Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!! Δήλωση Νατάσας Μπέρτο – Χαιρέτησε τον ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένο για την Δέσμευση του να προστατεύσει τους πρόσφυγες που θα μείνουν στην Ελλάδα(!)…

25.bild_


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η… ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!
Eκατοντάδες χιλιάδες Αφγανοί μετανάστες πρόκειται να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, καθώς έχουν σφραγιστεί γι΄αυτούς τα σύνορα της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Στο μεταξύ η Ελλάδα ικετεύει έκτακτη χρηματοδότηση εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!
Σύμφωνα με το ελληνικό σχέδιο έκακτης ανάγκης, οι 50.000 εξ αυτών των προσφύγων θα μεταφερθούν σε νεα κέντρα φιλοξενίας και οι υπόλοιποι 50.000 θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ -πράγματι- ΣΤΑΡ!

Η ΕΙΔΗΣΗ της μέρας: Ο ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ πήρε το όσκαρ! ΕΣΠΑΣΕ η Κατάρα! 20 χρόνια ΑΝΑΜΟΝΗΣ…. 

1456722439292783

Ναι ρε Λεονάρντο… μας έφτιαξες τη μέρα! Το περιμέναμε πώς και πώς το όσκαρ σου… Λέγαμε : Θα το πάρει, δεν θα το πάρει; Την είχαμε την φαγούρα… δεν κοιμόμασταν τα βράδια!

ΚΟΨΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ...ΚΑΦΕ!


kafes

EΡΕΥΝΑ που πραγματικά ΣΟΚΑΡΕΙ! Το ρόφημα – θάνατος – Πίνεις καρκίνο!

Ιλιγγιώδη ποσά από το μάρκετινγκ των ανταγωνιστικών εταιριών για να διαφημισθούν οι κάψουλες (κυρίως του espresso) καφέ που υπόσχονται στα γρήγορα ένα σφηνάκι από την αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι όμως εδώ παραμονεύει μια τοξική-καρκινογόνα παγίδα.

ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:Ο ΦΙΛΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ!!!

Ο μεγάλος διωγμός της Ορθοδοξίας άρχισε και επισήμως από την κυβέρνηση Τσίπρα με την απαγόρευση στους μητροπολίτες να μιλούν στα σχολεία. Οσονούπω θα απαγορεύσουν και τον αγιασμό από τους ιερείς, για να μην θίγονται τα παιδιά των μεταναστών, μια και οι Ορθόδοξοι θα αποτελούν μειοψηφία, με τα μουσουλμανάκια να είναι η πλειοψηφία στα σχολεία!
Ιδού τια αναφέρει το ρεπορτάζ:
Σε εντολή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που όπως είπε δόθηκε στα σχολεία, με την οποία απαγορεύεται να μιλούν σε αυτά μητροπολίτες, αναφέρθηκε σήμερα στο κήρυγμα του ο Άνθιμος, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι με...
Το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ' αριθμ. 549/2016 απόφασή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου