Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ...

ΓΟΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ....

Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Οι 25 συμβουλές ζωής από ένα παππού γεροβοσκό....Η...": 

ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.


ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ
ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ
ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.


ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ
ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΜΑΣ...Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

29 σχόλια:

 1. ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΟΙ ΕΡΜΕΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΛΕΛΗΝΙΔΕΣ ΑΧ...ΜΟΝΑΧΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΝΑ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ.
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...www.athanasios.thimiopoulos.com...google ΚΑΙ info@athanasios.thimiopoulos.com ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ 25 ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕXOXOLOI KAI MOGGOLOI.

  ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΤΙΑ....ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ www.athanasios.thimiopoulos.com... ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘA ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ
  GOOGLE GRIECHENLAND ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙA ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟY ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ EΠΙΤΟΛΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛA ΤΟ ΓΚΟΟΓΚΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ.
  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ... info@athanasios.thimiopoulos. com...ΣΤΟ ΟΠΟΙO ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΥΧΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΕΠΙΣΗΣ athmiopoulos@ hotmail.de
  ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Google ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

  PALACIOS INTERNET MARKETTING GOOGLE MUENCHEN.

  Hallo Herr Thimiopoulos.Ihre Seite funktioniett wieder.Leider wird Sie von der Regierung gespert.Aus dieser Grund wird ihre Seite gespert.
  Wir haben in deiner gekummert und ihre Seite Fteigeschaftet.Sie kommen nur wieder in seite online mit den passwort........................

  Viele Grussen nach Griechenland.

  Korin Mardirosga.
  .........................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η Ε.Ε. ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ 2Ο15 ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥNΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ.

  ΑΠΟ ΤΟ 2O1Ο ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2Ο18 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡIΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ...
  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Google
  www.athanasios.thimiopoulos.com.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΔΩ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ 1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ...
  ............................................................................
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ...
  info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  KAI ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 1Ο ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ.
  ............................................................................
  ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ.
  .............................................................................
  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΗΜΑ...info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΙΚΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
  .............................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ...ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΑΝΔΑΚΙΑΑΛΛΑ,,,ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΑΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΣΦΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
  ...........................................................................\ΟΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΣΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
  .............................................................................
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΚΟΥΣΜΕΝΗ
  ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΜΑΝΤΙΑ
  Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

  ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
  Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ
  ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
  ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟΣ
  ΣΟΥΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
  Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

  ΑΧ...ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ,ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΑΓΙΣΜΝΕΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

  ΑΡΧΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΠΑΡΧΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΥΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΝΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..

  ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΗΡΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΘΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,Η,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ 2Ο18 ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο18...ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ...
  athimiopoulos@hotail.de.....info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΤΟ 2OO5 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3Ο ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.

  ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 28.Ο5.2ΟΟ4
  ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΑΣΙΟΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟLΗ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ Ο6.Ο5.2ΟΟ4......ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ....

  ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΚΟΤΗΤAΣ ΑΡΥΡΟ 149 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ,ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑTΗ ΜΕΛΗ.

  ΜΕ ΘΕΡΝΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  SCHAEFER SOTIROPOULOU
  VARYVANA KAZIRA LEMONIAS
  KOMMISSION EUROPEAN B:!O$) BRUXELLES:
  .............................................................................
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΧΓΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ
  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΣΩ ΑΕΡΟΔΔΡΟΜΕΙΑ Κ.Λ.Π.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ 2ΟΟ5 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ...25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΠΡΟΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑΡ.
  ΚΩΣΤΑ ΜΙΤΣΑΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΟΙΗΣΩ ΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΤΥΟ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 75 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ 324 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 2Ο ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΡΙΔΩΝ ΚΑΙ 5Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2018 ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 6Ο1ΟΟ

  ΑΠΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ.....ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ...ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΟΥΣ 41-43...11744 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ..ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...
  ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ....ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1947 ΚΑΙ 24 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1947-1950 ΚΑΙ 1956-1960 ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΝΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ... ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,26 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΥ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ..ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ 2 1947.
  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.ΚΟΥΡΣΙΒΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΝΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΒΡΑΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΥΟΥ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΚΑ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΙΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΑΖΙΑΝΗΣ,ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ
  ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΝΕ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΚΟ.

  ΒΑΣΑΝΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ,ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΩΤΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΙΣΕ
  ΚΙ Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΤΥΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΦΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΤΙΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.
  .............................................................................
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΨΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΑΙ ΔΥΟ.ΤΙΠΟΑΤ ΑΛΛΟ.
  ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967.
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...ΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΓΗ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΣΩΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑΠΑΡΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΣΗΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ.

  Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

  ΠΕΡΙΕΜΝΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

  Ο ΛΑΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


  ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΝΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΚΑ ΕΜΕΝΑ.
  ΘΕΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ.

  ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΖΩΝΑΤΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.

  ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ.ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΑΛΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΧΡΟΝΤΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΟ,ΟΥΓΓΑΡΟ,ΤΣΙΓΓΑΝΩ ΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ.

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ....
  ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΣΙΑ....ΕΝΩ ΗΣΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΙ..

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΕΦΕΝΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ ΤΟΤΕ ΦΑΓΕ ΣΚΑΤΑ Η ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1912,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΑΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΑ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑΥΜΑ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΑΛΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

  ΕΓΩ ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ.
  ΕΓΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.

  20.12.2018 ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΘΕΜΑ.ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ...ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΘΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ...

  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο18...ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΕΙΛΟΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..ΠΡΟΣ ΟΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩ ΑΞΕΧΑΣΤΩΜΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΤΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΟΤΕΙΣ ΠΟΥ ΗΓΩ ΗΜΑΝ ΕΝΑΣ ΜΚΡΟΣ ΚΙ ΟΥΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΥΝ ΣΚΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΥΡΙΤΕΙΣ ΚΑΤΣΙΑΠΙΑΔΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 1947 ΕΓΩ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ ΜΗ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΙΣΑ ΚΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΗΛΩΝΙΑ ΚΙ ΛΑΣΠΕΙΣ ΩΣ ΤΟΥ ΓΟΝΑ ΚΙ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣ ΟΥΤΕΙ ΚΑΡΑΜΝΕΛΑ ΟΥΤΕΙ ΣΟΥΚΟΥΛΑΤΑ..ΤΟΤΕΙ ΠΡΙΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑΜ ΜΗ ΞΗΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΩΝΙΑ..

  ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΥΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ.
  ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ Τ ΑΧΡΙΔΙΑ ΚΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΥΤΑΠΟΥΝ.
  ΝΑΧΑ ΜΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΤΣΑ.
  ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΙ ΚΡΙΑΣ,ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ..
  ΑΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ.
  ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΠΔΑΕΙ ΚΙ ΤΑ ΡΟΥΚΑΝΑΕΙ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ...ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
  ΜΕ ΜΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
  ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΨΕΥΟΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΣΟ,ΟΒΡΙΟ,ΤΟΥΡΚΟ,ΣΛΑΒΟ,ΑΛΒΑΝΟ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ.

  Η ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΕΥΓΕΤΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΡΙΝΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

  ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,1980-1995 ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ....ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΞΥΠΟΥΛΗΜΕΝ ΤΝΚΑΗΜΕΝ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο18 ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ....
  ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΝΕ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΤΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΑΝΑΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

  ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝ ΑΥΤΗΝ.

  ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΣΙΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 2Ι ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...
  Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΓΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΑΛΑΛΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
  Η............Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ
  ΚΑΙ ΟΙ 3ΟΟ ΛΥΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ....ΔΡΑΚΟΥΣ,ΚΟΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ
  ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΚΟΜΑ...

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ...
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΕΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2Ο19....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...ΟΒΡΑΙΟΙ....ΜΑΣΟΝΟΙ...ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΤΟ ΓΑΜΟ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙ.
  ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ 1945-1949 ΠΟΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΣΚΟ,2ΟΟ5.ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ.ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑΝAΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΗΣ ΜΗΛΙΟΣ,ΒΛΕΠΕ...YouTube....

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ...
  ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ.ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΥ ΟΤΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 12Ο ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.
  ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

  ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ......ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ....ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.......ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΕΜΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΗ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ Τ ΑΡΜΑΝΙΑ ΠΗΤΑΓΜΕΝ...

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΙ,ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ,ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ..

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
  ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
  ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
  ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
  ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.

  ΠΡΟΣΕΞΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ.

  ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΤΥΝΟΥΝΕ
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΕ
  ΟΥΤΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ
  ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΓΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
  ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ....
  ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

  ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΟΙ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑΝΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΧΡΟΝΤΕΣ...
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ..ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ...ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ....ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ...ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΚΝΤΡΙΚΗ ΚΛΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΨΥΕΤΟ...ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ..
  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...ΑΠ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ..

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΟΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΡΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 196Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΝ ΛΗΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ 1947 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΘΩΣ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ...

  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑ...ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ...

  ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.

  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΗΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ.

  ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

  ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ.

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΦΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.


  ΑΧ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ
  ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
  ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΓΕΡΑ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΑΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΑΡΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ...
  ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 1968 ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ 28 ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  198Ο-1995 ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ.ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΟΝ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ...ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.
  Υ.Γ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΠΡΙΝ ΦΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΕΙΡΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΓΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΕΣΥ.

  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΙΣΜΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΗ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΘΡΑΚΗ...ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΚΕΣΙΑ...

  ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΑΟΥΤ ΜΠΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΕΤΣ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

  ΦΑΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ,ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΩΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ.
  ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

  ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΑΝΤΗΣΕΣ.ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΥΝΥΜΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΣ.

  www.ahanasios.thimiopoulos.com

  ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑ
  ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΔΕΝ ΧΥΠΑΓΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ.

  Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
  ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΟ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ... ΤΗΝ ΜΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΑΝΤΩΜΩΝΕΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ
  ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΑΙΡΕΤΑ
  ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ
  ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.


  ΜΙΛΟΥΝ,ΜΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΝ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜEΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
  ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΥΝ.

  ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΑ ΦΥΔΡΙΑ
  ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΛΕΝΕ ΜΙΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΥΝΕ
  ΑΧ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΝΤΙΑ.

  ΟΛΑΚΕΡΗ ΖΩΗ ΠΕΡΠΑΤΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ
  ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΣΚΙΑ
  ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΑΡΥ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ
  ΤΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΚΚΑΚΙ
  ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΑΛΩΣΕ
  ΣΤΑΛΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΜΟΝΑΧΟΣ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ
  ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ
  ΣΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΤΕΓΝΑ
  ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΦΩΤΙΑ
  ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΛΛΑ
  ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
  ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ,
  ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ....MAKEDONIA HELLAS...
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΞΕΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ,ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  ΟΣΜΟΣΠΟΔΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟ 1912 ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

  ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ...ΘΑ ΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΙΣΟΟΒΡΙΟΣ ΤΙΤΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΛΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΑΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1912....ΚΑΝΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΔΡΙΑΝΥΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ...

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΤ 1995 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΡΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ.

  ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 4ΟΟ-ΟΟΟ ΔΡΧ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΤΖΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..

  ΤΟ 1996 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,
  ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.....ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟ ΦΑΚΕΛΟ....ΔΟΚΤΟΡ ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ..ΟΔΟΣ ΤΑΔΕ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... GRIECHENLAND....ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΣΤ ΚΟΜΑΤΟΓΕΛΑΔΑΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ TΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ,ΗΤΑΝΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΑΞΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ,ΦΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 199Ο ΕΩΣ ΤΟ 1994 ΠΟΥ Ο Α.Π. ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ....ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3ΟΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ω... ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  WAN PENSIERO SOUL ALI NTORATE-TZIOUZEPPE VERDI.

  ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΓΥΡΝΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΟΤΕ
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣAΛΑΚΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙ.

  ΠΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
  ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΟ 1947-195Ο ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 22 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑNΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜE ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΝΕΥ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑΣ.

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 3.

  ΑΠΟ ΤΟ 195Ο-1952 ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΠΟΠΕΙΡΩΝ ΞΥΠΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 5..ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΒΑ ΣΤΟ ΟΜΩ ΤΟΝ ΠΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΑ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ
  ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ
  ΜΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΣΑ
  ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ.

  ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ
  ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗ
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ Π ΑΠΟΜΕΙΝΕ
  Ο ΧΑΡΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΗΜΟΥΝΑ ΔΕΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΔΕΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΛΟΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1952 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1956 ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1956-196Ο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ.ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΛΙΣ Η ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ.

  Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΜΟΥΣΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ ΜΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΖΕΠΕ ΒΕΡΝΤΙ,ΒΑΝ ΠΕΝΣΙΕΡΟ ΣΟΥΛ ΑΛΙ ΝΤΟΡΑΤΕ, ΤΟ ΠΕΤΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ.

  ΠΕΤΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ
  ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ
  ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
  Ω ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΔΙΧΩΣ ΣΕ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΝ Η ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  ΕΝΑΝ ΥΜΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ.

  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

  ΠΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΕΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΤΗ ΑΛΛΗ.

  ΔΥΣΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΚΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩ ΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.
  ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΜΑ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΕΓΩ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΟΦΗ ΑΓΕΛΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗMΟΚΑΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΚΡΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.

  ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ....OΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΤΥΙΑ ΕΛΛΑΣ.


  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΚΟ.
  BUNDES REPUBLIK HELLAS.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  OTTO KONIG VON BAYERN
  RICHART STRASE 1OO
  81675 MUENCHEN-GERMANY:

  ΠΡΟΣ..ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ
  ΤΟΞΟΝ..6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
  MAKEDONIA HELLAS.

  ΠΡΟΣ...ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ
  ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1ΟΟ
  1ΟΟ.2ΟΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-HELLAS.
  THESSALIA- HELAS.

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘ ΕΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
  ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΙΤΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΝΑ ΕΝΑ ΣΗΓΕΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΙΑ...ΝΑΙ ΝΠΡΕ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ...ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΔΙΑΔΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΩ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΠΣΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 27. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ BLOG ΜΟΥ ΒΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...
  www.Unable to dehver Message....www.Undeliver Mai Returmed to sender...
  ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΗ ΞΑΦΝΙΑ ΗΡΘΑΝ 7ΟΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΥΣΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ...ΑΛΑ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ 7ΟΟ ΚΑΙ...
  www.athanasios.thimiooulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.
  ΑΝ ΚΑΙ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΟΙΞΕΙ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ...ΚΑΙ ΣΤΟ.. GOOGLE... KAI YouTube.... MONIDAIAS.
  ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ...info@athanasios.thimiopoulod.com MOZILLA DRUDER...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΕΚΑΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ, 198Ο-1995 ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΟΝΑΧΟ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...
  ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΙΒΑΞΑΝ ΜΕΜΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΔΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΝΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ....ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ 5 ΧΙΛΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΞΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ...

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΘΥΠΟΙΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑ ΚΗ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΝΑΧΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΔΛΑΔΗ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝΕ ΤΣΟΝ ΧΑΛΕ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ...ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟ..ΜΠΡΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΑΜΕΛΙΕΑ ΤΩΝ ΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΩΡΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ Ν ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ...

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΓΚΑΣΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2015 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8...ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...
  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.

  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ....ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΠΡΟΘΥΠΟΥ ΡΓΟΙ....ΥΠΟΥΓΡΟΙ...ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ..ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑ ΟΤΑΝ ΧΕΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΝΤΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΛΕΒΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΧΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΔΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ...ΧΑΝΤΑΚΟΜΕΝΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΟΥΛΖΑ...ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΟΥΖΛΟ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ...ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

  ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ...ΚΑΙ..ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΕΝ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1968 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΤΟΚΟ ΚΑΙ 73 ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΣΕ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟ..

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 37 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.

  ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ...ΚΑΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ...ΕΔΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΤΙΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

  ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟ...ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ.

  Ο ΜΗΤΣΙΟΣ Π.Χ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΞΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ..

  ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΕΧΡΟΜΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΤΑΘΑΛΣΙΩΝ ΤΟ ΚΑΙ Η ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΚΑΤΩ Η 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΔΗΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΚΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ...

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ...
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ...ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.
  ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑ...

  ΕΙΠΑ...ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.....

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΟΥ ΤΑΡΓΟΥΔΑΓΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΣ....ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή