Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ... ΜΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ! ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΧΕΔΙΟ!


 
ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ, ΣΥΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ...ΤΣΙΡΛΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΣΟΪ! 

Μα τα λέμε... από το 2009. Δεν είμαστε προφήτες ασφαλώς.Χθες Δευτέρα κυκλοφόρησε   το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με ΟΔΗΓΟ ΕΠΙΒΙΣΩΣΗΣ... για τις απειλές που                                             αντιμετωπίζουμε ΟΛΟΙ μας.Περίπου σαν κι αυτόν που εμείς δημοσιεύουμε σταθερά σε       καθημερινη βάση... από την καραβέλλα του δικτύου μας  HELLASNEWS-AGENCY             (Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων), αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες μας. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ! ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!            

ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ παραμορφωμένου απο ξένες ιδεοληψίες   ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ-ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΗΣ " ΠΡΟΟΔΟΥ" ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;       




ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...ΔΕΛΤΙΟ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009! 

ΝΑΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1951

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΝΑΙ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ 1951 
H επιστροφή στο χρόνο (1951) άρχισε να τρέχει δραματικά κι αυτό πρέπει να το εμπεδώσουμε! Πισωγυρίσαμε και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια να βυζαντινολογούμε, πλην του ότι οφείλουμε να επιβιώσουμε. Οι πολιτικοί και οι οικονομολόγοι, παγκοσμίως ξώφλησαν δια παντός, αποδείχτηκαν οι επιστήμες τους ανεπαρκείς.Δημιουργήσαμε τη ΣΤΗΛΗ αυτή ώστε όλοι μαζί να παράξουμε ιδέες και λύσεις για να ξεφύγουμε με λιγότερα τραύματα από τον κυκλώνα που μας πλήττει. Έγκριτοι συνεργάτες μας, τακτικοί κι έκτατοι, αλλά κι εσύ αναγνώστη θα δίνουμε όλοι μαζί από τη θέση αυτή όλη την ικμάδα της φαντασίας μας, για να περισώσουμε ο,τι γίνεται να περισωθεί.Και το πρώτο που θέτουμε σαν πρόγευση είναι, ας πούμε, αυτό το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..Είναι εφικτό; Ο ΄Ελληνας στην πλειοψηφία του είναι φοβισμένος γι αυτό και γενικώς νομοταγής. Γι αυτό και ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις επέπιπταν ως κοράκια και τον ξεζούμιζαν. Σήμερα όμως μπορεί να αντισταθεί κατά των αλόγιστων ληστρικών επιθέσεων που υφίσταται από τους κρατικούς;. Ναι το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι μια κάποια λύση, όπως θα έλεγε και η Φρανσουάζ Σαγκάν.. Θα τα ξαναπούμε, επ΄αυτού ες αύριον..Στέλνετε μας και τις δικές σας ιδέες.. Στο έκτακτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ... θα παρελαύνουν όλα τα πρακτικά που έχουμε αυτή τη στιγμή ανάγκη.ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ...ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ..Εκεί τουλάχιστον δεν θα πεινάσετε...δεν θα τρώτε τις σάρκες σας, όπως έγινε (το 1940) ΚΑΙ Θ ξαναγινει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ατην Αθήνα και στις μεγαλουπόλεις! 


ΛΟΙΠΟΝ; Στείλε μας ιδέες σου για να επιβιώσει η φυλή των Ελλήνων.. Αν      μπορείς... Αν θέλεις.. Διαφορετικά θα σε συναντήσουμε στη ΚΟΛΑΣΗ που   έρχεται για την πατρίδα... Οι ΄Ελληνες κι η Ελλάς ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ κατά κράτος Γενική επίθεση!.. Το βλέπετε ... μας δουλεύουν, εκβιάζουν και μας                 περιγελούν! Τι άλλο θέλεις ...ρε ψευτόμαγκα του Ψυρρή για να καταλάβεις;  

ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ..ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ!


ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΘΑΣΕ... ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ...!                                     
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ.. ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!                

ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΟΣ & ΠΑΛΑΣΚΕΣΤο δίκτυο της Τράπεζας Τύπου έχει επισημάνει τον επερχόμενο όλεθρο, εδώ και 6 χρόνια, από την πρώτη μέρα που ξεμύτισε η κρίση , προσδιόριζε την επιστροφή μας στο 1951..Χαρακτηριστικό είναι το πιο κάτω προφητικό, που μονστράρει ακόμη πρωτοσέλιδα στα blog  του δικτύου, συνεχώς ! Φτάσαμε όμως σε κρίσιμη καμπή...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! Μετά τις αμερικανικές εκλογές, τώρα σε λίγες μέρες..Κι αμέσως μετά θα γίνουμε σκορποχώρι ..Περίπου κανίβαλοι! Δεν υπερβάλουμε , δεν κινδυνολογούμε. ΄Ολα είναι τεχνιέντως προκαθορισμένα. Οι πολιτικοί απέτυχαν... το ξέρετε και μόνο για το μαγαζάκι τους ενδιαφέρονται... Λόγω ...τέχνης εφικτού, οι μπάσταρδοι!Φύγετε τώρα...από τις μεγαλοπούλεις.  

Βάλτε τα κράνη σας κι αρπάξτε τ΄άρματα. Αυτό το καρεδάκι το βλέπετε εδώ τουλάχιστον έξι χρόνια ! Τα προλαλήσαμε όλα, τότε.. Χρειαζόμαστε ΔΡΑΣΗ άμεση... Βλέπουμε την επερχόμενη καταιγίδα, αλλά κουρνιάζουμε στη βόλεψη μας.Οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν όχι απλά ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ, αλλά κοινοί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Μας επέστρεψαν στο 1951, όπως γράψαμε ορθώς, προτού αρχίσουν οι περιπέτειες με τα μνημόνια! Και θα εξακολουθούμε πια να λουφάζουμε ακόμη;Φύγετε τώρα από τις μεγάλες πόλεις και πάτε στα χωριά.. Θα ανασάνετε ...Θα επιβιώσετε πια!.Τολμήστε.. Η Αθήνα είναι τάφος!
ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ...                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου