Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η ΓΡΥΠΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Γρίπη -Κρυολόγημα ή Ιγμορίτιδα: Πώς θα καταλάβετε τι έχετε (Πίνακας συμπτωμάτων)Γρίπη -Κρυολόγημα ή Ιγμορίτιδα: Πώς θα καταλάβετε τι έχετε (Πίνακας συμπτωμάτων) 

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Το κρυολόγημα, η γρίπη και η ιγμορίτιδα εκδηλώνονται με παρόμοια συμπτώματα που μας δυσκολεύουν να καταλάβουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει.
Χρησιμοποιήστε τον πίνακα που ακολουθεί σαν οδηγό για να εντοπίσετε τις διαφορές ανάμεσα στις διαφορετικές παθήσεις του αναπνευστικού, ώστε να επιλέξετε τελικά την κατάλληλη θεραπεία.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ -ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ- ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΤΡΑΓΚΑ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ!

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Με τις πόρτες ερμητικά κλειστές από την πλευρά του Κυριάκουκαι της ΝΔ γενικότερα, ο Γ. Τράγκας σήμερα στην εκπομπή του στον Real fmανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους εξυβρίζοντας με...
προσωπικούς χαρακτηρισμούς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πλέκοντας το εγκώμιο τουΑλέξη Τσίπρα! Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας καθώς συνελήφθη από την Ασφάλεια, ο υποδιευθυντής του καταστήματος κατηγορούμενος για δωροδοκία...
σχετικά με υπόθεση χρηματοδότησης επιχείρησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Πρόκειται για τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο, υποψήφιο βουλευτή στην Αρκαδία (ήταν τελευταίος στη λίστα των υποψηφίων στις πρόσφατες εκλογές), υποδιευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα και μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ένα ποσό που φέρεται να είχε ζητήσει ως μίζα από επιχειρηματία.
Πολλά τα ανάλατα που ακούστηκαν στη χθεσινή συνέντευξη του Ολλανδού πρέσβη: 

 Κίνδυνος να εγκλωβιστεί μεγάλος αριθμός μεταναστών στην Ελλάδα

Ολλανδός πρέσβης: Κίνδυνος να εγκλωβιστεί μεγάλος αριθμός μεταναστών στην Ελλάδα

Τσούρμο οι δημοσιογράφοι στη χθεσινή συνέντευξη του Ολλανδού πρέσβεως κ. Γκασπάρ Βέλτκαμπ, επ΄ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας της Ολλανδίας στην Ε.Ε. για το πρώτο 6/μηνο του 2016.
Η συνέντευξή Τύπου οργανώθηκε  στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, παρουσία του επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνου Καρβούνη, πρέσβεως και με οικοδεσπότη τον επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα Λεωνίδα Αντωνακόπουλο.

«Στα οικονομικά και στο μεταναστευτικό», τις δύο μεγάλες προκλήσεις του 2016,  που αφορούν άμεσα την Ελλάδα, εστίασε ο πρέσβης της Ολλανδίας Κάσπαρ Βελντκαμπ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την παρουσίαση των προτεραιοτήτων της ολλανδικής Προεδρίας στην ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2016.
Κοντολογής ο Ολλανδός πρέσβης ..αναμάσησε –σαν ολλανδική αγελάδα- γνωστά σανό της Ε.Ε. Με άλλα λόγια δεν κατέθεσε τίποτε νέο ..πέραν  των προθέσεων της χώρας του… να πράξει το καλύτερο δυνατόν… το οποίον, ως γνωστόν, θα είναι μία από τα ίδια, αν σκεφτεί κανείς τις ανάλατες-διακοσμητικές προεδρίες του σωματείου αυτού που καλείται Ε.Ε…. Σας δίνουμε πιο κάτω τα σημαντικότερα που είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου