Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ...

ΓΟΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ....

Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Οι 25 συμβουλές ζωής από ένα παππού γεροβοσκό....Η...": 

ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.


ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ
ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ
ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.


ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ
ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΜΑΣ...Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

133 σχόλια:

 1. ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΟΙ ΕΡΜΕΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΛΕΛΗΝΙΔΕΣ ΑΧ...ΜΟΝΑΧΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΝΑ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ.
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...www.athanasios.thimiopoulos.com...google ΚΑΙ info@athanasios.thimiopoulos.com ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ 25 ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕXOXOLOI KAI MOGGOLOI.

  ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΤΙΑ....ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ www.athanasios.thimiopoulos.com... ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘA ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ
  GOOGLE GRIECHENLAND ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙA ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟY ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ EΠΙΤΟΛΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛA ΤΟ ΓΚΟΟΓΚΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ.
  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ... info@athanasios.thimiopoulos. com...ΣΤΟ ΟΠΟΙO ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΥΧΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΕΠΙΣΗΣ athmiopoulos@ hotmail.de
  ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Google ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

  PALACIOS INTERNET MARKETTING GOOGLE MUENCHEN.

  Hallo Herr Thimiopoulos.Ihre Seite funktioniett wieder.Leider wird Sie von der Regierung gespert.Aus dieser Grund wird ihre Seite gespert.
  Wir haben in deiner gekummert und ihre Seite Fteigeschaftet.Sie kommen nur wieder in seite online mit den passwort........................

  Viele Grussen nach Griechenland.

  Korin Mardirosga.
  .........................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η Ε.Ε. ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ 2Ο15 ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥNΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ.

  ΑΠΟ ΤΟ 2O1Ο ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2Ο18 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡIΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ...
  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Google
  www.athanasios.thimiopoulos.com.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΔΩ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ 1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ...
  ............................................................................
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ...
  info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  KAI ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 1Ο ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ.
  ............................................................................
  ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ.
  .............................................................................
  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΗΜΑ...info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΙΚΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
  .............................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ...ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΑΝΔΑΚΙΑΑΛΛΑ,,,ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΑΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΣΦΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
  ...........................................................................\ΟΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΣΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
  .............................................................................
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΚΟΥΣΜΕΝΗ
  ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΜΑΝΤΙΑ
  Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

  ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
  Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ
  ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
  ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟΣ
  ΣΟΥΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
  Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

  ΑΧ...ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ,ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΑΓΙΣΜΝΕΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

  ΑΡΧΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΠΑΡΧΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΥΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΝΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..

  ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΗΡΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΘΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,Η,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ 2Ο18 ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο18...ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ...
  athimiopoulos@hotail.de.....info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΤΟ 2OO5 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3Ο ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.

  ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 28.Ο5.2ΟΟ4
  ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΑΣΙΟΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟLΗ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ Ο6.Ο5.2ΟΟ4......ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ....

  ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΚΟΤΗΤAΣ ΑΡΥΡΟ 149 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ,ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑTΗ ΜΕΛΗ.

  ΜΕ ΘΕΡΝΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  SCHAEFER SOTIROPOULOU
  VARYVANA KAZIRA LEMONIAS
  KOMMISSION EUROPEAN B:!O$) BRUXELLES:
  .............................................................................
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΧΓΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ
  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΣΩ ΑΕΡΟΔΔΡΟΜΕΙΑ Κ.Λ.Π.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ 2ΟΟ5 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ...25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΠΡΟΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑΡ.
  ΚΩΣΤΑ ΜΙΤΣΑΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΟΙΗΣΩ ΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΤΥΟ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 75 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ 324 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 2Ο ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΡΙΔΩΝ ΚΑΙ 5Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2018 ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 6Ο1ΟΟ

  ΑΠΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ.....ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ...ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΟΥΣ 41-43...11744 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ..ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...
  ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ....ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1947 ΚΑΙ 24 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1947-1950 ΚΑΙ 1956-1960 ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΝΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ... ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,26 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΥ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ..ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ 2 1947.
  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.ΚΟΥΡΣΙΒΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΝΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΒΡΑΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΥΟΥ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΚΑ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΙΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΑΖΙΑΝΗΣ,ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ
  ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΝΕ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΚΟ.

  ΒΑΣΑΝΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ,ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΩΤΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΙΣΕ
  ΚΙ Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΤΥΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΦΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΤΙΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.
  .............................................................................
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΨΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΑΙ ΔΥΟ.ΤΙΠΟΑΤ ΑΛΛΟ.
  ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967.
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...ΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΓΗ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΣΩΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑΠΑΡΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΣΗΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ.

  Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

  ΠΕΡΙΕΜΝΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

  Ο ΛΑΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


  ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΝΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΚΑ ΕΜΕΝΑ.
  ΘΕΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ.

  ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΖΩΝΑΤΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.

  ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ.ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΑΛΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΧΡΟΝΤΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΟ,ΟΥΓΓΑΡΟ,ΤΣΙΓΓΑΝΩ ΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ.

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ....
  ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΣΙΑ....ΕΝΩ ΗΣΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΙ..

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΕΦΕΝΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ ΤΟΤΕ ΦΑΓΕ ΣΚΑΤΑ Η ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1912,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΑΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΑ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑΥΜΑ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΑΛΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

  ΕΓΩ ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ.
  ΕΓΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.

  20.12.2018 ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΘΕΜΑ.ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ...ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΘΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ...

  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο18...ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΕΙΛΟΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..ΠΡΟΣ ΟΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩ ΑΞΕΧΑΣΤΩΜΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΤΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΟΤΕΙΣ ΠΟΥ ΗΓΩ ΗΜΑΝ ΕΝΑΣ ΜΚΡΟΣ ΚΙ ΟΥΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΥΝ ΣΚΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΥΡΙΤΕΙΣ ΚΑΤΣΙΑΠΙΑΔΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 1947 ΕΓΩ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ ΜΗ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΙΣΑ ΚΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΗΛΩΝΙΑ ΚΙ ΛΑΣΠΕΙΣ ΩΣ ΤΟΥ ΓΟΝΑ ΚΙ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣ ΟΥΤΕΙ ΚΑΡΑΜΝΕΛΑ ΟΥΤΕΙ ΣΟΥΚΟΥΛΑΤΑ..ΤΟΤΕΙ ΠΡΙΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑΜ ΜΗ ΞΗΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΩΝΙΑ..

  ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΥΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ.
  ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ Τ ΑΧΡΙΔΙΑ ΚΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΥΤΑΠΟΥΝ.
  ΝΑΧΑ ΜΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΤΣΑ.
  ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΙ ΚΡΙΑΣ,ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ..
  ΑΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ.
  ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΠΔΑΕΙ ΚΙ ΤΑ ΡΟΥΚΑΝΑΕΙ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ...ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
  ΜΕ ΜΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
  ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΨΕΥΟΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΣΟ,ΟΒΡΙΟ,ΤΟΥΡΚΟ,ΣΛΑΒΟ,ΑΛΒΑΝΟ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ.

  Η ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΕΥΓΕΤΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΡΙΝΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

  ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,1980-1995 ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ....ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΞΥΠΟΥΛΗΜΕΝ ΤΝΚΑΗΜΕΝ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο18 ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ....
  ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΝΕ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΤΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΑΝΑΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

  ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝ ΑΥΤΗΝ.

  ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΣΙΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 2Ι ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...
  Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΓΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΑΛΑΛΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
  Η............Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ
  ΚΑΙ ΟΙ 3ΟΟ ΛΥΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ....ΔΡΑΚΟΥΣ,ΚΟΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ
  ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΚΟΜΑ...

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ...
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΕΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2Ο19....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...ΟΒΡΑΙΟΙ....ΜΑΣΟΝΟΙ...ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΤΟ ΓΑΜΟ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙ.
  ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ 1945-1949 ΠΟΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΣΚΟ,2ΟΟ5.ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ.ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑΝAΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΗΣ ΜΗΛΙΟΣ,ΒΛΕΠΕ...YouTube....

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ...
  ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ.ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΥ ΟΤΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 12Ο ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.
  ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

  ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ......ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ....ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.......ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΕΜΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΗ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ Τ ΑΡΜΑΝΙΑ ΠΗΤΑΓΜΕΝ...

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΙ,ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ,ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ..

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
  ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
  ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
  ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
  ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.

  ΠΡΟΣΕΞΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ.

  ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΤΥΝΟΥΝΕ
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΕ
  ΟΥΤΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ
  ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΓΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
  ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ....
  ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

  ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΟΙ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑΝΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΧΡΟΝΤΕΣ...
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ..ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ...ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ....ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ...ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΚΝΤΡΙΚΗ ΚΛΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΨΥΕΤΟ...ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ..
  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...ΑΠ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ..

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΟΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΡΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 196Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΝ ΛΗΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ 1947 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΘΩΣ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ...

  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑ...ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ...

  ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.

  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΗΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ.

  ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

  ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ.

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΦΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.


  ΑΧ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ
  ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
  ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΓΕΡΑ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΑΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΑΡΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ...
  ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 1968 ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ 28 ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  198Ο-1995 ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ.ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΟΝ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ...ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.
  Υ.Γ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΠΡΙΝ ΦΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΕΙΡΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΓΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΕΣΥ.

  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΙΣΜΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΗ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΘΡΑΚΗ...ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΚΕΣΙΑ...

  ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΑΟΥΤ ΜΠΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΕΤΣ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

  ΦΑΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ,ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΩΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ.
  ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

  ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΑΝΤΗΣΕΣ.ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΥΝΥΜΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΣ.

  www.ahanasios.thimiopoulos.com

  ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑ
  ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΔΕΝ ΧΥΠΑΓΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ.

  Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
  ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΟ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ... ΤΗΝ ΜΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΑΝΤΩΜΩΝΕΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ
  ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΑΙΡΕΤΑ
  ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ
  ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.


  ΜΙΛΟΥΝ,ΜΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΝ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜEΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
  ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΥΝ.

  ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΑ ΦΥΔΡΙΑ
  ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΛΕΝΕ ΜΙΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΥΝΕ
  ΑΧ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΝΤΙΑ.

  ΟΛΑΚΕΡΗ ΖΩΗ ΠΕΡΠΑΤΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ
  ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΣΚΙΑ
  ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΑΡΥ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ
  ΤΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΚΚΑΚΙ
  ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΑΛΩΣΕ
  ΣΤΑΛΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΜΟΝΑΧΟΣ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ
  ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ
  ΣΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΤΕΓΝΑ
  ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΦΩΤΙΑ
  ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΛΛΑ
  ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
  ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ,
  ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ....MAKEDONIA HELLAS...
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΞΕΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ,ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  ΟΣΜΟΣΠΟΔΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟ 1912 ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

  ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ...ΘΑ ΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΙΣΟΟΒΡΙΟΣ ΤΙΤΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΛΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΑΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1912....ΚΑΝΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΔΡΙΑΝΥΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ...

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΤ 1995 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΡΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ.

  ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 4ΟΟ-ΟΟΟ ΔΡΧ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΤΖΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..

  ΤΟ 1996 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,
  ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.....ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟ ΦΑΚΕΛΟ....ΔΟΚΤΟΡ ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ..ΟΔΟΣ ΤΑΔΕ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... GRIECHENLAND....ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΣΤ ΚΟΜΑΤΟΓΕΛΑΔΑΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ TΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ,ΗΤΑΝΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΑΞΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ,ΦΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 199Ο ΕΩΣ ΤΟ 1994 ΠΟΥ Ο Α.Π. ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ....ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3ΟΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ω... ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  WAN PENSIERO SOUL ALI NTORATE-TZIOUZEPPE VERDI.

  ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΓΥΡΝΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΟΤΕ
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣAΛΑΚΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙ.

  ΠΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
  ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΟ 1947-195Ο ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 22 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑNΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜE ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΝΕΥ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑΣ.

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 3.

  ΑΠΟ ΤΟ 195Ο-1952 ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΠΟΠΕΙΡΩΝ ΞΥΠΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 5..ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΒΑ ΣΤΟ ΟΜΩ ΤΟΝ ΠΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΑ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ
  ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ
  ΜΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΣΑ
  ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ.

  ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ
  ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗ
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ Π ΑΠΟΜΕΙΝΕ
  Ο ΧΑΡΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΗΜΟΥΝΑ ΔΕΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΔΕΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΛΟΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1952 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1956 ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1956-196Ο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ.ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΛΙΣ Η ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ.

  Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΜΟΥΣΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ ΜΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΖΕΠΕ ΒΕΡΝΤΙ,ΒΑΝ ΠΕΝΣΙΕΡΟ ΣΟΥΛ ΑΛΙ ΝΤΟΡΑΤΕ, ΤΟ ΠΕΤΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ.

  ΠΕΤΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ
  ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ
  ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
  Ω ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΔΙΧΩΣ ΣΕ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΝ Η ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  ΕΝΑΝ ΥΜΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ.

  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

  ΠΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΕΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΤΗ ΑΛΛΗ.

  ΔΥΣΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΚΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩ ΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.
  ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΜΑ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΕΓΩ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΟΦΗ ΑΓΕΛΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗMΟΚΑΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΚΡΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.

  ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ....OΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΤΥΙΑ ΕΛΛΑΣ.


  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΚΟ.
  BUNDES REPUBLIK HELLAS.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  OTTO KONIG VON BAYERN
  RICHART STRASE 1OO
  81675 MUENCHEN-GERMANY:

  ΠΡΟΣ..ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ
  ΤΟΞΟΝ..6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
  MAKEDONIA HELLAS.

  ΠΡΟΣ...ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ
  ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1ΟΟ
  1ΟΟ.2ΟΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-HELLAS.
  THESSALIA- HELAS.

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘ ΕΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
  ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΙΤΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΝΑ ΕΝΑ ΣΗΓΕΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΙΑ...ΝΑΙ ΝΠΡΕ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ...ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΔΙΑΔΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΩ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΠΣΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 27. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ BLOG ΜΟΥ ΒΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...
  www.Unable to dehver Message....www.Undeliver Mai Returmed to sender...
  ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΗ ΞΑΦΝΙΑ ΗΡΘΑΝ 7ΟΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΥΣΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ...ΑΛΑ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ 7ΟΟ ΚΑΙ...
  www.athanasios.thimiooulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.
  ΑΝ ΚΑΙ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΟΙΞΕΙ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ...ΚΑΙ ΣΤΟ.. GOOGLE... KAI YouTube.... MONIDAIAS.
  ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ...info@athanasios.thimiopoulod.com MOZILLA DRUDER...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΕΚΑΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ, 198Ο-1995 ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΟΝΑΧΟ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...
  ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΙΒΑΞΑΝ ΜΕΜΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΔΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΝΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ....ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ 5 ΧΙΛΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΞΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ...

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΘΥΠΟΙΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑ ΚΗ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΝΑΧΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΔΛΑΔΗ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝΕ ΤΣΟΝ ΧΑΛΕ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ...ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟ..ΜΠΡΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΑΜΕΛΙΕΑ ΤΩΝ ΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΩΡΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ Ν ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ...

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΓΚΑΣΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2015 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8...ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...
  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.

  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ....ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΠΡΟΘΥΠΟΥ ΡΓΟΙ....ΥΠΟΥΓΡΟΙ...ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ..ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑ ΟΤΑΝ ΧΕΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΝΤΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΛΕΒΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΧΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΔΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ...ΧΑΝΤΑΚΟΜΕΝΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΟΥΛΖΑ...ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΟΥΖΛΟ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ...ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

  ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ...ΚΑΙ..ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΕΝ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1968 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΤΟΚΟ ΚΑΙ 73 ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΣΕ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟ..

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 37 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.

  ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ...ΚΑΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ...ΕΔΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΤΙΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

  ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟ...ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ.

  Ο ΜΗΤΣΙΟΣ Π.Χ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΞΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ..

  ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΕΧΡΟΜΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΤΑΘΑΛΣΙΩΝ ΤΟ ΚΑΙ Η ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΚΑΤΩ Η 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΔΗΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΚΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ...

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ...
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ...ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.
  ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑ...

  ΕΙΠΑ...ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.....

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΟΥ ΤΑΡΓΟΥΔΑΓΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΣ....ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΤΙΧΟΙ-ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...

  HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA:XYVÄÄ HUOMENTA SUOMI-FINLAND:

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2Ο14 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2Ο15.ΣΕΛΙΔΕΣ 212.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΑΧ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΧΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
  ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ.


  ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ
  ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ
  ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  ΣΑΝ ΕΦΥΓΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ
  ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΙΑΣ, ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙ,ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ,
  ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ Η ΟΙ ΜΙΣΟΙ,ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΡΗΜΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ,ΣΑΚΑΤΕΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΙ
  ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΩΜΟ,Η ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 18 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΧ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ....ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com..........ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ....ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΕΛΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... athimiopoulos@hotnail.de

  ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΥΒΟΥΝΤΕΙ ΗΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ ΑΠ ΤΑ ΒΝΑ ΤΣΠΙΗΡΙΑΣ ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΟΥΤΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕΙ ΑΛΟΥΓΑ ΟΥΤΕΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΗΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΒΑΛΑ ΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΙΠ ΜΥΑΛΙΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕΙ ΣΤΓΗΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΗΡΓΑΤΣ...ΤΟΤΕΙΣ ΤΟΥ 196Ο ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΝ ΝΟΤΙΟΥ ΠΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΝΑ ΤΣΑΛΙΩΣ ΚΙ ΝΑ ΤΝΚΟΥΜΠΑΝΗΣ ΑΠΑΝ ΣΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΝ ΞΥΠΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΒΟΥΗΘΟ ΗΡΓΑΤ ΣΓΗΡΜΑΝΙΑ....ΗΚΕΙΝΟΥΣ Η ΜΗΓΑΛΟΥΣ ΚΙ ΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ...ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ...ΚΙ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΕΩΝ...ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ...ΑΠ ΤΟΥ ΠΑΙΖ ΚΙ ΑΓΑΣ...

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΑΝΕ
  Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ...
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ...ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΘΕΙΣ..............1Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΑ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ...

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΩ.
  ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚ ΤΟΝ ΤΣΜΑΠΟΥΚΑ
  ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΡΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΝΙΑ.

  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΛΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ 1974 ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΚΑΛ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΣΟΟΒΡΑΙΟΠΟΥΆΚΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑ ΤΡΑΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΑΝΑ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΧΗΝΑΝΙΣΜΟ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ...ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ
  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΖΤΑΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΑΡΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΑΧΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΝΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.,,ΠΛΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.....ΟΠΩΣ ΣΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ...ΜΑΓΩ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ....ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΜΑΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΔΕΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΚΑΒΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ...
  ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΜΠΡΕ...
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΨΗΦΖΟΥΝ ΟΙ 3ΟΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΝΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΒΡΑΚΙΑ ΤΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  LANG LEBEN GOOGLE.....ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΙΣΑΙ GOOGLE...
  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ............Α...............Β.................Τ...............

  ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ..

  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.
  ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ GOOOOOOOOOOOOOOOOOGLE...ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ....ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.....ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ..

  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ...

  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ....ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ...ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ...

  ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΞΥΠΠΝΗΣΕ ΓΙΔΙΑ,ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ
  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ...ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ...

  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ....ΤΕΡΑΤΩΝ...

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ...ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ...

  ΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ....ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΙΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ.

  ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΕΝΝΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΙΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ...

  ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΓΡΑΨΕ Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ,ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΠΕΡΙΦΟΡΝΥΤΑΙΟΝ...
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙ.

  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ....ΘΕΟΙ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ.


  ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ...Facebook....ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

  Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2018 ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Μ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ.

  Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGLE ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ JOUTUBE....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΩΤΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ.

  ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΠΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 8Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΚΟΠΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1Ο ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

  ΕΣΤΑΛΗ ΠΡΟΣ.

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ...ΕΧΩ 324 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΚΑΙ 4Ο ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ....ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΑ ΟΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΙΑΡΜΑΤΩΛΟΣ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑ ΣΑΝ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΑΝΟΥΡΑΙΟ 2019 ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
  ΚΟΙΝ.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ.

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Ε.Ε. ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ..

  ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣ ΤΟ 196Ο ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ...www.athanasios.thimiopoulos.com
  ...........................................................................
  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΖΙΠΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
  ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...ΠΛΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ.
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΜΕΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΗΓΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΙΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ....
  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ.
  ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
  ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΙΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΧΓΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
  ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.
  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ.
  .............................................................................
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ.
  .............................................................................
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΑΝ ΤΟ 1947 ΑΥΤΟΣ 24 ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΙΑΣ.

  ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ.
  .............................................................................
  ΕΛΛΗΝΣΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟ 194Ο-42 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΤΕΣ ΤΟ 1945-1949.

  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΟΥΖΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑΙ Η ΟΧΙ.

  ΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΑΡΓΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 194Ο ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΜΕΛΕΜΟΥ.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,,,,,,,,,,,,,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 195Ο ΓΙΑΤΙ 1945-1949 ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΜΕΟΣ.

  ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 196Ο ΓΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

  ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ....ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΟΕΟΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΝΑΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...


  .............................................................................
  ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ Κ.Μ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
  ...........................................................................
  ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΚΗΓΡΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΛΛΑΚΩΝ.
  .............................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ...

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΕΔΩ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΗΡΙΚΟ ΑΣΜΑ ΤΑ ΛΕΓΩ ΟΛΑ....ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

  ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΛΙΑ,...ΛΕΙΦΤΑ ...ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΚΙ ΤΝΨΥΧΗ....

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΞΑ ΔΥΟ ΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓ Η ΠΟΝΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΗΓΟΥΜΕΝΗΝ ΤΝΚΑΡΔΙΑ ΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥΔΟΥΝ ΜΑΣ ΟΥΛΙΓΟΥΝ ΣΑΤΗΡΙΚΑ.

  ΕΓΩ ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΡΧΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΔΕΚΑ....ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

  ΑΠ ΕΛΕΙΓΑΝ....ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΤΤΕΙ ΚΡΙΑΣ ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΚΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ...ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΤΣΑ...ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ...ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ..ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙΑΛΟΥΣ ΑΠΔΑΕΙ..
  ΚΙ ΕΝΑ ΤΗΛΗΥΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΗΤΙΚΟΙ...ΔΕΝ ΣΤΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ..

  ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΓΟΥ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΜΕΣΙΕ ΧΑΒΑΛΕ...ΚΙ ΜΑΝΤΑΜ ΑΠΜΔΑΜ...

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

  ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΣΑΛΟΥΝΙΚ
  ΓΙΑ Ν ΑΠΜΔΗΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΙΤΣ.

  ΑΧ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΤΕΙΣ ΕΡΜΟΥΣ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ...
  ΚΙ ΤΟΥΝ ΕΛΕΙΓΕΙ Η ΜΑΚΟΥ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΥΜΑΤΟΥ...

  ΤΣΕΝΤΣΑΝ ΤΣΑΛ ΜΩΡ ΤΣΕΝΤΣΑΝ ΤΣΑΛ
  ΤΣΠΕΙΡΑΝ ΟΛ ΝΑ ΠΑΝ ΦΑΝΤΑΡ
  ΕΜΝΕΙ Η ΜΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ
  ΕΡΗΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΤΙΚΙΟ
  ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΕΙ ΜΕΣ ΤΑΡΜΑΝ
  ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΖΑΡΚΑΔ
  ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΔΩ ΚΙ ΗΚΕΙ
  ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΚΛΙ
  ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΚΕΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΞΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΣΑΛΟΥΝΙΚ
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΠΔΗΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΤΣ.

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΒΡΗΚΕΙ ΜΙΑ ΛΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛ ΣΤΕΙΝΟ ΒΑΡΚΙ
  ΤΑΝΚΑ ΣΛΙΠ ΜΗ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ
  ΤΡΑΒΑ,ΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΒΡΑΚΙ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΙ
  ΣΦΥΞΕΙ,ΣΦΥΞΕΙ ΜΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΕΡΙΑ.

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΤΣΤΑΦΑΓΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΡΙΑ
  ΤΩΡΑ ΗΤΑΝΕΙ ΜΟΥΝΑΧΟΥΣ
  ΕΝΑΣ ΕΡΜΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΠΑΠΠΟΥΣ
  ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΟΥΛΟΜΟΥΤΟΥΣΕΙ
  ΤΜΟΙΡΑΤ ΑΝΑΘΥΜΑΤΟΥΣΕΙ
  ΚΑΘΟΥΝΤΑΝ ΣΕΝΑ ΜΠΑΚΑΚ
  ΜΗ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΑΚ.

  ΑΧ ΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΙΝΑ ΠΟΥΧΑ
  ΓΙΔΑ ΚΛΟΥΤΣΑ ΚΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΓΙΔΑ ΚΛΟΥΤΣΑ ΚΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΑ
  ΜΗΝ ΤΝΚΡΑΝΙΣΙΑ ΤΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΗ ΚΙ Η ΜΑΓΚΟΥΑΦΑ.

  ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΛΟΥ ΗΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕΙΣ ΗΣΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΙΣ ΗΛΙΑ,ΗΛΙΑ ΚΙ ΚΩΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΚΙ ΣΗΜΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΣ ΟΥΤΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕΙ ΚΙ ΜΙΑ ΗΛΙΑ ΤΑΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΜΗΤΑ ΑΠ ΤΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΙΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑΜΟΥΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΡΧΗΣ ΕΓΩ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.

  ΤΟΤΕ ΜΠΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.

  ΠΡΩΤΟΝ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑ ΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 1940-1945...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 195Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ.

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
  ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

  ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΕΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΝ.
  .............................................................................
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  .............................................................................
  ΤΡΙΤΟΝ ΘΕΜΑ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΚΑΤΑΓΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΛΗ.ΤΟ ΠΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ.ΕΠΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΝ.
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΝΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΜΕΟΥ....ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ....ΝΑΙ ΔΝΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΛΑΜΑ ΜΕ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.....ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...
  ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ...ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ.
  ............................................................................

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΟ.
  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  ΝΑΙ ΖΗΤΙΝΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΝΑ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΑΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΧΥΠΑΓΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΧΗΡΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ...

  ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ..ΚΑΤΑΡΑΜΝΕΟΙ....ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1847.
  ............................................................................
  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.
  ............................................................................

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ.ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ.

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
  ΑΠ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΟ
  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΜΠΟΡΑ
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ

  ΑΧ ΓΑΙΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
  ΕΚΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ
  ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
  ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
  ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.


  ΑΧ ΟΠΩΣ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ
  ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ
  ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.


  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΜΕΝΑ.
  .............................................................................
  ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΔΙΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΔΑΚΡΥΑ ΠΙΚΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ...ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΧΑΡΑΚΟΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Google...

  Ο ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΡΕ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΥΖΛΑ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΣΑ.

  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ Ν ΑΠΩ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΤΟ.

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ...

  ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ ΝΑ ΚΟΥΠΑΝΑΕΙ.

  ΑΥΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΑΙΟ 2Ο19 ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΞΑΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΞΟΝ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.

  ΠΡΟΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΘΗΝΑ.
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΡΕΙΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΘΗΝΑ.
  ΣΥΝΗΓΡΟΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΑΘΗΝΑ.
  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.ΑΘΗΝΑ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
  ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΛΑ.ΔΙΚΗΡΟΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΑΠΟ 1Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ...ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

  ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

  ΑΠΑΙΤΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΑΡΧΟΤΑΣ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΤΙΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.

  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΙΚΑΣΤΕΣ.ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΚΥΛΑΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΑΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΑΡΑΨΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ 1945-1949 ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΣΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.
  ...........................................................................
  ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...

  ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΥΥΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666...

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΗ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝ ΤΗ ΓΗ.

  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Θ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ
  ΜΑ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑ ΝΞΑΝΑ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
  ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΟ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ
  ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ
  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ.

  ΣΑΤ ΞΕΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΟΙ
  ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΙ
  ΜΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
  ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΜΕΣ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ
  ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 196Ο ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΕΡΗΜΑ ΠΑΠΠΟΥΔΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΑ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ.... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGLE.....ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟ.
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ... ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947....

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ 194Ο ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ 17 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ...

  1943 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ 2Ο ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 1945 ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 1947 ΣΤΑ 24 ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΦΛΟΣ.....ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ...

  ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ
  Η ΝΙΟΤΗ ΜΟΥ ΕΧΑΘΕΙ
  ΚΑΙ Η ΚΑΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ
  ΣΑΝ ΑΝΘΟΣ ΕΜΑΡΑΘΕΙ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ.

  ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΙ
  ΑΠ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑ ΖΩΗ.

  ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

  ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝ.

  ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

  ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΛΑΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε..ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΠ- ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ- ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΞ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΤΙ ΖΗΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ 1985 ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ....

  ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΑΧΕΠΠΑ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1994 ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΕΙΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΜΟΙΑΖΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΛΑΒΟΦΩΝΑΣ ΜΠΡΕ ΧΑΙΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΤΟΥΡΚΟ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ.

  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΕΚ ΤΟΝ ΠΑΘΩΝ.

  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΚΥΛΑΣ Δ.Ε.Η ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΚΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.

  ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ.

  ΚΑΙ ΕΞΥΓΩ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΗΝΤΙΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚ ΝΥΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΣΜΟΝ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ.
  ΟΧΛΟΣ....ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΥΓΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ.ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΥΓΗΘΩ...

  ΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΡΙΑ.

  ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΚΟΚΟΡΙΑ Ν ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ
  ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΣΜΕΤΙΑ.....ΛΕΩ ΜΠΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΠΡΕ ΚΑΙ Ε.Ρ.Τ..ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΔΙΑ...ΓΑΙ ΝΑ ΦΑΝ ΓΙΑΡΜΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΤΑΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΔΕΣ...

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΓΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ.

  ΚΑΙ ΕΞΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΓΛΕΠΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΙΝΑ ΒΡΑΚΙΑ,ΚΟΥΛΙΑ ΚΙ ΒΖΙΑ ΚΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΠΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΟΜΑΔΙΚΑ,ΤΣΑΚ ΚΑΙ ΤΣΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΚ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

  Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΙΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΝ Φ.Π.Α....ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ...

  ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Π.Χ. 5 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..

  ΚΟΜΜΜΤΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ....ΚΟΛΑΚΑΣ....ΒΡΥΚΟΛΚΑΣ...ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΣΙ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  ............................................................................
  Υ.Γ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
  ............................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.

  ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΚΟΡΑ ΝΑ ΓΛΕΠΩ ..Τ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ Ν ΑΜΠΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ Η ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΣΙΑΡΚΕΖΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΘΑ ΡΙΧΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΕΓΚΑΤΕΛΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ.

  ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΓΑΔΩΝ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΔΟ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΓΑΔΩΝ....ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΚΟΜΑ.

  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΟΠΙΣΩ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ...ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ...

  ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
  ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ.

  ΟΥΤΕ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΟΤΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ
  ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ
  ΘΕΛΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
  ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ.

  ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ...

  ΣΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
  ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΔΕΙΑ ΚΙ ΟΡΦΑΝΑ
  ΞΕΡΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΣΝΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΚΑΛΑΜΙΑ.

  ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ
  ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝΩΝ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙΣ
  ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ
  ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΧ ΚΛΑΙΝΕ.

  ΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΩ
  ΚΙ ΑΥΤΗΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ
  ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΝΩΡΙΣΩ.

  ΒΓΕΣ ΑΓΡΟΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ.
  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΟΙ ΖΗΤΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΑ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑ ΣΤΕΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΝ ΣΚΛΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΘΕΙ...Η ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΦΟΥΡΤΟΥΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.

  ΕΝΑΣ ΠΑΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΙΣ ΟΒΡΑΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΑΛΈΞΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΝ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.ΔΟΛΟΦΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ....ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΣΤΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΘΑΦΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΕΚΑΜΑ ΛΑΘΗ.

  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΝΑΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΓΕΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ 1947 ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1956 ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 196Ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ..

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2Ο19 ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ..
  ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΠ ΗΜΑΝ ΜΚΡΟΣ ΚΙ ΜΕΛΕΓΕΙ Η ΓΜΑΚΟΥ ΤΣΙΑΤΣΙΑΛΟΥ ΤΗΝ ΤΝΚΑΜΣ ΑΡΕ ΜΚΡΕ ΘΑΝΑΣ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΡΑΣ ΝΑ ΤΝΠΕΗΖΣ...

  ΑΥΤΗΝ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΑΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΞΥΠΟΥΛΗΜΕΝ ΤΝΕΡΞΑ ΣΗΜΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΜΗ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΥΠΡΟΒΑΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ.

  ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ Η ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΥΤΟΙ.

  ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΝΑΞΟΥ...ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΩ,ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ..ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΝΑΤΗΣΗ ΑΠΟ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ....ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΣΤΕΙΡΑ Η ΒΟΥΛΗ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΠΜΠΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ....ΦΟΥ ΚΑΙ ΦΤΟΥ...

  thimiopoulos 1943 @Gmail.com

  ΕΙΠΑ ΑΠΟ 3 ΜΑΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΡΝΑΣ ΚΑΙΚΙ...Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΛΕΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΟΚ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΜ...

  ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΝΕΟ Ε....ΜΑΙΛ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ..

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΥΗΡΝΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΟ ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΤΟΤΕ ΤΟ 196Ο ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΝΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΟΔΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ.Λ.Π.
  9.Ο5.2Ο19

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΝΗΣ.

  ΠΡΟΣ.ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΝΗΣ.
  ΚΟΟΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.
  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

  ΑΞΙΟΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 75 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΥΡΑ....ΦΡΟΥΡΑ....ΦΡΟΥΡΑ....

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΑ ΘΑ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ.

  ΤΙ ΘΕΛΩ.ΕΝΑΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΤΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕ ΣΤΟ ΓΚΟΓΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ 2Ο18 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΚΗ Β.ΤΖΙΑΚΑ ΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...Β.ΤΖΙΑΚΑ ..ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΚΑΝΗ..ΛΑΖΑΡΟ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗ...

  ΦΙΛΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΝΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΟ ΑΥΤΙ.
  .............................................................................
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ..ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ....Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ...ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΙΟ 1Ο ΤΟ 2Ο19 ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΗΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΞΟΝ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΛΛΑΣ.

  ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ 1947. ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 29.06.1943.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 5.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,

  ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΠΡΟΣ.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΟΔΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 2.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

  1.ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΙΩΑΝΝΙΝΝ 4.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  2.ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΘΗΝΩΝ.ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.Λ.ΚΗΦΗΣΙΑΣ 6Ο.Τ.Κ. 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ.

  3.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΟΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. ΛΕΟΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 16.Τ..11527 ΑΘΗΝΑ.

  4.EYROPEEN KOMMISION.RUE DELA LOI 175.
  1O48 BRYXELLES BELGIOUM.

  5.KΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.Μ.ΑΛΕΑΝΔΡΟΥ 5.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΘΕΜΑ.ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΔΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΝ ΜΟΥ.
  ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΙΣΤΟΠΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
  ΒΛΕΠΕ ΕΙΣ ΣΕΙΔΑ ΜΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

  1.ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ 29.Ο8.1943 ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΤΕ ΚΟΥΡΣΙΒΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ.
  ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ 1947 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑ ΕΓΩ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ...ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΓΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΨΑΝΕ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 195Ο ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1956 ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 196Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ

  2.196Ο-2Ο18 ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.1980-1995 ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...

  3.1973-2Ο18 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ,ΠΟΙΗΤΗΣ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΕΠΙ..ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΟΤΣΑΜΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΩΝ
  ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.
  ............................................................................
  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.
  ............................................................................
  4.ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕ
  athimiopoulos@hotmail.de...ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ.

  5.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο17 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ GOOGLE PALACIOS INRENET MARKETING ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑ 2019 ΓΑ ΜΗΝΕ ΔΥΟ.

  6.ΕΔΩ ΚΑΙ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΙΑ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟ 2351Ο.95....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ 2351Ο-9567Ο ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΑΝ...2351Ο-9994Ο ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΦΕΤΟΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤ.ΕΧΘΕΣ 2Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ,

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ.
  1.ΣΥΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 3ΟΟ ΨΗΦΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 5ΟΟ.ΟΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  2,ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΣ,ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ,,,,ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 324 ΕΥΡΩ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  4.ΝΑ ΗΝ ΜΟ ΜΠΟΛΚΑΡΟΥΝ ΤΟ Ε..ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ...

  6.ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...9567Ο...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ Η ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ..

  ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΟΟΓΚΛΕ ΕΔΩ ΚΙ ΧΡΟΝΙΑ 8.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΟΥΛΟΣ...ΓΟΟΓΚΛΕ...
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ..ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947...

  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΔΙΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑ
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....ΛΕΟΦΟΡΟΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ 6Ο...15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΣ ΚΟΣΜΟΤΕ.
  ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΕΤΤ.
  ΓΡΑΦΩ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΕΝΑ ΑΠΟΣΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣΛΕΙΔΗ ΕΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΙΖΟΝΤΑΙ Η ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΠΡΟΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΣ,
  ΘΕΜΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ.

  ΑΞΙΟΤΜΕ ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΓΓΕΛΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΘΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΙΡΕΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ.

  ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ..ΒΟΛΦ ΝΤΙΝΤΡΙΧ ΚΡΟΥΣΣΜΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΡΑΜΑΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΚΟΜ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΜΝΑΟΣ ΝΕ ΕΚΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΤΑΔΕΣ ΚΑ ΠΑΣΙΑΔΕΣ.
  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Η Ε.Ε. ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΖΛΑ ΤΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΡΩΝΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΓΑ ΤΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΝΛΛΑΝΔΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΓΓΟΝΟ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΕΛΛΛΗΝΟΦΙΝΛΑΝΔΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΙΤΛΟ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΧΥΒΕΑ ΧΟΥΟΜΕΝΤΑ ΚΡΕΙΚΚΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΛΕΥΕ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΜΑΣΟΝΩΝ....ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ..
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΚΟΥΓΩ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΑΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΧΩΜΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΡΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΚΑ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ.

  ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ
  ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΞΑΓΡΥΝΩ ΛΙΩΝΩ ΣΒΗΝΩ ΣΑΝ ΚΕΡΑΚΙ
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΚΑΡΤΕΡΩ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ.

  ΜΑΜΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΚΟΣ....ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 13 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ 76 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...

  ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ
  ΑΠΟ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ω ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ...

  Ω...ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ
  ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ
  ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΤΟ 1943...

  ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΚΟΜΑ...

  ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ,ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ
  ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,
  ΑΠ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Ν ΣΗΚΩΘΩ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΩ.

  ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΟΠΑΛ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΛΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ Η ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ....

  ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΜΠΑΝΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 4ΟΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 1ΟΟ Η 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑΙΤ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 3ΟΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΩΛΟΣΤΑΘΕΡΟ....

  ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ 2ΟΟ ΚΑΙ 5ΟΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ...

  ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΚΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 8ΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ...

  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ....ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΝΑ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ,
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΤΙΣ 2Ο.12.2Ι18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

  ΘΕΝ.ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΒΟΗΘΗΤΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΨΩΝ,ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΑΥΤΟΣ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

  ΠΑΤΕΡΑ...ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΛΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΤΚΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ.

  ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΠΡΟΣ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΟΔΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1.1Ο682 ΑΘΗΝΑ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

  1.ΔΙΚΑΤΣΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΟΔΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 2.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  2.ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  3.ΥΠΟΥΡΓΕΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΛΕΟΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 16.Τ.Κ.11527 ΑΘΗΝΑ.

  4.EYOPEEN KOMMISSON.RUE DELA LOI 175.BRYXELLES.BELGIUM.

  5.ΣΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΔΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ 5.Τ.Κ.11526 ΑΘΗΝΑ.

  6.ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.ΑΛΕΙΝΟΚΛΕΟΥΣ 41-43
  Τ.Κ.11744 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

  7.ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 5.Τ.Κ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
  ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΣ.

  ΑΡΧΑΣ ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ ΕΦΥΓΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ..ΔΗΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947..ΒΛΕΠΕ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΓΚΟΟΓΛΕ..

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

  ΖΗΤΑΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΗΤΗΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 2ΟΟ5 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ...ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΝΙΛΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΣΗ.

  ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΔΟΛΟΦΟΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΗΣΤΑΧΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ...ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΙ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΗ....

  ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ...

  ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ...Η ΜΑΣΟΝΟΙ..

  Ο ΠΡΟΔΕΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.

  ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΑΝ ΤΟ 1947 ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕΣ.

  ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΤΑ 12 ΟΝΟΜΑΤΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..
  ΙΕΛΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ...

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΟΥ ΑΦΕΡΩΝΩ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π ΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
  ΑΠ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΟ
  ΤΗΣ ΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΜΠΟΡΑ
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΗΤΑΗ Η ΓΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΛΙΓΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΟ...ΕΥΦΥΓΕ ΤΟ 1956 ΣΤΑ ΝΑΙΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ 1956-198Ο ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ...ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΗΣΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΑΞΕΙ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ

  ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΠΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ..
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ..
  ΓΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟ-ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ..
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΝΕΙ ΣΠΑΘΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΝ ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ.
  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947...
  ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΚΑΠΟΤΕ ΝΕΑΡΟ ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΓΑΤΙ ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΔΡΑΚΟ...ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΝ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΚΑΜΑ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΑΡΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΔΥΝΑΤΑ,,,,ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΥΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 4 ΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΓΑΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΕ ΟΥΚΙ, ΜΑΕ ΓΚΕΡΙ, ΓΙΟΚΟ ΓΚΕΡΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..
  Ο ΔΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩ ΤΟΝ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...ΜΑΝΤΑΜ..ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ...
  ............................................................................
  ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ....ΘΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΩ ΟΛΑ ΣΠΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑ ΔΥΟ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...
  .............................................................................ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΕΡΝΗ ΝΑ ΑΝΑΤΑΜΩΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.
  ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΦΗΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΣΛΑΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ...
  ............................................................................

  ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΚΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑ ΑΡΜΑΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΚΤΗΟΝΑΣ ΚΑ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΚΟΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ ΑΥΤΟΙ Η ΤΡΑΝΟΙ ΚΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝ ΕΣΤΟΥ ΚΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΤ ΒΟΥΛΗ...

  ΜΑΚΕΟΔΝΟΜΑΧΟΙ...ΚΛΑΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ..Η ΤΑΝΚΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΟΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑΝΤΙΚΡΙΣΩ.

  ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ
  ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ... ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑ...ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ.
  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ΔΙΚΓ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2Ο1Ο ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2Ο.12.2Ο18..ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 23.Ο5.2Ο19.ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  ..........................................................................


  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙ 24 ΤΟ 1947 ΔΙΧΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ..........................................................................
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ.

  1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.
  2.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.
  3.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
  4.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
  5.ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΘΗΝΑ.
  6.ΚΙΝΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.Φ.ΓΕΝΗΜΑΤΑ.ΑΘΗΝΑ.
  7.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.
  8.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
  9.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
  1Ο.ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ.ΒΕΡΟΛΙΝΟ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  11.ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΟΥ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ..ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΟΤ ΒΙΒΛΙΟ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947,ΣΕΛΙΔΕΣ 3ΟΟ,ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 7Ο ΦΩΤΟΚΟΠΙΕΣ.

  ΠΡΑΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΘ.ΘΥΜΙΙΟΠΟΥΛΟ.
  .............................................................................
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  MEIE HUTTEN IST WEBRAND.

  AN DIE DEUTSCHE PARLAMENT.MEINE HUTTEN IST VEBRAND VON DIE KOMMOUNISTEN PARTIZANEN IN BURGER KRIEG 1945-1949.
  AN MONAT 24 FEBRUAR IN JAHR 1947 HABEN SIE MEINE MEINE VATER ANTONIOS 24 JAHR JUNGE VON DAS HAUS DER OPPA THANASIS ONHE EINZIGE GRUND UMGEBRACHT IN ELATOHOTI PIERIAS.
  ICH WAHR DAMALS 3 JAHRE JUNG UND WEINEN UND SAGE MEINE VATER....JUNGE KOMMM PALT WIEDER...
  ZU ERST ZAHLEN GRIECHENLAND DIE OPFER VON PARTIZANEN UND DANN VERLANGT VON DEUTSCKLAND,GERMANIA.
  ............................................................................
  196O HATT GERMANIA BETZAHLT 5OO MILLIONEN DAMALIGE GUTEN DEUTSCHE MARK UND DIE GRIECHISCHE REGIERUNG HATTE UNTS VERKAUFEN ALS GRIECHISCHE GASTARBEITER IN DIE DEUTSCHE FAMBRIKEN.
  DAMALS WAHR ICH EINE JUNGE 18 JAJR UND HEUTE 76..
  .........................................................................
  ICH BITTE DIE DEUTSCHE REGIERUNG UND PARLAMENT UND E.UNION UNDERDRUGEN DIE GRIECHISCHE REGIERUNG ZU ERST ZAHLEN FUR DAS PARTIZANEN MORDEN FUR MEINE FATER.
  ............................................................................
  THNASIS THIMIOPOULOS DER UNBEKANNTER DICHTER IST IN AUSLAND GESTORBEN.
  DER EINZIGE FREUND AUTOR VON GERMANIA.

  HIER LEBEN HIER STERBEN EINE FERLUCHTEN DUNKEL NACHT OHNE EINZIGE DUNGEL STERNE UND BEGRABEN IN DIE DAMALIGE FREMDE ERDE ABER HEUTE SIE IST GEWORDEN UNSERE TZWEITE MUTTERLAND DEUTSCHLAND.GOTT SEI DANK.

  LANG EBEN DEUTSCHLAND UND BESONDERS MEINE BAYERISCHE LAND.

  DAS IST GESCHRIEBEN IN MEINE BUCH,WENN DIE DEMUTIGEN SPRECHEN.BEKKOMT AUCH MIT BRIEF,DEUTSCHE PARLAMENT UND EYROPAISCHE UNDION.
  TAHANSIS THIMIOPULOS. TOXON PIERIAS GRIECHNELAND.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΑΤΙΜΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ
  ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 1995-2ΟΟ4.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ7 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΣΕΛΙΔΕΣ 27Ο.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
  ΒΛΕΠΕ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,ΜΕ ΦΩΤΗ ΜΗΛΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ.ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.


  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΦΑΚΕΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

  ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ.

  1974.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1978 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΩ.ΜΠΗΚΕ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ.Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΕΙ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΠΣΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟ.

  1983.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 16ΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΥ ΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΠΣΙΣΜΑ.ΗΡΘΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 199Ο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΜΕ Κ.Μ. ΚΑ Α.Π. ΤΟ 1985 ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ...ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ.

  199Ο.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ,ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΕΠΠΑ.

  1995.ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΗΝΥΝΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Κ.Λ.Π. ΠΛΗΡΩΣΑ 3ΟΟ.ΟΟΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΛΛΑ 1ΟΟ...

  ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΕΚΑΤΩ ΕΥΡΩ...

  ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.Δ.Ε. ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΑΓΕΙΑ.ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2OO6 MONAXO GERMANIAS .ΣΕΛΙΔΕΣ 23O

  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18. ΑΛΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  ΑΝΤΧΙΡΙΣΤΟΣ 666....ΜΑΣΟΝΙΑ...ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...ΑΝΤΧΙΡΣΤΟΣ 666...ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΤΗΤΑΣ..

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  SIONISMUS...AMERIKANISMUS...NEU WELT ORDNNUNG...

  ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ....

  ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΚΗΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΔΥΟ ΜΑΓΙΚΑ ΤΕΤΤΙΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ,ΤΗ ΓΙΓΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΑΤΩΝ,ΑΜΟΙΒΗ ΛΕΝΕ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΩΝ...

  ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΘΑ ΣΕ ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΡΙΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΕ ΠΑΡΕΙ.

  ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
  Η ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ,Η ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΟΛΩΝ....
  ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΦΛΟΣ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΦΤΙΑΧΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΑ Η ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝΕ ΘΕΟΥΣ 12 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1999 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΟΓΔΟΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ6 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΣΕΛΙΔΕΣ 164.

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ.

  ΑΠΑΓΟΕΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ.

  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΑΙΟΥΣ
  Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ.
  ............................................................................
  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΕΧΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΡΙΖΙΚΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΤΙ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

  ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ,ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΠΕΖΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΔΗΜΙΟΡΓΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ,ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ.

  Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ.
  ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΧΡΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ,ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ,ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ,ΗΘΙΚΟΥ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ,ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΚΛΙΔΑ ΑΣΦΑΕΛΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ,ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΣΕΠΗΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ.
  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ.

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ.

  ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΟΛΑ
  ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΩΣ ΤΑ ΓΟΝΤΑΤΑ
  ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΣΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ.

  ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΤΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΙ.

  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.

  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΡΝΙΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  Ο ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ.

  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ.
  Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.
  ..........................................................................
  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ ΕΛΑΒΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΦΙΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  198Ο-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2Ο15 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΣΕΛΙΔΕΣ 38Ο.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ 26 ΟΝ ΠΡΙΝ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΙΔΕΑ ΤΟ 2ΟΟ9 ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ.

  ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,Φ.Τ.Ξ.ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

  ΦΥΣΑΕΙ ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΩΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΑΡΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΑ
  ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΟΥ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑ
  ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ,ΝΑ ΧΑΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ,ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΦΩ.

  ΕΝΑΣ ΑΚΤΗΟΜΝΑΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΠΡΙΝ ΤΑΦΕΙ,ΛΕΩ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΟΒΡΑΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟ ΤΣΑΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΘΥΨΗ ΝΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΤΩΑΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΞΚΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΛΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ..
  ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΣΟΥ,ΣΩΤΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΤΟΠΟΝ ΧΛΟΕΡΟΝ.ΑΜΗΝ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ..ΛΕΩ ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΞΕΙ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
  ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΣΟΝ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΥΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΛΟΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΑΝ.

  Υ.Γ..Ω..ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ
  ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΤΑΔΑΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.
  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ...Α.Β.Τ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. ΚΟΜΜΑΤΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ... ΚΟΛΑΚΑΣ... ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΑΠΟ ΤΡΕIΣ ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΩΣΤΑ, ΣΤΟ ΝΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑΤΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ........
  ΕΛΑΤΩΡΑ...ΚΡΗΤΩΝ....

  ΑΧ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΠΕΝΕΜΕΝΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΔΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΣΤΑΤΕ Τ ΑΛΟΓΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΣΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙΣΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΩ ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΡΑΧΟΥΛΕΣ...ΩΡΕ Ν ΑΦΗΣΩ ΔΙΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΙΩΤΗ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΑ ΕΓΩ....ΑΧ ΠΑΙΞΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ,,,,ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΧ ΑΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ...

  ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΕΡΑΨΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ....WWW.elatora.wodrpress.com ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ URL....HAKER...

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΑΡΦΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ..
  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ..ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΞΟΥΡΙΖΟΥΝΤΑΝ..ΑΧ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΣΤΙΑΝΤΩΝΗ..ΘΕΟΔΩΡΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΒΛΗΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ..
  ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ..

  ΦΥΙΣΚΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΕΝΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΣΥ ΑΠΙΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ ΝΑ ΓΡΚΕΜΙΟΣΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΟΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...]

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΟΚ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔ ΕΣΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ..ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ..ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΕΡΑΤΗ ΣΤΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 17 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 76 ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΓΡΙΟ ΣΚΥΛΙ.

  ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΟΟΔΑΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΥΤΑ....

  ΣΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ
  ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΨΕΙ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΤΣΑ....

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.ΠΡΙΝ ΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΚΑΣ ΘΑ ΠΩ ΜΗΡΙΚΑ ΘΚΑΜ ΛΟΓΙΑ ΑΠ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΟΤΕΙΣ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΥ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΛΕΙΓΑΝ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΙΤΙΚΟΙ,,,,ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΒΕΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ...

  ΕΛΕΙΓΑΝ ΚΙ ΜΗΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝΤΑΛΛΑ..ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΤΝΠΟΥΤΣΑ,,,,ΑΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΑΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ,ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΛΟΥΣ ΑΜΠΔΑΕΙ..ΚΙ ΣΥΠΛΗΡΩΝΟΥ ΤΩΡΑ ΗΓΩ...ΟΥΤΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΙ ΜΝΙ ΤΑΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΕ ΓΚΟΥΝΤΙ....ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΤΡΣΤ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΝΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΦΑΦΛΑΤΑΣ...

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΣ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.
  .......................................................................ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

  ΣΤΡΑΤΗΓΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.
  ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΘΑΛΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΑΝ... ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ,ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ....

  ΕΛΑ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΕ,ΕΛΑ ΕΒΡΑΙΕ,ΕΛΑ ΓΥΦΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗΝ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΘΕ ΝΑ ΖΤΤΑΤΕ ,,ΑΠΟ ΗΜΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΜΕ,,ΕΝΑΝ,,ΚΟΤΖΙΑ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΙΡΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.

  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΙΣΚΑΚΗΣ.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  ΚΑΙ ΣΥΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΩ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΚΥΛΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΛΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΑ ΕΒΛΑΚΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΑΝ ΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
  ΜΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
  ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΜ ΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΑΞΙΑ
  ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
  ΑΧ.......ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΕΝΟΙ.
  ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΓΝΗΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΑΣΤΙΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΥΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΤΙΣ 27 ΜΑΙΟΥ 2019 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 7Ο ΦΩΤΟΚΟΠΙΕΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΝΤΙΚΛΕΙΟ ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΞΝ ΕΠΟΙΣΤΟΛΗ 7Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ..,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΓΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΙ ΝΕΡΑΗ ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
  ΤΩΡΑ ΠΑΟΨΕ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΔΥΟ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΑ ΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 1947 ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΛΛΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ..ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...

  ΠΡΟΣ..ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΤΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
  ΑΘΗΝΑ.

  ΚΟΝΟΙΠΟΙΗΣΗ.
  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.

  2.ΜΕΓΑΡΟΝ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ.ΑΛΕΞΑΗ ΤΣΙΠΡΑ.

  3.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

  4.ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΟΚΡΑΤΕΣ,ΓΡΑΦΙΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

  5.ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ.ΦΩΦΗ ΗΕΝΗΜΑΤΑ.

  6.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.

  7.EUROPEAN KOMMISSION.RUE DE LOI 175.BRYXELLES.BELGIUM.

  8.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΘΗΝΑ.

  9.ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΟΥ.ΔΙΚΗΓΟΤΟΣ.ΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2,6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΙΡΝΗ.

  ΕΧΤΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  DEUTSCHE PARLAMENT..DEUTSCHE REGIERUNG BERLIN DEUTSCHLAND.
  ..........................................................................
  ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
  ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1Ι.O1.2O12.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2Ο.12.2018.
  ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  27.Ο5.2019.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ 1947 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥNΙΣΤΩΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙA ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕN ΒΡΗKΑΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟS ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝAΣΤΕΙΑ GΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.

  ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟZΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΘ.ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ-ΣΣΥΜΜΟΡΤΙΠΟΛΕΟΣ 1947.
  www.athanasios.thimiopoulos.
  .............................................................................
  AN DIE DEUTSCHE REGIERUNG.
  MEINE HYTEN IST VERBRANT VON DIE KOMMOUNISTEN PARTIZANEN IN BURGER KRIEG 1945-1949.
  .............................................................................
  AN MONAT FLEBAR 24 IN JAHR 1947 HABEN SIE MEINE VATER ANTONIOS 24 JAHRE JUNG VON DER HAUS OPA THANASIS UND UMGEBACHT OHNE EINZIGE GRUND IN ELATOHORI PIERIAS STADT.
  ...........................................................................
  ICH WAR DAMALS 3 JAHRE KLEINE JUNG UND WEINEN UND SAGEN MEINE VATER WEINEN UND SAGEN IMMER...MEINE JUNGE KOMMT PALT WIEDER.
  ............................................................................
  ZU EST JAHLEN GRIECHENLAND DIE OPFER VON PARTIZANEN KRIEG UND DANN VERLANGT VON DEUTSCHLAND,GERMANIA.
  ............................................................................
  196O HATT GERMANIA BETZHALEN 5OO NILLIONEN DAMALIGE GUTES DEUTSCHE MARK UND DIE GRIECSHICHE REGIERUNG HATTE UNTS VERKAUFEN ALS GRIECHISCHE GASTARBETER ALS HLFSARBAEIT IN DIE DEUTCHE FAMBRIKEN.
  DAMALS WAHR ICH EINE JUNGE 18 JAHRE UND HEUTE BIN ICH 76.
  ...........................................................................
  ICH BITTE DEUTCHE REGIERUNG UND E.UNION UNDERDRUCKEN DIE GRIECHISCHE REGIERUNG ZU EST JAHLENN FUR DAS PARTIZANEN MORDEN FUR MEINE VATER.
  ...........................................................................
  HIER LEBEN UND GIER STERBEN
  EINE VERFLUCHTEN DUNGEL NACHT
  OHNE ENZIGE STERNE
  UND BEGRABEN IN DIE DAMALIGE
  DEUTSCHE ERDE ABER HEUTE
  SIE IST GEWORDEN UNSERE TZWEITE
  GUTER MUTTERLAND DEUTSCHLAND.
  GOTT SEI DANG...
  LANG LEBEN DEUTSCHLAND
  UND BESONDERS BAYERISCHE LAND.

  THANASIS THIMIOPOULOS. GOOGLE
  www.athanasios.thimiooulos.com
  .............................................................................
  ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ 7Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ....
  ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΙΛΙΑ,ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΜΕΡΙΚΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΜΙΣΟΣ, ΚΑΚΙΑ,ΖΗΛΙΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΣΗ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ.

  ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΖΗΛΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΑΠΟΝΙΑ
  ΒΓΑΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΙΟ ΣΟΥ
  ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΟΥΜΜΕΡΟ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΦΡΙΔΕΡΙΚΟ ΝΙΤΣΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΥ.ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕ ΠΟΛΥ...

  ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΑΥΤΟΝΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΙΒΕΙ ΣΕ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ.

  ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Θ ΑΝΑΙΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ Θ ΑΝΑΙΒΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...

  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΕΝΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ...
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ....ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...
  ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ...ΓΙΑΤΙ Η ΡΔΑΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.

  ΑΞΙΩΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΝΚΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ 1947 ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΤΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΤΕ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΤΙ ΦΑΝΑΖΑ..ΠΟΥ ΕΙΣΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ...ΠΑΤΕΡΑ...ΠΑΤΕΡΑ..ΠΑΤΕΡΑ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΥΑΡΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΥΛΗΓΑΝ ΜΕ ΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

  ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΑΡΦΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ Η ΕΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ...ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ...ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΩΛΟΠΑΠΑΣ ΗΤΑΝ ΣΠΕΡΜΑ ΣΥΜΜΟΡΤΙΩΝ....ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΑΜΑ...

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΡΩΙΣΑ ΔΝΕ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟ ΣΚΩΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.
  ............................................................................
  ΒΛΕΠΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΒΡΙΟ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΞΟ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. 2Ο.12.2018.

  ΠΡΟΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΟΔΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1.1Ο682 ΑΘΗΝΑ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  1.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΙΡΝΗΣ.ΟΔΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 2.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  2.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  3.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΛΕΟΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 16.Τ.Κ.11527 ΑΘΗΝΑ.

  4.EUROPEAN KOMMISSION.RUE DELA LOI 175.BRYXELLES.BELGIUM.

  5.ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ 5,Τ.Κ.11526 ΑΘΗΝΑ.

  6.ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.ΑΛΕΙΝΟΚΛΕΟΥΣ 41.43. Τ.Κ. 11744 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

  7.Κ.ΜΗΤΣΑΛΑΣ -ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.Μ.ΑΛΑΕΞΑΝΔΡΟΥ 5.Τ.Κ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
  ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ.ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΕΠΣΙΣΤΟΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΤΟΣ 2ΟΟ5 ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΤΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΣΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ.

  ΑΠΟ 1968 ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΑ 28 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟ 2ΟΟ4
  ΕΝ ΕΤΗ 61 ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 8Ο%.
  .............................................................................
  ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ 2Ο ΕΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΝ 324 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
  ............................................................................
  ΤΩΡΑ ΑΚΟΓΩ ΣΠΥΡΟ ΖΑΓΟΡΑΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΤΕ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ,ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΑΛΛΑ ΕΚΑΜΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΠΥΡΟ.ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.Σ ΑΚΟΥΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΤΟ 1956 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ...
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΗΡΘΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΓΙΑ...ΑΧ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ..ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ..
  ..........................................................................
  ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...
  ΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 1980-1995,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,, ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΝ ΜΟΥ,ΓΡΑΦΕΙΑ,ΕΚΔΟΣΗ,ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ,ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ Π.Χ. ΤΑ 13 ΚΛΗΜΑΚΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠ.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΣΤΕΛΝΑ ΔΕΚΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΕΔΔΟΑΜΑΔΑ
  ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΕΙΡΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΣΒΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΥΣΝΔΡΟΜΗΣ.
  ............................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΣΥΓΓΑΡΦΕΑΣ 1973-2018 ΜΕ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΝΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ ΕΚΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 1ΟΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ ΔΝΕ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΖΑΝ ΚΡΥΦΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟ 1973 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 1978 ΠΗΓΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕΡΧΙ ΤΟ 198Ο ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ 16 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΤΙΑΣ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 199Ο ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1985 Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛ.Π.ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ.
  ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΧΙΛΤΟΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,,ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΒΑΝΑΥΣΗ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΙΡΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΙ Ο ΕΔΩ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣ ΑΡΕΙΟΝ ΠΑΓΟΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΑΝ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟΝ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΩΡΙΓΗΣΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΕΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ...
  ...........................................................................
  1980 ΜΕΧΡΙ 199Ο ΔΕΝ ΕΡΧΜΟΥΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΧΤΥΩΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΠΟΥ ΣΤΝΕΡΑΓΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΜΟΑΝΑΧΟ Ο Μ.....ΓΑΙ ΑΤ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΑΚ ΘΕΜΑΤΑ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΩ ΑΜΕΣΑ.

  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΩ ΕΙΣ Ε.ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ.
  ΕΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΙ ΕΙΣ ΑΓΟΡΑΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  Υ.Γ. ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ..
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ..ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.....ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ...
  ΤΙΤΛΟΙ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΩΕΝΟ.
  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
  ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

  ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΗΝ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ...ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ 2019.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝ ΣΤΑ ΔΟΡΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  Υ.Γ. ΒΗΤΑ...ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΜ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ 2004 ΜΕ ΠΣΟΣΟΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 8Ο%.

  ΟΤΑΝ ΕΠΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΤΙΑ ΟΙ ΞΝΕΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΤΙΜΣΗ ΕΝΕΚΕΝ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΥΝΕΧΕΑ.

  ΣΥΜΠΛΡΩΜΑΤΙΚΑ.

  ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


  ΑΠ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΛΕΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΑΠΙΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΥΠΟΔΟ ΣΚΥΛΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΧΙΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΘΑ ΡΙΧΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΟΝΠΑΤΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕ ΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

  ΑΠΟ ΤΟ 2ΟΟ4 ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΕΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 35Ο ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΣΑΝ ΣΥΓΓΑΡΑΦΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΙΤΟΥΡΑ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΜΕΡΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΤΙ ΖΗΤΩ. ΑΠΑΙΤΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  1. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ 1947 ΖΗΤΑΩ 5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ.ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ..ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ, ΔΕΝ ΧΥΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  2. ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΥΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

  3.ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΒΛΕΠΕ ΕΠΣΙΤΟΛΗ Ε.Ε. Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

  4.ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΝΕ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΩ ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΝ.

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΑΙ 8 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΡΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ,,,,,ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ....ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ...

  ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ.Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
  ............................................................................
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 28.Ο5.2ΟΟ4.
  Κο..Α.ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ Cimbernstrasse 1O.8137 MUNCHEN GERMANY.
  ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ Ι6.Ο5.2ΟΟ4.ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΌΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΑΙ ΑΡΡΗΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΨΗΛΟΥ ΕΠΙΕΠΕΔΟΥ.
  ΜΕ ΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΣ.

  P.O. SCHAEFER-SOTIROPOULOU
  VARVARA KAZIRA-LEMONIAS.
  ΣΤΙΣ 16 ΜΑΙΟΥ ΠΗΡΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 28 ΝΑΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ..
  ............................................................................
  ΑΞΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΙ...ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΛΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...ΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΥΜΑΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΑ ΠΗΓΑ ΜΟΝΑΧΟ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. 16.08.2Ο16
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΚΥΡΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ TOXON 6Ο1ΟΟ PIERIAS GTECE.

  ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ EΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΓΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ.
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 91-271-ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΛΙ ΟΙ ΠΛΥΘΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥΥ 2ΟΟΟ ΚΑΙ 15.ΟΟΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2ΟΟ5.
  ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟIΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕN ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΞΑΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΘΡΟ 258 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26........ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ........ .........2Ο15.........ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...
  ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΠΟΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ..

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ...PAUL SPEIGHT
  ...........................................................................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. OΥΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΣΤΙΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 1973.ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ,ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΛΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ
  ΔΩΡΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΙ.ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ.ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟ 1974.
  .............................................................................
  ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΣΠΙΣΜΑ.

  Ο ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΗ ΠΛΗΜ-ΚΑΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΩΝ ΑΘΡΩΝ 32Ο ΚΑΙ 321 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΩΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
  ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 1.ΑΘΝΑΣΙΟΝ ΑΝΤΩΝ.ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΤΕΩΣ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΥΤ.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ,8 MUNCHEN 2 SANDSTRASSE 29. ΜΟΝΑΧΟΝ ΚΑΙ 2.ΓΕΩΡΓΙΟΝ ΑΘ.ΜΠΛΑΝΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΝ 11 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1974 ΗΜΕΡΑΝ ΤΕΤΑΡΤΗΝ ΚΑΙ ΩΡΑΝ 9 ΗΝ Π.Μ.ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ...

  ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ 2Ο ΗΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1974 Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ,Ο ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ,ΠΟΛΗΤΗΣ,ΔΙΑΝΕΜΕΤΗΣ,ΕΞΕΔΩΚΕΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΥΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΥΜΟ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΥΝΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΝ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ.

  ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΝΤΑΥΘΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.
  ΕΠΕΔΩΘΗ ΤΗ 7.8.74.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΕΝΙΚΟΝ ΠΕΡΟΞΕΝΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝ ΜΟΝΑΧΩ.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

  ΕΠΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΩΝ 26,27,Ι.Π.Κ. ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 9-1 ΚΑΙ 42-2 ΤΟΥ Ν.Δ. ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΙΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ...ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΘΗΣΕΤΑΙ ΩΣΕΙ ΗΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 34Ο...ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 1974 Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΜΙΧ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.ΕΙΣ.ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ.
  ΒΛΕΠΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΛΕΥΑ..

  ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ.ΤΩΝ ΚΛΗΤΕΙΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΗΤΑΣΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΤΕΡΝΗ ΠΛΗΜ-ΚΕΙΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΙΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ.

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΥΜΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ...ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΥΠΕΝΟΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Η ΑΠΟ 8.2.1974 ΕΚΘΕΣΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ.
  ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗ 5 Η ΙΟΥΝΙΟΥ 1974 Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΥΣ ΜΙΧ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,..ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΟ ΧΕΡΙ..ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΡΟΝΙΑ 44..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΣΤΧΟΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ.

  ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΣΠΙΣΜΑ 13.ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1974 ΕΠΟ ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΡΑΒΙΑ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ Η ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΙΡΙΚΑ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΔΗΜ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ.
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ....
  ΤΑ ΔΕΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,Η ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ Η ΡΑΔΙΦΩΝΑΚΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΔΕΣ..ΟΛΟ ΤΟ 1974 ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ 1978 ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ,,,,ΤΟ 198Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ 199Ο ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΠΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΑΙΣ,ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΔΙΧΩΣ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ 16 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΓΡΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ..
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΒΛΙΟ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΟ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΑΓΓΕΛΑΜΤΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.
  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ[ΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821.
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ....ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΜΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Ω.. ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥΡΗΣ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.

  ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ, ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΕΡΑ
  ΑΠ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΥΚΩΘΩ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΩ.

  ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΤΩΝ ΣΚΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΑΠ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑ ΓΥΡΝΑΓΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ ΜΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΑ ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ...ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΓΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕ ΜΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΝΑΣΣΑ ΓΙΑ ΠΩΡΤΑ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΧΕΛΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΤΟ ΣΤ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΓΟΜΑΡΙ..ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΟΒΡΙΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΑ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 7.5ΟΟ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑ ΗΤΑΝ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967 ΗΡΘΕ Η ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΔΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΜΑΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ Η ΚΑΚΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΡΕ ΧΑΛΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΙΑΝΑΜΠΕΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ...

  ΑΠΟ ΤΑ 6 ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΑΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΟΥΛΩΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΧΛΑΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ...Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 17 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΚΟΝ ΚΟΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟ ΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΗΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΑΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΛΕ..

  ΝΑΙ ΣΩΣΤΟΝ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΝΕΚΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΧΙΝΑ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ....ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΟΡΑΡΜΠΑΙΤΕΡ Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΧΕΡ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟ ΚΩΛΟΧΡΑΤΟ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...

  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ 196Ο ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΥΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΗ ΧΩΡΑ ΣΚΑΤΩΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ..ΚΑΙ ΒΑΡΚΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ 2Ο15 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ Η ΕΠΙΡΟΠΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΣΝΥΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

  ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ....ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.....ΑΠΟΒΛΗΤΑ....ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΛΕΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΟ 196Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1967 ΠΑΝΕ ΕΛΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ..
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 75 ΔΕΝ ΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ.

  ΦΣΥΙΚΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Η ΚΑΝΑΔΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ..ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΔΙΑΒΟΛΑΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ.

  ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΑΝ.....

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΥΡΙΞΩ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

  ΜΙΑ ΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟ ΛΕΣ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ 1947 ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

  ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΙ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ 2Ο19.

  ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ...ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΝΔΙΑΝΚΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΣΙ ΑΓΡΙΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΒΟΥ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩΝΟΧΔΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΙΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΑΛΕ ΚΑΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΑΜΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΑΧΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΨΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ Ν ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΧΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

  ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΛΕΔΩΝ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΑΝΑΓΚΑΣΤΚΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΟ ΤΟ 2Ο15 ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ...ΕΧΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ 2017 ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΙΟΙΑ ΕΛΑΒΑ ΑΡΜΟΔΙΟΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΒΟΥΝ.
  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...ΚΑΤΑΣΚΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ,ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΣΥΝΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

  1.Η ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ..ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ.ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

  2.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΑΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΑΙΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ...

  3.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΝΒΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

  4.ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΕΚΝΟΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ.

  5.ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.

  6.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑΥΤΗΚΑΝ.ΘΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 1947 ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕΣ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...


  7.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΝΙΩΣΕΙΣ 2ΟΟ ΚΑΙ 3ΟΟ ΔΙΣ,ΕΚ,ΕΥΡΩ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ 196Ο ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 5ΟΟ ΕΚ.ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΣΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ...ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 17 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΑΚΟΜΑ ΓΡΟΦΕΡΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ...ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ

  8. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ 1922 ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,,,,ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΓΓΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΦΤΑΝΗΣΑ,,,....

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή 90. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΝ ΛΟΝΔΙΝΟΝ ΑΓΓΛΙΑΝ 1978.

  ΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΝ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ,,ΕΛΑΒΟΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ,,ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947,, ΚΑΙ,,ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ,, ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΕΨΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΥΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ.

  Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΣΤΕΛΩΜΕΝ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΕΙΑΝ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
  ............................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΣΙΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 198Ο.
  .............................................................................
  ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΟΡΦΑΝΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 1956-196Ο ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ.

  ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ 1947.

  ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΝΑΝ,,,,,,ΕΛΙΑ,,,,ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ,,,,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΕΔΩ...ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821.

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΓΡΑΜΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ, ΓΡΙΒΑΜ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947...ΚΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΔΙΑΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...

  Η ΑΓΓΛΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟ,95Ο ΣΕΛΙΔΕΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΟΣΟΝΙΑ....ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΣΕΤΣΝΕΝΟ...ΡΩΣΟ..ΠΟΝΤΙΟ..ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ.

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΤΗΕΛΦΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΜΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΩΛΟΓΑΙΔΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΑΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΔΑ....ΠΗΡΑΝ ΜΟΝ ΔΥΟ ΣΑΚΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΣ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΠΑΖΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΝΟΥΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ...ΚΑΙ ΑΘ ΤΟΣΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ,,,ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΣΤΑΝ...

  ΕΞΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
  ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΟΠΟΥΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΡΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΝΜΟΙ ΚΑΡΤΙΚΟΙ ΜΠΑΧΛΑΕΔΕΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΕ Η Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΗΝΥΗΣΗ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΡΧΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ...
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΗΔΕΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Τ.......6Ο1ΟΟ...ΠΙΕΡΙΑΣ..
  ΤΗΛ....Ε..ΜΑΙΛ...

  ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.

  ΕΝ...Τ...ΤΗ....Ο1.Ι6.2Ο19

  ΠΡΟΣ.ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.21523.2Ο19

  ΚΟΙΝ.

  1.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤΚ...9ΟΟ9.2Ο.453

  2.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΛΕΩ ΤΗΣ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  ΑΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.Ο6.2Ο19 ΟΙ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΚΩΛΟΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΚΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ.....ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 5 ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΧΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΡΙΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑΝ ΔΥΟ ΡΩΣΙΔΕΣ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΗΣΔΕΣ ΤΣΤΣΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΖΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΥΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΡΙΝ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ.

  ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟ ΤΣΕΤΣΕΝΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΣΠΑΣΜΕΟ ΤΕΝΕΚΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ....ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΝΙΘΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Η ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ...

  ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙΑ,ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ,ΜΟΛΟΧΕΣ,ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΚΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΡΩΣΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΛΑ...ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΙΑ ΣΑΚΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΣΚΑΤΑ....ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕΣ...

  ΦΙΛΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΞΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΡΩΣΙΔΕΣ Η ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ Η ΑΔΡΙΚΑΝΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  ..........................................................................
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΗΛΕΦΩΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ...Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ....
  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ...
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΝΙΩΣΕΙΣ 3ΟΟ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟMMΥΡΙΑ ΕΥΡΩ..Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΠΕ....ΝΕΙΝ...


  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΕΡΜΑ ΕΚΑΝΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΠΡΟΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ 2Ο1Ο ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ..

  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 15 ΜΕΡΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.

  ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΕΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.......TAHANSIS THIMIOPOULOS GRIECHISCHE GASTARBEITER UND ARME FREMDE GRIECHE UND UBEKANNTER DICHTER HAST DU RECHT ZU EST BETZHALEN GRIECHENLAND FUR MORDEN VON GRIECHISCHE PARTIZANEN UND DANN VON DEUSTCHLAND WAS VERLANGT IMMΕΡ NOCH..ZU EST BEKOMMEN GELD DIE OPFER VON PARTIZANEN IN BURGER KRIEG UND BESONDERS FUR DEINE VATER...
  ............................................................................
  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΥΧΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΧΙΣΕΤΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΜΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΤΑ ΤΕΚΝΑ....
  ..........................................................................
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΥΧΕΣ....
  .........................................................................
  .............................................................................
  ΕΙΠΑ ΛΕΩ ΚΑΟ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤ Η ΕΛΛΗΝΙKΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΥΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΩΝ......ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 196Ο..

  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΑΝΤΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ...

  ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ Ν. Ζ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΠΑΡΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ..

  ΤΟ 1985 ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 4ΟΟ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔ ΜΟΥ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ...ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  THANASIS THIMIOPOULOS.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  thimiopouloa 1943 Gmail.Gom.

  ΕΝΤΟΣ ΜΑΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ Ε-ΜΑΙΛ...ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ GOOGKLE... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ..athimiopoulos@hotmail.de
  ΜΟΥΤΟ ΜΠΛΟΚAΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8.ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΑΜΒΑΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 4 ΡΩΝ..

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΝΜΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑ ΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ.

  ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ-THANASIS THIMIOOULOS.
  Google....
  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  WENN DIE FREMDE IN ID FREMDE LAND STERBEN
  WEINEN AUCH DIE GESTORBENE DA NEBEN.

  thimiopoulos 1943 @ Gmail.dom
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ VIZITEN KARTEN ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΖΩ 2ΟΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ 2ΟΟ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΝΤΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ...ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ.

  TΩΡΑ ΑΚΟΥΓΩΠΑΙ ΣΤΑΘΗ ΚΑΒΟΥΡΑ ,ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ, ΜΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΩ ΧΩΜΑ..
  ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΧ..ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΙΣΤ ΓΑΜΩ.ΛΕΓΟΥ ΚΙ ΗΓΩ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΟΥ ΘΑ ΤΣΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑ ΠΕΙΘΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΗΝ ΚΛΑΣΝ ΤΟΥΝ ΠΟΥΤΣΟΥ...ΚΙ ΜΕΝΑ...ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΟΥ Η ΑΜΑ ΠΕΙΘΑΝΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2ΟΟ4 ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 8Ο%....ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ 4 ΡΩΝ ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΡΚΑ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΠΑΑΠΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΚΟΥ..ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΑΝΑΘΕΜΤΙΑΖΩ ΟΤΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΩ....Η ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ....Η ΘΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Η ΕΝΑΝ ΚΟΜΙΤΣΑΤΖΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟ, Η ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΟΣΤΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΙΣ ΒΑΥΡΙΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΙΠΑΛ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ ΣΤΟ ΟΤΤΤΟΜΠΡΟΥΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΙ.
  ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΙΣΤ ΓΑΜΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ 93 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΤΩΝΗ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ..ΚΑΤΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 194Ο,ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΙΚΟΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΛΥΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΚΟΡΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΡΣΙΒΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΟ 1943.

  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΑΡΚΕΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΤΣΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΜΟΥ
  ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΦΟΣ,ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΘΥΜΑ...ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΤΟΤΕ 18 ΝΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΑΜΤΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΡ...

  ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ...

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΔΑΚΡΥΖΩΝΤΑΣ...ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

  ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΤΙΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΛΟΛΕΜΟΣ 1947,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΝΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΙΧΕΙΩΝ,ΣΥΜΜΟ
  ΡΤΤΕΣ,ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ,ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ,ΔΥΠΑΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΙΑΝΗΣ,ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

  ΘΕΛΑΝΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΡΥΦΗΚΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΡΥΦΗ ΓΚΛΑΒΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ,ΜΟΛΙΣ ΑΟΠΛΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΡΤΟ ΠΟΥ ΗΜΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.
  ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΒΑΛΑΝΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΧΤΗ,ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙ.
  ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ..ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.ΕΡΙΞΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΧΩΜΑ.

  ΤΟ, ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 1947 ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΤΕΜΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑ ΣΤΕΝΑΞΕΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  thimiopoulos@Gmail.com

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ 1947 ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ,


  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  Ο ΕΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

  ΤΟ 1943 ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ 1945 Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 1947 ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΜΗΝΑ ΤΟ 1947.

  ΤΟ 1995 Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2Ο19 ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

  ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΔΕΡΦΕ ΑΝΤΩΝΗ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΗΕΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

  ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΑΛΑΓΜΑΤΙΑ,ΣΤΑΛΑΓΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΒΑΔΙΖΩ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ
  ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΙΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.

  ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ.

  ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ...Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΑΧ... ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΛΥΚΟΙ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ7 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΣΕΛΙΔΕΣ 18Ο
  ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949.

  Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΣΜΟ.

  Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΣ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΝΕ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΡΒΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΑΘΗΝΩΝ.

  ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΟΙΚΟ.

  Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ.

  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΔΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ.

  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΚΗΝ Η ΚΑΚΩΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.

  Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ.

  ΙΔΕΕΣ,ΣΚΕΨΗ,ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΤΕΧΝΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΥΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ Κ.Κ.Ε. ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΑΝΠΕΤ ΧΟΥΣΜΕΤ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΠΣΙΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΟ ΠΑΠΑΦΗ 1956-196Ο ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΨΗΛΑ.


  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ 1945-1949 ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΧΡΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ...

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΤΕ ΣΤΑ 18 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΑΔΕΡΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΜΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ.

  Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΝ ΧΗΡΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 197Ο ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η ΚΑΚΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΧ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ.....ΗΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΡΞΑ ΚΙ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΜΕΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΜΑΝΙΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΜΝ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑ... ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΖΟΥΖΛΟ... ΡΩΤΑ ΑΝ ΕΧΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΜΕΝΟ.

  ΗΣΥ ΠΡΟΗΔΡΕΙ ΤΣΔΗΜΟΥΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΙΑ ΦΤΙΑΧΝΣ ΑΚΟΜΑ..ΑΚΟΥΣ Η ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΥΤΑ...ΛΕΣ ΚΙ ΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΤΙΠΟΥΤΑ....
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. ΟΤΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.198Ο-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΑΛΙΖΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ ΤΙ ΤΟΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΟ,ΣΤΟ ΛΕΡΩΣΕ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΞΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΣΕ ΠΑΡΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΥΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΤΟ 2Ο19...ΒΓΑΖΩ ΕΚΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΑΧ...ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
  ..........................................................................

  ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΓΚΑΣ.

  ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ
  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.

  ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ
  ΠΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΠΑΕΙ
  Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ
  ΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
  ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
  ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.

  ΞΕΚΙΝΗΣΑ Σ ΑΝΗΦΟΡΙΑ
  ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ
  ΜΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
  ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ
  ΣΑΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΡΙΣΑ
  ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΕΥΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑΝΤΗΣΤΑΘΩ
  Σ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΤΑΝ.

  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ
  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ
  ΠΕΤΡΕΣ ΚΙ ΑΓΚΑΘΙΑ
  ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ
  ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΟΣ.

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΜΟ
  ΠΟΥ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ...............

  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.1973 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΧΑΡΧΑΡΗ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.

  ΧΑΡΧΑΡΗ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΠΑΤΡΟΣΠΙΤΟ ΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ.

  ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΕ Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ
  ΣΑΝ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

  ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΟΛΑ
  ΕΙΝΙΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΓΗ
  ΜΕ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

  ΞΕΝοΣ ΕΔΩ, ΞΕΝΟΣ ΕΚΕΙ
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ
  ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ
  ΑΓΑΠΗ ,ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ
  ΜΑΣ ΤΑΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΟΙ
  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΓΕΡΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ
  ΣΑΝ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ
  ΓΥΡΝΑΜΕ ΕΙΣ ΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
  ΑΧ...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

  ΗΛΙΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΘΛΙΒΕΡΗ
  ΕΜΠΑ ΜΕΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ
  ΧΑΡΧΑΡΗ ΓΗ ΧΩΡΘΣ ΝΕΡΟ
  ΧΑΡΑΓΜΑΤΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
  ΦΥΤΣΕΛΙ ΣΑΠΟΙΟ ΓΕΩΡΓΟΥ
  ΕΙΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ
  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
  ΑΓΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΤΥΠΙΣΕ ΒΑΡΙΑ
  ΕΓΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΑΣ
  ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ.

  ΧΑΡΧΑΡΗ ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ
  ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ
  ΠΑΤΡΟΣΠΙΤΟ ΡΑΓΙΣΘΗΚΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ.

  ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΥΛΗ
  ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΜΕ ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ
  ΣΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΟΛΕΣ
  ΚΤΗΣΑΝΕ ΚΡΥΦΗ ΦΩΛΙΑ
  ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝΕ
  ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ
  ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΓΡΥΝΟΥΝ
  ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ
  ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΓΩΓΙΑΤΗΣ
  ΑΧ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑ
  ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΤΥΡΟΥΝΕ
  ΜΕ ΚΡΥΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝΕ
  ΠΟΥΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΙΑ Η ΜΑΜΑ
  ΡΩΤΟΥΝΕ ΚΙ ΑΠΟΡΟΥΝΕ
  ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ
  ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΔΙΑ ΜΟΥ
  ΘΑΡΘΕΙ ΩΣ ΤΑΧΧΙΑ.

  .............................................................................
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ..ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΕΦΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ...ΒΛΕΠΕ ΓΟΥΤΟΥΜΜΠΕ,,,,ΜΕ ΠΑΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ....ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ.

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.1980-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΚΑΥΜΟ
  Τ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ
  ΚΛΑΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΟ.

  ΤΟΝ ΚΥΡΗ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΑΝ
  ΜΡ ΠΙΚΡΑ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΧΩΡΙΣΑΝ.

  ΔΕΡΠΑΝΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΡΙΣΕ
  ΣΥΜΦΩΡΑ,Ω ΣΥΜΦΩΡΑ,
  ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ
  ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ.

  ΜΑΝΕΣ ΠΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝΕ
  ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΒΗΝΟΥΝ
  ΚΑΙ ΤΑ ΘΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ
  ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΟΥΝ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
  ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ
  Ο ΓΕΡΟΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΕ
  ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ.

  ΑΧ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΣΔΝΕ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
  ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΠΕΡΝΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΙΧΟ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ.

  ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.

  ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ
  ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ
  ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ.

  ΜΕ ΜΠΕΔΕΨΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
  ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΜΕ ΠΗΓΕ
  ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

  ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ
  ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΕΙ
  ΚΑΙ ΩΣΑΝ ΤΑ ΨΗΧΟΥΛΑ
  ΔΩΘΕ ΚΕΙΘΕ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ.

  ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ
  ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΙΝΑΚΙΔΙΑ
  ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
  ΜΟΥ ΛΕΡΩΣΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ.

  ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ
  ΚΑΙ ΤΑΣΤΕΙΛΕ ΜΑΚΡΥΑ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
  ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΧΡΙΑ.

  ΞΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ
  ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ
  ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
  ΔΙΧΩΣ ΤΗ ΧΑΡΑ.

  ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ
  ΑΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ
  ΤΑΚΑΝΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ
  ΤΑΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ.

  ΤΑΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ
  ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΠΟΛΥ
  ΜΑΥΡΙΣΕ ΜΙΑ ΑΡΔΙΑ
  ΠΛΗΓΩΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ.

  ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ
  ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΕΡΑΣ
  ΠΟΥΠΟΥΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΒΟΡΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

  ΞΕΝΟ ΨΩΜΙ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ
  ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΤΑΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.

  ΓΙΑΤΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
  ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ
  ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

  ΣΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
  ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ
  ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ
  ΓΙΑ ΝΑΒΞΕΝΟΔΟΥΛΕΨΕΙ.

  ΠΑΡΑΓΙΟΙ ΓΕΝΙΚΑΝΕ
  ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ
  ΕΙΝ ΑΛΙΩΤΙΚΗ Η ΖΩΗ
  ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

  ΠΑΡΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΓΙΟΙ
  ΤΩΡΑ ΓΕΝΗΚΑΝ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
  ΤΩΡΑ ΣΕ ΞΑΝΕΝΑ.

  ΑΓΡΟΤΗ ΣΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ
  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
  ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΡΜΑΤΑ
  ΣΟΥΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΣΑΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ
  ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ
  ΣΑΝ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΣΟΥ
  ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΠΛΗΓΗ
  ΨΑΞΕ ΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ
  ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ
  ΘΕΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
  ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ.

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ
  ΣΟΥΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΕΣΕΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΙΤΟΥΡΑ
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΟ
  ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ.


  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΛΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΑΛΕΠΟΥ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΡΑΦΟΤΑΝΕ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΕΣ....ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. ΤΑ ΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ. ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  FONI TIS XENITIAS.FONI TIS ELLADAS.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΕΩΣ.STADT BURO.LINDWURMSTRASSE 128.8OO MUENCHEN 2. TEL..Ο89.713785

  ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 199Ο.ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ 1ΟΟ ΔΡΑΧΜΕΣ..ΜΑΡΚΑ ΓΡΜΑΝΙΑΣ 2.

  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1981.ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
  .............................................................................
  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ.ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ.
  .............................................................................
  ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ.
  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΟΤΕΣ.

  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΚΑ ΝΑ ΕΡΙΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ.

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ...ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΖΕΙ ΕΞΩ ΛΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 199Ο Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΗΓΕ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΘΕΗΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ.

  ΤΟ 1984 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΣΛΑΒΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΩΤΕΡΙΚΟ.
  ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΝΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ,ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΠ ΣΤΗΝ ΒΟΝΝΗ Μ.Β. ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΕΤΓΩ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΚΑ ΤΑΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ..ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...
  ΦΥΣΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΛΗΜΑΚΙΑ ΞΕΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΚΛΗΜΑΚΙΩΝ ΕΚ ΠΙΕΣΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΠΡΩΤΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΤΗ ΛΕΞΗ ΑΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΤΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ Τ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΚΡΥΒΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

  ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΛΑΒΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ..ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΤΟΝ ΒΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΤΑΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ,Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΝΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΣ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.

  ΕΟΙΣΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΤΟ 1984 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΕΘΝΟΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΑΦΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 13 ΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΛΗΜΑΚΙΩΝ ΥΟΘ ΥΠΟΥΡΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΗΜΑΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..
  ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.ΣΛΑΝΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ...
  ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ....ΣΛΑΒΟΜΙΣΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ....ΕΓΚΩ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΑΓΚΟ ΕΣΕΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...
  ΣΕ ΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΣΛΑΒΟΕΛΛΗΝΑ ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΕΛΑ ΜΩΝ ΛΑΒΕ....ΣΑΜΟΥΡΑΕΙ ΚΕΝΤΑ ΜΠΑΡΑΕΙ....ΑΚΕ ΟΥΚΙ,ΜΑΕ ΚΕΡΙ.ΓΙΟΚΟ ΚΕΡΙ.ΧΟΥΣ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 1981-1995.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ,ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΠΩΣ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ,ΜΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑΝΤΙΣΤΑΙΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΤΑΝΕ.

  ΦΥΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 18 ΚΑΙ ΤΩΝ 2Ο ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΡΕΨΕΙ.ΗΡΘΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΓΕΡΟΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟ 1947 ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΩΝ.

  ΦΥΓΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ,ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΥΠΙΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ.ΠΟΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΝΔΟΣ ΙΜΥΘΕΟΣ ΡΑΜΑ ΚΡΙΣΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΙΝΔΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΒΙΒΕΚΑΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΦΙΛΜ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣ ΚΑΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΡΓΚΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑ ΘΡΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΟΜΩ ΕΝΑΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΗΣ ΞΕΝΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ,,,,ΝΑΣΙΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΝΑΣΙΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΙΔΙΑ,ΝΑΣΙΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΨΕΣ ΝΑΣΙΟΥΜ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΟΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΗ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΘΘΩ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΚΟΥΓΩ ΞΑΝΑ ΣΑΝΤΟΥΡΙ ΙΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ,ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ,

  ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.ΘΑ ΠΤΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΡΧΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ Ν.Δ,

  ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΞΕΝΤΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΠΟΛΥ ΒΒΑΡΥ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΨΕΙ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΞΕΝΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ,ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙΣ,
  ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΠΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙΣ.

  Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
  ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΜΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΟΥΣ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΞΕΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥΤΕΡΗ,ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΘΗΚΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ.

  ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΥΡΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΩ,ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΩ ΚΑΙ ΠΟΝΩ...

  ΑΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ
  ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ.

  ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......ΖΗΤΙΑΝΑ.....ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΑΚΟΜΑ,ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙ ΠΟΥΗΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ.

  ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΩΝ.

  ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ
  ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ.

  ΦΑΡΜΑΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΛΚΑΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΛΑ Θ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΑ ΚΑΜΙΑ.

  ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΚΟΥΝΕ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ.

  ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΕΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ
  ΜΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ.  ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ
  ΚΛΑΙΕΙ ΚΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
  ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΠΑΙΞΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΘΛΙΒΕΡΑ
  ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ.

  ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΞΕΙΤΙΑΣ ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΚΥΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ.

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΓΟΝΑΤΣΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ,ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.

  1975.198Ο ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΗΣΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΘΑ ΓΡΝΩ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΝ ΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

  ΟΙ ΜΟΛΕΜΕΝΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΓΚΑΒΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΡΚΑ ΣΤΙΣ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΛΙΓΟΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΨΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΥΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ,Κ.Λ.Π....ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΖΕΣΘΑΙ,ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΚΥΚΟΝ ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΕΤΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΔΙΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΝΙ.

  ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΡΜΑΝΙ ΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΑΕΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΑΝ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗ.ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΞΑΘΕ ΝΥΧΤΑ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΚΑΤΟΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΦΙΡΜΕΣ..ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΕΩ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΠΔΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΟΑΡΔΑΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΟΛΑΝΔΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΙΑ...ΝΑ ΚΟΥΒΛΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΗΤΗ ΜΗ ΜΙΣΗ...

  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 1Ο Η 2Ο ΕΥΡΩ....ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ...

  ΕΝΑ ΔΕΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΤΟΣ ΧΤΙΚΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ...ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.....

  ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΕΚΑ ΕΥΩ Η ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ.

  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ....
  ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΖΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΝΟΥΜΜΕΡΟ 2 ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Ε.ΟΥΝΙΟΝ.
  ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ...

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΟΙΚΗΤΗΣ....ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΟΖΥΝ ΚΑΤΙ...

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΩΝ...
  ΑΜΗΝ ΚΑ ΠΟΤΕ...

  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ...

  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΑΚΟΥΓΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΣΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΑΣΙΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.... ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΙΑΝΤΩΝ...

  ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟ 1947 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ 1947 ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΡΤΟ 1947.....ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙ 9 ΜΑΙΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ...ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 5Ο ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΕΝ ΤΗ ΖΩ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΙ ΣΤΡΑΤΕΣ ΜΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ... ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ,ΠΟΤΕ ΘΑΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΑΚΟΜΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ...

  ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1Ο ΜΕ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 8 ΠΗΓΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΑΙ ΑΚΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΑ 3Ο ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΗ...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΕΛΑΔΙ ΠΟΥ ΕΧΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΔΑΤ ΟΝ ΤΕΝΕΚΕ ΑΔΕΙΟ...ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΛΗΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΚΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ...ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ Ε.Ε.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε.ΡΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ.

  ENV E.3 ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.
  Ref Αres 2Ο16.4758184 -24.Ι8-2Ο16

  ΒΡΥΞΕΛΕΣ 16.Ι8.2Ο16 ΕΝV Ε.3. ad ΑRES 2O16

  ΚΥΡΙΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ.TOXON 6O1OO PIERIA GREECE

  KΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΜΥ ΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 91-271-ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΕ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΕΤ 2.ΟΟΟ ΚΑΙ 15.ΟΟΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ,ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ...... ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2ΟΟ5.......ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 258 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ............2Ο15 ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.........ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.........

  ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΔΗΓΙΑ 91-271.ΕΟΚ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΑΝ ΑΤΟΜΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΑΤΑΙ..

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ...Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΚΟΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΕΠΟΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΚΟΣ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΩΛΗΝΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΡΕΑΤΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΩΝΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΘΑΡΗΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ Η ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,,, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ..
  ΘΑ ΠΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ
  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΕ ΟΡΙΣΕΝΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΟΔΗΦΙΑ,.ΩΣΤΟΣΟ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

  ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ,Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΙΕΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
  ............................................................................
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Ε.ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2Ο17 ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΟΝ ΑΓΩΓΟ....ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ..
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
  .............................................................................
  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΑΤΩ,,,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ..

  Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΣ.
  ΩΣ ΕΚΤΟΥΤΟΥ ΛΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΟΙΠΤΩΗ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΠΑΟΥΛ ΣΠΑΙΧΕΤ.
  .............................................................................ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΕΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ 2018 ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2Ο18 ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΑΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΜΟΝΑΧΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2018 ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ..
  ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΚΟΙ ΠΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ..

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΝΑΤΣΑ ΣΑΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΠΟΥΠΙΖΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΜΟΛΟΧΕΣ Η ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ Η ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΚΟ ΜΕΣΑ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967 Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΚΑΚΚΙΑ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΑ 4Ο.ΟΟΟ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ 73 ΔΡΑΧΜΕΣ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΕΧΞΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΝΑΙΟ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΜΕ ΛΕΚΑΝΗ....ΜΠΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΣΗΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤ ΑΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΛΕΠΩ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΛΕΚΑΝΗ..ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΤΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟΧΑΖΟΣ...
  ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΣΤΙΚΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ.
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ..
  ΟΤΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΗΜ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ.
  ΑΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ...ΜΠΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. ΑΡΧΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

  -SIND SIE HERR THANASIS THIMIOPOULOS IN TOXON PΙΕRIAS GRIECHENLAND.

  -JA BIN ICH SELBER IN APARAT. WAS MACHTEN SIE BITTE.

  - HABEN SIE RECHT HERR THIMIOPOULOS.GUTE GRIECHE UD UNBEKANNTER ARME DICHTER.

  - JA ABER FUR WAS BIN ICH GUT ODER BIN ICH KAPPUT.ICH MACHTEN EINE ANTOWORT. WEIL ICH BIN RENTNER VON BERUF, PAL VERUCKT UND PALT KAPPUT.

  - NEIN DANKE HERR THIMIOPOULOS.HABEN SIE ALLES GESCHRIEBEN ALS UNBEKANNTER DICHTER...IN EINE WEISES GEBROCHENEN PAPIER...HABEN SIE RECHT.... DANKE....DANGE...DABGE...
  AUFIEDERSCHEN....ALLE GUTE GUTE FREUNDE...THANASIS THIMIOPOULOS...

  TELEFON ZOY...ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΟΛΟ ΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΙΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ...

  ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  HIER LEBEN UND HIER STERBEN
  EINE VERFLUCHTEN DUNGEL NACHT
  OHNE EINTIGE STERNE
  UND BEGRABEN IN DIE DAMALIGE
  DEUTSCHE FREMDE ERDE
  ABER HEUTE SIE IST GEWORDEN
  UNSERE TZWEITE MUTTERLAND
  DEUTSSCHLAND.

  GOTT SEI DANK.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΔΣ.ΤΟΞΟ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. 2Ο.Ο6.2019

  ΠΡΟΣ.ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

  ΚΟΙΝ.ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟΥ Κ.ΑΝΔΡΕΙΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

  ΘΕΜΑ.ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.

  ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΝΥΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
  ΣΤΙΣ 26.06.2019.

  ΣΤΙΣ 27 ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΞΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑ Γ.ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.

  Η Α ΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ.

  ΣΤΙΣ 13 Μ.Μ. 28.06.19 ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΝΕ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΦΡΑΧΤΗ ΝΤΟΥΒΑΡΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΥΨΟΣ ΟΠΩΣ
  ΜΠΗΔΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕ ΦΟΡΕΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΤ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

  ΦΥΣΙΚΣ ΕΓΩ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΑΣΕΙ SAMURAI SANDOGAN JAPAN KARATE
  KAI ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ...ΑΝ ΔΝΕ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕ..

  ΣΤΙΣ 4 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΡΘΕ ΤΟ 1ΟΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.

  ΠΗΓΑ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΧΩΡΙΟ.

  ΣΤΙΣ 19 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΥΡΙΣΑ ΧΩΡΙΟ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΟΥ.

  ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 1ΟΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.ΠΗΡΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΙΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

  ΣΤΙ 2Ο ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΑ ΞΑΝΑ ΤΟ 1ΟΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ.

  ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.
  ΦΙΛΙΚΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

  Υ.Γ.ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝ.ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΙΣ 28.Ο6.19 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

  ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΚΡΥΦΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕΤΑ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΑΛΑΕΙ Η ΒΥΚΗ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕΓΑΡΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ...

  ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΔΙΟΙΗΚΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΑΙΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ...ΑΚΙ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΠΑΝΑΝΙΑ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ Ο ΕΛΕΧΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ε.Δ.Ε ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΗΚΗΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑ ΕΧΕΘΕΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΡΚΕΤΗ...ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
  ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ 1ΟΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 4 Η ΤΡΟΧΑΙΑ....
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΥΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝΤΑ ΔΥΟ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΕΧΘΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 1943 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ 76 ΕΤΗ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΕ ΣΠΟΥ ΠΙΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ....ΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕΡΙΚΑ...ΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ...
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΜΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΠΕΤΑΞΑΑ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΧ ΡΑΓΙΣΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
  ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...

  ΤΟΥ ΕΦΙΕΕΡΩΣΑ ΤΡΙΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ...

  ΟΤΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΡΙΝΟ
  ΚΛΑΙΕΙ ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
  ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ.

  ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821...ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΝΗΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ.
  ...........................................................................

  ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΘΑΛΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΑΝ.
  ...ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΟ ΠΡΟ ΜΙΣΟΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.

  ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ.
  ..........................................................................

  ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ, ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
  ...........................................................................
  ...ΕΛΑ ΣΚΑΤΟΥΡΚΕ,ΕΛΑ ΕΒΡΑΙΕ,ΕΛΆ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ.
  ΤΙ ΘΑΡΡΕΥΣΑΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.

  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ,,ΑΠΟ ΗΜΑΣ,, ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΜΕ,,ΕΝΑΝ, ΚΟΝΤΖΙΑ ΣΚΑΤΟ...ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΑΧΜΟΥΤΗΝ,ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΖΙΡΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.

  ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΣΩ,ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ.
  .............................................................................
  ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΤ Η ΖΩΗ ΑΥΤΗ.

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΑΝΑΤΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΕΚΝΟΝ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΗΝΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ...ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

  ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝΕΣ ΕΛΛΗΛΝΙΔΕΣ ΓΕΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1821....ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ......ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΦΛΙΚΑΔΕΣ.... ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ....ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ..

  ΜΙΣΟ...ΟΒΡΙΟ...ΤΟΥΡΚΟΙ.....ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟ ΤΣΕΤΣΕΝΙΕΣ...

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΥΜΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑΙΩΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΩ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 2Ο17 ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ 2Ο15.

  ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ...ΑΝΤΕ ΜΠΡΕ...

  ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.. ΦΥΣΙΚΑ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΣΤΑΝ,ΤΣΕΤΣΕΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ....ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ...

  ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΕΛΑΔΙΑΣΤΝΑ Η ΜΙΣΟ ΕΛΛΗΝΟΣΤΑΝ Η ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΕΚΙΣΤΑΝ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΣΚΥΛΟΣ,ΒΡΑΣΜΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ....ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΜΠΑΛΑΡΙΝΑ..

  ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.....

  Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 2Ο ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...Η ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΑΜΠΟΥΚ ΔΗΜΟ ΕΚΟΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ....

  ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑ ΤΑ ΔΥΟΠΟΔΑΡΑ Η ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΖΩΑΔΑΚΙΑ...ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΑΜΖΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΝ....ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΧΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΟΙ...Η ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΣΤΕΝΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΚΟΥΤΟΣ...

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΟΞΟΝ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. 3.7.2Ο19.

  ΤΗΛ...2341Ο-9994Ο ΚΙΜΝ.6987Ο63144

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΑΝΙΚΟΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΓΕΡΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩ ΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ.....

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΑ ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2Ο19.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ.ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....THANASIS THIMIOPOULOS....GOOGLE....

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ-ΣΟΛΙΑΣΤΗΣ.

  ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 198Ο-1995.ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΝ ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗ 3.7.2Ο19

  ΠΡΟΣ.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ. 6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

  1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΔΙΚΙΟΣΥΝΗΣ.ΓΡΑΦ.ΥΠΟΥΡ.ΛΕΟΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 16 Τ.Κ. 11527 ΑΘΗΝΑ.

  2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΘΗΝΑ.....

  3.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΓΤΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  4.ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΓΡΑ.ΑΡΗ.Π.ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 4.Τ.Κ.1Ο177 ΑΘΗΝΑ.

  5.ΥΗΡΕΣΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  6.ΠΟΛΑΙΔΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  7.ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.3ΟΝ ΧΙ.ΠΑΛ.ΕΘΝ.ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

  8.ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  9.ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ.ΚΙΤΡΟΥΣ 41.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  1Ο.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.ΑΘΗΝΑ.

  ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ ΦΟΡΑΝ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟ 196Ο ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 76 ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

  ΗΑ ΘΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΙ ΣΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΥΠΗΚΟΡΟΤΗΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΡΩΓΩ ΕΞΗΝΤΑ ΧΟΡΝΙΑ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΟΗΣΡΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ.

  ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ.

  ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 18 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΝΑΑΦΕΡΘΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 18 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΟΤΑΝ ΑΜΠΔΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΟΤΣΩ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...Η ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΦΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΦΡΑΞΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΡΟΛΙΘΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΥΨΟΣ ΚΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΤΑ ΕΚΑΤΩ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ...ΑΛΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΙΣΠΟΥΡΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΜΠΗΔΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΕΧΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΡΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  ΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  ΝΑ ΦΡΑΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΟ ΦΡΑΧΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΠΗΓΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΗΔΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΗΨΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΘΕΙΟ ΦΡΑΞΕ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΜΠΗΔΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΡΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΗ....ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ...SAMURAI...GENTA BARAI.. ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΖΑ JAPAN SANTOKAN KARATE..MAE GERI,GIOKO GERI,HUS ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΘΑ ΔΙΚΑΖΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΘΥΤΗΣ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΝ
  ΑΓΡΙΟ ΘΥΤΗ.

  ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ 1ΟΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΩΡΕΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1ΟΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΕΙΔΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 24...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

  ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΝ ΔΝΕ ΓΙΝΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
  ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1ΟΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΗΓΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΙ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΧΥΔΑΙΑ ΜΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΥΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΒΡΙΖΕ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΩ ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣΜΒΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΥΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967.ΛΕΩ ΝΤΕ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 2.7.19 ΕΦΡΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 5-6 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΕΣΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ 1ΟΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟΝ.

  ΠΗΓΕ ΤΟ 1ΟΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 1ΟΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΛΩ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΙΑΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...

  ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ,

  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΞΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΙΝΥΓΑΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΓΟΥ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΕΛΕΧΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΚΑΤΩ ΚΟΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΙΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΑΜΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΣΙΤΟΛΗ...ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΕΥΓΕΛΙ...ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ...ΟΧΙ...ΔΕΝ ΠΑΩ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΛΕΓΕ...ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

  ΖΗΤΑΩ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΧΓΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΣΗΜΑΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.

  ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣΠΟΥΡΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΚΟΥΝΕ ΤΡΑΓΟΔΥΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΒΕΙ ΞΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΟΒΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΚΟΒΟΥΝ ΞΥΛΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ 4 ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΤΟ 2Ο18 ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1ΟΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΑΡΟΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΒΕ ΞΥΛΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ 1ΟΟ ΠΡΟΧΘΕΣ..
  ΞΥΛΑ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΩ 4 ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑ.4 ΑΤΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.

  1ΚΩΣΤΑΣ Γ.ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ.2.ΝΙΚΟΛΑΣΟ Β.ΒΑΡΟΥΤΑΣ.3.ΓΙΑΝΝΗΣ Α.ΑΓΓΕΛΗΣ,4.ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.ΑΓΓΕΛΗΣ.
  ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  .............................................................................
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2Ο13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 6 ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΤΣΤΑΣΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΩΣΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 2ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ.

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΓΕΙΤΟΝΑ.

  ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ...........................................................................
  Υ.Γ.ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ.

  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΥΓΟΣ.

  ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΤΥΠΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ.

  ΜΙΛΗΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑΡΘΕΙ ΤΟ 1ΟΟ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΕ ΔΩ 1ΟΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΟΥ,,, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΑΜ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΝ ΚΑΙ ΑΑΤΗΣΕ ΑΥΘΗΕΡΟΝ,ΑΘΗΝΑ,ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.
  ΥΠΟΓΡΑΦΗ
  .........................................................................
  ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΙ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
  ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ....ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΛΑΚΑΣ....ΘΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ.
  ΑΝΑΝΤΑΜ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΑΝ...
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΑΝΕ
  Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΝΠΛΟΚΑΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΞΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΑΛΩ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...

  ΞΥΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ
  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΣΙΔΑ
  ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ ΚΑΚΟ
  ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.

  ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 76...ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΣΙΔΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΛΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΘΗΝΑΗΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΑΓΤΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

  ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ,ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ..
  ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΙΤΡΕΜΕΟΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ 1945-1949 ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Κ.Κ.Ε....

  ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

  ΕΛΑΒΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΓΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ 1947 ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΙΚΩΝ ΑΠΖΟΗΜΙΩΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΙΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑΤΙ Θ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ...ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΑΠ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΠΟΞΟ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,1980-1995,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΧΑΛΕΥΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ 4ΟΟ.ΟΟΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΓΚΩΣΕ ΑΥΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΤΟ ΝΕΟΜΒΡΙΟ ΤΟ 1995...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ 1980....ΜΠΡΕ...
  .............................................................................
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 1 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.............. HILFSARBEITER,ΕΝΩ ΗΜΟΥΝΑ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 1956-1960.
  .............................................................................ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΝΑΣΤΗΣ ΓΕΝΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΩΗΣΙΔΗ-ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΔΙΣΚΩΝ.ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑΠΑΝ ΣΑΝΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ -ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ...ΚΑΙ ΜΠΡΕ...
  .............................................................................
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ.
  .............................................................................
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΡΑ ΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΝ ΜΕΡΟΣ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
  .............................................................................
  ΘΑ ΕΡΘΕΘ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΒΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΘΑΜΝΕΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.
  ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

  1.ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ.

  2.ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ.

  3.ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ 2Ο ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

  4.ΝΕΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  5.ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΜΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΧΑΡΑΤΣΑΙΑ ΚΑΙ ΡΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΚΑΣ.

  6. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 7Ο ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5ΟΟ ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ.

  Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
  ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΚΑ
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΟΤΝ ΘΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ
  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΑΝΩ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ 1Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΔΑΓΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  7.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΛΑ ΣΤΑΧΤΗ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 198Ο ΤΟ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΒΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

  ΙΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ...

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. ΕΡΓΑΣΙΑ...ΑΣΑΦΛΕΙΑ...ΥΓΕΙΑ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΚΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ.
  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΝΤΡΙ.
  ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΩΝ ΜΙΚΤΩΝ.

  ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΗΓΑΖΩΝ ΕΚ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  9.ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
  ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ, ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΑΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑ ΓΗΣ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΨΥΧΙΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ.
  ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΝΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΦΟΡΟ ΑΠΟ 1ΟΟΟ ΕΤΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΤΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΦΙΑ...

  1Ο.ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΝΑ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ Η 4 ΧΩΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΑΣ Η ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ..ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ Η ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΗ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΙ ΜΝΙ,ΟΥΤΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ ΤΑΧΑΣΕ ΟΛΑ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,,,,ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΤΣΑ...ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ,ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..........ΔΕΝ ΤΣΓΑ........Μ.......Α...Σ... Τ....Μ.....Α.....Ν....Α ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ...

  11.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΙΤΟΥΡΑ.
  ΒΛΕΠΕ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ Ε.ΕΜΩΣΗ ΤΗΝΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΗΤΑ,

  12.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
  ΣΕ ΚΑΕ ΧΩΡΙΟ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΑΤΟΚΥΒΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΞΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΥΒΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΤΑ ΠΑΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  ΕΠΙΣΗΣ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ.

  ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΔΙΑ.
  ΣΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ...ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΖΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ...
  ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

  13.ΠΡΟΝΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΚΑΤΩ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΘΩ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ..

  14.ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΟΠΠΥ ΠΑΠΙ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ.

  ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...ΚΑΨΙΜΟ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΙΜΕΝΗ ΠΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΣΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ...ΕΣΦΙΓΓΕ Η ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΤΑΝΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ....
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ,,,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΕΓΩ...

  15.ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΚΝΩΝ ΕΩΣ 3 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΑ,ΒΑΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΩΣ ΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 1ΟΟ Η 2ΟΟ Η 3ΟΟ ΕΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.

  16.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ 9ΗΝ ΤΑΞΗ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΥΠΑΙΓΩΓΕΙΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΠΟΥ.ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ...

  17.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΜΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ.

  18.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ 3 ΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ S.BAHN KAI U.BAHN ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΟΥΝΟ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ...ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΓΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟΒΡΥΣΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΙΕΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ....

  19.ΕΝΑ ΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  ΣΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ 1944 ΑΠΟ ΤΟ ΟΒΡΙΟΦΝΟ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΙΤΟ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1912 ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΘΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΤΟΕ ΔΡΙΑΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΣΟΠΟΤΑΜΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΟΒΑΓΓΟ ΑΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.

  2Ο.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67 ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΩΡΕΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ,,,,,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΡΩΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΝ.


  21.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 7Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΥΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΟΕΠΠΥ ΠΑΠΙ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΕΙΣ Ε.ΕΝΩΣΗ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.

  ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΝΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  21.ΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ.ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΛΕΔΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΝΑ ΝΑΝΟΥΡΙΖΟΥ ΠΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ.

  22.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ.ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΙΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΖΟΦΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΒΖΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΛΙ ΚΙ ΝΑ ΤΟΥΝ ΣΚΩΝΗΤΕΙ Η ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΤ...
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.

  ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΣΥΝΕΧΕΑ.

  23.ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣΕΞΟΥΑΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΡΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΜΗ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΤΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣ ΚΥΚΛΟΝ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
  ΕΠΑΦΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΦΥΛΟΝ.

  ΧΑΣΙΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ.

  ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ,ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΙ.ΒΙΑΣΤΕΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ............................................................................,ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ Ε.ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΦΥΛΟΝ.
  ΤΟ 2Ο18 ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ 2Ο19 ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΠΙΑΓΩΓΕΙΟΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΣ .Ε.ΥΝΙΟΝ....ΚΑΙ ΕΔΙΙΚΑ ΤΟ ΕΙΣ ΓΡΕΜΑΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΙΤΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΑΡΚΑΣ.....ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ.
  DIE VAGABUNNTEN...SEX...GELD... UND LUGEN...WENN DIE DEMUTIGEN SPRECHEN..
  KOSTENLOS STADLICHEN FREUNDE HAUS FUR JEDE ARME MENSCH.
  .............................................................................
  24.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΣΗΤΡΟΣ ΕΛΕΧΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΦΥΛΛΑΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΝΟΡΑ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ.
  ΕΞΩ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Ε.ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΝΑΤΟ.
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 9Ο% ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ.
  .............................................................................
  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ.
  Η ΙΤΑΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
  ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΛΕΝΕ,,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,,ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΜ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ....ΜΑΛΑΚΑ...  ΟΔΙΠΟΔΕΙΟΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΙΝΤ,ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΜΕ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ,ΟΡΑΜΑΤΩΝ,ΣΕΞ,ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΘΗΛΗΣ ΕΚ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥ Κ.Λ.Π.  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΠΛΑΘΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΝΟ ΔΡΑΚΟΣ,ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ,ΔΟΞΑ,ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ,ΑΝΕΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΞΙΑΣ,ΣΙΔΕΡΑ,ΜΕΤΑΛΑ,ΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΛ.Π. Κ.ΛΠ.Π....ΚΑΙ.....Ε... ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΑΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ.

  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΑΤΘΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΛΟΝ ΑΥΝΑΙΣΜΟΝ.ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΧΙ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΞ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ...

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΙΩΝ ΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΘΑ ΡΙΧΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΟΩΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,ΛΙΓΑ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΘ,Η ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

  ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΟΞΑ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩΣΕ,ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΒΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΥΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝ ΤΧΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

  ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΑΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΞ ΕΠΙ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΑΜΠΔΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΣΕ ΚΟΙΝΩΣ ΧΑΛΕΔΕΣ,ΛΟΥΞ ΛΕΩ ΚΑΙ ΥΕΠΡ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΙΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΑΛΦΑ ΠΟΙΗΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΛΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΡΝΟΦΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕ ΚΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΠΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΓΥΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΤΡΟΓΩΝΤΑΙ.

  ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜ, ΚΑΙ ΜΠΑ, ΚΑΙ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή