Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016


ΣΑΛΟΣ στα Καλάβρυτα:Η παπαδιά εγκατέλειψε τον παπά γιατί τον έπιασε με τον…
pappas
Νούμερο ένα κουτσομπολιό στη περιοχή
Μια «γαργαλιστική» ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες σε χωριό της πρώην επαρχίας Καλαβρύτων με πρωταγωνιστές τον παπά, την παπαδιά και τον … Δημήτρη, που είναι και «η πέτρα του σκανδάλου»…

Όπως γράφει το patrastimes.gr όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα βρήκε στο κινητό του παπά δύο μηνύματααπό τα οποία προέκυπτε ερωτική αλληλογραφία με άντρα που ονομάζεται Δημήτρης.
Το περιεχόμενο των μηνυμάτων έκανε την παπαδιά να φρίξει, καθώς ήταν ακατάλληλα όχι μόνο για ανηλίκους αλλά και για ενήλικες, αφού έγραφαν λεπτομερώς για το τι θα… έκαναν ο ένας στον άλλον την ημέρα που είχαν κανονίσει να “συναντηθούν”!
Η αποκάλυψη οδήγησε την παπαδιά, μετά από απίστευτο καβγά με τον άντρα της που τον άκουσε όλο το χωριό, να εγκαταλείψει τη συζυγική κλίνη, αλλά και τον τόπο της οικογενειακής κατοικίας.
Πλέον ο ιερέας φέρεται να προσπαθεί μέσω τρίτων να την πείσει να επιστρέψει, αλλά μέχρι στιγμής η πρεσβυτέρα παραμένει αμετάπειστη, με το ζήτημα να συζητείται όχι μόνο στα όρια της ενορίας του αλλά στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων.
Το ερώτημα που θέτει πάντως το patrastimes.gr είναι αν όλα αυτά έχουν φτάσει στα αυτιά του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίος κατά καιρούς, όπως και πρόσφατα λόγω του συμφώνου συμβίωσης, έχει κατακεραυνώσει τα άτομα του ιδίου φύλου που έχουν “σχέσεις” μεταξύ τους…
(http://www.makeleio.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου