Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!! 

«Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι Και Τραπεζίτες»

elliniko-xreos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. «Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ…..(βίντεο)

ceb7-cf81cf89cf83ceb9cebaceae-ceb1ceb5cf81cebfcf80cebfcf81ceafceb1-cebaceb1cf84ceadcf83cf84cf81ceb5cf88ceb5-1900-ceb8ceadcf83ceb5ceb9
ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ……
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
http://www.triklopodia.gr/

Στρατηγός του ΝΑΤΟ: Η Ρωσία θα φέρει την ειρήνη στη Συρία, η Τουρκία προσφέρει μόνο καταστροφή

prison20043


Η Μόσχα έχει αναπτύξει ένα σχέδιο που θα φέρει ένα τέλος στο βάναυσο αγώνα που έχει στοιχίσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές και έχει εκτοπίσει εκατομμύρια περισσότερα στη Συρία. Ωστόσο, η Δύση θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η Τουρκία δεν θα υπονομεύσει όλες τις προσπάθειες για την επίλυση της κρίσης, είπε ο πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Harald Kujat.

πυκνωνουν τα σύννεφα πολέμου...


Στρατός από 20 χώρες μαζεύεται στην Σ.Αραβία – Για ολοκληρωτικό πόλεμο ετοιμάζεται η Ρωσία – Πρώτο θύμα η Τουρκία


TurkF16TetradaL

έναρξη«σύγκρουσης» γιγάντων.


Η Άγκυρα άρχισε από το Σάββατο να σφυροκοπά θέσεις των Κούρδων της Συρίας και μέχρι στιγμής νεκροί είναι 29 μαχητές. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία, ότι οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας θα συνεχίσουν να απαντούν στις επιθέσεις των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) στην βόρεια Συρία, σύμφωνα με πηγές του πρωθυπουργικού γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου