Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ και χειροκροούμε ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ..ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Αν δεν είμαστε μαλάκια, τουλάχιστον προσδιορίστε τον βαθμό ηλιθιότητας μας!


Πίσω απ' τους τζιχαντιστές κρύβεται το Ισραήλ!!!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΙΧ!- Το λέμε και πιο κάτω... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ... δημότης Κέρκυρας!


ΑΥΤΌ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ:: Ισραηλινός συνταγματάρχης συνελήφθη στο Ιράκ ως αρχηγός ομάδας τζιχαντιστών (φώτο) Πρόκειται για τον Γιούσι Ουλέν Σαχάκ..΄Ομως έκτοτε κανείς δεν μιλάει γι αυτό!

 Ο συνταγματάρχης συνελήφθη μαζί με την ομάδα του που αποτελείτο από 20 και πλέον ισλαμιστές τρομοκράτες. Το όνομα του στρατιωτικού από το Ισραήλ είναι Γιούσι Ουλέν Σαχάκ και έχει τον κωδικό αριθμό στρατιωτικού μητρώου Re34356578765az231434.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ... (Καλά ρε όλα αυτά τα άναρχα της Αριστεράς , αλλά και η πεθαμένη 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .. ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΑΥΤΌ;... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΠΆΠΑΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!... -ΤΟ ΕΒΡΑϊΚΌΝ ΚΑΘΙΚΙΟΝ!

ΦΡΙΚΩΔΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 1821-ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ! 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τύποις και ουσία, ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!.. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ...ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ...Τέτοια η ευτέλεια του πάπα αλλά και η ισχύς του ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.( Υπ΄όψιν είναι ιδιοκτήτης & της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ...δήθεν ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!)

Tuesday, October 14, 2008


ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεια απο το:http://antipliroforisi.blogspot.gr/
"Πραγματικά το υπόλοιπο του 19ου αιώνα ειναι γνωστό σαν "η εποχή των Ρότσιλντ".'Ενας συγγραφέας, ο Ιγνάτιος Μπάλλα (Ignatius Balla), υπολόγισε το 1913 την ατομική τους περιουσία σε πάνω από δυο δισεκατομμύρια δολάρια. Καταλάβετε το! η αγοραστική δύναμη του δολαρίου της εποχής ήταν πάνω από 1000% της σημερινής. Παρά τον υπερβολικό πλούτο η οικογένεια γενικά καλλιέργησε μια διακριτική ατμόσφαιρα αφάνειας και ανωνυμίας. Αν και η οικογένεια ελέγχει "χιλιάδες τράπεζες,. βιομηχανικές, εμπορικές, μεταλλευτικές και τουριστικές επιχειρήσεις, μόνο μια χούφτα μέλη της φέρουν το όνομα_Ρότσiλντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου