Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΦΟΛΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ Η ΠΟΕΣΥ; ..ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΥΑ ΤΟΥΣ; ΒΑΤΙΚΑΝΟ;

Απολαύστε τα υποτακτικά-δημοσιογράφοι...υπάλληλοι τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λένε... 
Την κατάσταση τη ζώζει ένας  μπλογκε από την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ!

Το τέλος της απεργίας των δημοσιογράφων αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγο αφού τα σωματεία του κλάδου αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων με ισχύ από τις 6 το απόγευμα.

Είχε προηγηθεί το σπάσιμο της απεργίας από τον ΣΚΑΙ τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ενώ σήμερα εκδόθηκαν σε ψηφιακή μορφή η εφημερίδα Καθημερινή και η αθλητική εφημερίδα, Sportday.

ΕΝ ΤΑΞΕΙ... ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΪ .. ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ...Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ-ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ..Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΕΣΥ...Φλεγονται-ψευδως ...για την ενημερωση του λαού...ΣΤΗΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ!

ΠΟΕΣΥ: Ο αγώνας κατά του Ασφαλιστικού – λαιμητόμου συνεχίζεται

26 Απριλίου 2016
Μετά την πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμο, την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία της απεργίας μας, η οποία απέδειξε τόσο την συνοχή όσο και την αποφασιστικότητα του κλάδου συνολικά, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της κοινωνίας για έγκυρη, άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση στις δύσκολες συγκυρίες που διανύει το σύνολο των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων, ύστερα από κοινή σύσκεψη της ΠΟΕΣΥ με τις Ενώσεις μέλη της και άλλες Ενώσεις που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα από σήμερα Μεγάλη Τρίτη στις 17:00,  με την ακόλουθη μορφή:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΦΟΛΆ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!


ΕΝΑΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ BLOGGER METEΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ...ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΛΑΘΟΣ! ΑΦΕΡΙΜ!

DSC00294Παρακρουστικό! Σχεδόν μοναδικό, διότι σχεδόν ΟΛΟΙ οι blogger ανά την Ελλάδα δεν μετείχαν στην απεργία φόλα της ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ..
Υπερμύνεται της απεργίας-φόλα και των συμφερόντων των επαγγελματιών δημοσιογράφων...Μπα σίγουρα θα είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ... Τέτοιο νιονιό ο ΘΡΑΞ! Τι περιμένει να τον αναγνωρίσουν ως δημοσιογράφο; Με αυτό το πλευρό να κοιμάται ! Ποιοί αυτοί που πολεμούν το blogging;
Καλά τόσο στραβός είναι; Θα μπορούσε να γίνει μέλος της ΕΣΔ ... ώστε να απαλύνει κάπως τα κόμπλεξ του! Διαβάστε και κλάψτε: 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΦΟΛΆ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!


Τί είναι το Αγγελιόσημο και γιατί το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ δεν πρέπει -και δεν μπορεί- να ενταχθεί στον ΕΦΚΑ

Τι είναι το Αγγελιόσημο;ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ πληροφοριων ,για να κατανοήσαετε πληρέστερα τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ... Οι του τίποτε ... συνδικαλιστάδες σέρνουν ως γίδια τους ανθρώπους του Τύπου σε απεργίες. Τώρα πως δέχεται ο δημοσιογράφος να ακολουθεί τις προσταγές των ΤΙΠΟΤΕ, είναι μυστήριον! Δύο τινά θα συμβαίνουν ή δεν είναι ορίτζηναλ δημοσιογράφος ... η απλά κι αυτός είναι ένα πελώριο ΤΙΠΟΤΕ!

Καταπέλτης για την κυβέρνηση και ορισμένα εργοδοτικά κέντρα είναι η επιστημονική γνωμοδότηση για το Αγγελιόσημο και το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ που διαθέτουν ήδη οι συνδικαλιστικές ενώσεις των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζόμενων στα ΜΜΕ. Με τη γνωμοδότηση απαντώνται λεπτομερώς όλες οι κρίσιμες ερωτήσεις που θέτουν διάφοροι "καλοθελητές" και κυρίως για το πώς ξεκίνησε, πόσα, ελάχιστα πληρώνουν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών και γιατί δεν θεωρείται φόρος υπέρ τρίτων, αλλά «οιονεί» εργοδοτική εισφορά. 
Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις:

1) Τι είναι το Αγγελιόσημο; 
Απάντηση: Το αγγελιόσημο αποτελεί επιβάρυνση, η οποία επιβάλλεται επί του τιμήματος των διαφημίσεων που καταχωρούνται στον Τύπο ή μεταδίδονται από τη ραδιοτηλεόραση. 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-THEATER της ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΦΟΛΑ των πρακτορων του ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

Έτσι για να έχετε μια σφαιρικότερη άποψη για την ΑΠΕΡΓΙΑ-ΦΟΛΑ  που έσπασε το ΣΚΑΪ... -Και μπράβο του...μπράβο σε όλους τους δημοσιογράφους του! Δείτε:και ΚΛΑΨΤΕ τα χάλια μας:

Μη τολμήσουν οι γραφειοκράτες συνδικαλιστές και κάνουν πίσω με το… «δόλωμα» που τους πέταξε ο Κατρούγκαλος!

Στην 6η μέρα της πετυχημένης απεργίας στα ΜΜΕ, σήμερα το πρωί ο υπουργός της «αριστερο»-μνημονιακής κυβέρνησης Κατρούγκαλος κάλεσε στο γραφείο του τριμερή συνάντηση με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών ενώσεων των εργαζομένων και των εργοδοτών. Αυτό που τους είπε είναι: να δοθεί μία τρίμηνη παράταση στην κατάργηση του Αγγελιόσημου και να επεξεργαστεί ένα νέο πόρο για τον ΕΔΟΕΑΠ και το ΤΕΑΣ, με συμφωνία των εργοδοτών και υπό την έγκριση της τρόϊκας –λέξη για τους συνταξιούχους ή τους ανέργους, όπως και όλα τα άλλα του ν/σχ καρμανιόλα του ασφαλιστικού. Στη συνέχεια οι πρόεδροι της ΠΟΕΣΥ και ΕΣΗΕΑ κατέθεσαν στην επιτροπή της βουλής που συζητάει το αντι-ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου