Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ.


Ένα ερασιτεχνικό βίντεο που εμφανίζει έναν Ισραηλινό αστυνομικό, στη Χεβρώνα, να αναποδογυρίζει το αναπηρικό αμαξίδιο ενός άνδρα, ρίχνοντάς τον βίαια στην άσφαλτο, κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων. 
Στις εικόνες από κινητό τηλέφωνο εμφανίζεται ένας άνδρας σε...

Επίσκεψη του Παλαιστίνιου πρέσβη στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς

IMG 7139
Ο Παλαιστίνιος πρέσβης κ. Marwan Toubassi επισκέφθηκε σήμερα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ, προκειμένου να του μεταφέρει τις ευχές τόσο της ηγεσίας όσο και του λαού της Παλαιστίνης για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου και να του επιδώσει προσωπικό δώρο του Προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.Ο κ. Toubassi, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία, ευτυχία και ειρήνη στην Ελλάδα και στον κόσμο και να μπορέσει ο Ελληνικός λαός να ξεπεράσει την κρίση, όπως μας απελευθέρωσε ο Χριστός με τον Σταυρό και την Ανάστασή του. «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πάντα και υπομονετικοί», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΆ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!

Για φοροδιαφυγή 1 δισ. ευρώ κατηγορείται η ΙΚΕΑ (Δείτε και τα βιντεο)

Για φοροδιαφυγή 1 δισ. ευρώ κατηγορείται η ΙΚΕΑ
Για φοροδιαφυγή - μαμούθ κατηγορεί τα πολυκαταστήματα ΙΚΕΑ το ευρωπαϊκό κόμμα των Πρασίνων.
Σύμφωνα με έρευνα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος, η πολυεθνική δεν κατέβαλε στα ευρωπαϊκά κράτη φόρους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, τα τελευταία έξι χρόνια (2009-2014).
Το πέτυχε μέσω ενός δικτύου θυγατρικών με έδρες στους «φορολογικούς παραδείσους» Ολλανδίας, Λιχτενστάιν, Βελγίου και Λουξεμβούργου.

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ: Έρχεται μεγάλη στενοχώρια για τον Έβρο, τη Θράκη και τη Χώρα- Οι Θρακιώτες πρέπει να επαγρυπνούν!!



Στην συνεδρίαση φορέων & θεσμικών παραγόντων του Έβρου και της Θράκης παραβρέθηκε χθες, 13/2, ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης.
Τη συνεδρίαση αυτήν οργάνωσαν ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ κ. Παυλίδης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμος, ώστε να συζητηθεί το επίκαιρο και άκρως φλέγον

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ...ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ...

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!



Με μια εξαιρετικά σκληρή ανάρτηση,στην προσωπική του σελίδα στο facebook,ο Θάνος Τζήμερος σχολίασε την «κίνηση» Τσίπρα να υπακούσει τους Τούρκους και να μην επιτρέψει να προσγειωθεί για ανεφοδιασμό καυσίμων το στρατιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Ρόδο..

Ό,τι πεις, εφέντη μ'!

Ρε ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΡΟΥΝ ...ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΙΚΑ!


Δειτε το έγραφο που έφτασε σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜ–Θ για την προσωρινή εγκατάσταση μεταναστών!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δειτε το έγραφο που έφτασε σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜ–Θ για την προσωρινή εγκατάσταση μεταναστών από το didymoticho.net




 Οι ψευταράδες της Κυβέρνησης διέψευσαν τις αποκαλύψεις του Λαμπράκη ότι θα μπουκώσουν και τον Εβρο με μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ οι μπάσταρδοι  έχουν κυκλοφορήσει και εγκύκλιο για το πως θα εκτελεστεί το επικίνδυνο κόλπο στον ευπαθή Έβρο . Δείτε σε φωτοτυπία το επίσημο έγγραφο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου