Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Ρε τα καθικια τα ιδεο-μπάσταρδα του ΣΥΡΙΖΑ ... Από που μας κουβαλήθηκε όλος αυτός ο κουκουλοφόρος ...προδευτισμός του κώλου;

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΦΥΛΑΚΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΡΑΤΟΣ-ΧΟΥΝΤΑ!

Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω...

τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής , χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.
Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός του Συμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες(δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ! ...


ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ: "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ"!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Εκτός ελέγχου για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκις - Μάλιστα έκανε λόγο για 'Βοθροκάναλα της διαπλοκής' και 'χθεσινά αυγά'

Νέο παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εναντίον των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης.

MIA ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ.ΔΕΙΤΕ:

Το δίκτυο της Η.Ν.Η -ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ στηρίζει θερμά τέτοιες πρωτοβουλίες: 

«Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Μπορούμε να γνωρίσουμε τον Καβάφη μέσα από κόμικς, κολάζ και μουσική χιπ-χοπ; Ένα σχολικό πρόγραμμα για τον Αλεξανδρινό ποιητή από το Αρχείο Καβάφη του Ιδρύματος Ωνάση.



16 - 22 Απριλίου 2016

Το πρόγραμμα «Ο Καβάφης πάει σχολείο» πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από το Αρχείο Καβάφη και το τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.  Φέτος -και για δεύτερη συνεχή χρονιά-, το πρόγραμμα «Ο Καβάφης πάει σχολείο» ταξιδεύει στην ελληνική περιφέρεια, αυτή τη φορά με προορισμό την Άνδρο, φέρνοντας από τις 16 έως τις 22 Απριλίου μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού σε επαφή με το έργο του Αλεξανδρινού ποιητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου