Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ..: Κάλεσαν να συμμετάσχει στην απεργία και η ΕΝΩΣΗ ΕΚΔΟΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, σύλλογος φόλα-φάντασμα με 24 μέλη !
___________________


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΣΗΕΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΔΕΛΤΑ!!!

Δημοσιογράφοι που δεν ακολούθησαν τις αποφάσεις της ΕΣΗΕΑ φαίνεται τελικά ότι ήταν οι νεκροί που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των έργων για την Εθνική Βιβλιοθήκη και τη Λυρική Σκηνή από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
_____________________________________________

΄Ετσι γιά μπούγιο..κάλεσαν κι ένα σωματείο φάντασμα και κυριολεκτικά φόλα, αφού τα 24- όλο κι όλο- μέλη του (!) είναι χωμένα μέχρι τα μπούνια στο Μεντιακό σύστημα!Τι δουλειά ΄'εχουν αυτοί με τους μερικαματιάρηδες δημοσιογράφους; 
Ξέχασαν όμως να καλέσουν την Ένωση Συντακτών Διαδικτύου με 2000 και πλέον μέλη...

΄Οχι δεν ξέχασαν οι φωστήρες συνδικαλισταράδες. Γνωρίζουν άριστα πως το αμμαρτωλό ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ δεν θα περάσει στο διαδίκτυο... (πλήν ίσως εκείνων  των BLOGGS που διευθύνονται από  γνωστά μεγαλοεκδοτικά συγκροτήματα ή και μεμονομένους επαγγελματίες δημοσιογράφους (π.χ... Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου, κι άλλοι τρεχαντήρηδες...) Εδώ ας βάλουν αγγελιόσημο. Αλλά δεν θα μπορέσουν να αγγίξουν τους άλλους μπλογκερς-ενημερωτές! Σε καμιά περίπτωση, όσα σατανικά κι αν σκαρφιστούν!

Συμπαριστάμεθα όμως στα δίκαια αιτήματά των εργαζομένων στον Τύπο... Διότι όντως ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι αυτός που πληρώνει το βαρύτερο  τιμημα από τις ηλιθιότητες των πολιτικάντηδων στα  6 χρόνια της φτιαχτής κρίσης.
Οι κυβερνήσεις της κρίσης ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ τα Ταμεία τους, που συμπτωματικά ήσαν όλα υγιεή κι αυτοσυντηρούμενα. ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ... Κι ήρθαν τώρα οι κάλοι της Αριστεράς, τύπου Κατρούγκαλου.. να τα ισοπεδώσουν... λόγω ισονομίας οι μπάσταρδοι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ!... 
 Πολλά μέλη της ΕΣΔ είναι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ...  άλλα αναγάστηκαν,λόγω κρίσης να κλείσουν ακόμη και  έντυπα-περιοδικά με πετυχημένη ιστορία 40 χρόνων!  

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΔ..ΚΗΡΥΞΑΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κι ΟΧΙ τα δημοσιογραφάκια της ΕΣΗΕΑ -ΠΟΕΣΥ...
Αυτό να μην το ξεχνάτε ... Επερχονται εξελίξεις!


 ΤΩΡΑ ΑΝ ΦΛΕΓΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ- ΦΟΛΑ ...ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ λινκ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΟΥΛΕΨΕΤΕ...  http://www.ened.gr/ 

θΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΣΑΣ... και θα καταλάβετε γιατί η ΕΣΔ και το σύνολο σχεδόν των μελών της δεν μετέχει-σταθερά πάντα-σε αναχρονιστικά καραγκιοζλίκια απεργιών.. στημένων: 

Υπάρχοντα Μέλη


Η ΕΝ.Ε.Δ απαριθμεί επί του παρόντος 24 μέλη, εκ των οποίων τα 14 από αυτά συμμετέχουν ως "Τακτικά Μέλη" και τα 10 ως "Συνδεδεμένοι εκδότες".
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.Ε.Δ:
Δημήτριος ΜάρηςΠρόεδρος του Δ.Σ.Θωμάς ΣιωζόπουλοςΑντιπρόεδρος του Δ.Σ.Δημήτριος ΗλιόπουλοςΤαμίας του Δ.Σ. και
Συμεών ΖέρβαςΜέλος του Δ.Σ.

Η Διοικητική ομάδα της ΕΝ.Ε.Δ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου