Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ME AΦΟΡΜΗ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΓΆΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ BLOGS!

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOGGING!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Στις 7 Ιανουαρίου λάβαμε από μαχητικό μέλος της Ε.Σ.Δ. το ακόλουθο ΕΠΕΙΓΟΝ Μήνυμα:

“Ήρθε στον χώρο μου φίλος (είχα να τον δω χρόνια) μαζί με τη γυναίκα του, που είναι Γερμανίδα. Μου είπανε και οι δύο: "Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα είναι ό,τι γινότανε στην Ανατολική Γερμανία. Μετατρέπουν την Ελλάδα σε Ανατολική Γερμανία. Φασισμός! Και πρόσεχε, θα σε τελειώσουν γρήγορα επειδή είσαι αθυρόστομος και δεν σταματάς να τα λες έξω από τα δόντια. Περίμενε και θα δεις τι θα γίνει σε λίγο με τα κανάλια. Όλα θα μαλακώσουν με την κυβέρνηση και θα ρίξουν όλους τους αντιπολιτευτικούς τόνους. Όσοι επιμένουν να είναι ανυπάκουοι θα τους...τελειώσουν. Και έχουν πολλούς τρόπους, ακόμη και να σε βάλουν φυλακή χωρίς να το καταλάβεις"!!! 
Τι έχεις να πεις;...μας ρώτησε το μέλος της ΕΣΔ!

Είπαμε τηλεφωνικά τις εκτιμήσεις μας στον συνεργάτη μας. Του είπαμε ότι είμαστε  γνώστες κάποιων ηλιθίων κινήσεων της Κυβέρνησης και κυρίως εις ότι αφορά στη λειτουργία της ελευθερολαλιάς στο διαδίκτυο…

Και φάνηκε ήδη από προχθές ότι λόγω μποπλσεβίκικης ιδεοληψίας οι κυβερνώντες έχουν συγκεκριμένο πλάνο ελέγχου φασιστικά των bloggers…που τους είναι τόσον ενοχλητικοί.

Κρατήσαμε το επείγον μήνυμα στα υπ΄οψιν . Καί σήμερα διαπιστώνουμε την απόλυτη-ακρίβεια των ισχυρισμών του ΄Ελληνα της Γερμανίας. Πού τα ήξερε αυτά, ένας απλός εργαζόμενος σε φάμπρικα της Γερμανίας; ΄Η μήπως δεν είναι και τοσον απλός…εργαζόμενος; Είπε τα πάντα ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΡΕΧΟΥΝ αυτή τη στιγμή!Και τα είπε προκειμένου να διαφυλάξει τον παλαιό του φίλο στην Αθήνα.. Προφητεία; ΄Οχι βέβαια. Συγκλονιστική γνώση επί λεπτομερειών μάλιστα…

Σχετικώς με τα διατρέχοντα σε βάρος της ελευθεροτυπίας στο διαδίκτυο εντός της ημέρας Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου