OI ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


Τα αρχεία ΠΕΡΙ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ γενικώς θα μεταφερθούν σύντομα εδώ... Και βέβαια θα βρείτε εδώ πολλά στις ετικέτες μας, δεξιά στήλη!

ΟΙ Έλληνες bloggers κυματίζουν μαύρη σημαία


OΙ Έλληνες bloggers  κυματίζουν  μαύρη σημαία την πέμπτη 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι,σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που πάει να περάσει ο κύριος Παπαϊωάννου  για την φίμωση του ίντερνετ στην χώρα που δημιούργησε τον πολιτισμό.

ΚΥΡΙΑΚΉ, 27 ΜΑΡΤΊΟΥ 2011


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΣΡ!
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!150.000 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟNTRA CHANNEL ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΙΠΕ: 
ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ:

"ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ; ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ" 

Αυτός είναι ο φασισμός που στοχεύει απευθείας στη φίμωση του τύπου και στην οικονομική του εξόντωση. Ένας μικρός σταθμός το «ΚΟΝΤRA CHANNEL» καλείται να πληρώσει πρόστιμο 150.000 € που του επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την αναφορά που έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην σύζυγο του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή η οποία αναφορά είχε «σεξουαλικό υπονοούμενο» όπως είχε καταγγείλει ο κ. Πεταλωτής!!!

‘Όμως η αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, αφορούσε στο δημόσιο πρόσωπο Γ. Πεταλωτή και για μεθοδεύσεις που ακολουθούσε η σύζυγός του για τον διορισμό συγγενικών της προσώπων στο νοσοκομείο Κομοτηνής!

Από την πλευρά του Kontra, η εκπομπή «Μακελειό» δεν προέβη σε καμία έκτροπη πράξη με το σταθμό να υποστηρίζει ότι η κριτική των πολιτικών προσώπων μπορεί και πρέπει να είναι αυστηρή. Κατά τον πρόεδρο του ΕΣΡ, τέτοιου είδους κριτική δεν αφορά τον έλεγχο της δημόσιας εξουσίας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://www.indobserver.blogspot.com/ 

3 σχόλια:

 1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google..

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΑΚΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΑΛΑΛ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟ...ΑΦΡΙΚΑΝΟ...ΕΞΑΡΧΙΑ...

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ 1981-1995 ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,199O-92 KAI 1995 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΙΚΑ..Π.Χ. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΛΉΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ,ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ,...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

  ΤΟ 1973 ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1977 ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  1982-199Ο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕ ΝΟΣ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,.

  ΤΟ 1995 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΟΜΟ 32Ο.ΟΟΟ ΔΡΑΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΔΕΛΕ ΧΑΛΕ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΙΟΥΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΊΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ,,,ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΟΟΟΓΚΛΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΔΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ 2Ο17...
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΕΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ... ΣΤΟ... athmiopoulos.hotmal.de ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ....info@athanasios.thimiopoulos.com...

  ΣΤΟΧΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΔΗ ΕΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ...ΚΑΙ ΧΟΥΣΜΕΤΙΑ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΠΕΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ...

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.....ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΛΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΥΛΟΣ....Google
  ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Google ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.Η ΕΛΛΗΝΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
  ........................................................................
  PALACIOS INTERNET MARKETING GOOGLE GERMANY.
  AN ATAHNASIOS THIMIOPOULOS TOXON 6O1OO PIERIAS GREECE.

  HALLO HERR THIMIOPOULOS,IHRE SEITE FUNKTIONIERT WIEDER.LEIDER WURDE VON DER..... REGIERUNG GESPERT...........AUS DIESEN GRUND WURDE IHRE SEITE GESPERT.
  WIR HABEN UNS DARUM GEKUMMERT UND IHRE SEITE FREIGESCHAFT.

  SIE KONNEN NUN WIEDER IN IHRE SEITE ONLIN MIT DEN PASSWORT.............

  VIELE GRUSSE NACH GRIECHENLAND.
  K.M.
  .......................................................................
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΚΟΟΚΛΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙ...info@athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΓΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

  ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΛΑΛΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή