Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η επιστολή της 27χρονης άνεργης Χριστίνας στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”: “ΝΤΡΟΠΗ σε Καμπουράκη και Οικονομέα! ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους κατσαπλιάδες δημοσιογράφους! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ για την κατάντια μας!” (ΒΙΝΤΕΟ)

kampourakis

“Θα ήθελα μέσα από εσάς να ακουστεί η φωνή μου και φαντάζομαι η φωνή πολλών συνανθρώπων μου για ένα ευτελές ρεπορτάζ που είδα στο κανάλι του mega..
Αναφέρομαι φυσικά και σε ένα θέμα που και εσείς οι ίδιοι αναδείξατε στην σελίδα σας με ονομασία:

Κοιτάζω και ξανα κοιτάζω το βίντεο και αναρωτιέμαι..έχουν καταλάβει αυτοί οι κατσαπλιάδες του πολιτικού συστήματος σε ποιον μιλάνε??Τολμάνε και λένε στον άνθρωπο ότι δεν φταίει ο Τσίπρας που τα παιδιά του είναι άνεργα?Και όχι απλά τολμάνε να έχουν τέτοια άποψη αλλά την εκφράζουν και δημόσια??
Κύριοι..ο Θεός να σας κάνει κυρίους..(Οικονομέα και Καμπουράκη), η θέση σας ως δημοσιογράφοι είναι να μας παρουσιάζεται τα γεγονότα ως έχουν και όχι να εκφέρετε δική σας άποψη και γνώμη!
Και ναι, ”κύριοι΄΄, ναι…έχετε δίκιο, δεν φταίει ο Τσίπρας που τα παιδιά του ηλικιωμένου είναι άνεργα αλλά και όλη η Ελλάδα..έχετε δίκιο…ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ!!!
Γιατί εσείς οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι (Οικονομέας-Καμπουράκης) μας δείχνετε μια ζωή ότι σας συμφέρει στις ψευτοεκπομπές σας!Μια ζωή εσείς ανεβάζετε και κατεβάζετε έδρανα στην Βουλή με τα ψέμματα που αραδιάζεται στον κόσμο και άπλυτα που δεν βγάζετε ποτέ στην φόρα!
Ο Τσίπρας τώρα, ο Γιωργάκης, ο Σιμίτης και ο Παπανδρέου με Καραμανλή κάποτε…και άλλα τόσα λαμόγια κατα καιρούς που καταλήστεψαν την Ελλάδα απο ποιους αναδείχθηκαν κύριοι??Εσεις δεν είχατε την υποχρέωση ως δημοσιογράφοι να αναδείξετε αλήθειες στο φως??Αλλά φυσικά έτυχε στην εποχή των παππούδων μου να πέσετε σε ανθρώπους που μόλις είχαν βγει από πολέμους και εμφυλίους..ανθρώπους που δεν είχαν πάει σχολείο και δεν είχαν την χαρά να δούνε καλές μέρες στα χρόνια τους λόγο πολέμων..πιάσατε αυτούς τους άξιους ανθρώπους που σώσανε την Ελλαδίτσα μας κορόιδα για να τα τσεπώνεται εσείς απ τον κάθε σκατοπολιτικό της εποχής..και τώρα, τώρα ”κύριοι” που η γενιά μου είναι μία γενιά μορφωμένη, για να την υποδουλώσετε θέλετε να την κάνετε αγράμματη και βγάζετε τον Τσίπρα άγιο..μπας και τσιμπήσει κανένας και περαστούν και όλα αυτά που προετοιμάζει για την παιδεία μας..όλα αυτά που θα έχουν έναν λαό υπνωτισμένο και υποδουλωμένο!
Αλλά λυπάμαι και η χάρη δεν θα σας γίνει!Η νέα γενιά είναι εδώ, με όπλο μας την ιστορία μας, τους παππούδες μας που πολέμησαν να ελευθερωθούμε, τους γονείς μας που χτίσανε για να ζήσουμε και εμείς είμαστε εδώ για να τα περιφρουρήσουμε όλα αυτά!
Δυστυχώς σε εκλογές δεν μπορούμε να πάμε και όχι απλά λόγο ταλαιπωρίας, όχι απλά γιατί δεν συμφέρει οικονομικά την χώρα μας κάτι τέτοιο αλλά και γιατί δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός-ηγέτης!Σίγουρα θα πάμε σε οικουμενική..από τεχνοκράτορες θα μου πείτε τώρα..όχι καλύτερο..αλλά δεν πειράζει, γιατί εμείς δεν θα σας κρατήσουμε για πολύ εκεί πάνω!Να το θυμάστε αυτό όλα τα πολιτικολαμόγια πως λίγες είναι οι μέρες σας!
Με συγχωρείτε αν σας κούρασα με το μήνυμα μου..πολυσύνθετο και συγχυσμένο..αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοπρολάβω να γράψω που είναι τόσα αυτά που με πνίγουν! Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας πάρω τηλέφωνο γιατί θέλω πολύ να τοποθετηθώ στα τόσα θέματα που δείχνετε αλλά δυστυχώς, το τηλέφωνο, μου είναι οικονομικά αδύνατο να το κάνω..την εφημερίδα όσο μπορώ την αγοράζω γιατί θέλω και εγώ και οι φίλοι και συγγενείς να σας στηρίζουμε για να βγαίνει και μια αλήθεια σε αυτή την χώρα!
Κύριε Χίο, συνεχίστε έτσι, δυναμικά ενάντια στο ρέυμα των ψευτοδημοσιογράφων!Μόνο εσείς μας μείνατε να ακούγετε η φωνή μας!
Χριστίνα-ΑΝΕΡΓΗ (κύριε Οικονομέα και Καμπουράκη)
27 ετών από Ιωάννινα
Υ.Σ Είμαστε όλοι ενωμένοι με τους αγρότες, συνεχίστε έτσι!!
..Και φυσικά έχω γραφτεί στο κίνημα!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου