Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.  Το γράψαμε. Η αριστερή Κυβέρνηση θα κάνει του κεφαλιου της.ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! Η απεργία είναι απολιθωμένο, αναχρονιστικό "κολπάκι"..Βρήτε κάτι άλλο για να σταματήσετε τους μπολσεβίκους του ΤΣΙΠΡΑ. Κι όπως τό είπαμε έτσι κι έγινε 

ΟΙ...ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΦΟΛΑ-ΦΙΑΣΚΟ!
Εντελώς συμπτωματικά ΚΑΝΕΝΑΣ τους
δεν φοράει γραβάτα! Μεγάλες μορφές
του Τύπου! δεν τους ξέρετε; Ε,...ΚΑΙ;


ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΌ ψηφίστηκε χθές, κατ΄αρχήν. ..προς μεγάλη αγαλίαση των ηγετών της πολυήμερης απεργίας. μια και ως γνωστόν παίζουν θέατρο αφού ιδεολογικά είναι ομογάλακτοι του ΤΣΙΠΡΑ!...ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΧΑΜΝΟΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ!
Ας αφήσουν τα κολπάκια οι πεμπτοφαλαγγιτες συνδικαλιστάδες. Κι ας κάνουν αυτό:


ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΑΤΙΚΟ! ΤΩΡΑ ΡΕ! 

1) ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥΣ... στην Τ.τ.Ε 2).. Καλούν όλα τα μέλη τους να χτυπάνε στο σταυρό τους κυβερνητικούς αρπακτικούς της δικής μας περιουσίας. ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά των ληστών των Ταμείων μας! 3) Δεν υπακούουμε σε κάνενα μπολσεβίκικο  Νόμο που στρέφεται προς τον Τύπο, το οποίον ωστόσο επιδιώκουν με σχέδιο... να εξοντώσουν, όπως φαίνεται με τις μέχρι στιγμής πράξεις τους... ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΧΑΡΑ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... 


Ιδού η Ρόδος ..ιδού και το πήδημα ...Κουμπιά (ΠΟΕΣΥ) και Νικολόπουλε (ΕΣΗΕΑ) .. Αντε επί 5 μέρες απεργίας οι πάντες υποτάχτηκαν στα αστεία κελεύσματά σας. ίΔΟΎ ΤΩΡΑ ΣΤΆΔΙΟΝ ΛΑΜΠΡΌΝ.Κι αφήστε τα καρεδάκια στις εφημερίδες ... Ο λαός δεν χρειάζεται περισσότερη πληροφόρηση από σας ...Ξέρει 
Ωραία τι κάθεστε; Θα χάψετε την ψήφιση του ασφαλιστικού Νόμου που θάβει το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ; Και θα κυκλοφορείτε αύριο με καθαρό μέτωπο; Περιμένετε ...θα έχουμε εξελίξεις!..Μάλλον σπαρταριστές!

Η υπερήφανη απεργία-φιάσκο έγινε για το τίποτε! Για το θεαθείναι.Ο Τυποκτόνος Νόμος της Κυβέρνησης ψηφίστηκε... Οι μπολσεβικοί... προχωράνε ακέθεκτοι με την ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΡΟΣΣΑ! 

Ναι εμείς από αυτή τη γωνιά κηρύσσουμε αντάρτικο προς το φασισταριό των συμμοριτών του ΤΣΙΠΡΑ

Ακολουθούν πιο κάτω πολλά ώστε να μορφώσετε μια πληρέστερη άποψη για το ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.


Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για το ασφαλιστικό



Υπερψηφίστηκε επί της αρχής από τις συναρμόδιες επιτροπές Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, το σχέδιο νόμου για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος.Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ κατά του νομοσχεδίου τάχθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Έντονη κριτική στις ρυθμίσεις που εισάγονται με τις διατάξεις του νομοσχεδίου άσκησαν και οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών ενώσεων, των κοινωνικών φορέων και των συνδικάτων που συμμετείχαν στην σημερινή συνεδρίαση των επιτροπών. Η επί των άρθρων συζήτηση του νομοσχεδίου στις επιτροπές ορίστηκε για την Πέμπτη του Πάσχα.

Κατρούγκαλος: Προσπάθεια να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ


Την πρόθεση της κυβέρνησης να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, τόνισε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις, μετά από τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ΜΜΕ, ανέφερε ότι υπάρχει η διάθεση για συνέχιση της συζήτησης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα του αγγελιόσημου.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΗ 

ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ....

Η ΕΣΗΕΑ διαγράφει τους απεργοσπάστες..(Κοινώς θα τους κλάσει τους όρχεις) !

Κι όποιος αντέξει…

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου των ΜΜΕ είναι η μόνη διέξοδος για την διασφάλιση των κοινωνικών δικαιωμάτων και του δημόσιου αγαθού της ενημέρωσης, τα οποία οι δημοσιογράφοι επιμένουν να υπηρετούν με αποφασιστικότητα.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει τους αγώνες του δημοσιογραφικού κόσμου, που από την περασμένη Πέμπτη με τις απεργιακές κινητοποιήσεις δίνει δυναμική απάντηση σε όσους θέλουν να καταργήσουν την αυτονομία των Ταμείων και των πόρων τους, που μαζί με τις Ενώσεις Συντακτών αποτελούν πυλώνες της ανεξαρτησίας τους.
Η ΕΣΗΕΑ θεωρεί ότι, τις νέες απεργιακές δράσεις και μορφές του αγώνα όλοι οι εργαζόμενοι θα..υπηρετήσουν από τα έντυπα, τα ραδιοτηλεοπτικά και τα διαδικτυακά Μέσα, μαζί με τους ανέργους, τους απλήρωτους και τους συνταξιούχους.
Σ΄ αυτόν τον αγώνα υπήρξαν δυστυχώς και μελανά σημεία με κρούσματα απεργοσπασίας, τα οποία το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει και καταδικάζει δημόσια.
Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες διαγραφής των απεργοσπαστών.
Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι, εργοδοτικές πρακτικές και απόπειρες διάσπασης του συνδικαλιστικού κινήματος, από πολιτικά και άλλα κέντρα δεν θα περάσουν. Οι αγώνες μας δεν υπονομεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου