Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ...

ΓΟΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ....

Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Οι 25 συμβουλές ζωής από ένα παππού γεροβοσκό....Η...": 

ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.


ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ
ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ
ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.


ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ
ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ...ΜΑΣ...Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

68 σχόλια:

 1. ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΟΙ ΕΡΜΕΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΛΕΛΗΝΙΔΕΣ ΑΧ...ΜΟΝΑΧΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΝΑ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ.
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...www.athanasios.thimiopoulos.com...google ΚΑΙ info@athanasios.thimiopoulos.com ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ 25 ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕXOXOLOI KAI MOGGOLOI.

  ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΑΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΤΙΑ....ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ www.athanasios.thimiopoulos.com... ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘA ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ
  GOOGLE GRIECHENLAND ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙA ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟY ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ EΠΙΤΟΛΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛA ΤΟ ΓΚΟΟΓΚΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΛΙ.
  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ... info@athanasios.thimiopoulos. com...ΣΤΟ ΟΠΟΙO ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΥΧΟΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΕΠΙΣΗΣ athmiopoulos@ hotmail.de
  ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ Google ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

  PALACIOS INTERNET MARKETTING GOOGLE MUENCHEN.

  Hallo Herr Thimiopoulos.Ihre Seite funktioniett wieder.Leider wird Sie von der Regierung gespert.Aus dieser Grund wird ihre Seite gespert.
  Wir haben in deiner gekummert und ihre Seite Fteigeschaftet.Sie kommen nur wieder in seite online mit den passwort........................

  Viele Grussen nach Griechenland.

  Korin Mardirosga.
  .........................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η Ε.Ε. ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ 2Ο15 ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥNΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ.

  ΑΠΟ ΤΟ 2O1Ο ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2Ο18 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡIΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ...
  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Google
  www.athanasios.thimiopoulos.com.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΔΩ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ 1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ...
  ............................................................................
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ...
  info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  KAI ΤΟ athimiopoulos@hotmail.de ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 1Ο ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑΤΩΡΑ.
  ............................................................................
  ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ.
  .............................................................................
  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΝΗΜΑ...info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΙΚΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
  .............................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΓΓΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ...ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΑΝΔΑΚΙΑΑΛΛΑ,,,ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΑΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΣΦΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
  ...........................................................................\ΟΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΣΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
  .............................................................................
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΚΟΥΣΜΕΝΗ
  ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΜΑΝΤΙΑ
  Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

  ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
  Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ
  ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
  ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟΣ
  ΣΟΥΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
  Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

  ΑΧ...ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ,ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΑΓΙΣΜΝΕΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

  ΑΡΧΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΠΑΡΧΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΥΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΝΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..

  ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ...ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΗΡΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΘΙΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,Η,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ 2Ο18 ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο18...ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ...
  athimiopoulos@hotail.de.....info@athanasios.thimiopoulos.com
  .............................................................................
  ΤΟ 2OO5 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3Ο ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.

  ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 28.Ο5.2ΟΟ4
  ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΑΣΙΟΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟLΗ ΣΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ Ο6.Ο5.2ΟΟ4......ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ....

  ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ,ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΚΟΤΗΤAΣ ΑΡΥΡΟ 149 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ,ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑTΗ ΜΕΛΗ.

  ΜΕ ΘΕΡΝΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
  SCHAEFER SOTIROPOULOU
  VARYVANA KAZIRA LEMONIAS
  KOMMISSION EUROPEAN B:!O$) BRUXELLES:
  .............................................................................
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΧΓΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ
  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΟΠΣΩ ΑΕΡΟΔΔΡΟΜΕΙΑ Κ.Λ.Π.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ 2ΟΟ5 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ...25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΠΡΟΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑΡ.
  ΚΩΣΤΑ ΜΙΤΣΑΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΟΙΗΣΩ ΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΤΥΟ ΜΠΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 75 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ 324 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 2Ο ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΡΙΔΩΝ ΚΑΙ 5Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2018 ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 6Ο1ΟΟ

  ΑΠΟ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ.....ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...ΑΠ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ...ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΟΥΣ 41-43...11744 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...
  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ..ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...
  ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ....ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 1947 ΚΑΙ 24 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗ,ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1947-1950 ΚΑΙ 1956-1960 ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΝΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ... ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑ,ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,26 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΥ,ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ..ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ 2 1947.
  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.ΚΟΥΡΣΙΒΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΝΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΒΡΑΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ,ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΥΟΥ 666 ΔΙΑΒΟΛΑΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΚΑ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΚΙΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΑΖΙΑΝΗΣ,ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ
  ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΝΕ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΚΟ.

  ΒΑΣΑΝΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ,ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΩΤΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΙΣΕ
  ΚΙ Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΤΥΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΦΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΤΙΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.
  .............................................................................
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΨΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΑΙ ΔΥΟ.ΤΙΠΟΑΤ ΑΛΛΟ.
  ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1967.
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...ΕΠΙΣΗ ΚΑΙ ΓΗ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΣΩΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑΠΑΡΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΣΗΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ....ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ.

  Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

  ΠΕΡΙΕΜΝΩ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

  Ο ΛΑΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


  ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΝΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΚΑ ΕΜΕΝΑ.
  ΘΕΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ.

  ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΖΩΝΑΤΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.

  ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ.ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΑΛΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.
  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΑΧΡΟΝΤΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΟ,ΟΥΓΓΑΡΟ,ΤΣΙΓΓΑΝΩ ΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ,ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ.

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΙ....
  ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΣΙΑ....ΕΝΩ ΗΣΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΙ..

  ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΕΦΕΝΤΗΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΤΣΑΚΩΝΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ ΤΟΤΕ ΦΑΓΕ ΣΚΑΤΑ Η ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1912,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΑΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΑ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑΥΜΑ..ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΑΛΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

  ΕΓΩ ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ.
  ΕΓΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ....ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.

  20.12.2018 ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΘΕΜΑ.ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ...ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΘΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ...

  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο18...ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.

  ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΕΙΛΟΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΝΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..ΠΡΟΣ ΟΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩ ΑΞΕΧΑΣΤΩΜΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΤΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΟΤΕΙΣ ΠΟΥ ΗΓΩ ΗΜΑΝ ΕΝΑΣ ΜΚΡΟΣ ΚΙ ΟΥΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟΥΝ ΣΚΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΥΡΙΤΕΙΣ ΚΑΤΣΙΑΠΙΑΔΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 1947 ΕΓΩ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ ΜΗ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΙΣΑ ΚΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΗΛΩΝΙΑ ΚΙ ΛΑΣΠΕΙΣ ΩΣ ΤΟΥ ΓΟΝΑ ΚΙ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΜ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣ ΟΥΤΕΙ ΚΑΡΑΜΝΕΛΑ ΟΥΤΕΙ ΣΟΥΚΟΥΛΑΤΑ..ΤΟΤΕΙ ΠΡΙΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑΜ ΜΗ ΞΗΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΩΝΙΑ..

  ΕΛΕΙΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΥΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ.
  ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ Τ ΑΧΡΙΔΙΑ ΚΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΥΤΑΠΟΥΝ.
  ΝΑΧΑ ΜΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ,ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΤΣΑ.
  ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΙ ΚΡΙΑΣ,ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ..
  ΑΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ.
  ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΠΔΑΕΙ ΚΙ ΤΑ ΡΟΥΚΑΝΑΕΙ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ...ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ...

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
  ΜΕ ΜΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
  ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
  ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΨΕΥΟΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΣΟ,ΟΒΡΙΟ,ΤΟΥΡΚΟ,ΣΛΑΒΟ,ΑΛΒΑΝΟ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ.

  Η ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΕΥΓΕΤΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΡΙΝΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

  ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,1980-1995 ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ....ΜΑΖΙ ΜΗΝ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΞΥΠΟΥΛΗΜΕΝ ΤΝΚΑΗΜΕΝ.

  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο18 ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ....
  ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 4ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΝΕ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΤΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΑΝΑΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

  ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝ ΑΥΤΗΝ.

  ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΣΙΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 2Ι ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...
  Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΓΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΑΛΑΛΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
  Η............Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ
  ΚΑΙ ΟΙ 3ΟΟ ΛΥΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ....ΔΡΑΚΟΥΣ,ΚΟΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ
  ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΚΟΜΑ...

  ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ...
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΖΑΤΖΟΓΡΙΕΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2Ο19....ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...ΟΒΡΑΙΟΙ....ΜΑΣΟΝΟΙ...ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΤΟ ΓΑΜΟ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙ.
  ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ 1945-1949 ΠΟΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΣΚΟ,2ΟΟ5.ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ.ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΘΑΝAΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΗΣ ΜΗΛΙΟΣ,ΒΛΕΠΕ...YouTube....

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ...
  ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ.ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΥ ΟΤΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 12Ο ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ.
  ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

  ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ......ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ....ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.......ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΑΣΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΕΜΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΗ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ Τ ΑΡΜΑΝΙΑ ΠΗΤΑΓΜΕΝ...

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΙ,ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ,ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΒΑΝΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ..

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
  ΤΗΝ ΚΟΡΔΩΝΟΥΝ
  ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ
  ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
  ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ.

  ΠΡΟΣΕΞΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ.

  ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΤΥΝΟΥΝΕ
  ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΕ
  ΟΥΤΕ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝΕ
  ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΕ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΓΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
  ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ....
  ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

  ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΟΙ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΑΝΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΧΡΟΝΤΕΣ...
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ..ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ...ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΑΝ ΚΑΠΟΤΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟ....ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ...ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΚΝΤΡΙΚΗ ΚΛΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΨΥΕΤΟ...ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ..
  ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ...ΑΠ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ..

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΜΟΥ.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΟΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΡΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 196Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΕΜΑΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΝ ΛΗΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ 1947 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΘΩΣ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ...

  ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑ...ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ...

  ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ.

  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΗΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ.

  ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

  ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ.

  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΦΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.


  ΑΧ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ
  ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
  ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΡΟΜΙΚΟ ΑΓΕΡΑ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΑΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΑΡΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ...
  ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΗΡΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ 1968 ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ 28 ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  198Ο-1995 ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ.ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΟΝ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ...ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ.
  Υ.Γ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 2Ο18 ΠΡΙΝ ΦΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΕΙΡΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΓΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΕΣΥ.

  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΙΣΜΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΗ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΘΡΑΚΗ...ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΚΕΣΙΑ...

  ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΑΟΥΤ ΜΠΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ.

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΕΤΣ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

  ΦΑΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ,ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΩΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ.
  ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.

  ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΑΝΤΗΣΕΣ.ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΥΝΥΜΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΣ.

  www.ahanasios.thimiopoulos.com

  ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑ
  ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
  ΔΕΝ ΧΥΠΑΓΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ.

  Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
  ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΟ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ... ΤΗΝ ΜΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΑΝΤΩΜΩΝΕΙ ΑΓΩΓΙΑΤΗ
  ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΑΙΡΕΤΑ
  ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ
  ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.


  ΜΙΛΟΥΝ,ΜΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΛΑΤΟΥΝ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜEΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
  ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΟΥΝ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΥΝ.

  ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΑ ΦΥΔΡΙΑ
  ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΛΕΝΕ ΜΙΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΟΡΥΝΕ
  ΑΧ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΝΤΙΑ.

  ΟΛΑΚΕΡΗ ΖΩΗ ΠΕΡΠΑΤΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΝΙΑΧΤΟ Ο ΑΛΛΟΣ
  ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΣΚΙΑ
  ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΑΡΥ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ
  ΤΟ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΚΚΑΚΙ
  ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΑΛΩΣΕ
  ΣΤΑΛΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΜΟΝΑΧΟΣ
  ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ
  ΙΔΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ
  ΣΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΤΕΓΝΑ
  ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΦΩΤΙΑ
  ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ ΕΙΔΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΛΛΑ
  ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
  ΙΔΕΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ,
  ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ
  ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ....MAKEDONIA HELLAS...
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΞΕΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ,ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  ΟΣΜΟΣΠΟΔΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟ 1912 ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

  ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ...ΘΑ ΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΜΙΣΟΟΒΡΙΟΣ ΤΙΤΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΛΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΑΣ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 1912....ΚΑΝΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΔΡΙΑΝΥΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ...

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΤ 1995 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΡΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ.

  ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 4ΟΟ-ΟΟΟ ΔΡΧ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΤΖΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ..

  ΤΟ 1996 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,
  ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.....ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟ ΦΑΚΕΛΟ....ΔΟΚΤΟΡ ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ..ΟΔΟΣ ΤΑΔΕ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... GRIECHENLAND....ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΣΤ ΚΟΜΑΤΟΓΕΛΑΔΑΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ TΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ,ΗΤΑΝΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΑΞΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ,ΦΩΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 199Ο ΕΩΣ ΤΟ 1994 ΠΟΥ Ο Α.Π. ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΓΚΛΕ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ....ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΣ ΜΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3ΟΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ω... ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  WAN PENSIERO SOUL ALI NTORATE-TZIOUZEPPE VERDI.

  ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΓΥΡΝΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΟΤΕ
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ.

  ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣAΛΑΚΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙ.

  ΠΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ
  ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ
  ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΤΟ 1947-195Ο ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 22 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑNΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜE ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΝΕΥ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑΣ.

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 3.

  ΑΠΟ ΤΟ 195Ο-1952 ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΠΟΠΕΙΡΩΝ ΞΥΠΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 5..ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΒΑ ΣΤΟ ΟΜΩ ΤΟΝ ΠΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΑ..ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ
  ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΛΩΝΙΑ
  ΜΕ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΣΑ
  ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ.

  ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ
  ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗ
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ Π ΑΠΟΜΕΙΝΕ
  Ο ΧΑΡΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΗΜΟΥΝΑ ΔΕΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΔΕΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΛΟΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1952 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1956 ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1956-196Ο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ.ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΦΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΛΙΣ Η ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ.

  Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΜΟΥΣΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ ΜΑ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΖΕΠΕ ΒΕΡΝΤΙ,ΒΑΝ ΠΕΝΣΙΕΡΟ ΣΟΥΛ ΑΛΙ ΝΤΟΡΑΤΕ, ΤΟ ΠΕΤΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ.

  ΠΕΤΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ
  ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ
  ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
  Ω ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΔΙΧΩΣ ΣΕ ΑΠΟ ΠΙΚΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΝ Η ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΟΘΟΥΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  ΕΝΑΝ ΥΜΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ.

  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.

  ΠΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΕΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝ ΤΗ ΑΛΛΗ.

  ΔΥΣΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΚΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩ ΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.
  ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΜΑ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΕΓΩ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΟΦΗ ΑΓΕΛΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗ ΔΗMΟΚΑΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΚΡΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.

  ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ....OΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΤΥΙΑ ΕΛΛΑΣ.


  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΚΟ.
  BUNDES REPUBLIK HELLAS.
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  OTTO KONIG VON BAYERN
  RICHART STRASE 1OO
  81675 MUENCHEN-GERMANY:

  ΠΡΟΣ..ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ
  ΤΟΞΟΝ..6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
  MAKEDONIA HELLAS.

  ΠΡΟΣ...ΘΑΝΑΣΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ
  ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1ΟΟ
  1ΟΟ.2ΟΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-HELLAS.
  THESSALIA- HELAS.

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘ ΕΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
  ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 1912 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΙΤΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΙΝ ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΝΑ ΕΝΑ ΣΗΓΕΤΗΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΙΑ...ΝΑΙ ΝΠΡΕ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ...ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΔΙΑΔΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΓΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΩ.

  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΠΣΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 27. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ BLOG ΜΟΥ ΒΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...
  www.Unable to dehver Message....www.Undeliver Mai Returmed to sender...
  ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΗ ΞΑΦΝΙΑ ΗΡΘΑΝ 7ΟΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΥΣΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ...ΑΛΑ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ 7ΟΟ ΚΑΙ...
  www.athanasios.thimiooulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.
  ΑΝ ΚΑΙ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΤΗΣ GOOGLE ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΟΙΞΕΙ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ...ΚΑΙ ΣΤΟ.. GOOGLE... KAI YouTube.... MONIDAIAS.
  ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ...info@athanasios.thimiopoulod.com MOZILLA DRUDER...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ...ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΕΚΑΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΔΡΟΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ, 198Ο-1995 ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΟΝΑΧΟ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...
  ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΙΒΑΞΑΝ ΜΕΜΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΔΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΝΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ....ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΩ 5 ΧΙΛΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΞΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ...

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΘΥΠΟΙΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑ ΚΗ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΝΑΧΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΔΛΑΔΗ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝΕ ΤΣΟΝ ΧΑΛΕ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ...ΕΚΤΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟ..ΜΠΡΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΑΜΕΛΙΕΑ ΤΩΝ ΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΩΡΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ Ν ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ...

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΓΚΑΣΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Ε.Ε. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2015 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8...ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...
  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.

  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ....ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΠΡΟΘΥΠΟΥ ΡΓΟΙ....ΥΠΟΥΓΡΟΙ...ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ..ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑ ΟΤΑΝ ΧΕΖΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΝΤΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΛΕΒΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΧΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΔΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ...ΧΑΝΤΑΚΟΜΕΝΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΟΥΛΖΑ...ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ...ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΟΥΖΛΟ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
  ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ...ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ.

  ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ...ΚΑΙ..ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑ ΕΝ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1968 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΤΟΚΟ ΚΑΙ 73 ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΣΕ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟ..

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 37 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.

  ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ...ΚΑΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ...ΕΔΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΤΙΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

  ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟ...ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ.

  Ο ΜΗΤΣΙΟΣ Π.Χ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΞΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ..

  ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΕΧΡΟΜΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΤΑΘΑΛΣΙΩΝ ΤΟ ΚΑΙ Η ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ ΚΑΤΩ Η 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΔΗΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΝ ΕΤΗ 2015 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ Ε.Ε. ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΚΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ...

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ...
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ...ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ.
  ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑ...

  ΕΙΠΑ...ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ.....

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΟΥ ΤΑΡΓΟΥΔΑΓΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΝΟΣ....ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΤΙΧΟΙ-ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...

  HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA:XYVÄÄ HUOMENTA SUOMI-FINLAND:

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2Ο14 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2Ο15.ΣΕΛΙΔΕΣ 212.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΑΧ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΧΙΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
  ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ.


  ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ
  ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ
  ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  ΣΑΝ ΕΦΥΓΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  Η ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ
  Τ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΑΝΕ
  ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΦΥΣΗ.

  ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ
  ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ
  ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΟ
  ΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΙΑΣ, ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙ,ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ,
  ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ Η ΟΙ ΜΙΣΟΙ,ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΡΗΜΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ,ΣΑΚΑΤΕΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΙ
  ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΩΜΟ,Η ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΣΤΑ 18 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΧ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΔΡΑΚΟΣ....ΚΟΛΑΚΑΣ...ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com..........ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ....ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΕΛΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... athimiopoulos@hotnail.de

  ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΦΟΥΒΟΥΝΤΕΙ ΗΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ ΑΠ ΤΑ ΒΝΑ ΤΣΠΙΗΡΙΑΣ ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΟΥΤΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕΙ ΑΛΟΥΓΑ ΟΥΤΕΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΝΑ ΠΗΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΒΑΛΑ ΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΙΠ ΜΥΑΛΙΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕΙ ΣΤΓΗΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΗΡΓΑΤΣ...ΤΟΤΕΙΣ ΤΟΥ 196Ο ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΝ ΝΟΤΙΟΥ ΠΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΝΑ ΤΣΑΛΙΩΣ ΚΙ ΝΑ ΤΝΚΟΥΜΠΑΝΗΣ ΑΠΑΝ ΣΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΝ ΞΥΠΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΒΟΥΗΘΟ ΗΡΓΑΤ ΣΓΗΡΜΑΝΙΑ....ΗΚΕΙΝΟΥΣ Η ΜΗΓΑΛΟΥΣ ΚΙ ΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ...ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ...ΚΙ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΕΩΝ...ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ...ΑΠ ΤΟΥ ΠΑΙΖ ΚΙ ΑΓΑΣ...

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

  ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΑΝΕ
  Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ...
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ...ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΘΕΙΣ..............1Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΑ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ...

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΩ.
  ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΕΙ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚ ΤΟΝ ΤΣΜΑΠΟΥΚΑ
  ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΡΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΝΙΑ.

  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΛΑΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ 1974 ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΚΑΛ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΣΟΟΒΡΑΙΟΠΟΥΆΚΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑ ΤΡΑΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΑΝΑ.

  ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΧΗΝΑΝΙΣΜΟ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΑΣΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ...ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ
  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΖΤΑΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ.
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΑΡΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΑΧΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΝΑΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.,,ΠΛΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.....ΟΠΩΣ ΣΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ...ΜΑΓΩ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ....ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΜΑΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΔΕΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΚΑΒΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ...
  ΒΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΜΠΡΕ...
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΨΗΦΖΟΥΝ ΟΙ 3ΟΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΝΑΝ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΒΡΑΚΙΑ ΤΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  LANG LEBEN GOOGLE.....ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΙΣΑΙ GOOGLE...
  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ ....ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ............Α...............Β.................Τ...............

  ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ..

  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.
  ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ GOOOOOOOOOOOOOOOOOGLE...ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ....ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ.....ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ..

  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΟΚΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ...

  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ....ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ...ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ...

  ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΟΥ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΞΥΠΠΝΗΣΕ ΓΙΔΙΑ,ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ
  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ...ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ...

  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ....ΤΕΡΑΤΩΝ...

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ...ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ...

  ΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ....ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΙΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΝ.

  ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΕΝΝΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΙΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ...

  ΕΝΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΑΓΡΑΨΕ Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ,ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ
  ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ
  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΟΧΛΟΣ...ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΠΕΡΙΦΟΡΝΥΤΑΙΟΝ...
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΙ ΕΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙ.

  ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ....ΘΕΟΙ...ΔΙΑΒΟΛΟΙ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ.


  ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ...Facebook....ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

  Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2018 ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Μ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ.

  Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGLE ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ JOUTUBE....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΩΤΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ.

  ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΑΠΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 8Ο ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΚΟΠΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1Ο ΕΦΥΓΑ ΠΑΛΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

  ΕΣΤΑΛΗ ΠΡΟΣ.

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΩ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ...ΕΧΩ 324 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΚΑΙ 4Ο ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ....ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΑ ΟΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΙΑΡΜΑΤΩΛΟΣ...ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑ ΣΑΝ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥΡΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΑΝΟΥΡΑΙΟ 2019 ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
  ΚΟΙΝ.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ.

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Ε.Ε. ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ..

  ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΣ ΤΟ 196Ο ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ.ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ...www.athanasios.thimiopoulos.com
  ...........................................................................
  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΖΙΠΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
  ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...ΠΛΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ.
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ΜΕΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΗΓΕΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΙΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ....
  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ.
  ΠΡΟΣ ΤΗ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
  ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΙΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΧΓΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
  ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.
  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ.
  .............................................................................
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ.
  .............................................................................
  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΑΝ ΤΟ 1947 ΑΥΤΟΣ 24 ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΙΑΣ.

  ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ.
  .............................................................................
  ΕΛΛΗΝΣΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟ 194Ο-42 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΤΕΣ ΤΟ 1945-1949.

  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΟΥΖΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑΙ Η ΟΧΙ.

  ΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΑΡΓΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 194Ο ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΜΕΛΕΜΟΥ.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,,,,,,,,,,,,,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 195Ο ΓΙΑΤΙ 1945-1949 ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΜΕΟΣ.

  ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 196Ο ΓΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

  ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ....ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΟΕΟΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΝΑΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...


  .............................................................................
  ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ Κ.Μ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
  ...........................................................................
  ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΚΗΓΡΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΛΛΑΚΩΝ.
  .............................................................................
  ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΘΥΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ...

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΕΔΩ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΤΗΡΙΚΟ ΑΣΜΑ ΤΑ ΛΕΓΩ ΟΛΑ....ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

  ΔΩΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΙΟΥ ΔΛΙΑ,...ΛΕΙΦΤΑ ...ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΚΙ ΤΝΨΥΧΗ....

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΞΑ ΔΥΟ ΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓ Η ΠΟΝΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΗΓΟΥΜΕΝΗΝ ΤΝΚΑΡΔΙΑ ΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥΔΟΥΝ ΜΑΣ ΟΥΛΙΓΟΥΝ ΣΑΤΗΡΙΚΑ.

  ΕΓΩ ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΡΧΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΔΕΚΑ....ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

  ΑΠ ΕΛΕΙΓΑΝ....ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΤΤΕΙ ΚΡΙΑΣ ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΚΙ ΕΛΕΙΓΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ...ΝΑΧΑ ΜΝΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΑΣ ΜΟΥ ΚΟΒΑΝ ΤΝΠΟΥΤΣΑ...ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ...ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΧΩΝ..ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙΑΛΟΥΣ ΑΠΔΑΕΙ..
  ΚΙ ΕΝΑ ΤΗΛΗΥΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΣΠΟΥΛΗΤΙΚΟΙ...ΔΕΝ ΣΤΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ..

  ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΓΟΥ ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΜΕΣΙΕ ΧΑΒΑΛΕ...ΚΙ ΜΑΝΤΑΜ ΑΠΜΔΑΜ...

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

  ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΣΑΛΟΥΝΙΚ
  ΓΙΑ Ν ΑΠΜΔΗΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΙΤΣ.

  ΑΧ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΤΕΙΣ ΕΡΜΟΥΣ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ...
  ΚΙ ΤΟΥΝ ΕΛΕΙΓΕΙ Η ΜΑΚΟΥ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΥΜΑΤΟΥ...

  ΤΣΕΝΤΣΑΝ ΤΣΑΛ ΜΩΡ ΤΣΕΝΤΣΑΝ ΤΣΑΛ
  ΤΣΠΕΙΡΑΝ ΟΛ ΝΑ ΠΑΝ ΦΑΝΤΑΡ
  ΕΜΝΕΙ Η ΜΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ
  ΕΡΗΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΤΙΚΙΟ
  ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΕΙ ΜΕΣ ΤΑΡΜΑΝ
  ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΖΑΡΚΑΔ
  ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΔΩ ΚΙ ΗΚΕΙ
  ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΚΛΙ
  ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΚΕΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΞΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ
  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΣΑΛΟΥΝΙΚ
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΠΔΗΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΤΣ.

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΒΡΗΚΕΙ ΜΙΑ ΛΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛ ΣΤΕΙΝΟ ΒΑΡΚΙ
  ΤΑΝΚΑ ΣΛΙΠ ΜΗ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ
  ΤΡΑΒΑ,ΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΒΡΑΚΙ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΙ
  ΣΦΥΞΕΙ,ΣΦΥΞΕΙ ΜΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΕΡΙΑ.

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΤΣΤΑΦΑΓΕΙ ΟΛΑ Η ΚΥΡΙΑ
  ΤΩΡΑ ΗΤΑΝΕΙ ΜΟΥΝΑΧΟΥΣ
  ΕΝΑΣ ΕΡΜΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΠΑΠΠΟΥΣ
  ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΟΥΛΟΜΟΥΤΟΥΣΕΙ
  ΤΜΟΙΡΑΤ ΑΝΑΘΥΜΑΤΟΥΣΕΙ
  ΚΑΘΟΥΝΤΑΝ ΣΕΝΑ ΜΠΑΚΑΚ
  ΜΗ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΑΚ.

  ΑΧ ΠΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΙΝΑ ΠΟΥΧΑ
  ΓΙΔΑ ΚΛΟΥΤΣΑ ΚΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΓΙΔΑ ΚΛΟΥΤΣΑ ΚΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΣΑ
  ΜΗΝ ΤΝΚΡΑΝΙΣΙΑ ΤΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΗ ΚΙ Η ΜΑΓΚΟΥΑΦΑ.

  ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΛΟΥ ΗΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕΙΣ ΗΣΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΙΣ ΗΛΙΑ,ΗΛΙΑ ΚΙ ΚΩΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΚΙ ΣΗΜΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΣ ΟΥΤΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕΙ ΚΙ ΜΙΑ ΗΛΙΑ ΤΑΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...ΜΗΤΑ ΑΠ ΤΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΙΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑΜΟΥΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΡΧΗΣ ΕΓΩ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.

  ΤΟΤΕ ΜΠΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.

  ΠΡΩΤΟΝ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑ ΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ 1940-1945...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 195Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ.

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
  ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

  ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΕΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΝ.
  .............................................................................
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΜΑ.ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.
  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  .............................................................................
  ΤΡΙΤΟΝ ΘΕΜΑ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΚΑΤΑΓΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΛΗ.ΤΟ ΠΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ.ΕΠΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΝ.
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΝΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΜΕΟΥ....ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΘΥΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ....ΝΑΙ ΔΝΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΛΑΜΑ ΜΕ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.....ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...
  ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ...ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ.
  ............................................................................

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΟ.
  ΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΜΑ.

  ΝΑΙ ΖΗΤΙΝΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΝΑ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΑΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΧΥΠΑΓΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΧΗΡΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΔΕ ΑΛΛΩΣ...

  ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ..ΚΑΤΑΡΑΜΝΕΟΙ....ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1847.
  ............................................................................
  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.
  ............................................................................

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ.ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ.

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
  ΑΠ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΟ
  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΜΠΟΡΑ
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ

  ΑΧ ΓΑΙΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
  ΕΚΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ
  ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
  ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
  ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.


  ΑΧ ΟΠΩΣ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ
  ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ
  ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.


  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΜΕΝΑ.
  .............................................................................
  ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΔΙΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΔΑΚΡΥΑ ΠΙΚΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ...ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΧΑΡΑΚΟΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Google...

  Ο ΝΕΟΕΛΛΛΗΝΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΡΕ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΥΖΛΑ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΣΑ.

  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ Ν ΑΠΩ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΥΤΟ.

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΗΤΗΡΙΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑ ΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ...

  ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ ΝΑ ΚΟΥΠΑΝΑΕΙ.

  ΑΥΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΡΑΙΟ 2Ο19 ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΞΑΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΞΟΝ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1947.

  ΠΡΟΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΘΗΝΑ.
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΡΕΙΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΘΗΝΑ.
  ΣΥΝΗΓΡΟΣΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΑΘΗΝΑ.
  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.ΑΘΗΝΑ.
  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
  ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΛΑ.ΔΙΚΗΡΟΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΑΠΟ 1Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ...ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

  ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

  ΑΠΑΙΤΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕ Ο ΝΟΤΙΟΣ ΑΡΧΟΤΑΣ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΤΙΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.

  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΙΚΑΣΤΕΣ.ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΚΥΛΑΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΑΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΑΡΑΨΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ 1945-1949 ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΣΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.
  ...........................................................................
  ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...

  ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΥΥΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666...

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΗ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝ ΤΗ ΓΗ.

  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Θ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ
  ΜΑ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑ ΝΞΑΝΑ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  Ο ΑΣΗΜΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
  ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΣΑΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΑΝΗΦΟΡΟ
  ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΗ ΣΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ
  ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ
  ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ.

  ΣΑΤ ΞΕΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΟΙ
  ΚΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΙ
  ΜΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
  ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΜΕΣ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ
  ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 196Ο ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΕΡΗΜΑ ΠΑΠΠΟΥΔΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΑ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΩ.... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGLE.....ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟ.
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ... ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947....

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ 194Ο ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ 17 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ...

  1943 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ 2Ο ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 1945 ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 1947 ΣΤΑ 24 ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΗΡΘΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΔΕΦΛΟΣ.....ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ...

  ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ
  Η ΝΙΟΤΗ ΜΟΥ ΕΧΑΘΕΙ
  ΚΑΙ Η ΚΑΥΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ
  ΣΑΝ ΑΝΘΟΣ ΕΜΑΡΑΘΕΙ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ.

  ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΙ
  ΑΠ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑ ΖΩΗ.

  ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

  ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝ.

  ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

  ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΛΑΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε..ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΠ- ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ- ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΞ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. ΤΙ ΖΗΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ 1985 ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ....

  ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΑΧΕΠΠΑ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1994 ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΕΙΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΜΟΙΑΖΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΛΑΒΟΦΩΝΑΣ ΜΠΡΕ ΧΑΙΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΤΟΥΡΚΟ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ.

  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΕΚ ΤΟΝ ΠΑΘΩΝ.

  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΚΥΛΑΣ Δ.Ε.Η ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΚΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ.

  ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΚ ΕΚ ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ.

  ΚΑΙ ΕΞΥΓΩ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΗΝΤΙΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚ ΝΥΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟΝ ΑΥΝΑΝΣΜΟΝ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ.
  ΟΧΛΟΣ....ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΥΓΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ.ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΥΓΗΘΩ...

  ΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΡΙΑ.

  ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΔΙΚΟ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ ΚΟΚΟΡΙΑ Ν ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟ ΑΡΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ
  ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΣΜΕΤΙΑ.....ΛΕΩ ΜΠΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΠΡΕ ΚΑΙ Ε.Ρ.Τ..ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΔΙΑ...ΓΑΙ ΝΑ ΦΑΝ ΓΙΑΡΜΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΤΑΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΔΕΣ...

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΓΟΥΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ.

  ΚΑΙ ΕΞΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΓΛΕΠΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΙΝΑ ΒΡΑΚΙΑ,ΚΟΥΛΙΑ ΚΙ ΒΖΙΑ ΚΙ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΠΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΟΜΑΔΙΚΑ,ΤΣΑΚ ΚΑΙ ΤΣΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΚ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

  Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΙΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΝ Φ.Π.Α....ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ...

  ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Π.Χ. 5 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ..

  ΚΟΜΜΜΤΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ....ΚΟΛΑΚΑΣ....ΒΡΥΚΟΛΚΑΣ...ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΣΙ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  ............................................................................
  Υ.Γ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
  ............................................................................
  ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.

  ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΚΟΡΑ ΝΑ ΓΛΕΠΩ ..Τ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ Ν ΑΜΠΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΟΡΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ Η ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΣΙΑΡΚΕΖΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΝΑΜΙΚΤΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΘΑ ΡΙΧΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΕΓΚΑΤΕΛΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ.

  ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΓΑΔΩΝ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΔΟ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΓΑΔΩΝ....ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΚΟΜΑ.

  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΟΠΙΣΩ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ...ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ...

  ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
  ΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΕΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ.

  ΟΥΤΕ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΟΤΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ
  ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ
  ΘΕΛΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
  ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ.

  ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ...

  ΣΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
  ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΔΕΙΑ ΚΙ ΟΡΦΑΝΑ
  ΞΕΡΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΣΝΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΚΑΛΑΜΙΑ.

  ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ
  ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝΩΝ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙΣ
  ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ
  ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΧ ΚΛΑΙΝΕ.

  ΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΩ
  ΚΙ ΑΥΤΗΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ
  ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΝΩΡΙΣΩ.

  ΒΓΕΣ ΑΓΡΟΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ.
  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΟΙ ΖΗΤΑΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ
  ΔΕΝ ΧΥΝΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ
  ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ
  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΕΜΑ.

  ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑ ΣΤΕΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΝ ΣΚΛΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΘΕΙ...Η ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΦΟΥΡΤΟΥΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.

  ΕΝΑΣ ΠΑΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΙΣ ΟΒΡΑΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΑΛΈΞΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΝ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.ΔΟΛΟΦΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ....ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΣΤΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΘΑΦΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΕΚΑΜΑ ΛΑΘΗ.

  ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΝΑΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΓΕΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ 1947 ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1956 ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 196Ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ..

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ..

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2Ο19 ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ..
  ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΛΛΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΙΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΠ ΗΜΑΝ ΜΚΡΟΣ ΚΙ ΜΕΛΕΓΕΙ Η ΓΜΑΚΟΥ ΤΣΙΑΤΣΙΑΛΟΥ ΤΗΝ ΤΝΚΑΜΣ ΑΡΕ ΜΚΡΕ ΘΑΝΑΣ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΡΑΣ ΝΑ ΤΝΠΕΗΖΣ...

  ΑΥΤΗΝ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΑΟΥΡΑΜ ΤΜΑΡΑΚΙΑΣΜΕΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΞΥΠΟΥΛΗΜΕΝ ΤΝΕΡΞΑ ΣΗΜΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΜΗ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΥΠΡΟΒΑΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ.

  ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ Η ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΥΤΟΙ.

  ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΝΑΞΟΥ...ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΩ,ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ..ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΝΑΤΗΣΗ ΑΠΟ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ....ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΣΤΕΙΡΑ Η ΒΟΥΛΗ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΠΜΠΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ....ΦΟΥ ΚΑΙ ΦΤΟΥ...

  thimiopoulos 1943 @Gmail.com

  ΕΙΠΑ ΑΠΟ 3 ΜΑΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΡΝΑΣ ΚΑΙΚΙ...Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΛΕΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΟΚ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΜ...

  ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΝΕΟ Ε....ΜΑΙΛ....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ..

  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΥΗΡΝΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΟ ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΤΟΤΕ ΤΟ 196Ο ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΝΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΟΔΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ.Λ.Π.
  9.Ο5.2Ο19

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΝΗΣ.

  ΠΡΟΣ.ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΝΗΣ.
  ΚΟΟΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
  ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.
  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

  ΑΞΙΟΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 75 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΥΡΑ....ΦΡΟΥΡΑ....ΦΡΟΥΡΑ....

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΑ ΘΑ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ.

  ΤΙ ΘΕΛΩ.ΕΝΑΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΤΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕ ΣΤΟ ΓΚΟΓΚΛΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ 2Ο18 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΚΗ Β.ΤΖΙΑΚΑ ΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...Β.ΤΖΙΑΚΑ ..ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΚΑΝΗ..ΛΑΖΑΡΟ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗ...

  ΦΙΛΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΝΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.ΜΠΑΡΝΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΟ ΑΥΤΙ.
  .............................................................................
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ..ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ....Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ...ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΙΟ 1Ο ΤΟ 2Ο19 ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΗΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
  ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΞΟΝ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΛΛΑΣ.

  ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ 1947. ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 29.06.1943.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΑΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 5.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ,

  ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΠΡΟΣ.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΟΔΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 2.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

  1.ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΙΩΑΝΝΙΝΝ 4.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  2.ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΘΗΝΩΝ.ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.Λ.ΚΗΦΗΣΙΑΣ 6Ο.Τ.Κ. 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ.

  3.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΟΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. ΛΕΟΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 16.Τ..11527 ΑΘΗΝΑ.

  4.EYROPEEN KOMMISION.RUE DELA LOI 175.
  1O48 BRYXELLES BELGIOUM.

  5.KΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.Μ.ΑΛΕΑΝΔΡΟΥ 5.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΘΕΜΑ.ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΔΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΝ ΜΟΥ.
  ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟΝ ΠΙΣΤΟΠΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
  ΒΛΕΠΕ ΕΙΣ ΣΕΙΔΑ ΜΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ.
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

  1.ΗΡΘΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ 29.Ο8.1943 ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΤΕ ΚΟΥΡΣΙΒΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΞΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ.
  ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ 1947 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑ ΕΓΩ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΦΩΝΑΖΑ ΠΑΤΕΡΑ...ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΓΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΨΑΝΕ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 195Ο ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1956 ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 196Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΖΗΤΙΑΝΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ

  2.196Ο-2Ο18 ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.1980-1995 ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ...

  3.1973-2Ο18 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ,ΠΟΙΗΤΗΣ,ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΕΠΙ..ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ 27 ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΣΙΑΔΩΝ ΚΟΤΣΑΜΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΑΔΩΝ
  ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ 5 ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.
  ............................................................................
  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.
  ............................................................................
  4.ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕ
  athimiopoulos@hotmail.de...ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ.

  5.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο17 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΗΣ GOOGLE PALACIOS INRENET MARKETING ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2Ο18 ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑ 2019 ΓΑ ΜΗΝΕ ΔΥΟ.

  6.ΕΔΩ ΚΑΙ 4Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΩΡΙΑ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟ 2351Ο.95....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ 2351Ο-9567Ο ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΑΝ...2351Ο-9994Ο ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΦΕΤΟΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤ.ΕΧΘΕΣ 2Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ,

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΑ.
  1.ΣΥΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ 3ΟΟ ΨΗΦΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 5ΟΟ.ΟΟΟΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  2,ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΣ,ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ,,,,ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 324 ΕΥΡΩ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  4.ΝΑ ΗΝ ΜΟ ΜΠΟΛΚΑΡΟΥΝ ΤΟ Ε..ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ...

  6.ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...9567Ο...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ Η ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ..

  ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΟΟΓΚΛΕ ΕΔΩ ΚΙ ΧΡΟΝΙΑ 8.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΟΥΛΟΣ...ΓΟΟΓΚΛΕ...
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ..ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947...

  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΔΙΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑ
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....ΛΕΟΦΟΡΟΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ 6Ο...15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΣ ΚΟΣΜΟΤΕ.
  ΤΟΜΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΕΤΤ.
  ΓΡΑΦΩ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΕΝΑ ΑΠΟΣΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣΛΕΙΔΗ ΕΙΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΙΖΟΝΤΑΙ Η ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΠΡΟΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΣ,
  ΘΕΜΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ.

  ΑΞΙΟΤΜΕ ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΓΓΕΛΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΘΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΙΡΕΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ.

  ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ..ΒΟΛΦ ΝΤΙΝΤΡΙΧ ΚΡΟΥΣΣΜΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΟΝΑΔΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΡΑΜΑΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΚΟΜ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΡΜΝΑΟΣ ΝΕ ΕΚΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΤΑΔΕΣ ΚΑ ΠΑΣΙΑΔΕΣ.
  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Η Ε.Ε. ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΖΛΑ ΤΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΡΩΝΕ ΠΙΤΟΥΡΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΩ ΓΑ ΤΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΝΛΛΑΝΔΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΓΓΟΝΟ ΜΙΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΕΛΛΛΗΝΟΦΙΝΛΑΝΔΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΙΤΛΟ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΧΥΒΕΑ ΧΟΥΟΜΕΝΤΑ ΚΡΕΙΚΚΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΛΕΥΕ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΜΑΣΟΝΩΝ....ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ..
  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΚΟΥΓΩ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΑΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΧΩΜΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΡΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΚΑ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ.

  ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ
  ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΞΑΓΡΥΝΩ ΛΙΩΝΩ ΣΒΗΝΩ ΣΑΝ ΚΕΡΑΚΙ
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΚΑΡΤΕΡΩ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ.

  ΜΑΜΩΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΚΟΣ....ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 13 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ 76 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...

  ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ
  ΑΠΟ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ω ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ...

  Ω...ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ
  ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ
  ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΤΟ 1943...

  ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΚΟΜΑ...

  ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ,ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ
  ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ,
  ΑΠ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Ν ΣΗΚΩΘΩ
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΣΩ.

  ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΟΠΑΛ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΛΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ Η ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ....

  ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΜΠΑΝΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 4ΟΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 1ΟΟ Η 2ΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑΙΤ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 3ΟΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΩΛΟΣΤΑΘΕΡΟ....

  ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ 2ΟΟ ΚΑΙ 5ΟΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ...

  ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΚΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 8ΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ...

  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ....ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΙΟ ΕΝΑ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΧΛΙΑΦΤΕΣ,
  ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
  ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΣΤΙΣ 2Ο.12.2Ι18 ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

  ΘΕΝ.ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΒΟΗΘΗΤΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΨΩΝ,ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΑΥΤΟΣ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

  ΠΑΤΕΡΑ...ΠΑΤΕΡΑ ΕΓΩ ΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΑΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝΕ ΣΠΕΡΜΑ.

  ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΛΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΤΚΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ.

  ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΠΡΟΣ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΟΔΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1.1Ο682 ΑΘΗΝΑ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.

  1.ΔΙΚΑΤΣΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΟΔΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ 2.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  2.ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  3.ΥΠΟΥΡΓΕΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΛΕΟΦ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 16.Τ.Κ.11527 ΑΘΗΝΑ.

  4.EYOPEEN KOMMISSON.RUE DELA LOI 175.BRYXELLES.BELGIUM.

  5.ΣΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΔΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ 5.Τ.Κ.11526 ΑΘΗΝΑ.

  6.ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.ΑΛΕΙΝΟΚΛΕΟΥΣ 41-43
  Τ.Κ.11744 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ.

  7.ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΑΛΑΣ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 5.Τ.Κ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
  ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΣ.

  ΑΡΧΑΣ ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ ΕΦΥΓΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ..ΔΗΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947..ΒΛΕΠΕ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΓΚΟΟΓΛΕ..

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

  ΖΗΤΑΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΗΤΗΣΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 2ΟΟ5 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ...ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΝΙΛΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΣΗ.

  ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΔΟΛΟΦΟΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΗΣΤΑΧΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ...ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΙ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΗ....

  ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ 3ΟΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ...

  ΕΠΙΣΗΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ...Η ΜΑΣΟΝΟΙ..

  Ο ΠΡΟΔΕΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ....ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.

  ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΑΝ ΤΟ 1947 ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕΣ.

  ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΤΑ 12 ΟΝΟΜΑΤΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ..
  ΙΕΛΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ...

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΟΥ ΑΦΕΡΩΝΩ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ.

  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΦΤΑ
  ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
  ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΜΙΣΤΗΚΑΝ
  ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π ΑΡΓΟΚΛΑΙΝΕ.

  Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
  ΑΠ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΜΥΑΛΟ
  ΤΗΣ ΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΜΠΟΡΑ
  ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ
  ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
  ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ
  ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ.

  ΗΤΑΗ Η ΓΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΛΙΓΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΥΓΕ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΟ...ΕΥΦΥΓΕ ΤΟ 1956 ΣΤΑ ΝΑΙΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ 1956-198Ο ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΠΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ...ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΗΣΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΑΞΕΙ ΤΟ ΡΕΦΡΕΝ

  ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΠΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ..
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ..
  ΓΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟ-ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΤΡΟΠΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ..
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΝΕΙ ΣΠΑΘΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΝ ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ.
  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947...
  ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

  ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΚΑΠΟΤΕ ΝΕΑΡΟ ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΡΗΜΟ ΓΑΤΙ ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΔΡΑΚΟ...ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΝ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΚΑΜΑ ΑΔΕΡΦΟ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΑΡΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΚΟΝ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΔΥΝΑΤΑ,,,,ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΥΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 4 ΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΓΑΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΕ ΟΥΚΙ, ΜΑΕ ΓΚΕΡΙ, ΓΙΟΚΟ ΓΚΕΡΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ..
  Ο ΔΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩ ΤΟΝ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...ΜΑΝΤΑΜ..ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ...
  ............................................................................
  ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ....ΘΑ ΤΑ ΔΩΡΙΣΩ ΟΛΑ ΣΠΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑ ΔΥΟ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...
  .............................................................................ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΕΡΝΗ ΝΑ ΑΝΑΤΑΜΩΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.
  ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΦΗΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΣΛΑΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ...
  ............................................................................

  ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΚΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑ ΑΡΜΑΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΚΤΗΟΝΑΣ ΚΑ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ...

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΚΟΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ ΑΥΤΟΙ Η ΤΡΑΝΟΙ ΚΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝ ΕΣΤΟΥ ΚΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΤ ΒΟΥΛΗ...

  ΜΑΚΕΟΔΝΟΜΑΧΟΙ...ΚΛΑΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ..Η ΤΑΝΚΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΟΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΝΑΝΤΙΚΡΙΣΩ.

  ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ
  ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ... ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΜΑ...ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ.
  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ΔΙΚΓ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2Ο1Ο ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 2Ο.12.2Ο18..ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 23.Ο5.2Ο19.ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
  ..........................................................................


  ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΣΤΙ 24 ΤΟ 1947 ΔΙΧΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ..........................................................................
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ.

  1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ.
  2.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.
  3.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
  4.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
  5.ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΘΗΝΑ.
  6.ΚΙΝΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.Φ.ΓΕΝΗΜΑΤΑ.ΑΘΗΝΑ.
  7.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.
  8.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
  9.ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.
  1Ο.ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ.ΒΕΡΟΛΙΝΟ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  11.ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΟΥ.ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ..ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΟΤ ΒΙΒΛΙΟ,ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947,ΣΕΛΙΔΕΣ 3ΟΟ,ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 7Ο ΦΩΤΟΚΟΠΙΕΣ.

  ΠΡΑΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΑΘ.ΘΥΜΙΙΟΠΟΥΛΟ.
  .............................................................................
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ...ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.
  MEIE HUTTEN IST WEBRAND.

  AN DIE DEUTSCHE PARLAMENT.MEINE HUTTEN IST VEBRAND VON DIE KOMMOUNISTEN PARTIZANEN IN BURGER KRIEG 1945-1949.
  AN MONAT 24 FEBRUAR IN JAHR 1947 HABEN SIE MEINE MEINE VATER ANTONIOS 24 JAHR JUNGE VON DAS HAUS DER OPPA THANASIS ONHE EINZIGE GRUND UMGEBRACHT IN ELATOHOTI PIERIAS.
  ICH WAHR DAMALS 3 JAHRE JUNG UND WEINEN UND SAGE MEINE VATER....JUNGE KOMMM PALT WIEDER...
  ZU ERST ZAHLEN GRIECHENLAND DIE OPFER VON PARTIZANEN UND DANN VERLANGT VON DEUTSCKLAND,GERMANIA.
  ............................................................................
  196O HATT GERMANIA BETZAHLT 5OO MILLIONEN DAMALIGE GUTEN DEUTSCHE MARK UND DIE GRIECHISCHE REGIERUNG HATTE UNTS VERKAUFEN ALS GRIECHISCHE GASTARBEITER IN DIE DEUTSCHE FAMBRIKEN.
  DAMALS WAHR ICH EINE JUNGE 18 JAJR UND HEUTE 76..
  .........................................................................
  ICH BITTE DIE DEUTSCHE REGIERUNG UND PARLAMENT UND E.UNION UNDERDRUGEN DIE GRIECHISCHE REGIERUNG ZU ERST ZAHLEN FUR DAS PARTIZANEN MORDEN FUR MEINE FATER.
  ............................................................................
  THNASIS THIMIOPOULOS DER UNBEKANNTER DICHTER IST IN AUSLAND GESTORBEN.
  DER EINZIGE FREUND AUTOR VON GERMANIA.

  HIER LEBEN HIER STERBEN EINE FERLUCHTEN DUNKEL NACHT OHNE EINZIGE DUNGEL STERNE UND BEGRABEN IN DIE DAMALIGE FREMDE ERDE ABER HEUTE SIE IST GEWORDEN UNSERE TZWEITE MUTTERLAND DEUTSCHLAND.GOTT SEI DANK.

  LANG EBEN DEUTSCHLAND UND BESONDERS MEINE BAYERISCHE LAND.

  DAS IST GESCHRIEBEN IN MEINE BUCH,WENN DIE DEMUTIGEN SPRECHEN.BEKKOMT AUCH MIT BRIEF,DEUTSCHE PARLAMENT UND EYROPAISCHE UNDION.
  TAHANSIS THIMIOPULOS. TOXON PIERIAS GRIECHNELAND.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

  ΑΤΙΜΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ
  ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ
  ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 1995-2ΟΟ4.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ7 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΣΕΛΙΔΕΣ 27Ο.

  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟ ΠΟΙΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
  ΒΛΕΠΕ ΔΙΣΚΟ ΜΟΥ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΖΩΗ,ΜΕ ΦΩΤΗ ΜΗΛΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ.ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.


  ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΦΑΚΕΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

  ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ.

  1974.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1978 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΩ.ΜΠΗΚΕ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ.Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΕΙ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΠΣΙΣΜΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟ.

  1983.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 16ΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΥ ΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟΝ ΘΕΠΣΙΣΜΑ.ΗΡΘΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 199Ο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ ΜΕ Κ.Μ. ΚΑ Α.Π. ΤΟ 1985 ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ...ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ.

  199Ο.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ,ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΕΠΠΑ.

  1995.ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΗΝΥΝΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ Κ.Λ.Π. ΠΛΗΡΩΣΑ 3ΟΟ.ΟΟΟ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΛΛΑ 1ΟΟ...

  ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ 8 ΕΚΑΤΩ ΕΥΡΩ...

  ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ε.Δ.Ε. ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή