Παρασκευή 8 Απριλίου 2016


"ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ" Η ΕΣΗΕΑ!

Παλαιο φιλαράκι από το 1960...αλλά
ο άνθρωποςέχει δημοσιογραφικο
ΤΣΑΓΑΝΟ-
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ!
Και μπράβο στον ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΙΟ: 
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ σήμερα ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ  ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ! 

( Μωρέ μπορεί να έγινε και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ , αλλά οι παλαιοί δημοσιογράφοι είχαν ένα άλλο άρωμα…ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΊΤΕΣ  ,όπως αυτά τα χαζά του ΣΥΡΙΖΑ …που ουδέποτε θα γίνουν δημοσιογράφοι! ..)


ΣΗΜΕΙΩΜΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ 

ΑΓΓΕΛΙΔΗ, 

Αντιπροέδρου της Ε.Σ.Δ

Δήλωσε ο εκ των διαγραφέντων Άρης Πορτοσάλτε, (βλέπε τίτλο) αν κι εμείς επί έτη επισημαίνουμε το κατρακύλισμα του πρώτου δημοσιογραφικού ιστορικού Σωματείου της χώρας, αφ΄ ής στιγμής καπελώθηκε από 
πράκτορες-πεμπτοφαλαγγίτες  της αριστεράς. Η λαμπρή ιστορία της ΕΣΗΕΑ συνεχώς θα κατεδαφίζεται! Λυπηρόν!

Άλλη μια επιπολαιότητα της δραματικά πλέον αναξιόπιστης ΕΣΗΕΑ. Διέγραψε από τη λίστα των μελών της γνωστούς αγωνιζόμενους δημοσιογράφους.. επειδή λέει … ότι δεν άρεσαν οι θέσεις –κρίσεις τους σε θέματα πολιτικής στάσης!

Μπας και σε μας αρέσουν; ΄Όμως ο σεβασμός μας προς την άλλη άποψη είναι απέραντος.

Πρωτοφανής ηλιθιότητα. Κανείς δημοσιογράφος αλλά και απλός πολίτης δεν διώκεται για τις σκέψεις του, καλές, στραβές δεν έχει σημασία.

Βασικά εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις  με τη διαγραφή των συναδέλφων… ΄Ενας συλλογάκος είναι η ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!... ΄Όμως επειδή εδώ και χρόνια κάποια αριστερόπληκτα μπασταρδάκια κουμαντάρουν..(ειδικά οι αστείοι του ΣΥΡΙΖΑ)  την Ένωση αυτή την καταξευτιλίζουν σταθερά με τις αποκοτιές τους, στην υποβάθμιση του ρόλου της, ασεβούντες  χυδαία προς τους γίγαντες δημοσιογράφους που θεμελίωσαν την ΕΣΗΕΑ.


ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ο κατά φύση απείθαρχος δημοσιογράφος, δεν μπορεί να περνάει από ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ και δη επί θεμάτων έκφρασής του.

Δοθείσης ευκαιρίας με τα εξωφρενικά καμώματα της ΕΣΗΕΑ πρέπει να επισημάνουμε και μερικά άλλα που άπτονται και της δικής μας Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, που ως γνωστόν είναι απείρως πιο φιλελεύθερη και πρωτοποριακή.

ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΗ …ΣΥΓΧΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ….ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ!

Προ ημερών αναφερθήκαμε σε όσα ανεκδοτολογικά επισυνέβησαν στην Ερμιονίδα  ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΉ ΤΟΝ Δήμαρχο και τους λακέδες του.
Ο εν λόγω δημοτικός Άρχων , αλλά κι άλλοι συνάδελφοι του, ανά την επικράτεια αυθαιρετούν και πράττουν, όσα η αδαής  κεφαλή  τους προστάζει, περιφρονώντας την ισχυούσα Νομοθεσία. Συμπεριφέρονται ως σατραπίσκοι του στυλ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ!

***Στις μικρές δημοτικές κοινωνίες, σχεδόν οι πάντες γνωρίζονται μεταξύ τους…ΔΕΙΤΕ:
Κοντολογής χωρίς λόγο..δήμαρχοι κι άλλοι παρατρεχάμενοι τους,  δημιουργούν προβλήματα σε μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ στην ενάσκηση της δημοσιογραφικής –ενημερωτικής αποστολής τους. Ενίοτε τους κάνουν τη ζωή δύσκολη με τα ανεξέλεγκτα συμπλέγματά τους!

Παράδειγμα: Εμφανίζεται κάποιο μέλος της ΕΣΔ στο Δ.Σ. του όποιου Δήμου και δηλώνει δημοσιογράφος και πως δα θα βγάλει…π.χ. φωτογραφίες ή θα βιντεοσκοπήσει τη συνεδρίαση: Ο δήμαρχος και κάποια άλλα δημοτικά αρχόντια παθαίνουν …εγκεφαλικό! 

Και γιατί όχι όταν η κεφάλα τους είναι αδειανή;

--Από πού και που μωρέ είσαι δημοσιογράφος; Συνταξιούχος ψαράς δεν είσαι;
--Είμαι , λέει …Να και η δημοσιογραφική ταυτότητά μου!

Οι δημοτικοί άρχοντες παθαίνουν νέο εγκεφαλικό… Και φυσικά αρχίζουν να παραμιλάνε… Λένε ό,τι κουταμάρα τους κατέβει…

--Είσαι μέλος της ΕΣΗΕΑ; Ρωτάνε τα χαζά! ΄Όχι είμαι μέλος άλλη ΄Ενωσης. Ποιο το πρόβλημα;
Πολλαπλά τα εγκεφαλικά προβλήματα όσων υποδύονται τον συνοικιακό πολιτικό και θαρρούνε πως πιάσανε τον Πάππα από τους όρχεις του!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ:

Να το ξέρετε. Είπαμε ότι οι σατραπίσκοι της Τοπικής αυτοδιοίκησης πάσχουν από αγνωσία. … και η οποία τους καθοδηγεί σε σταθερή μαλάκυνση!

Η ενημέρωση σήμερα  πλειοψηφικά έχει πια περάσει στα χέρια των bloggers .. Οι περισσότεροι  είναι ψαράδες, κομμωτές, αρχιτέκτονες κι άλλοι επιστήμονες…που έχουν όμως το τάλαντο και της ΞΥΓΓΡΑΦΗΣ  και την αρετή να κάνουν καθημερινά  δημοσιογραφία στην πράξη. 

Δεν είναι φυσικά «επεγγελματίες, ΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ… Το βλέπετε καθημερινά από τις ιστοσελίδες τους … που διαβάζετε μονορούφι…Γιατί λοιπόν σκούζετε κι αμφισβητείτε την ιδιότητά τους;  

Θα ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΩΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕΤΕ!

Και κάτι άλλο που ξεφεύγει από το νιονιό σας!  ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος δεν γίνεται δημοσιογράφος… από ΠΤΥΧΙΟ! Καμιά Ένωση Συντακτών ( ουτε η ΕΣΗΕΑ ούτε η ΕΣΔ)  δεν μοιράζει πτυχία δημοσιογραφίας… Κανείς δημοσιογράφος δεν μπορεί να καυχηθεί ότι έγινε δημοσιογράφος …με πτυχίο! ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-
Απλά τον αφήνει να δέιξει τη δουλειά του! Κι αν αξίζει... δεν τον πιάνει κανείς! Οι συνοικιακοί πολιτικοί της πλάκας αυτή τη λεςπτομέρια την αγνοούν παχυλώς και ..ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ αναιδώς!

 Όποιος το τολμήσει, θα τον ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΩ εδώ και τώρα.  Κανείς σοβαρός διευθυντής-αρχισυντάκτης δεν ζητάει πτυχίο από υποψήφιο δημοσιογράφο!
Το καταλαβαίνετε μωρέ στουρνάρια ειδικά της Τοπικής αυτοδιοίκησης;

ΠΟΤΕ! ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ!

Ο αληθινός δημοσιογράφος… αποδεικνύει στην πράξη την επάρκεια του!  Είτε ήταν πριν ψαράς. είτε πλαισιέ... σερβιετώμ- μουνόπανων! Το καταλαβένετε μωρέ ΟΡΝΕΑ; 
Οι ερασιστέχνες ή μη μπλογκερς δινουν καθημερινά εξετάσεις για την ενημερωτική επάρκειά τους … Το ΔΕΙΧΝΟΥΝ! Αλλά ο χαλβάς δήμαρχος …προσποιείτε βλακωδώς ότι τους αγνοεί…Τους...λοιδωρεί…κ.λ.π.
Και ζητάει από τον ταλαντούχου πρώην ψαρά... ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! Αλήθεια ΡΕ δήμαρχε από ποια σπηλιά μας ξεφύτρωσες;
Σοβαρέψου... πια ΕΣΥ κι όσοι άλλοι όμοιοι σου θάλλουν εν Ελλάδι... 

Η Ε.ΣΔ. Απλά θα τους χορέψει στο ταψί…ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ.

Οι δραματικά-ΟΣΟΙ- τοπκοί άρχοντες-σατραπισκοι-εξουσιαστές- οφείλουν να σοβαρευτούν..αν και δεν υπάρχει καμιά …ένδειξη –έως στιγμής- ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στην κεντρική πολιτική σκηνή !!! θα παραμείνουν ΕΣΑΕΙ… ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

Θα επανέλθω φυσικά …με ΕΣΗΕΑ και ΕΡΜΙΟΝΙΔΕΣ… κ.λ.π. δημαρχειών!
Παρακράτησε η φαγούρα μαζί τους!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου