Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ναι μεν...αλλά ΠΡΩΤΟΙ είμαστε εμείς που ξεκινήσαμε το σαμποτάζ κατά Γερμανικών προϊόντων και μόλις πριν ένα μήνα ...κατεβάσαμε τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ... Ο ΄Ελληνας δεν συγκινηθηκε ... το παχύδερμο αυτό του καναπέ. Καλή η ένεργεια αλλά όταν επί 6 χρόνια πρωτοστατείς στο σαμποτάζ χωρίς να συγκινηθεί κανένας ...έ, κάτι συμβαίνει στο θλιβερό Βασίλειο της Ελλάδας... ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΎΝ...

ΣΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ! ΩΣ ΕΔΩ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!

Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (δείτε εδώαπλώνεται από...
την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσιέμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!
Και η πτώση των Ράιχ (Γερμανικών Αυτοκρατοριών) ξεκινά πάντα από την Ελλάδα! Και στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα στη Νέα Γερμανική Οικονομική Κατοχή, που θέλουν να εφαρμόσουν πρώτα στην "μισητή τους" από το 1940 - 41 Ελλάδα!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ #BoycottGermany
Ήδη κάνει θραύση στο twitter το νέο hastag#BoycottGermany που είναι σήμερα πρώτο στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, καθώς και πολλοί Γερμανοί, Ευρωπαίοι και Ομογενείς, ζητούν να σταματήσουν τον Σόιμπλε και το άσπλαχνο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ! Ζητούν να σώσουν την Ελλάδα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ
Ανεβάστε στο twitter σας, στο facebook, στα e-mail, στα blog, στα site, παντού, τις αφίσες του Μποϊκοτάζ που σχεδίασε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και στείλτε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!

Δεν ξαναγοράζουμε Γερμανικά Προϊόντα για 4 αμείλικτες εβδομάδες που θα γονατίσουν το Βερολίνο! 
Ούτε κάνουμε κλικ σε σχετικές Γερμανικές Διαφημίσεις που μπαίνουν αυτόματα σε πολλές περιπτώσεις στο διαδίκτυο!

Το Βερολίνο, η Γερμανική Κυβέρνηση και ο Σόιμπλε κήρυξαν Πόλεμο Δουλείας και Ατίμωσης στην Ελλάδα!

Και σαν Έλληνες πολεμούμε! Αρχικά με τρομερή δύναμη του καταναλωτή! Χτυπώντας το Ράιχ στην αχίλλειο πτέρνα του: την Οικονομία και τις Εξαγωγές!

Καλή Νίκη
Καλή Λευτεριά
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
 for facebook cover

εξώφυλλο για το facebook

Δείτε το πρωτογενές άρθρο μας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου