Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ... ΛΙΑΝ ΣΟΒΑΡΑ!

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ... ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ- ΘΕΟΤΡΕΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΙΔΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ..ΠΟΥ ΠΟΙΟΎΝ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Από το παράθυρο!
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΕΝΕΊΣ... ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑΘΕΡΆ ΦΑΥΛΟΙ!

Η Ένωση Συντακτών διαδικτύου επισημαίνει:

Το λέμε σταθερά. Σταματείστε να είστε χαβαλέ. ερασιτέχνες, και πλακατζήδες. BLOGGERS! Καλώς ή κακώς, η "ΞΥΝΓΡΑΦΗ" ..συγγραφή  έχει πλέον άλλες διαστάσεις! 

...Μας προέκυψε θέμα μέλους της ΕΣΔ ... Ο άνθρωπος έστησε μια ιστοσελίδα, όπως άλλωστε ΟΛΟΙ μας, Και επειδή έχει διαφημίσεις  και επειδή θέλει να είναι νομότυπος  ( τί βίτσιο κι αυτό σε μια χώρα φαύλη και συνεχώς παρανομούσα) θέλησε να νομιμοποιήσει την ύπαρξή του. Έντιμος γαρ Ελλην!  Αμ δε!... Του είπαν τα καθίκια της Εφορίας ..να φέρει απόδειξη ότι έχει ασφαλιστεί στο θλιβερό...,  ΤΕΒΕ!!! 
Καλά ΡΕ .. ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ  πουλάει μανταλάκια ή καπότες ... ώστε να υπαχθεί στο ΤΕΒΕ;


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE είναι! Τι δουλειά έχει με το κακορίζικο ΤΕΒΕ; 

Δείτε πως η ΕΣΔ αντιμετωπίζει το πολύ σημαντικό αυτό θέμα...Κι απλά σκεφθείτε... Κι αν θέλετε -το συνιστούμε- γράψτε μας τις δικές σας θέσεις- εμπειρίες σας! 

"Φίλε μας 
Μας προβλημάτισες..Αλλά εμείς δεν αφήνουμε τα προβλήματα στην τύχη τους 
Συμπληρωματικά έχουμε να πούμε τα εξής:

1) Βιάζεσαι. Τι ανακατέβεις το ΤΕΒΕ, έτσι σου είπαν στην εφορία;..
2) Η ιστοσελίδα σου, τι πουλάει μανταλάκια ή σώβρακα ;
3) Η ιστοσελίδα σου είναι δημοσιογραφική, ειδησεογραφική κι άρα δεν κολλάει σε ΤΕΒΕ!!!

4) Γιατί δεν ρωτάς εκεί άλλους διαχειριστές ιστοσελίδων που βάζουν διαφημίσεις;

5)Δεν μας είπες ότι την ιστοσελίδα σου-επιχείρηση ...Θέλεις να την κάνεις δώρο στο τέκνο σου.Αλλά προσοχή στα πρώτα βήματά σας. ΄Ηδη σου ζήτησαν 260 ευρουλάκια για ασφάλιστρα    το μήνα στο πιο αμαρτωλό Ταμείο της χώρας!Το ΤΕΒΕ!

6) Η λύση της δημιουργίας μη κερδοσκοπικής εταιρίας είναι ιδανική ιδέα (Βάζεις 5 συγγενικά πρόσωπα με πρόεδρο το υιό σου π.χ. Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ... Μη κερδοσκοπικός οργανισμός υποστήριξης της Κεφαλονιάς! Φτιάξε ένα  τυπικό καταστατικό.. Στο google ΘΑ βρεις πολλά υποδείγματα και καταστατικά.

7) Λογικά, όπως κι εμείς, πρέπει να υπάγεσαι στο Ταμείο Δημοσιογράφων  ΕΤΑΠ Μ.Μ.Ε  Επειδή όμως οι ιστοσελίδες είναι νέο φρούτο, δεν είναι απολύτως σαφές -για αυτούς- τι ακριβώς θέλουν... Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ επί των διαφημίσεων... αλλά κι αυτό είναι αίωλο ακόμη. Διότι σύντομα πάει κι αυτό προς κατάργηση. ..Τα τσογλάνια... που παριστάνουν και τον δημοσιογράφο!

Πρώτος και  μόνος μέγας πολέμιος  του ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΛΟΥ, δημοσιογράφος είναι ο δικός μας αρχηγός ο Απ.Βραχιολίδης για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας... Οι λόγοι αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.webpresunion.blogspot.gr  ...

To Αγγελιόσημο είναι χαράτσι που μπαίνει σε κάθε διαφήμιση που παράγεις εσύ!
AΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε....δια ροπάλου! Την προκαλέσαμε εμείς και η Ε.Ε μας το λέει ξεκάθαρα! :ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ είναι παράνομες!

Δηλαδή πουλάς μια διαφήμιση 100 ευρώ και τα 30% πάνε στο Ταμείο των δημοσιογράφων!! Έχεις στον ιδρώτα σου συνεταίρο ...Να το κάνουμε λιγάκι πιο λιανό. Δεν πληρώνεις εσύ άμεσα το 30% , αλλά απ΄ευθείας ο διαφηζόμενος... Αυτό σημαίνει ότι δεν πουλάς τη διαφήμιση 100 αλλά 130 ευρώ ... Κι ο πελάτης το σκέπτεται ειδικά  τώρα με την κρίση και τον άγριο ανταγωνισμό.

Συνεπώς πρέπει να βήματά σου να είναι προσεκτικά. Τα όσα μέχρι στιγμής είπαμε έχουν ισχύ. Αλλά τι ξέρεις εσύ από ιντερνετική διαφήμιση; Μπορεί να ευτυχήσεις με τις γνωριμίες σου κ.λ.π. να γιομίσεις τις σελίδες σου με ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!.. Και το ευχόμαστε. Η διαφήμιση είναι το μάνα που τρέφει τον Τύπο. ΄Ομως το ιντερνετ είναι μια καινούργια ιστορία που κανείς δεν κατέχει, ούτε η εφορία, ούτε οι δικηγόροι ούτε οι λογιστές...Πετάνε κοτσάνες κι αν βιάζεσαι την πάτησες... Το μόνο που επιδιώκουν είναι να σε καλουπώσουν ...για να σου τα μασάνε δια βίου...Ειδικά δε στην επαρχία έχουν κάποιες κονσέρβες και τις πουλάνε.. Γι αυτό και σε στείλανε στον θλιβερό ΤΕΒΕ!

Προσοχή λοιπόν... 
Η διαφήμιση όμως στο ιντερνετ είναι μια πικρή ιστορία... δύσκολη... και φτηνιάρικη!
Δεν ξέρω τι τιμολόγια ισχύουν στις κεφαλωνίτικες ιστοσελίδες.. Αλλά να ξέρεις το σύνηθες είναι 100 ευρώ το μπανεράκι και για 1 μήνα σταθερή παρουσία του διαφημιστικού προϊόντος! Σκέτη τρέλα... 

Για να μπορέσει δε να επιβιώσει μια ιστοσελίδα αξιοπρεπώς πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 διαφημιζομένους ... 
Δεν είναι ανέφικτος ο στόχος για την Κεφαλωνιά. ..Όμως όταν το λερωμένο πολλαπλώς ΤΕΒΕ σου ζητάει 260 ευρώ το μήνα για ασφάλιστρα, τότε πρέπει να το σκεφθείτε... Εσύ κι ο γιόκας σου.ΤΟ ΤΕΒΕ ΕΙΝΑΙ είναι η πιο ξεφτιλισμένη ..ασφαλιστική περίπτωση!... Με ΠΑΤΡΟΝΟ ... την εφορία! !! -Καλά η εφορία κονομάει ποσοστά; 

Πάντως κάνε ανιχνεύσεις στο ΕΤΑΠ.ΜΜΕ (θα βρεις τα πάντα στο google για την επικοινωνία σου... Τσεκάρισε τους φορατζήδες που σας συστήνουν το αναχρονιστικό απαράδεκτο  ΤΕΒΕ!

Στην ανάγκη πες τους:: "Για ποιο ΤΕΒΕ μου μιλάτε; Εγώ ανήκω στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ... Να σας φέρω βεβαίωση...αν θέλετε...

Ας τους να δούμε τι θα απαντήσουν..και μετά βλέπουμε!

Κι αν θέλεις να το διασκεδάσεις ...σάλτα σε άλλον εφοριακό...Θα διαπιστώσεις  ότι θα σου πει άλλα.Στάνταρ κι αυτό!..

Το τελεσιγραφικό αυτό μήνυμα έχει μία έννοια: Να προλάβει βιαστικές αποφάσεις σου.Να σε θωρακίσει ...βρε αδερφέ! Αυτό κάνει η Ε.Σ.Δ.

Και επαναλαμβάνουμε τη ρήση: Μην έχεις καμιά εμπιστοσύνη σε φορατζήδες, δικηγόρους , λογιστάδες! Κονσερβαρισμένοι άπαντες, σου λένε όσα ξέρουν, αλλά δεν ξέρουν βασικά τι τους γίνεται! Δεν ξέρουν το ΟΛΟΝ! Πως άλλωστε με τόσες διατάξεις , νόμους, και εγκυκλίους...να παρακολουθούν  τα πάντα;... αλλά όπως το είπαμε... :

Μην βιάζεστε... και ερευνάτε τα πάντα για να μην την πατήσετε! Το ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι εν εξελίξει... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Εκτός και κάποιοι μαλάκες υποταχτούν... σε επίσης μαλάκες ΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ!

ΒΑΣΙΚΗ ΑΞΙΑ: Κανείς αλήτης δεν μπορεί να διεκδικεί λύτρα από τις πρωτοβουλίες και δράσεις μας και να θέλει μερτικό! ΣΤΑΝΤΑΡ και καλή νύχτα!


Φιλικά
ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ
Γεν.Διευθυντής της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! ( Με εντολή του Δ.Σ.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου