Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ MEGA ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΒΙΝΤΕΟ.

«Είστε υπεύθυνος για την επιβολή capital controls», είπε ο ...

δημοσιογράφος – «Φταίω και για τον σεισμό στο Σαν Φρανσίσκο», απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον ανταποκριτή του Mega στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασόπουλο, το βράδυ της Τρίτης κατά την παρουσίαση του κόμματος του πρώην υπουργού Οικονομικών, DiEM25.
Ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών είναι υπεύθυνος για την επιβολή capital controls, εξαιτίας των οποίων δεν μπορεί να πάρει τον μισθό του από την Ελλάδα, προσθέτοντας πως πολλοί Έλληνες τον θεωρούν έναν αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών.

Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: "Η ΕΕ ΔΙΝΕΙ 3 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 0,7 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ"!!!

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης ρωτήθηκε απο Ρ/Σ της Σάμου για το μπάχαλο στα νησιά:

" Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον  σε αποδρομή και οι εκλογές έρχονται...
Εν τω μεταξύ, χρόνια φωνάζαμε για το σχέδιο του αλήστου μνήμης Οζάλ να μας πνίξει στην λαθρομετανάστευση ώστε να διαλύσει τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας και παράλληλα να πιέσει την ΕΕ να δώσει

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σφοδρή επίθεση από τον Μίκη: Ο Τσίπρας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

Σφοδρή επίθεση από τον Μίκη: Ο Τσίπρας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

Είναι φανερό ότι φτάσαμε πλέον στην ώρα μηδέν, επισημαίνει σε δήλωσή του ο Μίκης Θεοδωράκης, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο αναφέρει ότι έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
Αναλυτικά η δήλωσή του όπως αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα:
«Εδώ και καιρό ζούμε τις συνέπειες της ανυπαρξίας πολιτικής από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ανυπαρξία πολιτικής που σιγά-σιγά και σταθερά μας οδήγησε στη σημερινή κατάσταση.
Ποια είναι αυτή:

ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ !



ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟ'Υ'ΠΟΘΕΣΕΙΣ

Συμφωνεί η Ελλάδα στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Σύμφωνη δηλώνει η ελληνική πλευρά με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στις προσπάθειες μείωσης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, με προϋπόθεση το σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας, όπως αναφέρει κυβερνητική... [ 16:06 10/2 ]

Στις Βρυξέλλες ξανά ο Νταβούτογλου

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί για άλλη μια φορά στις 18 Φεβρουαρίου ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος σύμφωνα με διπλωματικές πηγές θα συναντηθεί με Ευρωπαίους ηγέτες στο περιθώριο της... [ 19:18 10/2 ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου