Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ...

ΓΟΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ....

Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Οι 25 συμβουλές ζωής από ένα παππού γεροβοσκό....Η...": 

ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.


ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ
ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ
ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.


ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ
ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΜΑΣ...Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

10 σχόλια:

 1. ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΟΙ ΕΡΜΕΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΛΕΛΗΝΙΔΕΣ ΑΧ...ΜΟΝΑΧΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΝΑ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ.
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...www.athanasios.thimiopoulos.com...google ΚΑΙ info@athanasios.thimiopoulos.com ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ 25 ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕXOXOLOI KAI MOGGOLOI.

  ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΤΙΑ....ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ www.athanasios.thimiopoulos.com... ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘA ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ
  GOOGLE GRIECHENLAND ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙA ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟY ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ EΠΙΤΟΛΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛA ΤΟ ΓΚΟΟΓΚΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ.
  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ... info@athanasios.thimiopoulos. com...ΣΤΟ ΟΠΟΙO ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΥΧΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΕΠΙΣΗΣ athmiopoulos@ hotmail.de
  ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Google ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

  PALACIOS INTERNET MARKETTING GOOGLE MUENCHEN.

  Hallo Herr Thimiopoulos.Ihre Seite funktioniett wieder.Leider wird Sie von der Regierung gespert.Aus dieser Grund wird ihre Seite gespert.
  Wir haben in deiner gekummert und ihre Seite Fteigeschaftet.Sie kommen nur wieder in seite online mit den passwort........................

  Viele Grussen nach Griechenland.

  Korin Mardirosga.
  .........................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η Ε.Ε. ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ 2Ο15 ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥNΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ.

  ΑΠΟ ΤΟ 2O1Ο ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2Ο18 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡIΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ...
  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Google
  www.athanasios.thimiopoulos.com.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΔΩ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ 1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ...
  ............................................................................
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ...
  info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  KAI ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 1Ο ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ.
  ............................................................................
  ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ.
  .............................................................................
  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΗΜΑ...info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΙΚΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
  .............................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ...ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΑΝΔΑΚΙΑΑΛΛΑ,,,ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΑΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΣΦΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
  ...........................................................................\ΟΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΣΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
  .............................................................................
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΚΟΥΣΜΕΝΗ
  ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΜΑΝΤΙΑ
  Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

  ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
  Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ
  ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
  ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟΣ
  ΣΟΥΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
  Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

  ΑΧ...ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ,ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΑΓΙΣΜΝΕΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

  ΑΡΧΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΠΑΡΧΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΥΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΝΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..

  ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΗΡΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΘΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,Η,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ 2Ο18 ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο18...ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ...
  athimiopoulos@hotail.de.....info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΤΟ 2OO5 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3Ο ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.

  ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 28.Ο5.2ΟΟ4
  ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΑΣΙΟΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟLΗ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ Ο6.Ο5.2ΟΟ4......ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ....

  ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΚΟΤΗΤAΣ ΑΡΥΡΟ 149 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ,ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑTΗ ΜΕΛΗ.

  ΜΕ ΘΕΡΝΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  SCHAEFER SOTIROPOULOU
  VARYVANA KAZIRA LEMONIAS
  KOMMISSION EUROPEAN B:!O$) BRUXELLES:
  .............................................................................
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΧΓΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ
  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΣΩ ΑΕΡΟΔΔΡΟΜΕΙΑ Κ.Λ.Π.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ 2ΟΟ5 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ...25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΠΡΟΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑΡ.
  ΚΩΣΤΑ ΜΙΤΣΑΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΟΙΗΣΩ ΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΤΥΟ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 75 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ 324 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 2Ο ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΡΙΔΩΝ ΚΑΙ 5Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2018 ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 6Ο1ΟΟ

  ΑΠΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ.....ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ...ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΟΥΣ 41-43...11744 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ..ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...
  ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ....ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1947 ΚΑΙ 24 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1947-1950 ΚΑΙ 1956-1960 ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΝΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ... ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,26 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΥ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ..ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ 2 1947.
  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.ΚΟΥΡΣΙΒΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΝΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΒΡΑΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΥΟΥ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΚΑ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΙΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΑΖΙΑΝΗΣ,ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ
  ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΝΕ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΚΟ.

  ΒΑΣΑΝΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ,ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΩΤΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΙΣΕ
  ΚΙ Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΤΥΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΦΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΤΙΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.
  .............................................................................
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΨΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΑΙ ΔΥΟ.ΤΙΠΟΑΤ ΑΛΛΟ.
  ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967.
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...ΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΓΗ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΣΩΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑΠΑΡΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΣΗΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ.

  Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

  ΠΕΡΙΕΜΝΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

  Ο ΛΑΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


  ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΝΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΚΑ ΕΜΕΝΑ.
  ΘΕΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ.

  ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΖΩΝΑΤΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.

  ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ.ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΑΛΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΧΡΟΝΤΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΟ,ΟΥΓΓΑΡΟ,ΤΣΙΓΓΑΝΩ ΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ.

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ....
  ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΣΙΑ....ΕΝΩ ΗΣΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΙ..

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΕΦΕΝΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ ΤΟΤΕ ΦΑΓΕ ΣΚΑΤΑ Η ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1912,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΑΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΑ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑΥΜΑ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΑΛΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

  ΕΓΩ ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ.
  ΕΓΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή