Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΛΕΜΕ...
Βαδίζουμε σε πολιτικο σκοτάδι...Μας σέρνει ο σκοταδιασμένος απο κάθε πλευρα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ... ΤΕΤΟΙΟ  πράμα πρώτη φορά βιώνω  ΕΓΩ ..που όπως λένε  οι κακιές γλώσσες είμαι απο τους μεγαλύτερους ρεπορτερ-λαγωνικό της δημοσιογραφίας! 
ΑΜΗΝ!
Η τσιπρεϊκη  σπείρα που μας κάνει κουμάντο εδώ και πεντε περίπου χρόνια  μας έχει φορέσει όλες τις αθλιότητες  των πρεσβειών της ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΔΡΑΜΑΤΙΚΆ ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ!
ΦΤΑΊΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΠΆΣΤΑΡΔΟ.... Ο ΤΣΙΠΡΆΚΟΣ;
ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ...
ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...ΚΑΛΑ   μετά από τόσα χρόνια ζωης ακομη να καταλαβουμε;...

ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΡΆΜΑ ΜΑΣ.

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

7 σχόλια:

 1. ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.

  ΓΙΑΤΙ ΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ....ΜΑΣΛΑΤΑΣ,ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΣ ΚΙ ΤΙΠΟΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΣ ΚΙ ΟΥΤΕΙ ΘΑ ΞΕΡΣ.
  ΚΙ ΜΙΑ ΖΟΥΗ ΘΑ ΥΠΟΥΦΕΡΣ...ΑΡΕ ΧΑΙΒΑΝ...

  ΤΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com
  ΕΛΕΙΓΑΝ ΑΠ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.
  ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗΝ Μ...Α.....Ν.....Α....ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ,......ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΥΜΑ ΤΝΚΑΚΙΑ ΤΝΩΡΑ ΑΠ ΓΗΝΝΗΘΗΚΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

  ΟΥΤΕ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ, ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ.

  ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝΕΙ ΤΝΠΟΥΤΣΑ.

  ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΚΙ ΑΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΚΟΥΠΑΝΕΙ.

  ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΩΡΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΝ.

  ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΤΕΣ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΗΜΕΙΣ, ΛΕΟΥ ΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝ ΚΑΘΕΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΥΜΤΑ ΚΙ ΣΑΣ ΤΟΥΝ ΚΟΥΠΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΥΜΤΑ ΠΡΟΥΣΚΥΝΑΤΕΙ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΙΓΑΝ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΥ...ΕΛΗΓΕΙ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΣΤΟΥΝ ΜΗΤΣΙΟΥ...ΑΡΕ ΜΗΤΣΙΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕΙ ΦΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΚΕΡ ΗΔΩ ΣΤΑΡΜΑΝ,ΠΟΤΕΙ ΗΣΕΙ ΑΠΟΥ ΚΑΤ,ΠΟΤΕΙ ΗΓΩ ΑΠΟΥ ΠΑΝ....ΚΙ ΑΠΑΝΤΣΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΑΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑΕΙ ΤΗ ΤΟΥΝ ΕΛΕΙΓΕΙ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ....ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΡΕ ΝΑΤΣΙΟΥ....

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΝΑΘΥΜΑ ΤΝΚΑΚΙΑ ΤΝΩΡΑ ΑΠ ΓΗΝΝΗΘΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ,ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕΙΣ ΟΙ ΒΑΛΑΧ, ΚΙ ΛΕΓΟΥ ΗΓΩ ΤΩΡΑ,ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΗ.

  ΓΝΗΣΙΕ ΕΛΛΗΝΑ..ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΑΤΩ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ.

  ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΘΡΕΜΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΛΥΜΠΟΣ...ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 17 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ.

  ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ....ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ...ΠΕΡΑΝ ΕΞ ΑΓΑΘΟΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ....

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑΓΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΨΕΛΝΟΥΜΝΕ ΤΡΟΠΑΡΑΙΑ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΒΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ Facebook ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΟΚΑΡΕ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 .π.μ.
  ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ....ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...  .............................................................................
  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ............................................................................
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.

  ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΞΥΓΗΘΩ

  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ.

  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΤΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΚΑΝΟΙΣΜΟ.
  .............................................................................
  ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 4Ο ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
  .............................................................................
  ΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΙΔΩΝΤΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΥΡΙΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ...ΟΠΟΤΕ Η ΚΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  .............................................................................
  ΑΛΛΑΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1921.
  ............................................................................
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ.
  .............................................................................
  ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ... ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ,ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΙ.
  ............................................................................
  ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.
  .............................................................................
  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
  .............................................................................
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΣΑΗ ΔΙΑΚΟ.

  ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ Ν ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΛΛΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΑ Ν ΑΡΠΑΞΕΙΣ..ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....
  ΕΓΩ ΓΚΡΕΚΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΓΚΡΕΚΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ........ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ...
  ............................................................................
  ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΚΙΗ ΓΗ.ΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ...
  .............................................................................
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΑΣΤΕΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΥΑΡΙΚΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ.
  ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1956-196Ο...ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΟΡΦΟΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ,Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ,.ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ.
  .............................................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΓΡΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΩ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΝΕΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,
  ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΜΗΟΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ... ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΓΩ ΕΓΩ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ.

  ΕΛΑ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ,ΕΛΑ ΕΒΡΑΙΕ,ΕΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ,ΓΑΜΩ ΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗ ΣΑΣ.ΤΙ ΘΕΡΕΥΣΑΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ...
  ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΠΕΣΘΑΙ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ,,ΑΠΟ ΥΜΑΣ,,ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΜΕ,,ΕΝΑΝ,,ΚΟΝΤΖΙΑ ΣΚΑΤΟ.... ΣΟΥΛΤΑΝ....ΜΑΧΜΟΥΤΗΝ.....ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΩ.......ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΖΙΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.
  ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ,ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΚΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΓΙΩΡΓΩ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΤΙ ΝΑ ΕΓΩ ΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...
  ......ΑΠΟ ΤΟ 1821.....ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΘΑΛΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΑΝ.....
  ........ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΙΣΟΣ..........
  ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ.
  ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΕ ΚΟΡΑΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...

  ΑΛΛΟΙ ΕΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΗ ΟΤΙ ΚΣΙΕ ΗΣΜΕΡΑ ΚΟΜΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟ..ΟΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ....ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΟΒΡΑΙΟ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 7.5ΟΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΕΟ ΟΙΚΟΝΜΙΚΩΝ...ΓΙΩΡΓΩ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΠΔΙΔΑΚΙ ΤΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..
  ΔΕΜ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑ ΤΣΕΒΛΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ...ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΑΛΛΑ ΒΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ...ΜΗΝ ΤΝΠΟΥΛΙΤΙΚΗ, ΚΙ ΟΧ ΜΗ ΤΟΥ..... Μ......Ν.....Ι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δημιουργούμε προϊόντα που είναι αδύνατο να ξεχάσουμε. Εμπνεόμαστε από τον στόχο μας. Κάθε εργασία που κάνουμε, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια παραλλαγή. Η δουλειά μας εμπνέεται από τις φιλοδοξίες μας να είμαστε αυτάρκεις και να προσφέρουμε σε οποιονδήποτε μια μοναδική εμπειρία, μας παρακινεί η περιέργειά μας. Η Nature Softwares παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και σας παρέχει την πλήρη κυκλοφορία της ανάπτυξης λογισμικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δημιουργούμε προϊόντα που είναι αδύνατο να ξεχάσουμε. Εμπνεόμαστε από τον στόχο μας. Κάθε εργασία που κάνουμε, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια παραλλαγή. Η δουλειά μας εμπνέεται από τις φιλοδοξίες μας να είμαστε αυτάρκεις και να προσφέρουμε σε οποιονδήποτε μια μοναδική εμπειρία, μας παρακινεί η περιέργειά μας.
  NatureSoftwares παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και σας παρέχει την πλήρη κυκλοφορία της ανάπτυξης λογισμικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή