Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΡΩΣΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ -ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ- ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!

Ρώσος δημοσιογράφος κατευθύνθηκε στα σύνορα της Τουρκίας και τράβηξε ένα βίντεο το οποίο δείχνει την αλήθεια για τα σχέδια των Τούρκων....

Σε απόσταση 25 χλμ. από τα σύνορα ο Ρώσος κατέγραψε τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τούρκων με πυροβόλα κατά κατοικήσιμων κουρδικών περιοχών! Δείχνει μάλιστα τις καταστροφές στα μέρη αυτά ότι οι βομβαρδισμοί των Τούρκων προέρχονται από ρουκετοβόλα-οβιδοβόλα τύπου Τ-155 τα οποία παρέλαβαν από τους Γερμανούς! Γεγονός που αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία μεταξύ τους.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν στην κάμερα και αναλύουν την κατάσταση λέγοντας ότι οι ίδιοι δεν έχουν καθόλου στρατό, είναι εντελώς άμαχοι αλλά παρ’ όλα αυτά δέχονται συνεχώς τα πυρά των Τούρκων.

Στη συνέχεια ο Ρώσος πάει κοντά στα σύνορα με την Τουρκία να εποπτεύσει την άλλη πλευρά των συνόρων. Απέναντι είναι το τουρκικό χωριό Azibach. Από εκεί οι Τούρκοι βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό.

Δείχνει τις θέσεις των Τούρκων σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τα σύνορα. Φαίνονται τουρκικά άρματα μάχης και οβιδοβόλα. Κάθε δέκα λεπτά ρίχνουν και μια βολή στο συριακό έδαφος.

Κάπου εδώ πλησιάζει και η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης.
Στο χωριό Μπαμπ Ας-Σαλτζιάμ βρίσκονται Ισλαμιστές. Διακρίνονται τουρκικά φορτηγά να προμηθεύουν και να εφοδιάζουν με όπλα τους τζιχαντιστές με σκοπό εκείνοι να πολεμήσουν τους άμαχους Σύριους και Κούρδους. Φαίνεται εκεί ξεκάθαρα η σημαία του ISIS.

Στη συνέχεια αποκαλύπτει και ξεσκεπάζει το μεγάλο ψέμα που διέδιδαν οι Τούρκοι ότι δήθεν οι Ρώσοι βομβάρδισαν ένα νοσοκομείο. Μιλούν αυτόπτες μάρτυρες που αποκαλύπτουν την αλήθεια.  Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι και οι Τζιχαντιστές βομβάρδισαν το νοσοκομείο με πολλούς νεκρούς και τραυματίες για να το αποδώσουν στα ρωσικά βομβαρδιστικά.

Ξεσκεπάζονται λοιπόν όλα τα ψέμματα που διέδιδαν τουρκικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Η συνεργασία των Τούρκων με τους Ισλαμιστές καλά κρατεί…
voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου