OI ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


Τα αρχεία ΠΕΡΙ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ γενικώς θα μεταφερθούν σύντομα εδώ... Και βέβαια θα βρείτε εδώ πολλά στις ετικέτες μας, δεξιά στήλη!

ΟΙ Έλληνες bloggers κυματίζουν μαύρη σημαία


OΙ Έλληνες bloggers  κυματίζουν  μαύρη σημαία την πέμπτη 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι,σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που πάει να περάσει ο κύριος Παπαϊωάννου  για την φίμωση του ίντερνετ στην χώρα που δημιούργησε τον πολιτισμό.

ΚΥΡΙΑΚΉ, 27 ΜΑΡΤΊΟΥ 2011


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΣΡ!
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!150.000 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟNTRA CHANNEL ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΙΠΕ: 
ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ:

"ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ; ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ" 

Αυτός είναι ο φασισμός που στοχεύει απευθείας στη φίμωση του τύπου και στην οικονομική του εξόντωση. Ένας μικρός σταθμός το «ΚΟΝΤRA CHANNEL» καλείται να πληρώσει πρόστιμο 150.000 € που του επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την αναφορά που έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην σύζυγο του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή η οποία αναφορά είχε «σεξουαλικό υπονοούμενο» όπως είχε καταγγείλει ο κ. Πεταλωτής!!!

‘Όμως η αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, αφορούσε στο δημόσιο πρόσωπο Γ. Πεταλωτή και για μεθοδεύσεις που ακολουθούσε η σύζυγός του για τον διορισμό συγγενικών της προσώπων στο νοσοκομείο Κομοτηνής!

Από την πλευρά του Kontra, η εκπομπή «Μακελειό» δεν προέβη σε καμία έκτροπη πράξη με το σταθμό να υποστηρίζει ότι η κριτική των πολιτικών προσώπων μπορεί και πρέπει να είναι αυστηρή. Κατά τον πρόεδρο του ΕΣΡ, τέτοιου είδους κριτική δεν αφορά τον έλεγχο της δημόσιας εξουσίας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://www.indobserver.blogspot.com/ 

20 σχόλια:

 1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google..

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΑΚΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΑΛΑΛ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟ...ΑΦΡΙΚΑΝΟ...ΕΞΑΡΧΙΑ...

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ 1981-1995 ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,199O-92 KAI 1995 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΙΚΑ..Π.Χ. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΛΉΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ,ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ,...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

  ΤΟ 1973 ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1977 ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  1982-199Ο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕ ΝΟΣ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,.

  ΤΟ 1995 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΟΜΟ 32Ο.ΟΟΟ ΔΡΑΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΔΕΛΕ ΧΑΛΕ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΙΟΥΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΊΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ,,,ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΟΟΟΓΚΛΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΔΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ 2Ο17...
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΕΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ... ΣΤΟ... athmiopoulos.hotmal.de ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ....info@athanasios.thimiopoulos.com...

  ΣΤΟΧΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΔΗ ΕΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ...ΚΑΙ ΧΟΥΣΜΕΤΙΑ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΠΕΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ...

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.....ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΛΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΥΛΟΣ....Google
  ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Google ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.Η ΕΛΛΗΝΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
  ........................................................................
  PALACIOS INTERNET MARKETING GOOGLE GERMANY.
  AN ATAHNASIOS THIMIOPOULOS TOXON 6O1OO PIERIAS GREECE.

  HALLO HERR THIMIOPOULOS,IHRE SEITE FUNKTIONIERT WIEDER.LEIDER WURDE VON DER..... REGIERUNG GESPERT...........AUS DIESEN GRUND WURDE IHRE SEITE GESPERT.
  WIR HABEN UNS DARUM GEKUMMERT UND IHRE SEITE FREIGESCHAFT.

  SIE KONNEN NUN WIEDER IN IHRE SEITE ONLIN MIT DEN PASSWORT.............

  VIELE GRUSSE NACH GRIECHENLAND.
  K.M.
  .......................................................................
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΚΟΟΚΛΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙ...info@athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΓΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

  ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΛΑΛΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΦΩΝΗ ΤΣΗ ΞΕΝΙΤΙΑΣ..198Ο-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ 7ΟΟ ΣΕΛΙΔΕΣ...ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΡΚΕΤΑ 27 ΣΧΕΤΙΚΑ..

  ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ 198Ο ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ 6 ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ 1979 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ.

  ΑΠΟ ΤΟ 198Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ 199Ο ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ 15 ΘΗΜΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΧΡΗ ΤΗΣ ΚΥΠ Μ.Β.....ΜΕ ΤΟ SAARBACH KOLONIEN GERMANIA....

  ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΔΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Κ.Λ.Π.ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.

  ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ.

  ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ,ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟ.
  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΛΥΚΟΙ.
  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ,ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.
  ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ,ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...Κ.Λ.Π.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 198Ο ΑΚΟΜΑ.
  ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ...Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΟΓΚΛΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ...
  ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΟΝΕΣ ΣΑΜΟΥΡΑΕΙ...
  ...ΙΤΣΙ,ΝΙ,ΤΣΙ,ΚΙ.....ΑΚΕ ΟΥΚΙ,ΜΑΕ ΚΕΡΙ,ΓΙΟΚΟ ΚΕΡΙ, ΑΤΣΙΜΙ..ΧΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε...ΣΤΟ Facebook ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2Ο18 ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΜΕ ΠΕΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑΦΗΣΩ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΠΡΙΝ ΕΘΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ.

  ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΜΠΟΡΩ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ...ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΩ...

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΕΣΑΙ ΕΝΑ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ
  ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ.

  AΠΟ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.Θ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ..

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΕΥΡΩ 324 ΤΟ ΜΗΝΑ...ΚΑΙ 2Ο ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ 5Ο ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΨΟΡΟΚΩΣΤΕΝΑ....

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ,

  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΧΟΝ ΕΚΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ Fecebook:::::

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 9. ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
  ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.
  ............................................................................
  ΣΕΛΙΔΕΣ 3Ι4.ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ7 ΜΟΝΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ

  ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΤΙΓΡΑΦΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥΡΑ,...
  ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΣΦΡΑΓΙΔΑ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΘΝΗΣΙΜΑΙΟΙ,ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΒΟΥΡΕΣ,ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΑ,ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ ΣΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ.

  ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΓΔΑΡΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ.
  ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΨΩΡΙΤΕΣ.

  ΛΕΠΡΑ,ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
  ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΦΥΓΑΝ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΓΟΥΜΑΡΙ Η ΕΝΑ ΚΡΙΑΡΙ.

  ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΤΟ 2Ο2Ο ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΝΕΑΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΙ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΠΑΡΑΧΩΜΕΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ....ΚΑΙ ΓΥΡΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΑΙΔΟΥΚΑΙ Η ΚΡΙΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ...

  ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ,,, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦ ΑΥΤΟΣ
  Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, Η ΜΠΑΡΜΠΑΝΑΤΣΙΟΥΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΝΤΑΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΥΧΑΡΟΥΜΗΝΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΠΑΠΠΟΥΣ.....

  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ ΤΑΡΧΙΔΙΑ, ΚΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΟΥΠΑΤΟΥΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ANTE KAΛH XΟONIA TO 2O2O.

  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,ΔΑΚΡΥΖΩ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΠΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ,ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ ΦΙΔΙΑ...

  ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.

  Ε...ΟΧΙ ΡΕ ΖΟΥΖΛΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑΟΜΩΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.

  ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΙΩΡΓΩ ΤΡΟΜΑΡΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΕΙ...ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ...ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ
  ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΜΑ ΕΓΩ ΓΡΥΝΩ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΣΤΑ ΕΡΗΜΑ ΤΑ ΞΕΝΑ...

  ΕΙΠΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΤΝΑΞΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΣΚΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ.... ΜΗ.... ΚΑΝΕΝΑ.....Μ....Ν...Ι...ΚΙ ΡΑΚΙ..ΝΑ ΦΕΥΓ Η ΠΟΝΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...

  ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ....ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ...ΤΡΑΚΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ....

  ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΑΔ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΦΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ....ΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

  ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ 2Ο2Ο.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...

  ΜΙΑ ΛΥΣΗ.....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΟΠΩΣ Ο ΔΟΚΤΟΡ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΘΗΓΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΑΧΕΝ...ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΡΑΒΑΣ ΣΕΙΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΖΟΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ.....ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΧΑΙΒΑΝΙ...ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ...

  ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
  ΗΔΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ 2Ο19 ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΙΟ ΤΟ 2Ο2Ο ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΡΑΣΜΠΟΥΝΤΙΝ.....ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ...

  ΖΗΤΑΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ... ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ...ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ..ΘΡΗΣΚΕΙΑ..ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ...

  ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ.....www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ 2Ο2Ο ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ Η Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ Η Ο ΧΑΡΟΣ Ο ΔΕΙΛΟΣ Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΙΑ 4, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 5 ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ 4 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ 5 ΟΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΓΕΡΑΣΕ
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΕΟ
  ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
  ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΜΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,
  ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΚΕΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ
  ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΑΧ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ
  ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ
  ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ.

  ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ, ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
  ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΧΩΜΑ
  ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ
  ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ.


  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
  ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΩ ΚΟΚΚΑΛΑ
  ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.

  ΜΕΣ ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ
  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ
  ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ
  ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
  ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
  ΟΤΑΝ ΘΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ
  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΠΑΝΩ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

  ATHANASIOS THMIOPOULOS:EINSTEINSTRASSE 92.81675 MUNCNHEN.ΜΟΝΑΧΟ 14.1.2Ο2Ο

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΩΣ 29.2.2Ο2Ο ΜΕΤΑ ΤΟΞΟΝ 6Ο1ΟΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ.

  athimiopoulos.hotmail.de

  ΠΡΟΣ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.
  ΟΔΟΣ ΦΛΕΜΝΙΝΓΚ 2.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.GRIECHENLAND.

  ΚΟΙΝ.ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΠΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΗΜΑ.6Ο1ΟΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.GRIECHENLAND.

  ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ Γ.ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2Ο19 ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2Ο2Ο.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Θ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΑΠΟ 1.3.2Ο2Ο ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 23510.9994Ο.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

  ΣΤΙΣ 1Ο.1Ο.19 ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 8.1Ο.19 ΕΦΥΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΕΠΙΓΟΤΩΣ.

  Η ΚΛΕΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΞΑΔΕΦΛΟΣ ΜΟΥ Γ.ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣ ΔΙΚΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΙΟΥ. ΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2.ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

  Υ.Γ.ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΠΡΟ ΤΩ ΕΥΘΥΜΩΝ ΣΑΣ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  .............................................................................
  ΣΥΜΠΛΡΩΜΑΤΙΚΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1Ο.ΟΟΟ ΕΥΡΩ..

  ΠΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΩΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ 1.3.2Ο ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 2.3.2Ο ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΥΛΗΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΩ...

  ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
  ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΧΑΡΤΙ
  ΑΠ ΤΗΝ Α ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΗ
  ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑ ΖΩΗ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΑΙΤΙ.....ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟ 1947 ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΕΚΕΤΕΛΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ 24 ΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΨΝ ΧΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΒΙΑΙΩΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΛΑΛΙΑ...ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΟΥΣ 12 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΟΡΟΝΟΠΟΙΟΣ, ΔΡΑΚΟΣ, ΚΟΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΚΑΣ.

  ΗΡΘΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΠΗΓΑ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΛΟΦΟΡΙΑΣ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ...ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΟΡΟΝΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ.
  www.athanasios.thimiopoulos.com
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ.

  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...

  ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΤΗΜΟΝΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΡΜΟ ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΙ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΜΕΝΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΚΡΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.
  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΠΡΩΡΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΛΟΙ,ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΨΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΦΑΦΤΕΣΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΚΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ.

  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤOΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΟΘΡΟΔΟΞΟΙ,ΚΑΘΟΛΙΛΟΙ.ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΑΛ ΔΝΕ ΕΧΟΥ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΒΡΑΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

  ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΣ ΞΑΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ
  ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΙ ΚΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. NEYS AGENDΥ.... ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
  ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΧΙΙΑ ΜΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ,,,,ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΕ ΤΟ 1.18Ο.ΚΟΜ
  ΚΑΤΑΔΙΑΚΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΝΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΘΑΘ ΓΚΑΒΗ ΓΑΤΑ. ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.ΑΜΗΝ ΑΚΙ ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΛΟ ΚΑΚΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΝΟΙΗΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟ ΤΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ΄΄΄΄΄΄,,

  ΗΗΗΓΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΕΡΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΩΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΣΟΟ ΚΑ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΙΝΙΚΟ ΔΙΚΔΣΚΤΗΡΘΟ ΠΟΥ ΔΕ ΕΚΕΙΣΕΜΞ ΘΠΟΘΕΣΞΛΑΛ Ε ΔΥΟ ΜΕΡΕΣΣ ΝΑΟΙΞΕ Η ΣΕΙΙΔ ΜΟΥ ΠΑΛΙ......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΠΣΠΑΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΛΒΛΙΟ ΜΕ ΕΑ ΑΥΡΩ ΜΕ ΙΒΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΟ ΣΤΗ ΕΥΡΟ ΜΠΑΝΚ ΕΛΛΑΣ..ΜΕΤ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝΑ ΑΛΑΛ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΥΜΕ ΤΡΑ Ε ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΕΝΟΝΟ ΟΡΟΝΟΙΟΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΗΣ ΠΡΤΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΑΝΕ ΔΝΕ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΩ ΓΑΤΙΒ ΓΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΘΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΜ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ.
  ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΘΝΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ.
  ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΑ 78 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2Ο21...ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑΓΩΝΙΣΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ 1821 ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ...ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΓΚΡΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ. Η ΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ....ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ...ΤΕΡΜΑ,,,,,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ...

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 27 ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΩΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή