Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ : ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΛΑΘΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΔΕΣ!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Μια φωτογραφία χαρακτηριστική της θρασύτητας των λαθρομεταναστών και του πολιτισμού που κουβαλάνε Βασικά θέλουν να μας πουν ότι θα σας πηδήξουμε, αν και μας πηδάνε...  ( μέχρι και τζάμπα τα έχουν όλα, φάρμακα ,φαγί και περίθαλψη ) Αλλά εμείς  επίσης, με ανάλογο...πολιτισμό... γράφουμε στους όρχεις μας  τον  Νόμο  που ψήφισαν οι γελοίοι της Βουλής .. Πως να αποκαλέσεις αυτά τα μουσουλμανικά βόδια; ΣΕΡ; Εφένδη; Πως δα να αποκαλέσεις όλα αυτά τα υποκείμενα... π.χ. Τζιχαντηστές που σφάζουν ανθρώπους σαν γίδια;
Σόφρονες Άραβες μουσουλμάνοι λένε πως δεν προστάζει τέτοια εγκλήματα το Κοράνιο... Εμείς όμως ξέρουμε πως οι Μωχαμέτηδες επιβλήθηκαν με χατζάρα... Από τη Μέση Ανατολή ..φτάσανε μέχρι Γρανάδας Ιασπανίας... με ατέλειωτες σφαγές!  Μ[πορεί κάποιος να μας εξηγήσει το φαινόμενο της εξάπλωσης του Ισλάμ; Ρωτάμε... αν και ξέρουμε!
Ο Νόμος αυτός εκτός των άλλων προσβάλλει και τα δικαιώματα της ελευθερίας του ατόμου.
Νόμος που μας υποχρεώνει πως θα αποκαλούμε τον άλλον είναι τουλάχιστον εμετικά  φασιστικός. Τον απορρίπτουμε!
Το "λαθρομετανάστης" δεν είναι ύβρις, αλλά συγκεκριμένη ιδιότητα, που χρησιμοποιεί κάποιος για να παραβιάσει τα συνορα της πατρίδας μας.. Κι αντί αυτοί που είναι ταγμένοι να τα προστατευουν ...εμποδίζοντας τους λάθρα εισβολείς, φτιάχνουν νόμους και παρανόμους ...ενοχοποιώντας όλους που θα τολμήσουν να αποκαλούν "λαθρομετανάστες" ... τους εν έργοις ...λαθρομετανάστες!

Ούτε τουρίστες είναι... ούτε νόμιμοι μετανάστες. Να μας πουν πως πρέπει να τους αποκαλούμε! ..Και πως πρέπει να αποκαλούμε τις εγκληματικές γελοιότητες της Βουλής των Ελλήνων... που εκτελεί εντολές ξένων κέντρων... σερνόμενοι  άπαντες ως σκώληκες στις προσταγές!


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΑΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ..ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ...ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΙΟΝ ΝΟΜΟ
ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΑΒΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΈΣ!. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ
ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ: υπαρχει σιωνιστικη εντολη ...να γιομίσει η Ελλάδα
με  ΜΕΜΕΤΙΑ... ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... οι γεννητορες
της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! Το Εβραιοσιωνιστικό πλάνο ήδη λειτουργεί
λίαν καλώς! Αν είχαμε ..Αρχιδάτους πολιτικούς; ..Κανείς Εβραίος πούστης
δεν θα ροκάνιζε την Ελλάδα!Μία από τις πρωτοπόρους κι εύστοχες και καινοτόμες ενημερωτικές ελληνικές  ιστοσελίδες (από το 2004), η γνωστή  PRESS-BANK σε ανακοίνωση- δημοσίευμα της αναφέρει:   

" Οχι δεν αναγνωρίζουμε κανέναν Νόμο υπέρ των Λαθρομεταναστών. Λάθρα εισήλθαν στην Ελλάδα και λαθρομετανάστες είναι! ΄Ο όρος λαθρομετανάστης αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία και υπό την έννοια αυτή θα προασπίσουμε το δικαίωμα μας  να τους αποκαλούμε με την ακριβή αληθινή ιδιότητά τους εφόσον παραβίασαν τα ελληνικά σύνορα,και εισήλθαν κρυφίως  χωρίς τα νόμιμα έγγραφα, ώστε να δικαιούνται του τίτλου-ιδιότητα του απλού μετανάστη, που είναι και ασφαλώς σεβαστή. Δεν μπορεί όμως να σέβομαι τον κατσαπλιά, που εισέβαλε στην αυλή μου, στο χωράφι μου, στην πατρίδα μου... έτσι επειδή του κάπνισε..γιατί λέει δικαιούται μια θέση στον ήλιο... που δεν τη βρήκε στην πατρίδα του... αλλά μπούκαρε στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα, κατακλέβοντας εκτός των άλλων και τον ήλιο της! Ανακάλυψε ο λάθρος τη ΖΩΗ! Ανακάλυψε όμως και τους τσόγλανους της Αριστεράς ( Καμίνης , Τσίπρα κ.λ.π) κι αιφνιδιάστηκαν που τους χάϊδευαν... Κι είπαν οι Λαθραίοι πως εδώ στο Ελλάντα τους αναγνωρίζουν ...αρκεί να τους ψηφίσουμε! 
Κάπως έτσι φτιάχτηκε το τοίχος ...προστασίας υπέρ λαθρομεταναστών από τους μαλάκες της αριστεράς μας  και με σύμπλευσή της κακορίζικης δεξιάς μας!

--Καταλαβαίνετε ωρέ όρνεα της Βουλής γιατί μιλάμε; Κι εσείς, ώ άφρονες...λέτε να μην μιλάμε για λαθρομετανάστες; 
Και έπειτα παραπονιέστε για τον ευτελισμό της πολιτικής!   

Για την ιστορία αναφέρουμε πως  η μαζική εισβολή λαθραίων άρχισε 1992 με Αλβανούς για να ακολουθήσουν οι ορδές των Μουσουλμάνων.  Οι  διάφορες εγχώριες...προοδευτικές δυνάμεις ( ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, κι αργότερα  ΣΥΡΙΖΑ, άλλα τσογλάνια του αριστερισμού) προσπάθησαν στην αρχή να εξωραϊσουν τους λαθραίους εισβολείς με διάφορα χαϊδευτικά επίθετα ονοματίζοντας τους,  άλλοτε ως οικονομικούς μετανάστες ( επινόηση του ΠΑΣΟΚ) , άλλοτε ως  μετανάστες κ.λ.π. κι όλα αυτά σερβιρισμένα με απανθρώπως φιλάνθρωπες λαχανοφιλοσοφίες  και αντιρατσιστικά καραγκιοζλίκια ιδιαιτερα αναδειχθέντα με τους χαλβάδες του ΣΥΡΙΖΑ .( Επ αυτού είναι χαρακτηριστικά αποκαλυπτική η ιστοσελίδα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου υπάρχει πλήρες ψυχογράφημα των αφρόνων του ΣΥΡΙΖΑ ( www.paratiritispanteleimon@blogspot.gr ).Ψάξτε στη δεξιά στήλη και στο τέλος της αρχικής  Σελίδας.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ ( press-bank) πρωτοπόρος ειδησεογραφική ιστοσελίδα, αντέδρασε αμέσως από το 2004. έναντι της πλαστογράφησης της πραγματικότητας και με αγώνες της πέτυχε να αλλάξει το κλίμα και τελικά οι πάντες και εντός της βουλής  να αποκαλούν πλέον τους παρανόμως εισελθόντες στην Ελλάδα με την πραγματική τους ιδιοτητα: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Σημειώνεται δε ότι στις χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών η παράνομη είσοδος στα σύνορα τους αντιμετωπίζεται με  άγριες ποινές έως και ποινή του θανάτου ( Αφγανιστάν). Στην σημερινή Ελλάδα του ζόφου και των πολιτικών της λαμογιάς η ξενοκινούμενη Κυβέρνηση παράγει νόμους, προστασίας των λαθραίων και καταδιωκτικούς των ντόπιων μέχρις και φραγής-σφαγής της γλώσσας τους! ΄Οχι θα αντισταθούμε .. Κι αν υπάρχει κάποιος φιλέλλην πολιτικός στην λάθρα αποκαλούμενη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ας αντιδράσει κι ας ζητήσει την ανακατασκευή του αθλίου αυτού Νόμου... 
Εμείς θα συνεχίσουμε το δρόμο που πρωτοχαράξαμε. Οι λαθρομενάστες είναι ...ΛΑΘΡΟMΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ... Και κανείς Νόμος  δεν μπορεί να κάνει το άσπρο -μαύρο... και να υποχρεώνει τον λαό να αποδεχθεί την προστυχία αυτή, αναγκάζοντας τον να το βουλώνει και να μην ακουμπάει στους ευυπόληπτους κατσαπλιάδες που μας κουβαλήθηκαν, χωρίς να μας ρωτήσουν για να τους πληρώνουμε με χρυσό ελληνικού ιδρώτα!ΣΤΟΠ φαύλοι της πολιτικής!

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ ( PRESS-BANK) 
___________________________

Για να κατανοήσετε κι αυτό το έγκλημα των προβάτων της Βουλής, διαβάστε και το παρακάτω:  

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ...ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ! "ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΦΕΞΗΣ!Θεωρούμε πως τα στοιχεία της απογραφής του 2011 από την ΕΛΣΤΑΤ είναι κοινά αποδεκτά και δεδομένα. Συνεπώς οι αριθμοί τους είναι αναμφισβήτητοι εφόσον δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη μέτρηση.
Διαβάστε τα παρακάτω στοιχεία της απογραφής του 2011, από την ίδια την ΕΛΣΤΑΤ. Την ανάλυση κάνει ο Νίκος Καραβαζάκης από το vimasaronikou.wordpress.com και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον:
1) Αναφέρεται ως μόνιμος πληθυσμός 10.816.286 άτομα και ως νόμιμος 9.904.286. Δηλαδή επισήμως αναγνωρίζεται και εντοπίζεται παρουσία παράνομων μόνιμων κατοίκων στην Ελλάδα το έτος 2011, αριθμού 912.000 και ποσοστού 8,5%. Έκτοτε το μέγεθος των παρανόμως μόνιμα κατοικούντων στην χώρα μας έχει αυξηθεί κάθετα βλ. ” Σε 48 ώρες περισυνελέγησαν πάνω από 500 μετανάστες στο ανατολικό Αιγαίο. “ και Εκρηκτική η κατάσταση με την λαθρομετανάστευση. Όταν συμβούν αγριότητες, θα είναι αργά. και ” Οι απόψεις και οι συγκλίσεις Ευρώπης-ΗΠΑ. “. Το σημαντικό στην διαφοροποίηση νομίμων και μη νομίμων ( δηλαδή, παράνομων ) μονίμων κατοίκων είναι πως το ελληνικό κράτος αναγνωρίζει την παρουσία παρανόμων κατοίκων στην επικράτειά του. Αναγνωρίζει την ανεπάρκεια και ανικανότητά του να διαφυλάξει και εξασφαλίσει τη νομιμότητα στην επικράτειά του. Ποιά λοιπόν η ισχύς και αξιοπιστία του ελληνικού κράτους αλλά και των θεσμικών οργάνων του; Πώς μεριμνούν το κράτος και κυβέρνηση για την αποκατάσταση της νομιμότητας;
2) Στον Δήμο Αθηναίων μόνιμοι κάτοικοι είναι 664 χιλ. και εξ αυτών νόμιμοι είναι 467 χιλ. . Δηλαδή στην πόλη της Αθήνας ( Δ.Α. ) ποσοστό 30% είναι παράνομα διαμένοντες! Προφανείς δεν είναι οι επιπτώσεις στην κοινωνική και πολιτισμική παρακμή, στην κάθε τύπου εγκληματικότητα και παραβατικότητα;
3) Στα στοιχεία περί την οικογενειακή κατάσταση, η απογραφή εντοπίζει και την κατηγορία αυτών που συζούν με “σύμφωνο συμβίωσης”, 2.175 πανελληνίως ( όλοι μαζί, συμβιούντες και διαζευγμένοι και χήροι! ). Αναλογούν συνεπώς 7 “συμβιούντες ” ανά βουλευτή. Εύλογα λοιπόν τους πρόσεξαν τόσο πολύ και στη συζήτηση για τον ρατσιστικό νόμο. Αυτοί/ές ίσως δώσουν τελικά το πολυπόθητο προβάδισμα της εκλογικής νίκης σε όποιον διεκδικητή της ψήφου τους είναι πειστικότερος.
Για κλάματα και για γέλια είναι η σηπόμενη κοινωνία μας των 9.904.286 Ελλήνων υπηκόων.
Το δικό μας επιπλέον συμπέρασμα είναι ότι το ίδιο το κράτος αναγνωρίζει την ύπρξη λαθρομεταναστών αλλά απαγορεύει στον Έλληνα πολίτη να τους χαρακτηρίζει έτσι! Με βάση τον αντιρατστιστικό νόμο θα αποκαλούνται "παράτυποι μετανάστες", όποιος δε τους αποκαλεί "λαθρομετανάστες" θα διώκεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου