Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΡΑ!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην ΚΩ: Εξοργισμένοι οι κάτοικοι - Δεν θέλουν τα hotspots!


Δεύτερη ημέρα έντασης στην Κω, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για τη δημιουργία hotspot στο νησί τους - Νέα επεισόδια με τα ΜΑΤ - Μία σύλληψη

Το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία hotspot στην Κω, συγκεντρώθηκαν στο Πύλι, έκλεισαν με βράχους και έβαλαν φωτιές στο δρόμο προς το στρατόπεδο, λίγο πάνω από τη λίμνη.

ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ...ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ!

Η πρώτη φορά… Αριστερού βολέματος καλά κρατεί, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας επιβράβευσε (και) τον παιδικό φίλο και «σύντροφο» με τον οποίο ξεσήκωσαν το μαθητικό κόσμο στις καταλήψεις της περιόδου 1990-1992!

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!.. ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΌΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΡΤ, αποκατασταθείς ο ίδιος, ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!



Περάστε ανοίξαμε…φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φίλους και συγγενείς, που από την μια μέρα στην άλλη διορίζονται σε θέσεις μετακλητών υπάλληλων σε γραφεία υπουργών, υφυπουργών της κυβέρνησης.
Μετά από τους διορισμούς από το Αλέξη Τσίπρα , τον γνωστό «ράπερ« στην θέση του  γραμματεα της νεολαίας του κόμματος , σειρά πήρε ο Διευθυντής του ρ/σ στο «Κόκκινο» δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης ο οποίος διόρισε σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα δυο μέλη της οικογένειας του.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ!

ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ!

Η Ευρώπη έχει λάβει τις αποφάσεις της: οι λαθρομετανάστες θα εγκλωβίζονται όλοι στην Ελλάδα. Οι χώρες της ΕΕ με τη στήριξη της Γερμανίας θα σφραγίσουν τα σύνορά τους (ήδη στα Σκόπια στέλνεται...

Να κάτι τέτοια κάνουν και τους λένε φασίστες,ναζιστές. Τόσο η Χ.Α. όσο και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά είναι εκτός χρόνου και πραγματικότητας. Δεν έχουν τίποτε δικό τους να καταθέσουν...Λειτουργούν με πλάνα βρυκολάκων: του Χίτλερ και του Στάλιν αντιστοίχως!

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Η συγκέντρωση για τα Ίμια πλασάρεται από τη ναζιστική οργάνωση ως εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες αξιωματικούς στον παρ’ ολίγο πόλεμο...με την Τουρκία. Στην πραγματικότητα, η 30η Γενάρη αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για μια ναζιστική φιέστα, με διεθνείς μάλιστα συμμετοχές. Ίσως το γεγονός ότι την ίδια μέρα οι εθνικοσοσιαλιστές όπου γης γιορτάζουν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933 να παίζει κι αυτό τον ρόλο του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου