Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ... ΟΙ ΚΟΤΖΙΑΣ...ΜΟΥΖΑΛΑΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΣ.. ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΩΧΑΜΕΤ...ΤΣΙΠΡΑΣ!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ελλάς δεν μπορεί να χρεωθεί το παγκόσμιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 - 01:05
Συνέντευξη για τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" του Blue Sky και στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Γιώργο Χουδαλάκη.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί η χώρα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, επισημαίνοντας πως η Ελλάς δεν μπορεί να χρεωθεί μόνη της αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα.
Τόνισε πως οι ευθύνες της Τουρκίας στο ζήτημα είναι τεράστιες και πως  Ε.Ε. πρέπει να σταματήσει να την αφήνει στο απυρόβλητο, από την στιγμή που υποθάλπει την ανεξέλεγκτη δράση των δουλεμπόρων.
Λύση του προβλήματος είναι η φύλαξη των συνόρων και η γεωπολιτική στροφή της χώρας, αναζητώντας συμμαχία με την Ρωσία.
Αναφορικά με την συζήτηση στην Βουλή για το ασφαλιστικό, τόνισε πως η διαδικασία ήταν ανούσια και ότι η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το μνημονιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης όποτε κι αν αυτό κατατεθεί.
Για την ανόρθωση της Εθνικής οικονομίας επανέλαβε ότι είναι απαραίτητη η καταγγελία του επαχθούς χρέους.
Τέλος, εκτίμησε ότι αν χρειαστεί, υπό την πίεση των κινητοποιήσεων των αγροτών και των ελευθέρων επαγγελματιών, η ΝΔ θα συναινέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα προδώσει για ακόμη μια φορά των Αγώνα τους, όπως έκανε και τον Αύγουστο που υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο.

ΠΗΓΗ: http://www.xryshaygh.com


ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ (ΕΠΕΙΔΗ..ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ την παραία των βαλιανάτων...  πως δεν πρέπει να βάζουμε ειδήσεις της Χ.Α;
Όχι ρωτάμε ..για να μιλήσουμε για δημοκρατία! Καταλάβατε ρε τραχανάδες αριστεροί της ...συμφοράς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου