Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΒΡΕ ...ΒΡΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ...ΜΑΖΩΞΗΣ ...ΧΡΥΣΟΥ...ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ..ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ...που μαζεύει τα χρυσά των Ελλήνων για πάρτη τους...!

ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ...ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ...ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ... ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ!!!ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ...ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ;..Και δίπλα του ξεφύτρωσαν τσούρμο ένα σωρό άλλοι!... 


ΡΙΧΑΡΔΟΣ: Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ!
Ριχάρδος! Δείτε τον, πώς μοιάζει με… κοράκι! «Η λύση στην κρίση» είναι …

ΝΑ ...ΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΗ!!!

Σπουδαία νέα: Επιδότηση 25.000 ευρώ για την ανακαίνιση του σπιτιού σας! Να ποιοι το δικαιούστε....

Πώς θα πάρετε 25.000 ευρώ για την ανακαίνιση του σπιτιού σας – Ποιοι δικαιούνται το ποσό
Αυτό το πρόγραμμα, που θα προκηρυχθεί άμεσα, θα «τρέξει» από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) και αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση 35.000-40.000 κατοικιών.

Η ΟΜΑΔΑ "ε"... ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΑ...ΑΛΛΑ.......ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΤΗΣ...

AΣΧΗΜΑ...ΜΑΝΤΑΤΑ... ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...κι εμεις ...σφυριζουμε!

ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ!!!

ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ!!!!Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ!!!ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμε για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.
Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου