Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Παραμένει στη θέση του ο Μανώλης Σφακιανάκης, ανακαλείται η μετάθεση - Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν την παρέμβαση Τσίπρα


Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει ο Μανώλης Σφακιανάκης, κατόπιν κρίσης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο και έκανε δεκτή την προσφυγή του.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Βουλής, «έγινε... 


δεκτή η προσφυγή του υποστρατήγου Σφακιανάκη Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.» και επομένως παραμένει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Λίγη ώρα νωρίτερα, έντονη ήταν η φημολογία για «άδειασμα» του αρμόδιου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, από τον πρωθυπουργό. Ανώτατες κυβερνητικές πηγές, μάλιστα, διαψεύδουν ότι υπήρχε παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για παραμονή του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, ο κ. Τόσκας μένει εκτεθειμένος απέναντι στο Αρχηγείο της αστυνομίας, το οποίο ακύρωσε τη μετάθεση.

Στην θέση του προϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, από το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου