OI ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ


Τα αρχεία ΠΕΡΙ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ γενικώς θα μεταφερθούν σύντομα εδώ... Και βέβαια θα βρείτε εδώ πολλά στις ετικέτες μας, δεξιά στήλη!

ΟΙ Έλληνες bloggers κυματίζουν μαύρη σημαία


OΙ Έλληνες bloggers  κυματίζουν  μαύρη σημαία την πέμπτη 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι,σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που πάει να περάσει ο κύριος Παπαϊωάννου  για την φίμωση του ίντερνετ στην χώρα που δημιούργησε τον πολιτισμό.

ΚΥΡΙΑΚΉ, 27 ΜΑΡΤΊΟΥ 2011


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΣΡ!
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!150.000 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟNTRA CHANNEL ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΙΠΕ: 
ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ:

"ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ; ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ" 

Αυτός είναι ο φασισμός που στοχεύει απευθείας στη φίμωση του τύπου και στην οικονομική του εξόντωση. Ένας μικρός σταθμός το «ΚΟΝΤRA CHANNEL» καλείται να πληρώσει πρόστιμο 150.000 € που του επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την αναφορά που έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην σύζυγο του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή η οποία αναφορά είχε «σεξουαλικό υπονοούμενο» όπως είχε καταγγείλει ο κ. Πεταλωτής!!!

‘Όμως η αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, αφορούσε στο δημόσιο πρόσωπο Γ. Πεταλωτή και για μεθοδεύσεις που ακολουθούσε η σύζυγός του για τον διορισμό συγγενικών της προσώπων στο νοσοκομείο Κομοτηνής!

Από την πλευρά του Kontra, η εκπομπή «Μακελειό» δεν προέβη σε καμία έκτροπη πράξη με το σταθμό να υποστηρίζει ότι η κριτική των πολιτικών προσώπων μπορεί και πρέπει να είναι αυστηρή. Κατά τον πρόεδρο του ΕΣΡ, τέτοιου είδους κριτική δεν αφορά τον έλεγχο της δημόσιας εξουσίας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://www.indobserver.blogspot.com/ 

9 σχόλια:

 1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com.....google..

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

  ΚΑΤΑΔΙΑΚΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΑΛΑΛ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟ...ΑΦΡΙΚΑΝΟ...ΕΞΑΡΧΙΑ...

  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ 1981-1995 ΚΑΙ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,199O-92 KAI 1995 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΙΚΑ..Π.Χ. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΛΉΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΚΑΙ ΤΟ,ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ-ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ,ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ,...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

  ΤΟ 1973 ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1977 ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

  1982-199Ο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕ ΝΟΣ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ,ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,.

  ΤΟ 1995 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΟΜΟ 32Ο.ΟΟΟ ΔΡΑΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΔΕΛΕ ΧΑΛΕ...ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΙΟΥΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΊΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ,,,ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΟΟΟΓΚΛΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΔΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ 2Ο17...
  Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑΕΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ... ΣΤΟ... athmiopoulos.hotmal.de ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ....info@athanasios.thimiopoulos.com...

  ΣΤΟΧΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΔΗ ΕΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ...ΚΑΙ ΧΟΥΣΜΕΤΙΑ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΠΕΩ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ...

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.....ΓΚΟΟΟΟΟΟΓΛΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΥΛΟΣ....Google
  ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Google ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.Η ΕΛΛΗΝΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
  ........................................................................
  PALACIOS INTERNET MARKETING GOOGLE GERMANY.
  AN ATAHNASIOS THIMIOPOULOS TOXON 6O1OO PIERIAS GREECE.

  HALLO HERR THIMIOPOULOS,IHRE SEITE FUNKTIONIERT WIEDER.LEIDER WURDE VON DER..... REGIERUNG GESPERT...........AUS DIESEN GRUND WURDE IHRE SEITE GESPERT.
  WIR HABEN UNS DARUM GEKUMMERT UND IHRE SEITE FREIGESCHAFT.

  SIE KONNEN NUN WIEDER IN IHRE SEITE ONLIN MIT DEN PASSWORT.............

  VIELE GRUSSE NACH GRIECHENLAND.
  K.M.
  .......................................................................
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΣΤΗ ΓΚΟΟΚΛΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙ...info@athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΓΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

  ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΛΑΛΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΦΩΝΗ ΤΣΗ ΞΕΝΙΤΙΑΣ..198Ο-1995 ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ...www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΝ 7ΟΟ ΣΕΛΙΔΕΣ...ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΡΚΕΤΑ 27 ΣΧΕΤΙΚΑ..

  ΕΙΧΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟ 198Ο ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ 6 ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ 1979 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ.

  ΑΠΟ ΤΟ 198Ο ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1995 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,ΚΑΙ 199Ο ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ 15 ΘΗΜΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΧΡΗ ΤΗΣ ΚΥΠ Μ.Β.....ΜΕ ΤΟ SAARBACH KOLONIEN GERMANIA....

  ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΔΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Κ.Λ.Π.ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.

  ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ.

  ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ,ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ.ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΟ.
  ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΛΥΚΟΙ.
  ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ,ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
  ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.
  ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ,ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...Κ.Λ.Π.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 198Ο ΑΚΟΜΑ.
  ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ...Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΟΓΚΛΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ...
  ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΙΩΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΠΟΝΕΣ ΣΑΜΟΥΡΑΕΙ...
  ...ΙΤΣΙ,ΝΙ,ΤΣΙ,ΚΙ.....ΑΚΕ ΟΥΚΙ,ΜΑΕ ΚΕΡΙ,ΓΙΟΚΟ ΚΕΡΙ, ΑΤΣΙΜΙ..ΧΟΥΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε...ΣΤΟ Facebook ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2Ο18 ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΜΕ ΠΕΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑΦΗΣΩ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΠΡΙΝ ΕΘΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ.

  ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΜΠΟΡΩ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ...ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΩ...

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΕΣΑΙ ΕΝΑ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  www.athanasios.thimiopoulos.com

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ
  ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ.

  AΠΟ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.Θ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ..

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΗΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΑ ΕΥΡΩ 324 ΤΟ ΜΗΝΑ...ΚΑΙ 2Ο ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ 5Ο ΣΑΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ 75 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΨΟΡΟΚΩΣΤΕΝΑ....

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ,

  ΑΠΟ ΑΡΧΑΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΧΟΝ ΕΚΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ Fecebook:::::

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 9. ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
  ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.
  ............................................................................
  ΣΕΛΙΔΕΣ 3Ι4.ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ 2ΟΟ7 ΜΟΝΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟ

  ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΤΙΓΡΑΦΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥΡΑ,...
  ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΣΦΡΑΓΙΔΑ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΛΥΣΣΑΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΘΝΗΣΙΜΑΙΟΙ,ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΒΟΥΡΕΣ,ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΑ,ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΛΗΣ ΣΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ.

  ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΓΔΑΡΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ.
  ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΨΩΡΙΤΕΣ.

  ΛΕΠΡΑ,ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
  ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΦΥΓΑΝ.
  ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή