ΕΛΛΑΔΑ © Newsbomb ΕΛΛΑΔΑ Συγκλονιστικές εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας - Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας μετά την τραγωδία που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα, όταν ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, την ώρα μάλιστα που κατέγραφε το έθιμο
.
Μετά την τραγωδία, η Αστυνομία εξετάζει τα διαθέσιμα βίντεο για να εντοπίσει άτομα, που εμπλέκονται στο περιστατικό. Μεταξύ του υλικού, που εξετάζεται είναι και το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε ο άτυχος 53χρονος για την ιστοσελίδα του καθώς σε αυτό φαίνεται η μοιραία σαΐτα που τον χτύπησε στο κεφάλι.
Ο Κώστα Θεοδωρακάκης έχασε τη ζωή του την ώρα που κατέγραφε την αναβίωση του εθίμου, καθώς μία σαΐτα «καρφώθηκε» στο κεφάλι του.
Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο άτυχος 53χρονος κατέγραψε live το θάνατό του. Όπως θα δείτε και στο βίντεο - σοκ μια σαΐτα φεύγει από τα χέρια ενός σαϊτομάχου και εκτοξεύεται με σφοδρότητα προς το πλήθος και συγκεκριμένα προς το σημείο που βρισκόταν ο 35χρονος ο οποίος κάλυπτε το έθιμο.
Η σαΐτα χτυπά τον Κώστα Θεοδωρακάκη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος. Τότε από τα μεγάφωνα ακούγεται μια φωνή που καλεί ασθενοφόρο, «παγώνοντας» ακόμα περισσότερο το αίμα των παρευρισκόμενων. Το θύμα διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο 50χρονος εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Δείτε καρέ-καρέ στην gallery τις συγκλονιστικές στιγμές που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός: