Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Επειδή αγαπάμε κι εμείς το στίβο..ΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.

30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου -Λαβατε θεσεις..Είναι η πρώτη φετεινή μεγάλη διοργανωση του ΣΕΓΑΣ!


Την Πέμπτη (11/2, 12:00μ) η συνέντευξη Τύπου-Θα είμαστε εκεί!

Αγαπητοί φίλοι,
Η πρώτη μεγάλη εσωτερική διοργάνωση για το 2016, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Το 2016 που είναι και Ολυμπιακή χρονιά (Ριο 12-21/8) έχει επίσης πολύ μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις για τον Στίβο. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Πόρτλαντ ΗΠΑ 17-20/3), Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ (Άμστερνταμ 6-10/7),  Παγκόσμιο Ε/Ν (Μπίντγκος 19-24/7), Ευρωπαϊκό Π/Κ (Τιφλίδα 14-17/7) καθώς και άλλες όπως εθνικές συναντήσεις και μίτινγκ.
Οι αθλητές μας ήδη έχουν κάνουν εντυπωσιακό ξεκίνημα και προετοιμάζονται για τις μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις της χρονιάς.
Η κατάκτηση των ορίων πρόκρισης στις μεγάλες διοργανώσεις είναι η βασική επιδίωξη των πρωταθλητών μας.
Αυτό θα προσπαθήσουν και στο 30ο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο οποίο εκτός τν ορίων η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.
Για όλα αυτά χρειάζεται και η δική σας υποστήριξη για την προβολή του γεγονότος και παρακαλούμε για την προσέλευσή σας στην Συνέντευξη Τύπου.
Η συνέντευξη θα δοθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ (Συγγρού 137, 2ος όροφος) όπου θα παραβρεθούν και πρωταθλητές-τριες οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα.   

Σας ευχαριστώ
Μπάμπης Ζαννιάς
Υπεύθυνος Τύπου ΣΕΓΑΣ

Παρακαλούνται όσα μελη της ΕΣΔ καλύπτουν και αθλητικά γεγονότα στις ιστοσελίδες τους, μπορεί να παραβρεθούν στη συνέντευξη Τύπου με την απλή επίδειξη της ταυτότητάς τους.  της ΄Ενωσης δηλαδή!.Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διαπίστευση! Ο κ. Μπάμπης Ζαννιάς υπεύθυνος Τύπου του ΣΕΓΑΣ, είναι μέλος της Ε.Σ.Δ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου