Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τhe Anual Greek web- press awards




Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ( Ε.Σ.Δ.) ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..


Με απόφαση του Δ.Σ της Ε.Σ.Δ. θεσπίζονται ετήσια βραβεία για τους συντάκτες του Διαδικτύου. (blogs-ενημερωτικές ιστοσελίδες). The Anual greek web- press awards

Ως γνωστόν ο κόσμος που “συντάσσει” κείμενα στο Διαδίκτυο, αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο –καθοριστικό πρωταγωνιστή στη σημερινή ενημέρωση των Ελλήνων! Ακόμη και οι επαγγελματίες του Τύπου-δημοσιογράφοι, εκδότες εντύπων κ.λ.π – στη δημοσιογραφία του διαδικτύου, στηρίζουν πλέον την ύπαρξή τους! Κι αυτήν επικαλούνται νυχθημερόν…ως άθλον επάρκειας τους.

Η Ε.Σ.Δ ως ο μοναδικός φορέας Συντακτών στο Διαδίκτυο, εκτιμώντας τον απίστευτο αγώνα που δίδουν μέλη της, γενικά οι BLOGGERS στην υπεύθυνη και καθοριστική ενημέρωση του ελληνικού λαού, αποφάσισε να τιμά τους γνωστούς-άγνωστους αυτούς ήρωες και πρωτοπόρους στην καθημερινή ενημέρωση των Ελλήνων .


Λέμε πρωτοπόρους διότι το ενημερωτικό blogging-αν δεν το ξέρετε- αποτελεί τη μόνιμη τροφό των άλλων ΜΜΕ, τα οποία συστηματικά και αγρίως “δανείζονται”την ύλη τους… ΄Αλλωστε δεν πρέπει να λησμονείται ότι οι ερασιτέχνες bloggers είναι αυτοί που άνοιξαν την μεγάλη και θαυμαστή αυτή περιπέτεια ενημέρωσης από το διαδίκτυο κι όχι ασφαλώς οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, πλην 2-3 εξαιρέσεων…μόνον!

Συνεπώς από σήμερα εγκαινιάζουμε τα Βραβεία Συντακτών Διαδικτύου The Anual greek web- press awards
Τα βραβεία θα καλύπτουν όλο το πλούσιο φάσμα της παρεχόμενης από το διαδίκτυο ενημέρωσης ( ενημέρωση φυσικά δεν είναι μόνο η τρέχουσα πολιτικο-οικονομική επικαιρότητα, αλλά ακόμη και η κηπουρική, η μόδα κ.λ.π.)
Λεπτομέρειες για τον νέο θεσμό, που προβλέπεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, θα έχετε από την ιστοσελίδα της Ε.Σ.Δ. (http://webpressunion.blogspot.gr/)

Παρακαλούμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους άλλους , που δεν είναι μέλη μας,να σπεύσουν από αυτή τη στιγμή να μας στείλουν τις όποιες επιτυχίες έχουν κάνει ως ιστοσελίδα στο χώρο-περιοχή όπου δραστηριοποιούνται από τη μέρα ίδρυσης του ιστολογίου τους.

Το e-mail μας σας είναι γνωστό αλλά σας το δίνουμε κι εδώ για λόγους ταχείας εξυπηρέτησης σας : web.pressunion@gmail.com!

Τα πρώτα βραβεία αναγκαστικά ως αφετηρία του θεσμού, πρέπει να περιλαμβάνουν α) το στόρυ της ιστοσελίδας και β) τις επιτυχίες της στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση κατά κατηγορία και περιοχή δράσης σας!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου