Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΑΝΔΗΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ...

Το Μακελειο που παρουσιάζει το ρεπορτάζ τραβάει τα μαλλιά του..Αλλά δεν είναι έτσι. Είθισται στις επίσημες επισκέψεις να επιδεικνύεται σεβασμός στα ήθη  των χωρών επίσκεψης... Τώρα αν με μια μανδήλα ...μουσουλμανοποιήθηκε και η Ελλάς.. αυτό αφορά το νιονιό του συντάκτη! 

peristera

Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα!! Την ώρα που οι Ευρωπαίοι κάνουν λόγο για μεταφορά των συνόρων της ΕΕ στα Σκόπια και ετοιμάζονται …για να πετάξουν την Ελλάδα με τις κλωτσιές από την συνθήκη Σένγκεν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Ιράν, όπου η σύζυγος του φοράει την μουσουλμανική μαντήλα και…κάνει πρόβα στα νέα ήθη και έθιμα που θα επιβληθούν στο Ελλαδιστάν, όπως θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα που έχει παραδοθεί στις ορδές των λαθρομεταναστών. Διαβάστε την είδηση που μεταδώθηκε σε καθεστωτικό ιστολόγιο και δείτε τις εικόνες:


Η Περιστέρα Μπαζιάνα με… μοβ μαντήλα- Συνόδευσε τον πρωθυπουργό στο Ιράν. Η πρώτη Κυρία της Ελλάδας όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Στο Ιράν βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.
peristera
_ABP4395.jpg
Τον Έλληνα Πρωθυπουργό συνόδευσε στο ταξίδι του η σύζυγος του Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία για ακόμη μία φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.
_ABP4558.jpg
Η πρώτη Κυρία της Ελλάδας, σεβόμενη τις παραδόσεις της χώρας, φόρεσε μαντήλα χρώματος μοβ. Η ίδια φορώντας μαύρα και έχοντας βαμμένα τα χείλη της με μπορντό κραγιόν ξεναγήθηκε στο  στο Τεχνολογικό Πάρκο Τεχεράνης.
_ABP4503.jpg
Και μπορεί να ήταν σχεδόν άβαφη… όπως την έχουμε συνηθίσει, ωστόσο, τόσο το έντονο κραγιόν της όσο και τα κόκκινα νύχια της, έκαναν την εμφάνιση της εντυπωσιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου