Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΜΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ...Η ΜΟΣΑΝΤΟ ΉΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ...ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ!



ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχονται τα νέα μεταλλαγμένα!



Αφού είπαμε ξεκάθαρα "Όχι" στα μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, οι εταιρείες αγροχημικών όπως η Monsanto "μαγειρεύουν" έναν άλλο τρόπο να τα φέρουν πάλι στο πιάτο μας: τα νέα μεταλλαγμένα. Προσπαθούν να παρακάμψουν τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το επιχείρημα ότι οι νέοι
αυτοί οργανισμοί, που παράγονται με μία ποικιλία νέων τεχνικών, στην πραγματικότητα δεν είναι μεταλλαγμένοι. Αν οι εταιρείες τα καταφέρουν, θα καταλήξουν σύντομα στα χωράφια και στα πιάτα μας, χωρίς κανέναν έλεγχο ασφαλείας ή σήμανση. Χωρίς να έχουμε πια κανέναν τρόπο να τα σταματήσουμε. Στην πραγματικότητα, ούτε που θα το ξέρουμε!

Τι ισχύει για τα νέα μεταλλαγμένα;

Τα νέα μεταλλαγμένα δεν έχουν ξένο DNA μέσα τους. Όμως, παράγονται με τροποποίηση του DNA του ίδιου του οργανισμού, εισάγοντας γενετικό υλικό από ένα παρόμοιο είδος ή με αναπαραγωγή από τους αντίστοιχους οργανισμούς “παλιάς” τεχνολογίας. Αυτό δεν τα κάνει περισσότερο φυσικά και, όπως τα υπάρχοντα μεταλλαγμένα, μπορούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες ζημιές στο περιβάλλον και στην υγεία των ανθρώπων και των ζώων.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο

Υπόγραψε τώρα για να σταματήσεις τα νέα μεταλλαγμένα. Οι πολυεθνικές των μεταλλαγμένων, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, ασκούν ισχυρή πίεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην συμπεριλάβει τις νέες τεχνικές μεταλλαγμένων στους υπάρχοντες νόμους. Πρέπει να τις σταματήσουμε και να εξασφαλίσουμε ότι τα μεταλλαγμένα δεν θα μπουν στην Ευρώπη!
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΛΕΝΕ.... ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ; ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Στα μπακάλικα , στις λαϊκές ΕΛΕΓΧΕΤΕ αυτό που αγοράζετε. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

ΞΕΡΕΤΕ τι πάει να πει μετάλλαξη των φυσικων προϊόντων; θάνατος της φύσης και της υγείας!Εβραιοσιωνιστικο το κόλπο!.. Η σιωνιστική Μοσάντο... ήδη έχει εξαγοράσει την περίφημη πατάτα της ΝΑΞΟΥ! Κρατάει τους φυσικους σπόρους και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την μεταφύστευσή της... και κυκλοφορεί την μεταλλαγμένη πατάτα. Το ίδιο έχει γίνει και με το ελληνικό καλαμπόκι.... 
Κάτι χειρότερο: Η Μοσάντο σε λίγο καιρό θα ελέγχει ΟΛΑ τα γεωργικά προϊόντα. Έχει αποθηκεύσει του φυσικούς σπόρους στα αρχεία της... και για να φυτέψεις την επόμενη χρονιά θα αγοράζεις σπόρους (μεταλλαγμένους) από αυτήν: ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ!
Καταλαβαίνευε πως οι μπάσταρδοι-χθόνιοι του σιωνισμού έχουν φρακάρει την ανθρωπότητα; 

υπεγραψε:

Απαίτησε από τον Έλληνα αρμόδιο υπουργό  και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους υπουργούς, την πλήρη εφαρμογή ισχυρών νόμων που προστατεύουν την υγεία και το περιβάλλον από τα μεταλλαγμένα και δεν παρακάμπτουν τη νομοθεσία για χάρη του κέρδους που υπόσχονται οι μεγάλες πολυεθνικές.
ΤΟΝ ερεθισμό για το ρεπορτάζ αυτό τον είχαμε από:http://stamdamd.blogspot.gr/ 


 Στόχος: 50.000 | Μέχρι τώρα έχουν υπογράψει:

   
ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ 
 

Greenpeace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου