Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ..ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗς ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ-ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ...ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ- ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ...ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΌΤΙ ΚΙ ΕΚΕΊ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΊΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑΞΗ ..ΤΟΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΜΑΣ!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: Θέλετε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;

Oι ΗΠΑ και η Ρωσία πρέπει να ασκήσουν πίεση σε όλες τις πλευρές για να διασφαλιστεί μια κατάπαυση του πυρός στην Συρία, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός σε συνέντευξη του στην γερμανική Handlesblatt.Κάλεσε όλες τις δυνάμεις να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. O Ρώσος πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ  κάλεσε όλες τις δυνάμεις να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βάλουν ένα τέλος στον πόλεμο στην Συρία αντί να «ξεσπάσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος».
«Οι Αμερικανοί και Άραβες φίλοι μας πρέπει να σκεφτούν καλά: θέλουν ένα μόνιμο πόλεμο;» δήλωσε ο κ. Μεντβέντεφ στην γερμανική εφημερίδα Handlesblatt. Ο ίδιος ανέφερε πως θα είναι αδύνατο να κερδηθεί ένας τέτοιος πόλεμος ειδικά στον αραβικό κόσμο, όπου όλου πολεμούν εναντίον όλων.
«Όλες οι πλευρές πρέπει να αναγκαστούν να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αντί να ξεσπάσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος» προειδοποίησε.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Μεντβέντεφ ανέφερε ότι οι ΗΠΑ και η Ρωσία πρέπει να ασκήσουν πίεση σε όλες τις πλευρές για να διασφαλιστεί μια κατάπαυση του πυρός.

Καλά είναι η μοναδική; Το 40% των Τούρκων είναι κρυφοέλληνες Ορθόδοξοι!!!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Βουλευτίνα δήλωσε πως είναι Χριστιανή ορθόδοξη! Έντονες αντιδράσεις!

δημοσιευμα
Την καταπληκτική είδηση ότι η βουλευτίνα Σμύρνης και εκπρόσωπος του τουρκικού Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, που είναι και δεύτερο κόμμα στην τουρκική βουλή, η Selin Saye Böke, βαπτίστηκε χριστιανή Ορθόδοξη, έφερε στην δημοσιότητα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ünsal Ergel.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΡΟΥ! Η 70χρονη Ειρήνη που ζει μόνη της στο νησί (ΦΩΤΟ)

irini_b1
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ Ειρήνη Κατσοτούρχη είναι η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, της νησίδας όπου συνετρίβη το μοιραίο ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, με δύο αξιωματικούς νεκρούς και έναν ακόμα αγνοούμενο.
Η 70χρονη συνταξιούχος, ζει μόνη της στο νησί αυτό το διάστημα ενώ την επισκέπτεται ο γιος της (ΦΩΤΟ) μαζί με το εγγονάκι της, όσο πιο συχνά μπορεί.
Στην καθημερινότητά της, ασχολείται με τα ζώα που διατηρεί στο νησί, ενώ συντηρεί και ένα μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που υπάρχει στην Κίναρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου