Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ




  ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ: ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ =ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Στην προώθηση κοινών έργων στον ενεργειακό τομέα, που θα συμβάλουν στην ενεργειακή ασφάλεια τόσο των τριών χωρών, όσο και στη διαφοροποίηση των πηγών τροφοδοσίας της ΕΕ, συμφώνησαν Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησής τους, την Πέμπτη στη Λευκωσία.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΑΓΡΟΤΙΚΑ"¨-ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ

Οι εξεγερμένοι αγρότες ξεφτιλίζουν τους ψευταράδες της Κυβέρνησης



Η «εμπρηστική» ανακοίνωση Αποστόλου

Περίπου δύο ώρες μετά τη ματαίωση των προγραμματισμένων εγκαινίων της έκθεσης Agrotica, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση, με την οποία ρίχνει εκ νέου «λάδι στη φωτιά», αποδίδοντας σε προβοκάτσια όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και δεν του επέτρεψαν να... πλησιάσει, καν, στον εκθεσιακό χώρο.
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ: ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΑΦΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ -1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΠΟΣΟ!!

Η απόφαση Αλεξιάδη


Με πρόσφατη απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη επήλθαν αλλαγές στα στοιχεία των φορολογουμένων που θα δίνονται στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, δεν θα δημοσιοποιούνται πλέον ονόματα οφειλετών οι οποίοι έχουν πτωχεύσει ή έχουν αποβιώσει καθώς και όσων έχουν πετύχει με δικαστικές αποφάσεις αναστολή πληρωμής. 

Ξέρεις γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι… ανακατεμένα;Ξέρεις γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι… ανακατεμένα;
Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους! 
Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή! Η πρώτη γραφομηχανή κατασκευάστηκε το 1868 στις ΗΠΑ από τον Christopher Sholes Latham και περιελάμβανε έναν κινητό μηχανισμό με μελάνι, έναν μοχλό για τη συστροφή του χαρτιού και ένα πληκτρολόγιο με γράμματα, τα οποία ήταν τοποθετημένα αλφαβητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου