Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΕΣ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ( Μην μας βγει κανένας εθελοντής... ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΚΕλΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ...)


Λέσβος- Συνέλαβαν Ισπανό εθελοντή ΜΚΟ με εξοπλισμό υποκλοπών!!!



Δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων σχηματίσθηκε την Τετάρτη σε βάρος 40χρονου Ισπανού εργαζομένου σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που δραστηριοποιείται σε ζητήματα υποδοχής και περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών στη βόρεια Λέσβο. 
eglimatikotita.gr - 14 Ιαν 2016 
Αστυνομικοί κατά τον έλεγχο του παραπάνω αυτοκινήτου στην περιοχή της Εφταλούς, διαπίστωσαν ότι είχε εγκατασταθεί σε αυτό κεραία ραδιοσυχνοτήτων και άλλοι σχετικοί εξοπλισμοί.

ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ...ΞΥΝΕΣΤΕ...ΦΛΕΓΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Δ.

ΝΔ : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ...

Με ανοίγματα προς όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες και αξιοποίηση νέων βουλευτών διαρθρώνει...
τη νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου όρισε τον πρώην υπουργό Νίκο Δένδια, ενώ εκπρόσωπο Τύπου τοποθέτησε τον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο -και οι δύο είχαν στηρίξει στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ"! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΜΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Με άρθρο του  στο οποίο ζητά να αναζητηθούν ισοδύναμα μέτρα αντί για τις προτάσεις της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό,ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος προτείνει να "κουρευτούν" τα φωτοβολταικά.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Φωτόπουλος στο άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζει τα εξής:
Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά
Ισχυρίζομαι ότι, αντί νέας μείωσης συντάξεων (επικουρικών και κύριων), αντί αύξησης των εργοδοτικών εισφορών, αντί άδικων και...

Μα εκεί στο Μπολσεβίκικο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ούτε ένας ΄Ελληνας, όλοι Πεμπτοφαλαγγίτες είναι;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕ!!!

Πολίτες της Θεσσαλονίκης έστειλαν στον Αριστείδη Μπαλτά, υπουργό Πολιτισμού μία επιστολή η οποία αναφερόταν στην τοποθέτηση του σταυρού, στο μνημείο της Ροτόντας Την επιστολή αυτή υπέγραψε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ο οποίος είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης.

Η επιστολή έγραφε τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου