Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Οι ψευτοαριστεροί-αντιστασιακοί εις τι θα διαφωνήσουν με τον Χριστόδουλο...ώστε να δηλώνουν και άθεοι; -ΒΙΝΤΕΟ

 “Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας.

XristodoulosΕμπρός ρε ...προοδευτικοί του καναπέ..ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ 

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ! ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΓΓΙΖΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΥ
ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!
Μερικές μέρες πριν τον θάνατό του, ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε εκφωνήσει το τελευταίο μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους, 2008. Τα λόγια του ακούγονται σήμερα προφητικά. Ειδικά ο επίλογος του μηνύματος:

 “Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών. Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ’ επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει”.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου