Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Η ...ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

NA ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ... ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ SKY και στον ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ!


ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ
Η απεργία των δημοσιογράφων που κήρυξαν οι πεμπτοφαλαγγίτες του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις ενώσεις των δημοσιογραφικών Σωματείων..μας ενθουσιάσιάζει και συνιστούμε να την κρατήσουν όσο κρατάει η ιδεοληπτική πατριωτική καύλα τους!
Ποτέ δεν λαμβάναμε στα σοβαρά τα χαζά τους. Πως να πάρεις στα σοβαρά υποκείμενα εκ του πουθενά, που δεν τους γνωρίζει ούτε η θείτσα τους και ξάφνου ποιούν τον ηγέτη -ΝΤΑΒΑΤΖΗ του Τύπου;
Τέλος πάντων εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι. Διότι τις μέρες αυτές της άνοης κι άνοστης απεργίας να παρακολουθούμε το ραδιόφωτο του sky, που είναι κυριολεκτικά μια όαση  πνευματικής απόλαυσης.

Σήμερα, λόγω απεργίας μεταδίδει ο σταθμός παλαιότερα σπουδαία ραδιοφωνικά ντοκυμαντέρ για την ιστορία του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ενός σπουδαίου ΄Ελληνα και έντιμου κομμουνιστή, βασικά ελεύθερου ανθρώπου.Απόλαυση. Η εκπομπή συνεχίζεται κι αυτή τη στιγμή... Προλάβαιτε... Αξίζει τον κόπο. Την εκπομπή-συνεντεύξεις... επιμελείται ο καλός Γιώργος Μαλούχος...
Στις προηγούμενες ημέρες απεργίας έδινε ρεσιτάλ ο ΄Αρης Πορτοσάλτε -ΕΊΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ- με τις έρευνές του για τα αρχαία μας... (Ακρόπολη, Μυκήνες κ.λ.π)... έως και την κουζίνα των Αρχαίων & Βυζαντινών...μας παρουσίασε Σκέτη μυσταγωγία πνευματική. Να γιστί ευχόμαστε ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ η απεργία ... για να απολαμβάνουμε τα γνωστικά σεμινάρια του ΣΚΑΙ!... εν αντιθέσει με τον REAL FM του ωραιοπαθούς Ν. Χατζηνικολάου... που βάζει τραγουδάκια ... αχταρμά και σπανίως ελληνικά και δη ...δημοτικά κατά τη διάρκεια της απεργίας! 
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ SKY... του πρώην Κόσκωτα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου