Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η χώρα σε τριπλή εθνική κρίση

Μια σοβαρή ανάλυση 
Του Περικλή Νεάρχου 
Πρέσβυ ε.τ. 


Η Ελλάδα διέρχεται σήμερα μία από τις κρισιμότερες φάσεις της σύγχρονης ιστορίας της. Αντιμετωπίζει μία οικονομική κρίση, την οποία δεν μπορεί να διαχειρισθεί με εθνικές πολιτικές. Η οικονομική, διπλωματική και αμυντική αποδυνάμωση της χώρας επιδεινώνει τη θέση των εθνικών της θεμάτων και δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια του ελληνικού εθνικού χώρου.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΥ!

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Μπορώ να κάψω πολλούς πολιτικούς»!Παύλος Κοντογιαννίδης: «Μπορώ να κάψω πολλούς πολιτικούς»!

Συνέντευξη στο περιοδικό “YOU” και τη Σοφία Αναστοπούλου παραχώρησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης που μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπλοκή του στην πολιτική. 

Η πολιτική πώς μπήκε στη ζωή σας;

Άλλη τρέλα κι αυτή. Στην πολιτική δεν άντεξα ή μάλλον δεν με άντεξε η πολιτική. Εγώ μπλέχτηκα ενεργά παρόλα αυτά. Είμαι αναρχοκομμουνιστής αυτόνομος, δεν μπορώ να μπω σε κόμματα.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ...ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ- ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΤΑΡΙΦΑ!- Ο κομματικός στρατός πρέπει να αμοίβεται!




ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΡΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΟΣΜΕΝΕ ...ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ







- Σύμφωνα με στοιχεία δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα https://apografi.gov.gr, τον Σεπτέμβριο του 2015 οι μετακλητοί υπάλληλοι ήταν 957, ενώ τρεις μήνες αργότερα έφθασαν τους 1814! 

- Ένα χρόνο πριν οι μετακλητοί υπάλληλοι ήταν 100 λιγότεροι!
- Εργαζόμενοι σε πολιτικά γραφεία εισπράττουν επίδομα θέσης ευθύνης ύψους 600 ευρώ!
- "Ας σταματήσουν τη σπέκουλα. Οι μετακλητοί υπάλληλοι επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου ήταν σχεδόν διπλάσιοι”, απαντά η κυβέρνηση δημοσιοποιώντας άλλα στοιχεία. 


ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ; ΤΑ ΦΥΣΑΝΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΦΤΩΧΟΟΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ!

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ; ΤΑ ΦΥΣΑΝΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΦΤΩΧΟΟΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ!
«Εκάλη, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη»: Το Twitter γλεντάει την κόρη Μηλιού για 500ευρα [φωτο]


Πώς το Twitter «γλέντησε» την Ελιάνα Μηλιού για τα 500ευρα
Με αφορμή την επίμαχη φωτογραφία της κόρης του Γιάννη Μηλιού, Ελιάνας, η οποία ανέβασε στο Instagramκαι απεικονίζει ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ έτοιμο προς.. πληρωμή των όσων ήπιε, το twitter δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγο.

ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚ...



Ομολόγησε ο Βαρουφάκης: Οι «κοριοί», η δραχμή και το τηλεφώνημα [video]



Τι ομολόγησε ο Γιάνης Βαρουφάκης για τους κοριούς και το κίνημα της δραχμής! Παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ότι ηχογραφούσε τις συνεδριάσεις του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Καθώς και ότι ο ίδιος ήταν επικεφαλής της ομάδας που ετοίμασε το «Plan X» για την ελληνική οικονομία, που φυσικά δεν αφορούσε τίποτε άλλο από την επιστροφή στη δραχμή. ομολόγησε σε αυνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά, ο Γιάνης Βαρουφάκης κι αποκάλυψε τον εκβιασμό των πιστωτών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου