βουίξει» ότι έχει βρει ήδη τον επόμενο Πρόεδρο της Ρωσίας και τον προετοιμάζει για να αναλάβει την θέση αυτή. Είναι μόλις 43 χρονών. Ονομάζεται Αλεξέι Ντιούμιν και είναι ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και από αυτή την εβδομάδα κυβερνήτης της επαρχίας Τούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου