Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ... ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΘ΄ΟΛΟ ΤΟ 24/ΩΡΟ! 

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ! ΑΠΛΑ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!


ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
 Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>: Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγία-ΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: ΣΤΟ PAY ROLL ΤΗΣ ΝΔ, ΜΙΣΘΟΣ 18.450 € ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΑΥΡΙΚΟ!

Με μία τεράστια αποκάλυψη που θα συζητηθεί....κυκλοφορούν στα περίπτερα όλης της χώρας τα Παραπολιτικά, από χθες Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Έγγραφο -φωτιά αποκαλύπτει πως ο Τάκης Μαυρίκος ήταν στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά , με το αστρονομικό ποσό των 18.450 ευρώ το μήνα. Ένα θέμα που ήδη προκαλεί έντονες συζητήσεις και πολλά ερωτηματικά για τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το κύκλωμα των εκβιαστών.
Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που απαιτεί απαντήσεις από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά , αλλά και από τον νυν πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, που ηγείται τώρα του μεγάλου κόμματος της κεντροδεξιάς!κά που κυκλοφορούν στα περίπτερα όλης της χώρας.
parapolitika.gr

ΕΠΙΔΗΜΙΑΚΗ "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΥΦΟΣ, ΧΟΛΕΡΑ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Κανένα κανάλι δεν μιλάει για όλα αυτά. Καμία κυβέρνηση ή βολευτής δεν λέει τίποτα. Οι άθλιοι Τσίπρας-Καμμένος το ρίχνουν στο...φιλότιμο του Έλληνα και το χριστιανικό του καθήκον, χωρίς να λένε λέξη για την επιδημιακή "βόμβα" που φέρνουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες. Δείτε τι μας λέει για το θέμα ο "Ανδρόνικος":

Το διακύβευμα (με την έννοια του ρίσκου) που ''παίζει'' η Ελλάδα με την...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου