Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ;


Untitled-1

Τα «άδυτα» του ΥΠΕΞ αποκάλυψε ο Κοτζιάς: Λεφτά σε ΜΚΟ χωρίς παραστατικά

Ανδριανή Λοϊζίδου 
ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΛΟΙΖΙΔΟΥ 

Τους νέους κανόνες που διέπουν σήμερα υπό την ηγεσία του το υπουργείο Εξωτερικών αποσαφήνισε ο Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της Βουλής, αποκαλύπτοντας τα «άδυτα» του ΥΠΕΞ. «Σε αυτή τη χώρα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες» υπογράμμισε. 

Ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στα έτη 2006 και 2007 αφενός σε διώξεις διπλωματών που ανακάλυψαν σκάνδαλα των ΜΚΟ, οι οποίοι τώρα «επέστρεψαν και ανέλαβαν να τα καθαρίσουν» και αφετέρου στην έκδοση διπλωματικών διαβατηρίων για φίλους επιχειρηματίες, πρακτικές που έχουν τελειώσει.

ΓΑΠ..ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΣΑΜΑΡΑΣ ...ΤΣΙΠΡΑΣ .. ΘΛΙΒΕΡΑ ΔΙΠΟΔΑ...ΠΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΗ! ΕΝΑ ΟΧΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΤΕ;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ- Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ!

Υπό το καθεστώς έντονων πιέσεων βρίσκεται η ελληνική πλευρά και στο σημερινό Eurogroup όχι μόνο για τον προσδιορισμό των μέτρων που θα πλαισιώσουν το κείμενο της συμφωνίας, αλλά κυρίως για τοέλλειμμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που υπάρχει προς την κυβέρνηση και συνολικά στο πολιτικό σύστημα για την υλοποίηση των συγκεκριμένων αποφάσεων.
Όπως αναφέρουν πηγές από τις Βρυξέλλες έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο που περιλαμβάνει ακόμα και προτάσεις για την αλλαγή της σύνθεσης της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να διασφαλιστούν οι εγγυήσεις υλοποίησης του προγράμματος

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ...ΤΟΜΠΟΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ...δεν το ξερετε που το πάνε οι κωλοσυμμαχοί μας ;;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ...ΟΙ ΕΥΡΟ-ΕΥΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!


Έτοιμη να βοηθήσει τα Σκόπια να υψώσει φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, που σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times έχει αρχίσει να επεξεργάζεται το δραστικό (και απαράδεκτο) αυτό σχέδιο για να μειώσει τις προσφυγικές ροές που φτάνουν στην Ευρώπη.

...ΕΥΝΟΗΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΖΟΥΤΖΕΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΣΚΕΡΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;

Ν. Κοτζιάς: Αν πέσει ο φράχτης θα χάσουμε τον έλεγχο 
Γεύμα εργασίας είχε, στο Βερολίνο, ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς με τον Γερμανό ομόλογό του, Φρανκ Βάλτερ Στάϊνμάγιερ, στην διάρκεια του οποίου ο Έλληνας υπουργός παρουσίασε την ελληνική πρόταση για το προσφυγικό.
Nikos Kotzias 2013 cropped.jpg
Στο σχέδιο περιλαμβάνεται και η ελληνική πρόταση για τη λειτουργία της Frontex.



...Αχ μωρέ Νικολάκη, μπορεί να είσαι μπολσεβίκος  αλλά δεν σε εγκατέλειψε το ελληνικό φιλότιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου