Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Δηλαδή τώρα με το ...ΤΡΕΞΙΜΟ θα βγεί κάτι; ΜΑ ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟΝ...;

Η προτροπή προέρχεται απο την νιόφαντη ιστοσελίδα"OLAGOSSIP.GR...που παρακολουθούμε ...ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ενέργειες...ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ. ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΤΡΕΞΤΕ!!!ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ... ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση και εγκρίθηκαν εντός Φεβρουαρίου 2017, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το ποσό των 31.014.459,76 ευρώ θα καταβληθεί σε 142.087 δικαιούχους και αφορά συνολικά 328.220 άτομα. Η συγκεκριμένη πρώτη πληρωμή του ΚΕΑ κατ? εξαίρεση θα πραγματοποιηθεί με πίστωση όλου του ποσού που τους αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους οποίους έχουν δηλώσει και όχι εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.
Το υπουργείο διευκρινίζει, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.
AΠΕ-ΜΠΕ  
( Να μην ξεχνανε οι χαλβάδες αυτοί πως το ΜΕΚΕΔΟΝΙΚΌ πρακτορείο Ειδήσεων ... είναι δικό μας. ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!.. το αν εξελίχθηκε έτσι σαν στρακατουρκα... δεν φέρουμε ευθύνη... Τη φερουν οι ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ... Και μην κουνηθεί ΟΥΔΕΙΣ...Έτσι;Γιατί θα κλάψουν πολλοί ...Μινίστροι! κι ο θίασος που τους συντρέχει!)
Ξέρετε έχουμε δημιουργήσει πολλά τέτοια "παιδιά" στην ελληνική δημοσιογραφία...Αλλά λέμε ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΆΔΕΣ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...
ΤΟ υπογράφω εγώ ο γερό-ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ...που γεννοβολάω σαν κουνέλα...στη δημοσιογραφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου