Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.
Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος μας πληροφορεί ότι κατά τη χθεσινή συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος:

“Ο Μακαριώτατος κατέθεσε σφραγισμένο φάκελο, τον οποίο χαρακτήρισε απόρρητο,προκειμένου να φυλαχθεί στο εμπιστευτικό Αρχείο της Αρχιγραμματείας της Ιεράς Συνόδου, χωρίς προς το παρόν να γίνει περαιτέρω χρήση του.
Η ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ... 
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΙΣΙΩΣΕΙ...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι  

ΛΑΜΟΓΙΟ! Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Μια απίστευτη (αλλά πέρα ως πέρα αληθινή) ιστορία αποκαλύπτουμε σήμερα από το μετερίζι των αποκαλύψεων, το ιστορικό Press-gr!

Χωρίς πολλές εισαγωγές, έχουμε και λέμε:

Στις 14 Νοεμβρίου 2015, δύο εφημερίδες φέρνουν στο φως ένα πολύκροτο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. 
Ο γκομενος της Ρενούλας... της Δούρου καλέ... "έβγαλε στο σφυρί" και το ασφαλιστικό ταμείο της  ΕΥΔΑΠ... σαφώς για την ... ψυχή της μανούλας του!

Αν δεν διαλύσουν τελείως την Ελλάδα, μην περιμένετε να φύγουν τα αριστερά φασιστόμουτρα... ανάθεμα τους ραγιάδες που τους ψήφισαν...Η συμμετοχή ΤΣΜΕΔΕ και ΕΥΔΑΠ στην ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας Αττικής προκάλεσε την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή από Σταϊκούρα, Κεφαλογιάννη, Καραμανλή

Ερώτηση για τη συμμετοχή ασφαλιστικών ταμείων και κρατικών εταιρειών - ΔΕΚΟ στην ανακεφαλαιοποίηση των μη - συστημικών πιστωτικών ιδρυμάτων κατέθεσαν στη Βουλή ο

ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΟΧΑ... ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ...


Κι ο λοβοτομημένος στην πλειοψηφία του λαουτζίκος ... πείθεται και φανατίζεται...

Από: Καλλιόπη Σουφλή


τσι μιτσ


Άγρια πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ένα δημοσίευμα του περιοδικού Επίκαιρα, το οποίο επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου