Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΙΚΑ...ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ...ΣΑΣ!

*** Πρόεδρος της Ε.Δ.Μ & Ε.Σ.Δ. είναι ο ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ..ένας θυελώδης δημοσιογράφος με μοναδικό, απίστευτο προφίλ.. Αν έχετε περιέργεια , πάτε στην ιστοσελίδα , που έχουν φτιάξει θαυμαστές του δημοσιογράφοι >  www.pressliberty.wordpress.com .. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ!
Ανοικτό μυαλό, που πρώτος εδώ και 10 χρόνια κατάλαβε τι σημαίνει συντάκτης διαδικτύου  και σταθηκε αποφασιστικά δίπλα στους bloggers-Έλληνες ...όταν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι περιγελούσαν τη δημοσιογραφία του διαδικτύου... που σήμερα βέβαια σκίζει...ΕΣΕΙΣ ...ΣΚΙΖΕΤΕ!

Όταν οι ίδιοι οι bloggers παραμιλούσαν με αυθάδεια πως δα ...πια η ενημέρωση είναι στα χέρια τους  και οι δημοσιογράφοι ....ΠΕΘΑΝΑΝ! ΨΩΦΙΣΑΝ!

Ο Βραχιολίδης μέσα από την press-bank, πολέμησε την αστειότητα με ουσιαστική επιχειρηματολογία ... Ευτυχώς πολύ σύντομα οι περισσότεροι το κατάλαβαν.. και σήμερα ο ορίζοντας είναι καθάριος.. αλλά!

--Ναι μεν αλλά δε ... Αυτό το.. «αλλά» σημαίνει:
1) Μπούκαραν  στην ιντερνετική ενημέρωση «κουφάλες», παλαιές καραβάνες της δημοσιογραφίας , οι οποίοι  κουβάλησαν ΟΛΗ τη μούργα της προϊστορίας τους ..στο διαδίκτυο !
ΝΑ τους ονοματίσουμε; Και γιατί ΌΧΙ; (Ευαγγελάτος, Τρινταφυλλόπουλος, Αθανασιάδης, Χατζηνικολάου κι άλλοι πλακατζήδες-νταβατζήδες του Τύπου!!!..Με ελατήριο να αρπάζουν διαφημίσεις! Αυτό κάνουν! ΣΗΜΕΡΑ!

Η πλάκα δε είναι ότι οι Τύποι αυτοί ..στηρίζουν την ύπαρξή τους ... στις ιστοσελίδες τους ! Γι αυτό και τις προβάλλουν αγρίως απ΄όποια μέσα δουλεύουν-συνεργάζονται! Η ιστοσελίδα τους γνοιάζει! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τη δυναμική που αντιπροσωπεύει και το δικό σου σάϊτ φιλαράκο, μέλος της ΕΣΔ!
Τη συμφορά , προφανώς τη βλέπετε. Τα ΚΟΘΟΝΙΑ αυτά κλέβουν την παράσταση, από τον αγνό-αφελή, ονειροπώλο μπλόγκερ... που καυχιότανε  χθες ..ότι δα ψώφισε με τον ερασιτεχνισμό του ...τη δημοσιογραία...  
Και ο Βραχιολίδης ( ο μόνος ορίτζηναλ δημοσιογράφος) φώναζε:

n     « ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ επιπολαιότητες, η δημοσιογραφία δεν αντικαθίσταται από κανέναν.( με μόνο επιχείρημα ότι δα ..σκέπτονται ... και γράφουν κάποιοι άνοες! - Οι ερασιτέχνες οι νοσοκόμες δεν μπορούν να κάνουν καμιά εγχείρηση... Αυτό είναι το δράμα των ερασιτεχνών ενημερωτών... ΟΣΟΙ έχουν πιάσει το νόημα... συνεχίζουν να δρουν με εκπληκτική δημοσιογραφική σοβαρότητα... Οι λοιποί απλά θα σκούζουν με την βλακεία : ΕΙΜΑΙ BLOGGER…ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

n     Καλά σήμερα δεν φωνασκούν αναιδώς ...αν και τέτοια υπολείμματα συνεχίζουν να λειτουργούν... Αλλά δεν είναι πέραν των τριών... στην ελληνική διαδικτυακή πραγματικότητα σήμεραΗ πλάκα: ότι «η δημοσιογραφία πέθανε......είμαστε εμείς οι bloggers.. που θα σας ενημερώνουμε ...υπεύθυνα κι άλλα!! ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ- ΑΣΧΕΤΩΝ! Τέλος πάντων...  Ας μην συνεχίσουμε. Το ουσιώδες είναι ότι τα μέλη της ΕΣΔ είναι σοβαροί και δεν έχουν τέτοιες φαντασιώσεις. Δίδουν τη μάχη της ενημέρωσης με τη δέουσα σοβαρότητα ..χωρίς να παραμιλούν. Κι αυτό είναι το  θετικό! 

***Να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας  το σήμα της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ..πως είστε ΜΕΛΟΣ...μας!
*** Καλόν είναι δε τους προβληματισμούς σας- όποιους- με τα φαινόμενα στο Διαδίκτυο  να τους καταγράφετε και να μας τους στέλνετε... Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και θα γίνονται καθημερινά πολλές ανατροπές...
*** Πάντως να μην ξεχνάτε ότι ο ρόλος σας από την ιστοσελίδα σας  , θα είναι καταλυτικός πολύ σύντομα...  τουλάχιστον στην περιοχή της εμβέλειάς σας. Συνιστούμε να είστε σε συνεχή επικοινωνία με της ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΕΣΔ)..
ΜΑΖΙ μπορούμε να προωθήσουμε  πολλά!
***Θα θέλατε μέσα από την ΕΣΔ να έχετε Ασφάλιση ( ιατροφαρμακευτική –συνταξιοδοτική;)

ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ κάποιες καταστάσεις... ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ
'
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ( Ε.Σ.Δ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου