Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝΗΓΑΓΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΔΟΓΜΑ!

    ΣΠΕΙΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ!
    ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:Οι κατσαπλιαδες της ενημέρωσης!ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!

    ΕΡΕΥΝΑ:ΟΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΒLOGS-ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ! 
    'Αυτός που θέλει λεύτερα να λαλεί δεν μπορεί να είναι κουκουλοφόρος...Η ελευθερία του λόγου είναι προσωπική ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ κατάκτηση των δημοσιογράφων και την κατέκτησαν με αγώνες και επώνυμα. Ούτε οι στρατηγοί, ούτε οι πολιτικοί,ούτε φυσικά τα αστεία κουμάσια οι bloggers!' (Από τα μαθήματα Δημοσιογραφίας της ΕΣΔ)

    Σεβαστή η ANΩNYMIA αλλά  ΌΧΙ ΚΙ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ της πλάκας... ΠΟΥ αμολάει τις  πορδές του και στρίβει στο πρώτο στενάκι και μην είδατε τον Παναγή! Για ποια ελευθερία του λόγου θα μιλάμε όταν  από μόνοι τους οι ανώνυμοι μπλογκερς  αυτοστραγγαλίζονται; Ασεβούν προς τον εαυτό τους και τους άλλους. Γιατί; Διότι πολύ απλά  τελούν εν συγχίσει νοητική. Είναι από φύση τους δειλά ανθρωπάκια που φοβούνται ακόμη και τη δική τους σκέψη.Σκιάζονται! Δεν έχουν μπατζάκια! Με άλλα λόγια είναι από φύση τους τσιρλιάρηδες. Και την τσίρλα τους πασχίζουν να την αναγάγουν σε φιλοσοφία και δικαίωμα...Είναι φρούτο που ανθεί στη γλάστρα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. Προ ιντερνετ ζούσαν στην καταχνιά της αφόρητης ανυπαρξίας τους. 

    ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...ΑΝΟΗΣΙΑ:


    ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ:

    "Αναγνωρίζουμε πολλά από όσα λέτε ,αλλά εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι ούτε θέλουμε να είμαστε στα καλουπια κάποιας δεοντολογίας που άλλοι επιβάλουν ,δεν προσβάλουμε κανέναν ,θέλουμε να λέμε με "κουκούλα" την άποψη μας και αν χρειαστεί θα σιωπήσουμε...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! θέλουμε να παραμείνουμε όπως ξεκινήσαμε ,ενταγμένοι στην συνείδησή μας , σε κανέναν «κερατά» που θα μας ορίσει τα πως και τα γιατί! Θέλουμε να εμπαίζουμε το οργανωμένο σύστημα τους και τα λεγόμενα πνευματικά δικαιώματά τους …Μας γνωρίζουν ναι ή όχι μας είναι αδιάφορο.. εμείς όμως δεν θα δώσουμε εκούσια τον εαυτό μας ,τουλάχιστον τώρα έτσι σκεφτόμαστε τα 10 τελευταία ολόκληρα χρόνια..
    Μετα τιμής
    Τρελογιάννης "

    ΒΑΣΙΚΑ...ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ απ΄όποια πλευρά να τους αναλύσεις!

    Δείτε μερικά καμώματα των ερασιτεχνών κουκυκουλοφόρων που παριστάνουν και τον ενημερωτή την ώρα που δεν σκαμπάζουν ουδέν από Τύπο και ενημέρωση! Και τους ανεχόσαστε.. Δηλώνουν πως δεν είναι δημοσιογράφοι...αλλά κάνουν τον δημοσιογράφο στα κλέφτικα! Αχταρμάς υπόθεση!

    1) Πριν τρία περίπου χρόνια η ιστοσελίδα αυτή είχε φιλοξενήσει μια ανακοίνωση των Ποντιακών Σωματείων αποκαλύπτοντας συνάμα ότι η ανιστόρητη ΡΕΠΟΥΣΗ κυκλοφορεί με τουρκικό διαβατήριο. 
    2) Τρία κουκουλοφόρα μπλογκς  το ΦΙΛΟΝΟΗκαι http://thesecretrealtruth.blogspot.com και το παρδαλό ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ
    έκριναν να μας επιτεθούν, όπως θα δείτε πιο κάτω και προσωπικώς κατά του Απ.Βραχιολίδη, στηλιτεύοντας τον με απίστευτους χαρακτηρισμούς και θεωρώντας τον ως πλαστογράφο του διαβατηρίου !!!.. Τρελά πράματα. Τι δουλειά έχει ο Βραχιολίδης με εμάς που κάναμε το ρεπορτάζ που ενόχλησε τα... φιλελληνικά των πεμπτοφαλαγγιτών αυτών; 
    Γνωρίζουν οι αναγνώστες μας πως ο Βραχιολίδης κατά καιρούς-αργά και που- δημοσιοποιεί κάποια κείμενά του από  τη θέση αυτή ..αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας αυτής.
    *** Το θέμα ήταν η τουρκολάγνος και παραχαράκτρια της ιστορίας μας, ΡΕΠΟΥΣΗ που ψευδώνυμα παριστάνει την ιστορικό ενώ είναι απλά καθηγήτρια Γαλλικής φιλολογίας!
     Και χωρίς λόγο ανακάτεψαν τον Βραχιολίδη που υβρίζουν ασύστολα κι ο άνθρωπος ξύνει την άτριχο κεφαλή του!

    Τα μπλογκς αυτά κι άλλα της γιάφκας των ανωνύμων που έχει στηθεί στο διαδίκτυο από τα τραυματικά αυτά άτομα... που ισχυρίζονται ότι παρέχουν αντικειμενική ενημέρωση κάνανε, στο συγκεκριμένο θέμα και την εξής πουστιά, σχεδόν αδιανόητη για επαγγελματία δημοσιογράφο.
    Σκόπιμα και εν ψυχρώ ΑΠΟΚΡΎΠΤΟΥΝ  τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ που κάναμε εμείς προ 3 ετών! ...ΠΑΡΆ ΤΟΥ ΌΤΙ .. αντιγράφουν φωτογραφικά την ιστοσελίδα μας! Και όλως παραδόξως  τα βάζουν ανεκδοτολογικά με τον Βραχιολίδη!

    Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι ο Βραχιολίδης είναι ο πρώτος και ο μόνος που από το 2004 ξεσκεπάζει τους κουκουλοφόρους bloggers που χωρίς νοητικά και γνωστικά εφόδια υποδύονται τον δημοσιογράφο... το οποίον γενικώς και βλακωδώς λοιδωρούν ..ισχυριζόμενοι μέσα στην απύθμενη, άπατη φαιδρότητά τους... πως δα αυτοί είναι πια... υπεύθυνοι ενημέρωσης του λαού και όχι ο δημοσιογράφος .."ο αλήτης και ρουφιάνος"... Για να κατανοήσετε την ασθένεια των τύπων αυτών, αναζητείστε στις ιστοσελίδες τους τις κοτσάνες που εκπέμπουν...ΕΙΜΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
    Με κάτι τέτοια και άλλα φρενοβλαβή, που πολεμάει αγρίως ο Βραχιολίδης... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι παρά τις μάχες που έδωσε εξακολουθούν να υπάρχουν κουκουλοφόροι στο διαδίκτυο!   Είναι σαν τη νοσοκόμα που επιχειρεί να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις!
    Πρόκειται για κοινή αλητεία! Και μάλιστα ιδεοληπτική αλητεία!


    Δείτε ένα μικρό δείγμα της κουκουλοφόρου γραφής τους!  Επιτίθενται κατά Βραχιολίδη περιθάλπωντας την παραχαράκτρια της ιστορίας ΡΕΠΟΥΣΗ! 





ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η...ΡΕΠΟΥΣΗ...
ΠΟΥ ΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ...ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΝΔΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ -ΤΟΥΡΚΩΝ ή όπως διάολο λέγονται ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ...ΠΡΟΣ ...κουφόν και ...προοδευτικόν ΚΟΥΒΕΛΗ! 
 

Τελειωμένη πολιτικά η ΔΗΜ.ΑΡ. Στις εκλογές, ο Κουβέλης δεν θα βρεί ούτε την ψήφο του στην κάλπη..

Αποσιωπούν οι αντικειμενικοί της ...ενημέρωσης τα αληθινά στοιχεία του δικού μας ρεπορτάζ (φωτο άνω... δική τους) 

Γράφουν τα ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:

"Πάει πολύ να ασχολούμαστε με την εν λόγω Φιλόλογο-Ιστορικό!!!! (άλλωστε στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι) για τα όσα κατά καιρούς γελοία δημοσιεύει και υποστηρίζει περί της Γενοκτονίας όχι μόνο...
των Ποντίων, αλλά και ολοκλήρου του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και Θράκης.
Εις στο λεξικόν υπάρχουνε δύο λέξεις, Κερκόπορτα και Εφιάλτης.
Της τα αφιερώνουμε ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων διότι την περιγράφουν απόλυτα.
Γνωστά είναι και τα αποτελέσματα της Κερκόπορτας και το τέλος του Εφιάλτη.
Κυρία Ρεπούση δεν σας αρμόζει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και για εμάς είστε το άλλον άκρον το αντίθετο δηλαδή άκρον της Χρυσής Αυγής.
Αξιοσέβαστε κ. Κουβέλη ανακαλέστε την εις την τάξιν. Αδικεί και εσάς και τον κόσμο σας. Είναι κρίμα το τεράστιο έργο που επιτελείτε κ. Κουβέλη με δηλώσεις τύπου Ρεπούση, να μας ωθήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία μας να προβούμε σε ενέργειες που ποτέ δεν θα ήθελαν ακόμη και τα μέλη των Σωματείων μας που ανήκουν στη ΔΗΜ.ΑΡ.
Κύριε Κουβέλη η παρούσα επιστολή αποτελεί ταυτοχρόνως και έκκληση.
Μαζέψτε την, γιατί φωνή λαού οργή κάλπης.
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Αποστολίδης
Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω


ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΤΟΦΟΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ BLOGGING ΓΡΑΦΕΙ:


    Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει …τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;

    6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ «ΣΙΓΜΑ»
    Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

    Είναι αγράμματος, (ο βραχιολίδης) είναι ψεύτης, είναι βλάκας και με το που κυκλοφόρησε την μαϊμουδιά με το photoshop έλαβε ….476 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

    Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει ...τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;1

    Μία κοινοποίηση ανά λεπτό της ώρας. 
    Οι ηλίθιοι αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία ανάμεσά μας, γι’ αυτό και η Κοκκινοσκουφίτσα θα είναι πάντα πρώτη σε πωλήσεις!!!
    Ο βραχυκυκλωμένος εγκέφαλος των ανθρώπων δεν είναι πλέον σε θέση να διακρίνει το λογικό από το παράλογο.
    Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει ΠΟΙΟΣ το λέει και ΠΟΥ βρήκε την πληροφορία. 


    Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει ...τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;2
    Πως γίνεται δηλαδή ένας ανορθόγραφος ανύπαρκτος σαχλαμάρας να διαθέτει σε αποκλειστικότητα την φωτογραφία από το διαβατήριο της Ρεπούση;
    Η πηγή της μαϊμουδιάς, είναι ένας Απόστολος. Βραχιολίδης, που πουλάει και μαθήματα δημοσιογραφίας (!) με 500 ευρώ μόνον, μέσω …email. Και κοπανάνε την επίμαχη  σελίδα μας (κάτω): 


    Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει ...τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;3
     
    Για να καταλάβετε την ασχετοσύνη των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα ανώνυμα μπλογκς ρωτάνε χαζομάρες.. Δηλαδή ένας αγράμματος ελεγκτής διαβατηρίων δεν μπορεί να έχει την αποκλειστικότητα; Γιατί ρε τραχανάδες μαϊμουδιά; Δεν έχει τουρκικό διαβατήριο η μανδάμ; Γιατί δεν ζητάτε διάψευσή της και σχοινοβατείτε; Η ιστοσελίδα ΗΝΑ ( Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων) έβγαλε μια ανακοίνωση των Ποντιακών Σωματείων, χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες περί αποκλειστικότητας.. (ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ)  Καλά τον "σαχλαμάρα" Βραχιολίδη γιατί τον εμπλέκεται; Από πού ρε τρεχαντήρηδες βγαίνει ότι αυτός είναι ο "δραστης της μαϊμουδιάς"; Από πού βγαίνει ότι αυτός έχει σχέση με την ιαστοσελίδα; Ο ασχετος περί ενημέρωσης ευκαιριακός μπλογκερ του τίποτα κάνει και την ερώτηση: Από που βρήκε την πληροφορία για το διαβατήριο της Ρεπούση; 
      --Από το βρακί της Χάϊδως Ρε Πανάσχετε, που λάθρα υποδύεσαι τον ενημερωτή... 
    Ακου να ρωτάνε που βρίσκει τις πληροφορίες του ο δημοσιογράφος!!Κι αυτά τα κοθόνια τα ανώνυμα, μιλάνε για ελευθερία του λόγου προασπιζόμενοι την τύφλα τους στην ενημέρωση του κοινού... Ναί μιλάνε και για τη δημοσιογραφία των πολιτών! ΤΟΥΡΛΟΥ ΦΑΝΙΦΑΤΟΥΡΑ!
    Εφιαλτικές καταστάσεις έχουν φυτρώσει στο διαδίκτυο από ανώριμα και τραυματικά άτομα. Τώρα γιατί στοχεύουν τον Βραχιολίδη ..ενώ το θέμα είναι η Ρεπούση... την οποία προασπίζονται ... είναι μυστήριο. ΄Ισως όχι τόσο μεγάλο, αφού ο Βραχιολίδης υπήρξε ο μόνος πρωταγωνιστής στην πάταξη και εξάφανιση (περίοδος 2004-2009) σε μεγάλο βαθμό των ανοήτων που μέσα από τα γρανάζια της κλόπυ-πάστ ενημέρωσης ονειρεύονταν ως Δον Κιχώτες ...να θάψουν τη δημοσιογραφία! Φαίνεται ότι το καρκίνωμα του ανώνυμου και θρασύδειλου blogging είναι βαθύ, αφού μάλιστα τα τσογλάνια αυτά έχουν συνασπιστεί σε ομαδούλες διάφορες που αλληλουποστηρίζονται και αλληλοαναπαράγονται.. ώστε ακόμη και να εμφανίζουν μεγάλη επισκεψιμότητατα στα μπογκς. τους.. ενώ κανείς δεν παίρνει χαμπάρι τι γράφουν ( ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ είναι κλόπυ πάστ) .Γι αυτό μιλάμε για σπείρα-γιάφκα κουκουλοφόρων που ανώνυμα υποδύονται τον  δημοσιογράφο-ενημερωτή, αλωνίζοντας πεμπτοφαλαγγίτικα στο διαδίκτυο! 
    Φαντασθείτε τό πόσο μεγάλη επισκεψιμότητα κι απήχηση έχουν είναι ότι  εμείς το δημοσίευμα τους για μας... το μυριστήκαμε μόλις πριν μερικές μέρες!! Αν είχαν απήχηση αναγνωστική... οι πολλαπλώς αυτοί πλαστογράφοι και εικονικοί...ψευτοενημερωτές ..θα είχαν πέσει σύννεφο τα τηλεφωνήματα!. Χρειάστηκε να περάσουν 3 χρόνια για να μας το σφυρίξουν φίλοι... 

    ΣΗΜΕΙΏΣΤΕ ΔΕ πως  ο όρος ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΙΚΤΥΟΥ "θεσπήστηκε" το πρώτον από τον Βραχιολίδη!   Αλλά η παρακάτω εικόνα αποτελεί και την απάντηση στους περίεργους  χακτηρισμούς που φορτώνουν στον Βραχιολίδη. Είναι η σελίδαwww.pressliberty.wordpress.com, σκέτος ΥΜΝΟΣ για το τίποτα ...που αντιπροσωπεύει ένας εκ των μεγαλυτέρων ρεπόρτερ της χώρας.. Η σελίδα δεν είναι δική του, αλλά άλλων που καταγράφουν τις δράσεις του στον ελληνικό Τύπο!

    Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει ...τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;4

    Οι αμαθέστατοι περί δημοσιογραφίας και που με κουκούλα ψευδεπίγραφα την ασκούν ανώνυμοι μπλογκερς σε καμιά περίπτωση δεν θα γινόντουσαν δεκτοί  στα μαθήματα, αφού για να τα παρακολουθήσεις περνάς από τρία κρίσιμα  τέστ; Από τα δείγματα δουλειάς των κουκουλοφόρων μπλογκερς, απορρίπτονται εκ προοιμίου άπαντες. ...

    Και σχολιάζουν,τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ δημοσιογραφίας που παραδίδει η Ε.Δ.Μ πρωτοπόρα από το 1968, πριν καν δημιουργηθούν στην Ελλάδα δημοσιογραφικές πανεπιστημιακές σχολές!!!

    Κι έχει ιστορία ο κύριος, μιας και ήταν ο δημοσιογράφος που έφαγε σφαλιάρα από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, την δεκαετία του ’60.Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει ...τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;5
    Το Ουίσκι σε πρώτο πλάνο δεξιά …λύνει τυχόν απορίες...σχολιάζουν με νόημα!
    Άρα... ο άνθρωπος είναι μεθύστακας θέλουν να πουν τα κοθόνια της κουκουλοφόρας ενημέρωσης, ενώ κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από ρεπορτάζ της ΕΣΠΡΕΣΟ, που αναδημοσιεύουν στους ιστούς τους! 
  Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ..ΘΙΓΕΤΑΙ,ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ! 
Διπλωματικός Παρατηρητής
11:16 π.μ. (Πριν από 14 λεπτά) 
---------- Προωθημένο μήνυμα ----------

Από: Διπλωματικός Παρατηρητής <ind.observer@gmail.com>
Ημερομηνία: 6 Φεβρουαρίου 2016 - 11:13 π.μ.
Θέμα: Κατέβασε άμεσα το συκοφαντικό σου δημοσίευμα! Υβριστή του πατέρα μου και υπερασπιστή της Ρεπούση!


Προς: thesecretrealtruth@hotmail.com 

Λέγομαι Μάκης Βραχιολίδης (δημοσιογράφος-εκδότης εφημερίδος), 
Γνωρίζω ότι το blog σας "διαβάζει" την ηλεκτρονική εφημερίδα μου και πολλά δημοσιεύματά μου τα έχετε αναπαράγει. Ωστόσο, το δημοσίευμα που σας επισυνάπτω και το οποίο έχετε αναπαράγει από ένα (ανύπαρκτου e-mail ιστολόγιο) είναι απόλυτα υβιστικό και συκοφαντικό για τον πατέρα μου. Αντί να ασκήσετε επίθεση σε βάρος της Ρεπούση και της ανθελληικής της προπαγάνδας γίνεστε αυτόκλητοι υπερασπιστές της και μετατρέπεστε σε υβριστές-συκοφάντες του πατέρα μου. Τον χαρακτηρίζετε 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_5480.html 
"ανύπαρκτο σαχλαμάρα", "αγράμματο", ψεύτη", "βλάκα", ΈΝΑΝ “ΤΊΠΟΤΑ” και ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνετε να εννοηθεί ότι είναι μπεκρής! Χωρίς ΕΣΕΙΣ να μπείτε καν στον κόπο να δείτε ποια είναι η ιστορία του πατέρα μου (Απόστολου Βραχιολίδη), τον ξεφτιλίζετε ότι δήθεν παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφίας. Δεν μπαίνετε καν στον κόπο να διαβάσετε τι έγραφε το ρεπορτάζ της Espresso για τον πατέρα μου, ειμή μόνον σας φτάνει που είδατε το μπουκάλι με το ουίσκι που είχε βγάλει να κεράσει τους δημοσιογράφους & φωτορεπότερ της εφημερίδας που τον είχαν επισκεφθεί για να του πάρουν συνέντευξη και τον χαρακτηρίζετε μπεκρή ο οποίος δεν ξέρει τι λέει και τι γράφει!!!
Φαίνεται αυτός ο κουκουλοφόρος καυέβασε τα
υβριστικά του. Θα το τσεκάρουμε 

Αναφορικά με τον χαρακτηρισμό "ανορθόγραφος", ούτε εκεί μπήκατε καν στον κόπο να δείτε ότι δεν είναι του πατέρα μου αυτά που του χρεώνετε ως "ανορθογραφία" αλλά κάποιου "Antarti Poleos" ο οποίος έχει γράψει αυτή την αράδα! 



Σε ό,τι έχει να κάνει με την...υπεράσπιση που προσφέρετε στην Ρεπούση (σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκα), αυτή η φωτό εστάλη από την Ομοσπονδία ποντιακών σωματείων η οποία συνοδευόταν από σχετική ανακοίνωση!..που ενώ δημοσιεύετε ολόκληρη στο επίμαχο ρεπορτάζ της 1.6.2013 στο HELLAS NEWS AGENSY.. εσε’ις περιέργως & παχυλώς την παραβλέπετε… εστιαζόμενοι άνευ λόγου κατά του πατρός μου! Αλήθεια τις σχέση έχει ο πατέρας μου με Η.Ν.Α .ώστε να του χρεώνετε τα όσα γράφετε;΄Εχετε κάποια απωθημένα παιδικά ή δημοσιογραφικά με τον Απόστολο Βραχιολίδη; Αλήθεια εσείς οι φιλοάνοοι και κανα δυό άλλοι κουκουλοφόροι (μια και είστε ενημερωτές ΝΟΝΑΜΕ) έχετε φτιάξει κομπανία παραπληροφόρησης;.. κατά το δοκούν; 
Ο δε Μίκης Θεοδωράκης έχει ζητήσει να πάρουν από την κα Ρεπούση το ελληνικό της διαβατήριο εξαιτίας της ανθελληνικής της προπαγάνδας:http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27239:theodorakis-gia-repoysi-na-tis-paroyn-to-diabatirio&catid=68:people&Itemid=48 

Κι έρχεστε εσείς την φιλότουρκο Ρεπούση να την υπερσπιστείτε, καθυβρίζοντας τον πατέρα μου; 
Κατεβάστε αμέσως το συκοφαντικό σας δημοσίευμα, ειδοποιήστε και τονhttp://filonoi.gr/ διότι αυτός είναι ανύπρακτος (και όχι ο πατέρας μου), μια και δεν έχει πουθενά κανένα στοιχείο επικοινωνίας, κουκουλοφόρος δηλαδή! 
Σε περίπτωση που αρνηθείτε να το αφαιρέσετε θα προβώ κι εγώ και ο πατέρας μου στην προάσπιση των δικαιωμάτων του!

ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ... ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ... ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ BLOGS!!

Καλώς ορίσατε στο THE SECRET REAL TRUTH
Τα γεγονότα τρέχουν και φυσικά δεν σταματούν ποτέ.Με την βοήθεια των αντίστοιχων blogs το THE SECRET REAL TRUTH σας ενημερώνει 24 ώρες το 24ώρο για εσωτερικές και εξωτερικές ειδήσεις,καθώς και θέματα από την λίστα στο menu, στα δεξιά του blog. 
Όποιος φίλος/η επιθυμεί -στα πλαίσια της αμοιβαιότητας- να προσθέσουμε το link ή το banner της σελίδας του/ης ας επικοινωνήσει μαζί μας στο email : thesecretrealtruth@hotmail.com 

Ευχάριστη παραμονή και καλή ενημέρωση. 
Σας ευχαριστoύμε για την επίσκεψη.

Δείτε συνοπτικά τι ξέραν οι κουκουλοφόροι αυτοί: 

1ΑΠΟ > http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_5480.html 
Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει …τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;
Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. 
Είναι αγράμματος, είναι ψεύτης, είναι βλάκας και με το που κυκλοφόρησε την μαϊμουδιά με το photoshop έλαβε ….476 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
Μία κοινοποίηση ανά λεπτό της ώρας.
 
Οι ηλίθιοι αποτελούν την απόλυτη πλειοψηφία ανάμεσά μας, γι’ αυτό και η Κοκκινοσκουφίτσα θα είναι πάντα πρώτη σε πωλήσεις!!!
Ο βραχυκυκλωμένος εγκέφαλος των ανθρώπων δεν είναι πλέον σε θέση να διακρίνει το λογικό από το παράλογο.
Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει ΠΟΙΟΣ το λέει και ΠΟΥ βρήκε την πληροφορία. 

Πως γίνεται δηλαδή ένας ανορθόγραφος ανύπαρκτος σαχλαμάρας να διαθέτει σε αποκλειστικότητα την φωτογραφία από το διαβατήριο της Ρεπούση;
Η πηγή της μαϊμουδιάς, είναι ένας Απόστολος. Βραχιολίδης, που πουλάει και μαθήματα δημοσιογραφίας (!) με 500 ευρώ μόνον, μέσω …email.


Κι έχει ιστορία ο κύριος, μιας και ήταν ο δημοσιογράφος που έφαγε σφαλιάρα από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, την δεκαετία του ’60.
Το Ουίσκι σε πρώτο πλάνο δεξιά …λύνει τυχόν απορίες.

Σίγμα 
Υ.Γ. O Alien που συνελήφθη να κάνει πιπί του πίσω από έναν θάμνο, επίσης είχε σπάσει τα κοντέρ…. Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς… 
Και καταλήγουν τα ΟΥΦΟ της ενημερωσης:
Νέα ἐκστρατεία παραπληροφορήσεως καὶ ἀποπροσανατολισμοῦ!!!
Ἀνθρωποειδῆ, τέρατα καὶ ἐξωγήινοι γιὰ νὰ …ἀπασχολούμεθα!!! 
Αυτά αφορούν εμάς και τον Βραχιολίδη!

filonoi.gr 

Το διαβάσαμε από το: Κατά πῶς μᾶς τά λέτε ἔχει …τουρκικό διαβατήριο ἡ Ῥεπούση;http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_5480.html#ixzz3zMCgHCmV


    ΟΙ ΑΝΩ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΕΘΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ...ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΑΝΑΙΔΩΣ ΕΜΑΣ &ΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ! 
    Είναι ή δεν είναι πεμπτοφαλαγγίτες και προστάτες της θλιβερής μανδάμ Ρεπούση; 
    Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:''ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''
    Για να καταλάβετε τις αθλιότητες του φαιδρού ελληνικού Τύπου, τα δημοσιογραφάκια της λαμογιάς, έθαψαν δηλώσεις του μεγαλύτερου εν ζωή Έλληνα δημιουργού...για το μουνόπανο που λέγεται Ρεπούση:
    Οσο τα «παπαγαλάκια» μεταφέρουν τις δηλώσεις του «Success story» που μόνο η τρικομματική κυβέρνηση ζει τη στιγμή που ο κοινωνικός ιστός καταστρέφεται, κάποιοι σπουδαίοι Ελληνες κάνουν δηλώσεις που δεν ακούγονται επειδή κάποιοι επιλέγουν ότι δεν πρέπει να φτάνουν στους πολίτες. 
     Κάπως έτσι πέρασε στα «ψιλά» μια συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στην οποία παίρνει θέση πάνω σε μια έννοια που, λόγω των επικοινωνιακών χειρισμών της τρικομματικής, έχει έρθει στην επικαιρότητα και διχάζει: Την έννοια της πατρίδας. 
    Ο Μίκης Θεοδωράκης καταφέρεται εναντίον των «εθνομηδενιστών», χαρακτηρίζει τον εαυτό του «ριζωμένο» αριστερό που δεν χαρίζει σε κανέναν το δικαίωμα του να είναι περήφανος που είναι Ελληνας και φτάνει μέχρι και στο πρόσωπο των ημερών, την κυρία Μαρία Ρεπούση. 
    «Αν είχα τη δύναμη, θα έλεγα στη Ρεπούση, "είναι προσόν που ζεις στην Ελλάδα ( ...) Αν δεν αγαπάς την πατρίδα σου πήγαινε αλλού"» αναφέρει ο μουσικοσυνθέτης: «Οταν αναφέρεται κανεις στον πατριωτισμό, το έθνος θεωρούν ότι είναι χούντα. Δεν χαρίζω την πατρίδα ( ...) είναι ο πολιτισμός, η τέχνη, οι θυσίες ( ...) Εγώ αγαπάω την Ελλάδα». 
    Φυσικά, κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι άλλοι θα διαφωνήσουν με το Μίκη Θεοδωράκη. Αλλά αυτή είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Και ένα από τα δομικά χαρακτηριστικά της είναι να βρίσκονται στο δημόσιο διάλογο όλες οι απόψεις και, φυσικά, οι τοποθετήσεις πολιτών οι οποίοι έχουν εισφέρει με τη στάση και πορεία τους στην ενίσχυση της συλλογικότητας.
    Αυτά ως πρόγευση. Θα συνεχίσουμε μέχρις ότου η μπόχα των κουκουλοφόρων του Διαδικτύου εξαερωθούν... Ναι στην ανωνυμία ή ψευδωνυμία κι όχι στο κρυφτούλι των κατσαπλιάδων που πέρδονται και δεν αφήνουν ίχνη... της μπόχας τους! --Η.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου