Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ε...ΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ... ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

Αυτή είναι η "σκιώδης κυβέρνηση" του Μητσοτακη!!!

Πολιτική
Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Μητσοτάκη
Τα νεα φρουτα που θα σώσουν το ΕΘΝΟΣ των ξυπόλυτων !

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκου Μητσοτάκη, προτείνονται οι έξι συντονιστές των Ομάδων Διαρκούς Επιτροπής (ΟΔΕ) και οι 25 υπεύθυνοι των Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου.
Ειδικότερα:

ΣΠΑΣΤΕ ΠΛΑΚΑ....

H Πιπιλή πήγε στον Μπογδάνο με το …βιογραφικό της -ΒΙΝΤΕΟ


Media
H Πιπιλή πήγε στον Μπογδάνο με το …βιογραφικό της -ΒΙΝΤΕΟ
«Ήρθα καλεσμένη και έφερα και το βιογραφικό μου» είπε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 14 ΛΕΠΤΑ!

Ένα "διαμάντι" μικρού μήκους από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα διαμάντι μικρού μήκους από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί σε μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους με θέμα τους πρόσφυγες.
Η ταινία "Ellis" εξελίσσεται στο εγκαταλελειμμένο νοσοκομειακό συγκρότημα "Ellis Island Hospital", που υποδέχονταν τους μετανάστες, στις αρχές του 20ου αιώνα.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕ... ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ...

Όταν οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης, τότε η κυβέρνηση είναι σε καλό δρόμο.

Posted by netakias.com 
26AB9EC13028FA5C915DAEF9276BB327Geoman
Όταν οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες, γιατροί και δικηγόροι, αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης, φυσικά για πρώτη φορά στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδας, τότε η κυβέρνηση είναι σε καλό δρόμο.
Μου αρκεί αυτό και μόνο, για να κρίνω το έργο της.
Στις διαδηλώσεις του ’11 και του ’12, κόντεψα να χάσω το μάτι μου από τα χημικά που μας πέταγαν.
Γραβατομένο δεν είδα ποτέ.
Δικηγορικό σύλλογο δεν άκουσα ποτέ.
Ούτε γιατρούς άκουσα.
Γουστάρω που αρχίζουν και πονάνε οι αιώνιοι κλέφτες της υψηλής κοινωνίας.
Υπάρχουν και εξαιρέσεις πάντα.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ "ΙΟΥ" ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΤΙΚΑ!

«Δημοσιογράφος» της ΕΦΣΥΝ χαρακτηρίζει την παιδεραστία «σεξουαλική προτίμηση»… Κάτι πολύ σάπιο συνδέει φασίστες και κόκκινες προβιές.

Posted by olympiada 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΙΤΡΟΥ ΕΝΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΠΕΠΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΠΕΦΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.


Φαίνεται ότι η αποκάλυψη για την ζοφερή υπόθεση συμμορίας παιδεραστών με κουστούμια που βίαζαν φτωχόπαιδα στην Μολδαβία έχει τεράστιο βάθος. Ανάμεσα στις συνήθεις επιθέσεις φασιστών και τουρκόφιλων ναζί που έβγαλαν το άχτι τους στο τουίτερ κατά του Βαξεβάνη, υπήρξε και μία εξαιρετικά ύποπτη παρέμβαση σε μία «αριστερή» εφημερίδα. Κάποια κυρία Ψαρρά συντάσσεται με τα νεοναζιστικά απόβλητα – που αναμενόμενα υποστηρίζουν τους «Άρειους» παιδεραστές, ας μην ξεχνάμε τους μαζικούς βιασμούς και βασανισμούς παιδιών στο Άουσβιτς και αλλού από τους ναζί – κατακεραυνώνει τον Βαξεβάνη και φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει την παιδεραστία «σεξουαλική προτίμηση»!
Και αυτό το σοκαριστικό άρθρο που θα μπορούσε να ειναι non paper στο ναζιστικό Βερολίνο, αναρτάται σε «αριστερή» εφημερίδα.

Εκ πρώτοις φαντάζει αδιανόητο. Πως είναι δυνατόν το χείριστο είδος της ανθρώπινης εκμετάλλευσης, η παιδεραστία από κοστουμαρισμένα κτήνη σε φτωχόπαιδα να γράφεται από χέρια υποτίθεται «αριστερά» και να βρίσκει στέγη στην ΕΦΣΥΝ;
Ποιό άραγε συμφέρον είναι τόσο ισχυρό που να κάνει έναν δημοσιογράφο κυριολεκτικά να καταστρέφεται γράφοντας ένα τέτοιο κείμενο που θα το ζήλευε και ο Μένγκελε; Ούτε ο νεοναζί παιδεραστής του Λασιθίου δεν τόλμησε να θέσει θέμα «σεξουαλικής προτίμησης» που τώρα του το προσφέρει απλόχερα η κυρία Ψαρρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου