Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΛΩΝΙΟΙΣ! (όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας;)


Θα παραλύσει η χώρα λένε.. Από ποιούς; Από παραλυμένους Πανέλληνες.. Μα το πόσο μάγκες είμαστε αποδεικνύεται, λίγο πιο κάτω από την έρευνα του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.. που λέει ότι οι ΄Ελληνες δεν θέλουν να κάνουν σαμποτάζ στα Γερμανικά Προϊόντα... Σήμερα σε ποιόν κάνουν σαμποτάζ, όταν αδιαφορούν για τους Γερμαναράδες;
______________________________________________


ΕΡΕΥΝΑ: DIPLOMATIC OBSERVER


 
ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΡΩΝ ΔΕΝ...ΑΠΟΔΙΔΕΙ!
ΘΑΨΤΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ!

Σε εκτενεστάτη έρευνα που διεξήγε ο DIPLOMATIC OBSERVER σχετικά με την εκστρατεία σαμποταρίσματος των Γερμανικών προϊόντων, που κήρυξαν διάφοροι φορείς και ειδικά εφημερίδες και ιστοσελίδες. οι ΄Ελληνες δεν ανταποκρίθηκαν και σε καμιά περίπτωση δεν έθιξαν τον τζίρο των γερμανικών προϊόντων που γίνεται στην Ελλάδα, πλην ελαχίστων ασημάντων εξαιρέσεων, που δεν επηρεάζουν την γενικότερη εικόνα. Αντίθετα έχουν επισημανθεί περιστατικά αύξησης σε καταναλωτικά αγαθά Γερμανικής προέλευσης.
Παρά τη δυσφορία -έως θυμού- των Ελλήνων για την ανθελληνική στάση των Γερμανών και δη για τους πολιτικούς τους Μέρκελ-Σόϊμπλε παρατηρείται μια εκπληκτική αδράνεια ως προς την οφειλόμενη "τιμωρία". Οι σύγχρονοι ΄Ελληνες δεν έδειξαν να συγκινούνται για την εκστρατεία, η οποία εξάλλου δεν έλαβε ποτέ μαζική διάσταση. Συνέχισαν τις παλαιές τους συνήθειες. Το λεγόμενο ελληνικό φιλότιμο παρέμεινε εν υπνώσει. Τα αίτια είναι πολλά, εν εκ των οποίων πρέπει να αποδοθεί στην εμφανή αλλοίωση του χαρακτήρα-συμπεριφορά του και το δεύτερο αφορά  πρακτικούς λόγους (α-συνήθειες και β- προσφορότερες τιμές στα Γερμανικά αγαθά). 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: "ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΡΩΣΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ"! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!

Αξιωματούχοι της Μόσχας προειδοποιούν την Τουρκία ότι αν υπάρξει έστω και ένας Ρώσος στρατιωτικός νεκρός στη Συρία από τα πυρά του...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ...ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ; ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΑ!

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΤ: "ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ"!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!

«Επειδή έχεις ωραίο μουτράκι, με ένα μακιγιάζ, μπορεί να είσαι χρήσιμη...

στο σχεδιαζόμενο δελτίο στις 6:00 το πρωί. Αν δεν υπακούσεις σε αυτά που σου λέμε δεν ξέρεις τι έχεις να πάθεις».
Αυτό φέρεται να είπε η ΕΡΤ στη δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου σύμφωνα με όσα υποστηρίζει  ο δικηγόρος της Μ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος συνεχίζει τον «πόλεμο» των ανακοινώσεων με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Μέσω του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου δίνει την απάντησή της στην ανακοίνωση της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας μια απίστευτη φράση που της είπε στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης.
Στην απάντηση της παρουσιάστριας αναφέρονται τα εξής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου