Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΚΩ...

Τι αναφερει η Χ.Α για το κυνήγι Καμμένου στη Κω:” Ο παρατρεχάμενος του Τσίπρα, ψευτοπατριώτης ελικοπτεράκιας του Σινούκ” (φωτο&βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 03/02/2016 16:48
kammenos-kos2


Toν περίμεναν με άγριες διαθέσεις οι κάτοικοι του νησιού
Στροφή για Λέρο έκανε το Chinook του (συγ)Καμμένου μόλις αντίκρισε εκατοντάδες Έλληνες να τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις. Φοβήθηκε δεύτερο γύρο με τομάτες, αυγά και γιαούρτια παρά την αστυνομοκρατία. Βροχή χημικών από τα ΜΑΤ για τα hot-spots λαθρομεταναστών
Μόλις χθες ο Καμμένος εξύβριζε τους κατοίκους της πολύπαθης Κω, δηλώνοντας από το υπουργείο ότι: “αντιδρούν στο hot-spot αυτοί που βγάζουν λεφτά από τους λαθρομετανάστες”. Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι, που η ζωή τους έχει καταστραφεί λόγω της άθλιας κυβερνητικής πολιτικής, περίμεναν με άγριες διαθέσεις στο νησί τους τον υπουργό του μνημονίου και των λαθρομεταναστών.

Όπως περιγράφει το site της Χρυσής Αυγής τελικά ο παρατρεχάμενος του Τσίπρα, ψευτοπατριώτης ελικοπτεράκιας, δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην Κω και όπου φύγει-φύγει για Λέρο. Για να τιμωρήσει τους ανυπότακτους κατοίκους έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να τους πλακώσουν στα χημικά. Αυτή είναι η άθλια και προδοτική συμμορία Σύριζα-Ανέλ: αντί η αστυνομία να προστατεύει τους Έλληνες πολίτες, τους τσακίζει όταν τολμούν να αντιδράσουν στα εθνοκτόνα της σχέδια.
Ας δούμε πώς παρουσιάζουν τα γεγονότα τα καθεστωτικά μέσα:
Αγανακτισμένοι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους του νησιού λίγο πριν φτάσει ο Καμμένος στην Κω. Το ελικόπτερο του υπουργού Άμυνας δεν κατάφερε να προσγειωθεί και αρχικά έκανε στροφή για τη Λέρο. Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο σημείο όταν φάνηκε το ελικόπτερο Σινούκ που μετέφερε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε μετά από συγκρούσεις στο σημείο, αλλά ο υπουργός δεν έμεινε για πολύ. Τον περασμένο Αύγουστο ο Καμμένος είχε δεχτεί επίθεση στην Κω με μπουκάλια και αυγά.
Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της Χ.Α υπάρχει συνέχεια. Το νόμισμα έχει δυο όψεις:Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν το ελικόπτερο επέστρεψε στο σημείο, προσγειώθηκε αλλά πριν βγει ο Καμμένος, σηκώθηκε και πάλι με κατεύθυνση τη Λέρο. Σύμφωνα με την άλλη εκδοχή, εκείνη αυτοπτών μαρτύρων, το ελικόπτερο έκανε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειωθεί και στη συνέχεια έφυγε για τη Λέρο. Το vimatisko.gr, αναφέρει πως στον χώρο πίσω από τα Lidl, περίμενε τον Καμμένο, ακόμα και ο βουλευτής Καματερός. Εκεί – όπως αναφέρεται – όλοι είδαν με έκπληξη το ελικόπτερο του Καμμένου να κάνει 3 στροφές πάνω από τον χώρο και να πηγαίνει στον Ιππικό Όμιλο, όπου όμως ούτε και εκεί δεν κατάφερε να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα να φύγει για τη Λέρο. Η ατμόσφαιρα στην Κω μύριζε μπαρούτι από νωρίς. Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την πρόσβαση προς στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί της Κω, εν αναμονή της άφιξης του Πάνου Καμμένου.
Κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στο σημείο, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού απέκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο. Την ίδια ώρα στο Λινοπότι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πολίτες αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς διαψεύστηκε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου